Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δεν καπνίζω ,δεν πινω αλκοολ  ,δεν παιρνω ναρκωτικά .

Ωστόσο στο Αμστερνταμ πριν 10 χρόνια ,δοκίμαζα χασις στα κοφη-σοπ ,ποικιλια
"Kalamata " ,  σας θυμιζει κατι ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Το χασις πωλειται ελευθερα στην Ολλανδια .

Δοκίμασα λοιπον χασις και εγινα τουρμπο !

Γαμαγα 6 φορες την ημερα στις βιτρινες !

Από τότε δεν εχω ξαναδοικιμασει ,ουτε θελω να ξαναδοκιμασω ,διοτι εχω βρει αφροδισιακά άλλα καλυτερα και πιο υγιεινα.

You know kalamata stuff? I know του λεω..!   :rockon:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Btw παρτε και αλλο ενα κορυφαιο του Γιωργα του πιλαλα !  :rockon: :rockon:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εμενα παντως ρε μαγκες ποτε δεν με ανεβασε για σεξ...
Ίσα ίσα το αντίθετο..

Ρε μαγκες εσεις δηλαδη τι πινετε και σας βοηθαει στο sex?
Ελληνα,αβλβανο,βουτηγμενο?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ρε συναδελφοι...

επειδη μπαινει η επιδραση του χασις στο γαμισι, να πω κι εγω οτι ποτε δεν εχω καπνισει, αν και ηθελα φοιτητης να δοκιμασω δεν μου ταιριαξε καποια φαση, σας λεω λοιπον οτι στο γαμισι αυτο που βοηθαει σε αντρες πανω απο 40 οπως ειμαι εγω, τα 45 τρεχω, ειναι το jogging. Δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε...!!!οποιος θελει να μαθει λεπτομερειες σε πμ μονο.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θα προσπαθήσω κι εγώ με την σειρά μου να σας μπερδέψω λίγο ακόμα επί του θέματος που αν δεν με απατά η μνήμη μου(χρόνια χρήση βλέπετε) ήταν η ινδική κάνναβη.Θα μπορούσα να σας παραπέμψω στο βιβλίο του Γιώργου Καράμπελα "Το ιερό χόρτο" όπου και μετά απο 500 διαβασμένες σελίδες θα καταλήγατε σε κάτι πιο συγκεκριμένο.
Ειμαι μια βδομάδα πρίν κλείσω τα 35 μου και είμαι συστηματικός "χρήστης" ινδικής κάνναβης απο τα 23 μου.Ε και? Κι ολοι εσείς είστε συστηματικοί χρήστες κάποιας άλλης ουσίας και βγαίνετε να μιλήσετε για κάτι που απλά το μυρίσατε κάποια στιγμή στον δρόμο και ίσως σκεφτήκατε "αλήτες θα μένουν εδώ κοντά".
Αντε και κάποιοι άλλοι που έτυχε ένα βράδυ στις διακοπές στο χ νησί να το θεωρήσουν κάτι σαν extreme sport και αντί να πηδήξουν απο κάποια γέφυρα, ήπιαν ένα μπάφο και "γουάου!!!ήταν υπέροχα, αλλά την άλλη μέρα ήμουν σκατά".
Λάθος.
Σκατά ήσουν κι απο πρίν κι αυτά τα σκατά βρήκες στο κατώφλι σου την επόμενη μέρα.
Μην μπερδεύετε κατ'αρχήν τα τραίνα με τα πορτοκάλια.Δεν είναι το ίδιο πράγμα η κάνναβις,η κοκαινη,η πρεζα και ουτω καθεξής.Αλλωστε ο όρος ναρκωτικό μπορεί να αποδοθεί κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.
Εδώ μιλάμε για κάτι που μας το δίνει η φύση και μάλιστα όχι μόνο σαν ευφορικό ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το αλλά ας θυμηθούμε και τις άλλες χρήσεις της κάνναβης (σχοινί,υφάσματα,λάδι,ιατρική).
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικό που να γίνεται μπλουζάκι?
Αν ναι ευχαρίστως το φοράω...
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικο που να γίνεται σχοινί?
Αν ναι κάθομαι να με δέσετε...

Διάβασα προσεκτικά το thread και συμφωνώ με το παληκάρι που ισχυρίζεται οτι οι χρήστες κάνναβης είναι η ιδανική δεξαμενή πελατών για πιο σκληρά ναρκωτικά.Υπήρξαν φορές που ένοιωσα να κολυμπάω σ αυτήν την δεξαμενή και κάποιες απ'αυτές τις φορές βγήκα για λίγο στις "ακτές" της δεξαμενής δοκιμάζοντας τις "παραλίες" της.

Απο κει και πέρα όμως όλα σχετίζονται με το περιβάλλον μας.Το χ ναρκωτικό δεν λειτουργεί μόνο του.Χρειάζεται κι εσένα χαρά μου...
Απο που προκύπτει ο τρόμος σας για την ινδική κάνναβη?
Απ τους θανάτους που προκαλεί?
Δεν είδα κανέναν να απαγορεύει η να προσπαθεί να έλεγξει την κατανάλωση αλκοολ που παρεπίπτοντως οδηγεί σε τραυματισμους και θανατους μέσα απ την οδήγηση,σε περιστατικά οικογενειακής βίας και γενικότερα σε συμπεριφορές αλλοπρόσαλλες -κάπου εδώ είδε ο τρελλός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε-
Το τσιγάρο που απενοχοποίησε την ζημιά που κάνει με μια πινακίδα που μας προειδοποιεί για αυτήν?
Ελεος πια με την υποκρισία αυτών που τους δείχνεις το δάσος και κοιτάνε το δέντρο.
Η κάνναβις για μένα είναι κάτι σαν μεγεθυντικός φακός που σε βοηθάει να δείς το μέσα σου.
Αν μέσα σου υπάρχει μια ισοροπία θα νοιώσεις ακόμα καλύτερα,μα αν είσαι σκατάς φίλε μου θα τα νοιώσεις τόσο έντονα μέχρι που θα τα μυρίσεις κιόλας.Καλά θα κάνεις να μην ξανακαπνίσεις πρώτα για το δικό σου καλό και στην συνέχεια στο σύνολο των χρηστών (καθώς τα ναρκωτικά ποτέ δεν είναι αρκετά,κι όποιος διαφωνεί ας σκεφτει τις πουτάνες και αν παραδεχτεί οτι δεν θα ήθελε κι άλλες τότε το συζητάμε).
Κάνω χρήση 12 χρόνια λοιπόν και μέσα απ αυτά τα χρόνια έμαθα πως να το χειρίζομαι (να το πίνω και να μην με πίνει δηλαδή) και μην πιστέψει κανείς οτι είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.
Εμαθα να βρίσκω το καλό όχι απαραίτητα συναναστρεφόμενος με "αλήτες και πρεζόνια" κι έτσι να διασφαλίζω την υγεία μου στον μεγαλύτερο βαθμό.
Σ'αυτά τα 12 χρόνια είμαι σίγουρος οτι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος,έμαθα να σέβομαι και να δίνω χώρο στους ανθρώπους για να κινηθούν και στα πράγματα για να συμβούν,έμαθα να μην αγχώνομαι ακόμα κι όταν έτρωγα "πακέτο απ'το βέρι μου",έμαθα πολλά κι άλλα τόσα.
Δεν υπήρξε μια μέρα όλα αυτά τα χρόνια που να υπέκφυγα των υποχρεώσεων μου εξ αιτίας της χρήσης κάνναβης και αναφέρομαι σε όλων των ειδών τις υποχρεώσεις.
Δουλεύω καθημερινά 12 με 14 ώρες μιας και τρέχω την λειτουργία δύο καταστημάτων και πραγματικά αν δεν πιώ ένα τσιγάρο το βράδυ που γυρνάω στο σπίτι θα αργήσω πολύ να αποβάλλω την ένταση της ημέρας απο πάνω μου και μιας και όλοι ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα (ειδικά σε περιπτώσεις με cg)κι αν αργήσω να την αποβάλλω θα αργήσω να κοιμηθώ με συνέπεια να αργήσω να ξυπνήσω και όλοι θυμόμαστε τι πάθαινε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης όταν αργούσε να ξυπνήσει στο τραγούδακι απ την δεκαετία του '80.
Γι αυτό πίνω λοιπόν...
Για να βρίσκω πάρκινγκ το πρωϊ...
Πειράζω κανέναν?

Υ.Γ.Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συναγωνιστές που δείχνουν οτι το κατέχουν το άθλημα...
Στην υγειά μας λοιπόν...
Ο Ελβις ζει...

Απο μεγάλο κόπο με γλύτωσες τύπε μου,ειχα σκοπό να γράψω τρελλό σεντονι  :thumbsup:
Διαβαστε σκηνικο να καταλάβετε σε το γαμωμπανανία ζουμε.
Πριν χρόνια γυρναγα απο εκδρομη με την τοτε κοπελα μου και οδηγουσα εγω το αυτοκινητο της.
Μας σταματανε σε-τυχαιο,ούτε τρεχαμε ούτε τιποτα- μπλοκο και μας κανουν και ελεγχο.
Λοιπον η κοπελια ειχε μεσα στην τσαντα της την απιστευτη υπερποσοτητα των 3 γραμμαριων παρα κατι ινδικης κάνναβης-ζυγισμενη με ζυγαρια ακριβειας των μπατσων στο τμήμα  :grin:
Αποτελεσμα,τα γραφω και φρικαρω ακομα και τώρα μετα απο τοσα χρόνια,χειροπεδες,2 νυχτες κρατητηριο-Παρασκευη γαρ- ρεζιλεμα στο νοσοκομειο,ΨΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ στην Αθήνα,οπου και κόντεψε να πεθανει ο πατερας μου και τον ετρεχαν στα νοσοκομεια σπο την στενοχωρια του,κατασχεσεις προσωπικων μου αντικειμένων,χασιμο μιας καλης δουλείας επιτοπου μολις λερωθηκε το ποινικο,χασιμο και δευτερης δουλειας διοτι ενω στο πρωτο δικαστηριο ειχα αθωωθει,ειχα και δευτερο χωρις να το γνωριζω διοτι ο ΤΡΙΣΗΛΙΘΙΟΣ μπάτσος παρεδωσε την δικαστικη κληση στην αντίστοιχη διευθυνση της Τριπολης-εκει ειχε τελεστει το ''αδίκημα'',τρια ταξιδια στην Τριπολη με ο,τι συνεπαγεται αυτο οικονομικα,και άλλα τετοια τραγελαφικα.
Μπλεκω και με ενα φασισταριο διοικητη της περιοχης μου,για να παρω πισω ενα κυνηγετικο όπλο που ηταν και δωρο και τι μου λεει το ΖΩΟ !!!
Το κρατος δεν μπορει να εμπιστευετε οπλα σε χασικλήδες-υπ'οψιν ακομα δεν ειχαν βγει οι εξετασεις απο το νοσοκομειο που να αποδεικνυουν το οτιδηποτε.
Εκενη την περιοδο πανω κατω ηταν που ενα μεθυσμενο κωλοπαιδι ειχε πεσει σε μια σταση στην Συγγρου και ειχε παρει παραμάζωμα 5-6,οταν ρωτησα το ζώο αν το κράτος θα εμπιστευοταν οπλο σε αυτον μου απαντησε ''βεβαιως,το αλκοολ δεν απαγορευεται,το χασις ειναι παρανομο''
Βγάλτε τωρα συμπεράσματα,τωρα που το ξαναβλεπω σεντόνι εγραψα τελικα  :grin:
ΥΓ. Στο δευτερο δικαστηριο οπου και αθωωθηκα πλήρως τελικα,ο εισαγγελέας ζητησε την τιμωρια μου συμφωνα με τον νόμο,προφανως θεωρησε πως δεν ειχα τιμωρηθει αρκετα μεχρι εκεινη την στιγμή !!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ου μπλεξεις φιλε. Θελουμε και ευρωπη.. τι ευρωπη θες ρε καραμητροοο..!  ..δεν ειμαστε τυχαια οι τελευταιοι των τελευταιων..  :huh:

Επισκέπτης
Μιας και το επαναφερατε το θεμα ειναι ευκαιρια να καταριψουμε καποιους μυθους.

Αλβανικο vs Eλληνικο.
Απο τα τελη της δεκαετιας του '90 στην Ελλαδα ολοι σχεδον οι σποροι ειναι αλβανικοι. Οι Ελληνες καλλιεργητες και διακινητες ειδαν οτι δεν συμφερει οικονομικα το ρισκο της καλλιεργειας και προτειμησαν τα νταραβερια με τους Αλβανους. Εξαιρεση αποτελουν καποιες περιοχες που οι καλλιεργεια της φουντας ειναι παραδοση
και οι καλλιεργητες αφηνουν μερικα αρσενικα φυτα να γονημοποισουν καποια θυλικα για να κρατησουν σπορους για την επομενη χρονια. Τα πρωτα χρονια οι Αλβανοι ησαν ασχετοι για αυτο και οι φουντες τους ησαν μπουρουχες. Με τον καιρο εμαθαν και τωρα βγαζουν καλη φουντα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν σπρωχνουν και μπουρουχες. Οι ποιοτητα της φουντας εξαρτατε απο πολλους παραγοντες. Σπορος, χωμα, φως, κλιμα, τροπος και χρονος συγκομιδης.
Μια αλλη μαλακια που λεγεται ειναι οτι οι Αλβανοι κατουρανε τα φυτα ή τους ριχνουν εντομοκτονα. Δεν γνωρισω αν το κανουν, Αλβανος παντως που ρωτησα γελαγε μολις το ακουσε, αλλα και δεν υπαρχει λογος να το κανουν. Τα ουρα και τα χημικα μονο κακο κανουν στο φυτο.

Το χασις (σοκολατα) ειναι καλυτερο απο τη φουντα.
Αυτο εξαρταται απο την ποιοτητα του χασις. Θεωρητηκα ναι. Το χασις εχει μεγαλυτερη περιεκτηκοτητα σε thc, αλλα το χασις μπορει να νοθευτει σε αντιθεση με τη φουντα.  Το καλυτερο χασις θεωρητε το μαροκινο και το μαναλι (περιοχη της Ινδιας). Αυτα ομως σπανια βρισκονται στην Ελλαδα. Λογο της ντοπιας καλλιεργειας και εισαγωγης φουντας απο την Αλβανια και λογο οτι ειναι ακριβα, τα συγκεκριμενα φευγουν για τη Δ.Ευρωπη. Συνηθως αυτα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα ειναι απο τον Λιβανο. Προσωπικα αν κι ειχα την τυχη να δοκιμασω πολυ καλο χασις απο πολλες περιοχες προτειμω την ντοπια φουντιτσα που καλλιργειτε με μερακι απο γνωστες.

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου το χορτο αν ηταν νομιμο δεν θα τσεπωνανε απο ξυδια και τσιγαρα κανονικα γτ ολοι θα φυτευανε και τα αλλα οταν πινεις τα αφηνεις..
η πρεζα στο κεντρο ειναι νομιμη αν ομως σε πιασουν με 2-3 τσιγαρα πας μεσα..
γιατι?
επειδη ο πρεζακιας δεν εχει λεφτα αλλα ο χασικλης η οι γονεις του εχουν.
κανα κομμα υπερ την αποποινικοποιησης δεν παιζει?

ASILAOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
10
Πόντοι
0
φιλε δεν νομιζω να υπαρχη κομμα που θα το αποποινικωποιηση οταν βγει στη εξουσια ετσι ελεγε και ο γιωργακης αλλα αρχιδια.

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τοτε θα συνεχισουμε να πινουμε κρυφα

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
Η καταχρησή του προκαλεί, αγχώδεις διαταραχές και ακόμα και σχιζοφρένεια.

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η λογικη χρηση του ομως αποθει απο τσιγαρο και αλκοολ.και περνας καλυτερα και ζεις υγιεινοτερα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τι εγινε τσακαλια? χαρμανιασετε και αρχισε να σας βγαινει στεναχωρια?
η σας πειραξε κανενα αλβανικο κατουρημενο?

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν χαρμανιαζουμε και δεν πινουμε αλβανους για να ειμαστε καλα!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Η καταχρησή του προκαλεί, αγχώδεις διαταραχές και ακόμα και σχιζοφρένεια.

Οποιαδήποτε μορφή κατάχρησης έχει βλαβερές συνέπειες. Κατάχρηση του ποτού προκαλεί κίρρωση του ήπατος ανάμεσα στις άλλες παρενέργειες (γνωστή μου πέθανε στα 37 της, μετά από 4 χρόνια αλκοολισμού, γείτονά μου τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για μεγάλο διάστημα γιατί το συκώτι του είχε αρχίσει να ρετάρει). Για το τσιγάρο δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τίποτα. Αν ντουμανιάζεις ακατάπαυστα, κάπου στην πορεία θα το χάσεις λιγάκι. Με λίγες μέρες αποχή είσαι κομπλέ από τις βλαβερές συνέπειες του χόρτου, εκτός και αν προυπάρχουν σχιζοφρενικές τάσεις.

Είτε απαγορεύονται όλα, είτε νομιμοποιούνται για να εξαλειφθούν φαινόμενα σκάρτου εμπορεύματος που δύναται να στείλει στο διάολο το χρήστη, φαινόμενα αισχροκέρδειας, και γνωριμίες με άτομα που δεν είναι τα καλύτερα παιδιά κτλ. Με ημίμετρα δεν γίνεται δουλειά. Ενδιαφέρον το ντυκυμαντέρ, κατά τα άλλα προβλέπονται τετριμμένες συζητήσεις που έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν (myself included in this).

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
με μετρο ολα ειναι οκ.εκει που αρχιζει η καταχρηση ξεκινανε και τα προβληματα :o

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι