konstantinos290
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
πανηγυρι στο καμπινκ με ζευγαρακι, ηταν κανεις εκη?
Με ζευγάρι;;;πανηγυρι στο καμπινκ με ζευγαρακι, ηταν κανεις εκη?
ναι υσουν εκη?Με ζευγάρι;;;
Όχι. Και δεν πάω μόνος εγώ. Ζευγάρι είμαστε....Κι ερχόμαστε για γυμνισμό Ποταμόναι υσουν εκη?
Για ριξε καμια λεπτομερια...ποταμο πολυ κοσμο. το ζευγαρακι πολυ εξαλο και εδωσε πολυ πονο. η κοπελα θεομουνο
υσουν εκει?Για ριξε καμια λεπτομερια...
Οχι γι αυτο ρωταωυσουν εκει?
Εσύ πάς εκεί;;;;Οχι γι αυτο ρωταω
Χυμα ήταν;Για ριξε καμια λεπτομερια...
Το ζητησανε οι Ρωσσοι, κανουν ανταλλαγη το «Πολεμος και Ειρηνη» του Τολστοϊ αλλα ο Αντισθενης δεν τους το εδωσε ( ειναι και το εμπαργκο…).Αυτή η άρρωστη ιστορία τύπε είχε πρωταθει για 12 Όσκαρ
Εγώ θα πάω όμως με την δικιά μου σύντομα...Ξέρει κανένας αν πάνε νέα ζευγάρια τι ώρες έχει κόσμο.. Και που είναι ακριβώς αυτοί η παραλία?
Χαχαχα όντως δε παίζειοι ιστοριες του καμπινγκ με την αθωα (στην αρχη) λυσσαρα (στην πορεια) τσοντογκομενα, τις βυζαρες και την κωλαρα, η οποια παντα τα εχει με ενα βουτυροχλεχλε κλαψομπαμια και καταληγει να την παιρνει ματι πισω απο μια σκηνη η' κανα πουρναρι, ενω η ιδια γαμιεται με 2 αρκουδιαρηδες κοιλαραδες και καραφλους τυροβοσκους μπαρμπαδες, ειναι ολταϊμκλασικ εδω σε τουτον τον ιστοτοπο.
απορω πως δεν εχει βγει η φετινη βερσιον τοσο καιρο μεχρι στιγμης παντως
λογικα, μαλλον την παντρευτηκε ο φιλος μας τελικα και εκοψε τα σουρτα φερτα στα καμπινγκς...
Θα πάω μια απ' αυτές τις μέρες.... έχει κόσμο γενικά;καλημερα κανενα νεο απο το καμπινκ?
τυπε 1ον γράφεται εκει και οχι εκη 2ον το γνωστο μελος πουστης @xenitemenos εχει σκηνή κάμπινγκ και παιρνει δωρεαν πιπεςας μας πουνε τη φασεις γινονται εκη