You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 716
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...ινδικη καναβης(χορτο) χασις(σοκολατα) σωστα;
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
...ινδικη καναβης(χορτο) χασις(σοκολατα) σωστα;
Σωστά... Η ινδική κάνναβη, χόρτο, είναι ακατέργαστη, ενώ το χασίσι, σοκολάτα, είναι κατεργασμένο...
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
..τι προτιμας;....αν επιτρεπεται;....αν δεν επιτρεπεται αγνοησε το...
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Εξαρτάτε. Σπούδασα Αγγλία με erasmus Ολλανδία οπότε καταλαβαίνεις...... Το χόρτο σε ανεβάζει κυρίως ενώ η σοκολάτα σε ρίχνει... Εξαρτάτε τι φτιάξιμο θέλεις..
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Για γαμήσι ενδεικνύεται η φούντα (χόρτο) πάντως,,
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...χορτο για εμενα....το κανω καλα που λενε, μεχρι εκει που με περνει βεβεα. απο σοκο δεν εχω πολυ εμπειρια...
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...ναι ρε καβλιαρι μου αλλα δεν εχω βρει μια γκομενα να γουσταρει, μονο με πουτανες....ολο μη και δεν και αλλες τετοιες μαλακιες....
zolie
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Μόνο μια φορά στη ζωή μου έχω πιεί μαύρο που βοηθά στο σεξ
Ζερο ζερο red ears στο Amsterdam με κάθε γάρο παίρνανε φωτιά τα αυτιά σου και σου σηκωνότανε (υπεραιματοση άκρων προφανώς).
Μαύρο σου δημιουργεί απλός κέφι αν πιεις πολύ δεν σου σηκώνετε
Κόκα Σου δημιουργεί όρεξη για σεξ , μετά από 2-3 γραμμές δεν σου σηκώνετε. Τοπικά δρα σαν ξυλοκαινη .
Πρέζα χάνεις την όρεξη για σεξ αλλά αργείς να τελειώσεις
LSD (καθαρό) Δεν γαμας με τίποτα
Τριπακια (έχουν μέσα στρυχνίνη για να μην σταματήσει η καρδιά) γαμας αλλά πως γαμας είναι το θεμα.
σωστος
σωστος
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
...χορτο για εμενα....το κανω καλα που λενε, μεχρι εκει που με περνει βεβεα. απο σοκο δεν εχω πολυ εμπειρια...
Η σοκολάτα που υπάρχει Ελλάδα είναι μαλακία... Μόνο στην Κρήτη 'οπού κατάγομαι βρήκα μαροκινό και πραγματικά με έστειλε... Αλλά μόνο Ολλανδία και Αγγλία έχω πιει σοβαρή σοκολάτα.. Η φούντα στην Ελλάδα είναι από τις καλύτερες, αλλά μακρυά από Αλβανικές διότι την νοθεύουν είτε με ούρα ποντικού (αυτό παίζει και για την ζουζου) είτε με αμμωνία..
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
...ναι ρε καβλιαρι μου αλλα δεν εχω βρει μια γκομενα να γουσταρει, μονο με πουτανες....ολο μη και δεν και αλλες τετοιες μαλακιες....
Εγώ ήμουν τυχερός σε αυτό και σε πολλές από τις γκόμενες που γάμαγα πίναμε κιολάς κάνα τσιγάρο... ?Να σου παίρνουν πίπα και να πίνεις γάρο??? Άλλη εμπειρία στο γαμήσι. Τώρα βέβαια είμαι καλό παιδί, αλλά αν κάτσει σε παρέα, δεν θα πω όχι..
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
....βρε και εγω καλο παιδι ειμαι....περιστασιακα μονο, κυριακες, γιορτες, εθνικες επετοιους και τετοια...
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
....βρε και εγω καλο παιδι ειμαι....περιστασιακα μονο, κυριακες, γιορτες, εθνικες επετοιους και τετοια...
η νοθεια ειναι το λιγοτερο,το θεμα με τα γειτονικα...σκατα ειναι οι τονοι αποβλητων που εχουν θαφτει παλιοτερα κ απο πανω καναν τις φυτειες.Τα ντοπια μας ειναι ανωτερα ποιοτητα αλλα σπανιζουν,μια λυση ειναι σπορια απο Ολλανδια κ φυτεμα εδω για οσους μενουν επαρχια κ μπορουν να καβατζωθουν ;)Η σοκολάτα που υπάρχει Ελλάδα είναι μαλακία... Μόνο στην Κρήτη 'οπού κατάγομαι βρήκα μαροκινό και πραγματικά με έστειλε... Αλλά μόνο Ολλανδία και Αγγλία έχω πιει σοβαρή σοκολάτα.. Η φούντα στην Ελλάδα είναι από τις καλύτερες, αλλά μακρυά από Αλβανικές διότι την νοθεύουν είτε με ούρα ποντικού (αυτό παίζει και για την ζουζου) είτε με αμμωνία..
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...σπορια ειναι ευκολο. αλλα καβατζα ειναι πολυυυυυυυ δυσκολο....ασε που αμα μπλεξεις με τους μπατσους μπορει να σου φορτοσουν οτι θελουν....για να παρουν μια προαγογη.....
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
....θες να παρεις το τραμ;
γραφτους στα αρχιδια σου...στις τοσες μαλακιες που ψηφιζουν καναν κ ενα καλο,με τον νεο νομο 1 φυτο θα ειναι...πταισμαΡε, θα μας κλείσουν μέσα με αυτά πο γράφομαι... Οι ρουφιάνοι είναι παντού (μήπως σας βρίσκεται κάνα ψιλό??)