Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Βρακι δεν ειχε ο κωλος μας, λουλουδια θέλει ο πουτσος μας....  :uglystupid:
εδω και 2-3 χρόνια
σε μια χώρα - καμμένη γη
υπάρχουν άτομα, που διοργανώνουν ακομα και φεστιβαλ
για τη νομιμοποίηση του χόρτου  :jerking:

πόσο καμμένοι είσαστε ρε μαλάκες, πόσο?????

Φίλε, κάνε κανά τσι γάρο να χαλαρώσεις...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σαν τσιγαρο δεν ξερω, σαν φυτο παντως ειναι ομορφο και μου τη δινει που δεν μπορω να εχω μια γλαστρα για καλλωπιστικους λογους (κοντα στις αλλες 40 που εχουμε).......    >:(

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ρε μπαστούνι, εκείνες οι οροθετικές πώς ξεκίνησαν νομίζεις; Με μαύρο. Αλλά επειδή τσουβαλιάζεται μαζί με τα σκληρά, η διακίνησή του γίνεται από τος ίδιους λίγο πολύ ανθρώπους, σε πολλές περιπτώσεις. Κι άμα είσαι και πιτσιρικάς, μπορεί να δοκιμάσεις και κάτι παραπέρα, θεωρώντας ότι θα την ακούσεις λιγάκι και το πολύ πολύ να ζητάς κάνα γλυκό. Δε λέω ότι είναι ο κανόνας, αλλά συμβαίνει κι αυτό.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σαν τσιγαρο δεν ξερω, σαν φυτο παντως ειναι ομορφο και μου τη δινει που δεν μπορω να εχω μια γλαστρα για καλλωπιστικους λογους (κοντα στις αλλες 40 που εχουμε).......    >:(
Σου βγαινει η οικολογική συνηδειση!!!!!!!!
:rockon: :rockon:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
είναι τόσα πολλά τα δισεκατομμύρια που παίζονται στην "μαύρη" που ποτέ δεν θα νομιμοποιηθεί στο ελλαδισταν.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βαλε σατιβα (αυτη που ειναι για χαρτια,υφασματα κλπ) επιτρεπετε.Βεβαια αν την δει κανας χωροφυλακας θα μπλεξεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βρε ηλίθιε που υποστηρίζεις το αλκόολ, θα ήθελες
και όταν χρειαστεί να χειρουργηθείς
ο χειρουργός να έχει μεθύσει.
Όταν μετακινείσαι με αεροπλάνα , ο πιλότος να έχει μεθύσει,
το ίδιο και ο καπετάνιος όταν ταξιδεύεις με πλοίο.
Όταν το παιδί σου περνάει το δρόμο , ο οδηγός της χαγιαμπούζα ή του τούρμπο-gti
που θα περάσει δίπλα του να έχει μεθύσει.

Γνωρίζετε τον χρόνο ημίσειας ζωής της αιθυλικής αλκοόλης
και τον αντίστοιχο της τετραϋδροκανναβινόλης ;;;;;;;;;

ΖΩΑ ....

Επισκέπτης
όποιος θέλει ψάχνει και το βιβλίο του δρ.κλεάνθη γρίβα (respect!)

ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ....

Πάρτε άτομο  ....
105.jpeg

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σαν τσιγαρο δεν ξερω, σαν φυτο παντως ειναι ομορφο και μου τη δινει που δεν μπορω να εχω μια γλαστρα για καλλωπιστικους λογους (κοντα στις αλλες 40 που εχουμε).......    >:(

Αγόρασε κεκροπία, μοιάζει πολύ.

Η εκτός αν θέλεις το "original" ..... και άμα σε πιάσουν τότε πες και καλά ότι μπερδεύτηκε ο γεωπόνος στην παραγγελία.  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αγόρασε κεκροπία, μοιάζει πολύ.

Η εκτός αν θέλεις το "original" ..... και άμα σε πιάσουν τότε ες και καλά ότι μπερδεύτηκε ο γεωπόνος στην παραγγελία.  :2funny:
η το κολπο με το καναρινι οτι ταχα επεσε το καναβουρι στην γλαστρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Γνωρίζετε τον χρόνο ημίσειας ζωής της αιθυλικής αλκοόλης
και τον αντίστοιχο της τετραϋδροκανναβινόλης ;;;;;;;;;

ΖΩΑ ....

Για πες μας εσυ ποσο ειναι ρε καυλιαρη επιστημονα? Εκτος αν δεν ξερεις οτι αμα πιεις τον κωλο σου απο το αθωο αλκοολ εισαι σκατα και την επομενη μερα και φυσικα ουτε να χειρουργησεις μπορεις ουτε να οδηγησεις ουτε τιποτα!

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σιγουρα η κανα φιλαρακι εστριβε γαρο στο μπαλκονι?   :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγουρα βρε.....Το πιο αστειο βεβαια ηταν οταν οι γονεις ηταν πανω απο το φυτο και αναρωτιοντουσαν τι φυτο να ειναι και πως φυτρωσε εκει.....Αθωα πλασματα.....    :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σιγουρα βρε.....Το πιο αστειο βεβαια ηταν οταν οι γονεις ηταν πανω απο το φυτο και αναρωτιοντουσαν τι φυτο να ειναι και πως φυτρωσε εκει.....Αθωα πλασματα.....    :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εγω θυμαμαι την μανα μου να με κοιταει με γουρλωμενα ματια οταν της ελεγα οτι ο χασες (το υφασμα που η ιδια χρησιμοποιουσε) γινοταν απο την καναβη   :2funny: :2funny: και απο τοτε παντα της εκανα πλακα να μου στριψει λιγο τραπεζομαντηλο να καπνισω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
Για πες μας εσυ ποσο ειναι ρε καυλιαρη επιστημονα? Εκτος αν δεν ξερεις οτι αμα πιεις τον κωλο σου απο το αθωο αλκοολ εισαι σκατα και την επομενη μερα και φυσικα ουτε να χειρουργησεις μπορεις ουτε να οδηγησεις ουτε τιποτα!

μη δίνετε βήμα στο βλήμα, πάει πολύ γρήγορα και τα χάνει. Κλάσιμο θέλει, καμμία απάντηση, αγνοήστε το μισάνθρωπο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
η κάνναβις εξαφανίστηκε από τις πολλαπλές χρήσεις της γιατί η DuPont και μερικές ακόμη χημικές βιομηχανίες εν αρχεί λανσάρισαν το νάϋλον ως αντικαταστάτη των καννάβινων ινών. Έπρεπε το πετρέλαιο να εξαπλωθεί ως πρώτη ύλη με όλα του τα παράγωγα παντού. Το κάπνισμα είναι μόνο μια χρήση, από τις λίγες που έχουν μείνει διαδεδομένες. Οι χρήσεις του φυτού είναι όμως πολυποίκιλες και καλύπτουν φαρμακευτικούς, ενεργειακούς, υφαντουργικούς κλπ κλπ τομείς. Βρίθει το διαδίκτυο.

Επομένως ο αφορισμός του ξεκληρίσματος μιας χρήσης είναι μεροληπτικά στείρος, παρωπιδιασμένος, αντανακλώντας αυτή την αμορφωσιά που διακρίνει το νεοέλληνα εξυπνάκια. Ο καθένας μπορεί να καπνίζει ότι του γουστάρει ότι κάνει κέφι. Οι μπάτσοι όμως και οι δορυφόροι της διαφθοράς με όλο το σύστημα, γιατρουδάκων, δικηγορίσκων, βουλευτάκων, εμποράκων σε περίπτωση νομιμοποίησης θα έμεναν μόνο με τα έσοδα από τις πουτανίτσες και το τράφικινγκ, άντε και με καμμιά προστασία εκτός υπηρεσίας.

Πολιτικοκοινωνικό θέμα είναι η χρήση εν γένει με ηθικές και κοινωνικές προεκτάσεις σε μια κοινωνική συγκηρία που ο θεσμός της ατομικής ελευθερίας βάλλεται για χρόνια και συνεχόμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom