Kareklas_
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2018
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
τελικα τυπε πηγατε??Σήμερα το απόγευμα θα είμαι εκει, όσοι θέλετε να πάρετε μάτι στην δεξιά πλευρά του κάμπινγκ.... αλλά τονίζω μόνο μάτι μέχρι εκεί
τελικα τυπε πηγατε??Σήμερα το απόγευμα θα είμαι εκει, όσοι θέλετε να πάρετε μάτι στην δεξιά πλευρά του κάμπινγκ.... αλλά τονίζω μόνο μάτι μέχρι εκεί
Ναι και θα ξαναπάμε.... έριξαν μαλακία 2 άτομα και μας δωσαν και συγχαρητήρια ,απο τα ποιο τέλεια ζευγάρια,τελικα τυπε πηγατε??
ποταμο παςΚαλησπέρα... θέλω κι εγώ να πάω με την δικιά μου στο κάμπινγκ... είναι ψηλή ξανθιά χυμώδεις και θα ναι με στρινγκ μαγιό και τοπλες... σίγουρα θα την γαμησω εννοείται.. δεν με πειράζει αν βλέπει κάποιος,απλα δεν θέλω να πλησιάσει πολύ,το συστήνετε;;; χαλάρωση και σεξακι θέλουμε,η θάλασσα δεν είναι για μπάνιο..
ποτε θα πατε να ερθουμαιΌχι. Και δεν πάω μόνος εγώ. Ζευγάρι είμαστε....Κι ερχόμαστε για γυμνισμό Ποταμό
Ποτε να περασω και εγω;Περιοχή ενδιαφερόμαστε να έρθουμε παρέα 3 ζευγάρια
Μόνος η με την γυναίκα κοπέλα σου;Λέω να πάω αύριο πρωΐ προς μεσημεράκι..σε ποιο σημείο μπορώ να τα βγάλω;
Μόνος φίλε .Μόνος η με την γυναίκα κοπέλα σου;
Την είχε ήδη παντρευτει πολυ πριν πάει στο κάμπινγκ και του την σκίσουν οι χωριάτεςοι ιστοριες του καμπινγκ με την αθωα (στην αρχη) λυσσαρα (στην πορεια) τσοντογκομενα, τις βυζαρες και την κωλαρα, η οποια παντα τα εχει με ενα βουτυροχλεχλε κλαψομπαμια και καταληγει να την παιρνει ματι πισω απο μια σκηνη η' κανα πουρναρι, ενω η ιδια γαμιεται με 2 αρκουδιαρηδες κοιλαραδες και καραφλους τυροβοσκους μπαρμπαδες, ειναι ολταϊμκλασικ εδω σε τουτον τον ιστοτοπο.
απορω πως δεν εχει βγει η φετινη βερσιον τοσο καιρο μεχρι στιγμης παντως
λογικα, μαλλον την παντρευτηκε ο φιλος μας τελικα και εκοψε τα σουρτα φερτα στα καμπινγκς...
Εδώ είναι η ιστορία τυπεπου ειναι ρε παιδια αυτη η ιστορια?
Ετεροφυλική - Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου - bourdela.com forum
Γειά σας λέγομαι Πάνος και είμαι 35 χρονών ,η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πρίν περίπου ένα χρόνο όταν είχαμε πάει διακοπές με τη γυναίκα μου σε ένα κάμπινγκ κάπου στη Χαλκιδική ,μιάς και θέλαμε ένα μέρος που να συνδιάζει βουνό με θάλασσα και επειδή αγαπάμε τη ...www.bourdela.com