karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
..ποσο παει το πταισμα αν εισαι αφραγκος;
....θες να παρεις το τραμ;
Πταίσμα είναι εδώ και χρόνια... Δυστυχώς δεν πέρασε ο νέος νόμος που λέγαν.. Έπεσε η Κυβέρνηση Παπατζή και ανέβηκε αυτή του Παπαδήμιου...γραφτους στα αρχιδια σου...στις τοσες μαλακιες που ψηφιζουν καναν κ ενα καλο,με τον νεο νομο 1 φυτο θα ειναι...πταισμα![]()
..χιουμορ ειναι μην με παρεξηγας....![]()
Άλλο ένα τότε..![]()
![]()
...να σαι καλα που με εκανες και γελασα....και γελαω ολο και πιο σπανια τωρα τελευταια....
εμενα ενας γνωστος μου πεθανε απο υπερβολικη δοση χασις.του νου σας ρεμαλια...
καταλαβε το σοβαρο ποστ απο το χαβαλεδιαρικοΟΚ..Ότι πεις... Εγώ ξέρω άτομα που μπορεί να πεθάνουν από υπερβολική δόση μαλακίας....![]()
![]()
Και ξερολίασης
καταλαβε το σοβαρο ποστ απο το χαβαλεδιαρικο
Ρε μαγκες εσεις δηλαδη τι πινετε και σας βοηθαει στο sex?
Ελληνα,αβλβανο,βουτηγμενο?
Εμενα μου κανει απο πονοκεφαλο μεχρι ευθυμη διαθεση γελιο και τα σχετικα. Τι να πω δεν θα εχει την ιδια επιδραση σε ολους (αν και γενικα δεν το εχω ακουσει ξανα )Ελληνα
Εμενα μου κανει απο πονοκεφαλο μεχρι ευθυμη διαθεση γελιο και τα σχετικα. Τι να πω δεν θα εχει την ιδια επιδραση σε ολους (αν και γενικα δεν το εχω ακουσει ξανα )
Μόνο μια φορά στη ζωή μου έχω πιεί μαύρο που βοηθά στο σεξ
Ζερο ζερο red ears στο Amsterdam με κάθε γάρο παίρνανε φωτιά τα αυτιά σου και σου σηκωνότανε (υπεραιματοση άκρων προφανώς).
Μαύρο σου δημιουργεί απλός κέφι αν πιεις πολύ δεν σου σηκώνετε
Κόκα Σου δημιουργεί όρεξη για σεξ , μετά από 2-3 γραμμές δεν σου σηκώνετε. Τοπικά δρα σαν ξυλοκαινη .
Πρέζα χάνεις την όρεξη για σεξ αλλά αργείς να τελειώσεις
LSD (καθαρό) Δεν γαμας με τίποτα
[size=12pt]Τριπακια [/size](έχουν μέσα στρυχνίνη για να μην σταματήσει η καρδιά) [size=12pt] γαμας αλλά πως γαμας είναι το θεμα.[/size]
χαχαααααααααααα δυσκολο να μαμησεις τρυπαρισμενος φιλε..![]()
Μια που αρχισαμε την ναρκωσυζητηση. Γαματο δεν ειναι που και χωμα να εισαι και να μην μπορεις να σταθεις στα ποδια σου μολις δεις σειρηνα κωλαδικου τα ξεχνας ολα και γινεσαι ξαφνικα νηφαλιος?![]()