Νέα

Καμιά ιδέα πώς να ταΐσω το γατάκι;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Τραγικο.....    :-

Αλλα ετσι ειναι η φυση...Αγρια....

Ευτυχως εμας οτι γατακι ετυχ ενα μας φερει στην αυλη ηταν ακεραιο...Μια φορ αμας τα εφερνε ενα ενα ενας γατος που ειχαμε...Γεννουσε η μανα του και την ιδια στιγμη μας τα εφερνε εξω απο την πορτα...Πολυ γελιο....

Τσογλανόγατος... Τα φόρτωνε σε άλλους για να μην κουραστεί να τα τρέφει...

Σαν τους πολιτικούς ένα πράγμα: έφερε ο Ανδρέας τον Αντρίκο, το Νικολάκη και τον ΓΑΠ και μας τους φόρτωσε να τους ταΐζουμε εμείς....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αμα έχεις δεί ....άνθρωπο που έχει περάσει το τραίνο από πάνω του  :S....μετά αντεχεις τα υπόλοιπα ....βεβαια είναι δυσάρεστο πάντα  :rockon: ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Είσαι άδικος.

Ειδικά τα γατιά πετάγονται από το πουθενά στο δρόμο, και είναι σχεδόν αδύνατον να προλάβεις να φρενάρεις χωρίς να τρακάρεις.
Το λάθος του ήταν που δε σταμάτησε να δει τι προκάλεσε και να το βοηθήσει.
:thumbsup:

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Είσαι άδικος.

Ειδικά τα γατιά πετάγονται από το πουθενά στο δρόμο, και είναι σχεδόν αδύνατον να προλάβεις να φρενάρεις χωρίς να τρακάρεις.
Το λάθος του ήταν που δε σταμάτησε να δει τι προκάλεσε και να το βοηθήσει.

Εγώ τότε που μου πετάγονται τα γατιά και τα σκυλιά στο δρόμο (δεν μιλάμε για ταχείας κυκλοφορίας αλλά για κατοικημένες περιοχές με στενά και σταθμευμένα οχήματα), γιατί δεν πάτησα ποτέ ζώο ή δεν προκάλεσα ατύχημα;
Αν ο άλλος είναι μικροτσούτσουνος σαν τον Τζήμερο και δείχνει το κόμπλεξ του στο κάθε κωλάμαξο και μηχανάκι που καβαλά, ας στηθεί στα τέσσερα και να του το βάλει κάποιος στον κώλο να είναι περήφανος.

Το αυτοκίνητο και η μηχανή είναι θανάσιμα όπλα, αν ψοφήσει ο χρήστης, χεστήκαμε, άλλους μην πάρει στο λαιμό του...

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
αμα έχεις δεί ....άνθρωπο που έχει περάσει το τραίνο από πάνω του  :S....μετά αντεχεις τα υπόλοιπα ....βεβαια είναι δυσάρεστο πάντα  :rockon: ;)

Faces of Death; Και εγώ έχω πάθει ανοσία... από το 2000.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ τότε που μου πετάγονται τα γατιά και τα σκυλιά στο δρόμο (δεν μιλάμε για ταχείας κυκλοφορίας αλλά για κατοικημένες περιοχές με στενά και σταθμευμένα οχήματα), γιατί δεν πάτησα ποτέ ζώο ή δεν προκάλεσα ατύχημα;
Αν ο άλλος είναι μικροτσούτσουνος σαν τον Τζήμερο και δείχνει το κόμπλεξ του στο κάθε κωλάμαξο και μηχανάκι που καβαλά, ας στηθεί στα τέσσερα και να του το βάλει κάποιος στον κώλο να είναι περήφανος.

Το αυτοκίνητο και η μηχανή είναι θανάσιμα όπλα, αν ψοφήσει ο χρήστης, χεστήκαμε, άλλους μην πάρει στο λαιμό του...

Ούτε εγώ με το παπάκι (*P) είχα χτυπήσει κανένα, ούτε οι δικοί μου. Αυτό δε σημαίνει πως δε γίνεται. Συν ότι τα γατιά έχουν μια λόξα να χώνονται κάτω από το αμάξι, στη μηχανή γιατί είναι ζεστά και μετά κει που προχωράς, πάρ'το κάτω το γατί ξεροψημένο...

Απλά μην προτρέχεις και χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν έχουν κάποια ευθύνη. Μετά αν δεν σταματήσει ο άλλος, ναι είναι κάθαρμα κι αναίσθητος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ούτε εγώ με το παπάκι (*P) είχα χτυπήσει κανένα, ούτε οι δικοί μου. Αυτό δε σημαίνει πως δε γίνεται. Συν ότι τα γατιά έχουν μια λόξα να χώνονται κάτω από το αμάξι, στη μηχανή γιατί είναι ζεστά και μετά κει που προχωράς, πάρ'το κάτω το γατί ξεροψημένο...

Απλά μην προτρέχεις και χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν έχουν κάποια ευθύνη. Μετά αν δεν σταματήσει ο άλλος, ναι είναι κάθαρμα κι αναίσθητος.

παίζει και να μην το πήρε χαμπάρι καθόλου...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
παίζει και να μην το πήρε χαμπάρι καθόλου...

Δεν οδηγώ (ακόμα :sunglasses:) αμάξι για να ξέρω σίγουρα την αίσθηση, αλλά ε ένα κάτι δε το νιώθεις, σαν πέτρα ας πούμε? Κι από τον καθρέφτη μετά κοιτάς τι είναι, αλίμονο. Ειδικά όταν λέμε για κατοικημένες περιοχές.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν οδηγώ (ακόμα :sunglasses:) αμάξι για να ξέρω σίγουρα την αίσθηση, αλλά ε ένα κάτι δε το νιώθεις, σαν πέτρα ας πούμε? Κι από τον καθρέφτη μετά κοιτάς τι είναι, αλίμονο. Ειδικά όταν λέμε για κατοικημένες περιοχές.

η αίσθηση είναι σαν να πέσεις σε ένα εξόγκωμα του δρόμου... και από αυτά οι δρόμοι (ειδικά στις κατοικημένες περιοχές) είναι γεμάτες...

και η γάτα δεν έχει μεγάλο όγκο... σκύλος είναι διαφορετικά... το καταλαβαίνεις και μάλιστα μπορείς να πάθεις και ζημιά..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
η αίσθηση είναι σαν να πέσεις σε ένα εξόγκωμα του δρόμου... και από αυτά οι δρόμοι (ειδικά στις κατοικημένες περιοχές) είναι γεμάτες...

και η γάτα δεν έχει μεγάλο όγκο... σκύλος είναι διαφορετικά... το καταλαβαίνεις και μάλιστα μπορείς να πάθεις και ζημιά..

πρί πολλά πολλά χρόνια ,  επιστροφή από Πύργο πρός πάτρα . νύχτα .3 η ώρα ...ταχύτητα 160 -170  .....και τί είναι μπροστά στον δρόμο μας .............μια ωραία αγελάδα ! :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

τι παπακι εχεις?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

:tooth:

2013-suzuki-gsxr-1000-2.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λυσσα με τα γατια. τα γατια ειναι ο εωσφορος. του διαολου ειδος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πρί πολλά πολλά χρόνια ,  επιστροφή από Πύργο πρός πάτρα . νύχτα .3 η ώρα ...ταχύτητα 160 -170  .....και τί είναι μπροστά στον δρόμο μας .............μια ωραία αγελάδα ! :rockon:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αφού είσαι εδώ αυτό σημαίνει ότι την αποφύγατε... αλλιώς τώρα θα έβλεπες τα ραδίκια ανάποδα...

στην Νορβηγία παρόλους τους φραχτες ειδικά τον χειμώνα οι δρόμοι είναι πολύ επικίνδυνοι, όχι από τα χιόνια (οι άνθρωποι έχουν μάθει να οδηγούν και ΟΛΟΙ έχουν ειδικά λάστιχα) αλλά από τους ταράνδους που κατεβαίνουν στα πεδινά για μάσα...

και είναι από 800-1400 κιλά έκαστος... λες και τρακάρεις με πάντσερ...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

αφού είσαι εδώ αυτό σημαίνει ότι την αποφύγατε... αλλιώς τώρα θα έβλεπες τα ραδίκια ανάποδα...

στην Νορβηγία παρόλους τους φραχτες ειδικά τον χειμώνα οι δρόμοι είναι πολύ επικίνδυνοι, όχι από τα χιόνια (οι άνθρωποι έχουν μάθει να οδηγούν και ΟΛΟΙ έχουν ειδικά λάστιχα) αλλά από τους ταράνδους που κατεβαίνουν στα πεδινά για μάσα...

800-1400 κιλα?????  :huh:

Τοσο μεγαλοι ειναι???Δεν το ξερα....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

...καριόλα τράμμυ ! ...θα είχα γλειτώσει τα ποσταρίσματα σου  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
800-1400 κιλα?????   :huh:

Τοσο μεγαλοι ειναι???Δεν το ξερα....

ναι παναθεμα τους... οι αρσενικοί φτάνουν τόσο.. οι θηλυκές είναι περισσότερο κομψες..  ;)

ασε δε που τον Φεβρουάριο που είχα πάει, ξύπνησα νωρίς το πρωί (έμενα στο σπίτι ενός φίλου, το οποίο όπως και όλα σχεδόν τα σπίτια είναι στην μέση του πουθενά και απέχει από το πλησιέστερο 500 μέτρα), κατέβηκα να πιώ έναν καφέ... για μια στιγμή ακούω ένα χτύπημα στο τζάμι της πόρτας.. γυρνάω την πλατη και βλέπω απέξω να στέκεται ένας τάρανδος και να με κοιτάζει...

ετοιμάστηκα να πάρω κανένα λαχανικό από το ψυγείο να του δώσω (μισό μέτρο χιόνι είχε απέξω).. σηκώνεται το φιλαράκι και μου βάζει τις φωνές..."παράτα το ρεεεεεεεεεε.. δεν θα ξεκολλήσει όλον τον χειμώνα από δώ και δεν θα αφήσει φυτό για φυτό θα τα φάει όλα"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom