Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Το βίντεο που έβαλε ο ASILAOS με ελληνικούς υπότιτλους για όσους δυσκολεύονται στα αγγλικά!
Αρκετά ενδιαφέρον αν και σε αυτά χρειάζεται πολύ ψάξιμο για να δεις τελικά τι ισχύει και τι όχι.

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το σιγουρο ειναι οτι σαν τροπο ζωης σε κανει αδιαφορο για την επικαιροτητα..πινω μπαφους και παιζω προ που λεει και το τραγουδι!
ισσως στην εποχη μας στη χωρα μας να ειναι το καλυτερο γιατρικο! :P

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
το σιγουρο ειναι οτι σαν τροπο ζωης σε κανει αδιαφορο για την επικαιροτητα..πινω μπαφους και παιζω προ που λεει και το τραγουδι!
ισσως στην εποχη μας στη χωρα μας να ειναι το καλυτερο γιατρικο! :P

Δεν νομίζω ρε φίλε. Αυτά τα λέει το ΚΚΕ ότι σε ναρκώνει και δεν σε κανει συνειδητοποιημένο κλπ κλπ.
Μια χαρά ενδιαφέρον έχεις για την επικαιρότητα και με αυτό. Απλά σου φαίνονται όλα πιο αστεία...  :P

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομίζω ρε φίλε. Αυτά τα λέει το ΚΚΕ ότι σε ναρκώνει και δεν σε κανει συνειδητοποιημένο κλπ κλπ.
Μια χαρά ενδιαφέρον έχεις για την επικαιρότητα και με αυτό. Απλά σου φαίνονται όλα πιο αστεία...  :P

δεν τρελαινεσαι βασικα!η ζωη ειναι χαλαρη.. :P

Επισκέπτης
καλα ρε μην τα λυσετε ολα τωρα αφηστε κατι και για μετα τις εκλογες :grin:

Επισκέπτης
Εγώ είμαι υπέρ της ποινής θανάτου για τους χρήστες όλων των ναρκωτικών.
ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
η λογικη χρηση του ομως αποθει απο τσιγαρο και αλκοολ.και περνας καλυτερα και ζεις υγιεινοτερα.

Το τσιγάρο το απωθεί ως ένα βαθμό αν και το χρησιμοποιείς ως αναφλέξιμο υλικό. Το ότι δεν πίνεις αλκοόλ μάλλον εξαρτάται από το χρήστη. Ως προϊόν δεν είναι καθόλου ελεγμένο και το σκάνγκ (με μικρή παρουσία στην Ελλάδα ενώ σε άλλες χώρες σαρώνει την αγορά) βοηθά στην ανάδυση ψυχοπαθειών που ίσως δεν "έβγαιναν" χωρίς την χρήση του. Τώρα το "ζείς πιό υγιεινά"...γιατί;  

Επισκέπτης
Η τοποθέτησή σου για το αλκοόλ είναι παρόμοια;

Το αλκοόλ τέθηκε εκτός νόμου μόνο στις ΗΠΑ,
την περίφημη περίοδο της ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ
που γέννησε τη ΜΑΦΙΑ και το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
και στις ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ Π0ΛΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ....

Επίσης είναι εκτος νόμου
ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΚΡΥ ΣΩΒΡΑΚΟ , ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ .... ΚΟΨΕΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ....

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το αλκοόλ τέθηκε εκτός νόμου μόνο στις ΗΠΑ...
ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΚΡΥ ΣΩΒΡΑΚΟ , ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ .... ΚΟΨΕΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ....

Εσύ πώς τοποθετείσαι στο θέμα; Μην αναφέρεις την νομιμότητα χρήσης ανά τον κόσμο...

Επισκέπτης
μιας και ανοιξατε αυτο το θεμα, σκεφτηκα αν και ειναι αργα για φετος (μονο νανακια )του χρονου το μαρτιο να το  ανοιξουμε το θεμα με διαφορετικο τιτλο πως γινεται η κανναβη :2funny: μπας και βοηθησουμε κανα παλικαρι απο το φορουμ, εξαιρουνται κατοικοι καποιον νησιων? και αυτη που μενουν τερμα νοτια ελλαδα?  :grin: λογο προελευσης του προιοντος μαλλον θα γνωριζουν περισσοτερα απο εμας  :rolleyes:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μιας και ανοιξατε αυτο το θεμα, σκεφτηκα αν και ειναι αργα για φετος (μονο νανακια )του χρονου το μαρτιο να το  ανοιξουμε το θεμα με διαφορετικο τιτλο πως γινεται η κανναβη :2funny: μπας και βοηθησουμε κανα παλικαρι απο το φορουμ, εξαιρουνται κατοικοι καποιον νησιων? και αυτη που μενουν τερμα νοτια ελλαδα?  :grin: λογο προελευσης του προιοντος μαλλον θα γνωριζουν περισσοτερα απο εμας  :rolleyes:

Δεν νομίζω ότι λείπει η τεχνογνωσία της καλλιέργειας. Ταπεινή μου άποψη, το αγκάθι είναι το ηθελημένα παράνομο και μη ελεγχόμενο πλαίσιο καλλιέργειας και διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι λείπει η τεχνογνωσία της καλλιέργειας. Ταπεινή μου άποψη, το αγκάθι είναι το ηθελημένα παράνομο και μη ελεγχόμενο πλαίσιο καλλιέργειας και διακίνησης. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

ερωτηση ενος 15 χρονου στο γηπεδο προχθες, το χασισι ειναι νομιμο ρωταει σε ενα τυπο διπλα μου που επινε εκεινει την ωρα δεν του απανταη αυτος. και του λεω εγω οχι στη την ελλαδα ειναι παρανομο, και η απαντηση του πιτσιρικα σε εμενα μα αφου ολοι εδω περα καπνιζουν, και μαλιστα χωρις να το κρυβουν πως ειναι παρανομο. και τοσο μεγαλη ποσοτητα που την βρισκουν η αστυνομια δεν τους κηνηγαει. του λεω αστο μικρος εισαι. και εδω κλεινο με το δικο σου ειναι πολλα τα λεφτα αρη

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ερωτηση ενος 15 χρονου στο γηπεδο προχθες, το χασισι ειναι νομιμο ρωταει σε ενα τυπο διπλα μου που επινε εκεινει την ωρα δεν του απανταη αυτος. και του λεω εγω οχι στη την ελλαδα ειναι παρανομο, και η απαντηση του πιτσιρικα σε εμενα μα αφου ολοι εδω περα καπνιζουν, και μαλιστα χωρις να το κρυβουν πως ειναι παρανομο. και τοσο μεγαλη ποσοτητα που την βρισκουν η αστυνομια δεν τους κηνηγαει. του λεω αστο μικρος εισαι. και εδω κλεινο με το δικο σου ειναι πολλα τα λεφτα αρη
εσυ τον μαγκλαβα τον ξερεις;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νομιζω οτι ενδεικνιεται για την θεραπεια φαγουρας των αρχιδιων
cannabis.gif

Stories