Νέα

Καμιά ιδέα πώς να ταΐσω το γατάκι;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
με την ίδια λογική που δεν κάνει κακό το γάλα της αγελάδας στους ανθρώπους

έχει μια λογική βέβαια όλο αυτό, όμως τα περί θεωριών συνωμοσίας σε σημείο να βγάλουμε το γάλα άχρηστο ή επιβλαβές για τον άνθρωπο τα βρίσκω το λιγότερο υπερβολικά, προσωπικά όταν ακούω καινούριες έρευνες πάνω σε θέματα διατροφής που βγάζουν άχρηστες, βλαβερές κτλ τροφές με τις οποίες μεγαλώσαμε όλοι και δεν πάθαμε τίποτα κρατάω και μια πισινή

όλα με μέτρο
εγώ θα σου πρότεινα να είσαι επιφυλακτικός με αυτά που πιστεύαμε στο παρελθόν  και λόγω έλλειψης γνώσης ,και σε οτιδήποτε ξεφεύγει του του φυσιολογικού . Η φύση λειτουργεί πολύ καλά χωρίς την ανθρ. παρέμβαση  ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Nα που ο Φανούρης έγραψε κι ένα post που δεν μας άρεσε καθόλου... :(Κρίμα για το γατάκι αλλά μπράβο στον ΦΤΖ για την καλή του πράξη.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
με την ίδια λογική που δεν κάνει κακό το γάλα της αγελάδας στους ανθρώπους

έχει μια λογική βέβαια όλο αυτό, όμως τα περί θεωριών συνωμοσίας σε σημείο να βγάλουμε το γάλα άχρηστο ή επιβλαβές για τον άνθρωπο τα βρίσκω το λιγότερο υπερβολικά, προσωπικά όταν ακούω καινούριες έρευνες πάνω σε θέματα διατροφής που βγάζουν άχρηστες, βλαβερές κτλ τροφές με τις οποίες μεγαλώσαμε όλοι και δεν πάθαμε τίποτα κρατάω και μια πισινή

όλα με μέτρο

Συμφωνω σε αυτο....Παντως τα γατια μας στο χωριο τα οποια ετρωγαν αποφαγια, πινανε γαλα, τρωγανε και οτι επιαναν τα ιδια μια χαρα υγιεστατα ηταν....Γενιες και γενιες γατιων μεγαλωσαμε στο χωριο με ξινισμενο γαλα.....    :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγώ θα σου πρότεινα να είσαι επιφυλακτικός με αυτά που πιστεύαμε στο παρελθόν  και λόγω έλλειψης γνώσης ,και σε οτιδήποτε ξεφεύγει του του φυσιολογικού . Η φύση λειτουργεί πολύ καλά χωρίς την ανθρ. παρέμβαση  ;)
είμαι ο κλασικός μαλάκας έλληνας που έχω άποψη επί παντός επιστητού ρε μαν τι να μου πουν οι έρευνες εμένα ;) ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Συμφωνω σε αυτο....Παντως τα γατια μας στο χωριο τα οποια ετρωγαν αποφαγια, πινανε γαλα, τρωγανε και οτι επιαναν τα ιδια μια χαρα υγιεστατα ηταν....Γενιες και γενιες γατιων μεγαλωσαμε στο χωριο με ξινισμενο γαλα.....    :grin:

...τελικά στα αλήθεια ....είσαι  βλάχα μαρή??? :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και τρίψα ψωμί τους κάναμε :rockon:

*σε μας κάποια έγιναν χαλκομανία όταν αποφάσισαν να περάσουν τον δρόμο :'(

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
...τελικά στα αλήθεια ....είσαι  βλάχα μαρή??? :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι...Απλα εχω την τυχη να εχω δυο χωρια και να εχω περασει ολα τα καλοκαιρια της παιδικης και της μισης εφηβικης ηλικιας εκει (Συν Χριστουγεννα,Πασχα και καποιες αργιες)....    :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επίσης κορυφαία μαλακία να ρίχνουν φόλα σε γάτα στο χωριό :jerking:

τι ρίχνεις φόλα ρε ηλίθιε που θα σε φάνε τα ποντίκια και οι σκορπιοί βλάκα :uglystupid:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ετσι ετσι...Για να ναι πιο πλουσιο το φαι.....    :grin:

Εμας τα περισσοτερα ετσι πεθαιναν.....Ημουν παρουσα σ εενα τετοιο περιστατικο δυστυχως....  :'(

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

τι ρίχνεις φόλα ρε ηλίθιε που θα σε φάνε τα ποντίκια και οι σκορπιοί βλάκα :uglystupid:

Καποτε που ολοι ειχαν αποθηκες, σταυλους και κοτετσια δεν τα πειραζαν τ αγατια....τα τελευταια χρονια που και οι αποθηκες και οι σταυλοι και τα κοτετσια εχουν λιγοστεψει στα χωρια παρατηρουνται τετοια φαινομενα πιο συχνα δυστυχως....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Έλα ντε. Εμάς μας τα είχαν ξεπαστρέψει όλα. Μια βδομάδα λείπαν οι δικοί μου και κάθε μέρα έβρισκα κι ένα γατί νεκρό.
Δεν έμεινε γατί στη γειτονιά.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εμας τα περισσοτερα ετσι πεθαιναν.....Ημουν παρουσα σ εενα τετοιο περιστατικο δυστυχως....  :'(
το πάσχα είδα τη γάτα μας να μεταφέρει το τελευταίο γατί που της απέμεινε από τα 4 που είχε(άλλα τα έπνιξε ο γάτος άλλα τα παράτησε και ψόφησαν) και από αυτό το τελευταίο του είχε μείνει μόνο το κεφάλι και ο μισός κορμός χωρίς τα εντόσθια, του τα είχαν φάει τα ποντίκια.
ήρθε, το παράτησε και έφυγε.

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1

Άσε... Πειραιά που μένω, άκουσα γάτο να φωνάζει κάτω από αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να κουνηθεί, πήγα σπίτι να πάρω γάντια και είχε φύγει το αυτοκίνητο, νόμιζα οτι τον πάτησε, τον είδα πιο κάτω να κινείται μόνο από τα μπροστινά του πόδια (προφανώς είχε χτυπηθεί από κάποιο ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ και είχε σπάσει η σπονδυλική του στήλη).

Τον έβαλα με την αδελφή μου σε κλουβί, τον πήγαμε σε κτηνίατρο για διάγνωση και μόλις είδαμε οτι δεν την βγάζει, τον κοιμήσαμε να ηρεμήσει.

Η αδελφή μου δεν πολυάντεξε και έβαλε τα κλάμματα.

Για άνθρωπο δεν λυπάμαι καθόλου, για τον γάτο συγκινήθηκα.

Θέλω ο πούστης που τον χτύπησε να έχει ο ίδιος ή το παιδί του ανάλογο τέλος... Γιατί τέτοια άτομα δεν αξίζουν να ζουν και ο ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΟΡΟΣ που σπέρνουν τα ίδια σκατά θα βγεί.

Και όσοι πουν κάτι για την έλλειψη συμπόνοιας προς τους "συνανθρώπους" μου, ας εξετάσουν την συμπεριφορά των συνανθρώπων τους πριν κρίνουν την δική μου άποψη και στάση ζωής.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το πάσχα είδα τη γάτα μας να μεταφέρει το τελευταίο γατί που της απέμεινε από τα 4 που είχε(άλλα τα έπνιξε ο γάτος άλλα τα παράτησε και ψόφησαν) και από αυτό το τελευταίο του είχε μείνει μόνο το κεφάλι και ο μισός κορμός χωρίς τα εντόσθια, του τα είχαν φάει τα ποντίκια.

Τραγικο.....    :-

Αλλα ετσι ειναι η φυση...Αγρια....

Εγω εχω δει τη γατα μας να τρωει ποντικακι....Παρακολουθουσ απως το ετρωγε και απορουσα πως δεν ειχε γεμισει αιματα.....

Ευτυχως εμας οτι γατακι ετυχ ενα μας φερει στην αυλη ηταν ακεραιο...Μια φορ αμας τα εφερνε ενα ενα ενας γατος που ειχαμε...Γεννουσε η μανα του και την ιδια στιγμη μας τα εφερνε εξω απο την πορτα...Πολυ γελιο....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
κ προσπαθουσα να χωνεψω απο ωρα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Άσε... Πειραιά που μένω, άκουσα γάτο να φωνάζει κάτω από αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να κουνηθεί, πήγα σπίτι να πάρω γάντια και είχε φύγει το αυτοκίνητο, νόμιζα οτι τον πάτησε, τον είδα πιο κάτω να κινείται μόνο από τα μπροστινά του πόδια (προφανώς είχε χτυπηθεί από κάποιο ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ και είχε σπάσει η σπονδυλική του στήλη).

Τον έβαλα με την αδελφή μου σε κλουβί, τον πήγαμε σε κτηνίατρο για διάγνωση και μόλις είδαμε οτι δεν την βγάζει, τον κοιμήσαμε να ηρεμήσει.

Η αδελφή μου δεν πολυάντεξε και έβαλε τα κλάμματα.

Για άνθρωπο δεν λυπάμαι καθόλου, για τον γάτο συγκινήθηκα.

Θέλω ο πούστης που τον χτύπησε να έχει ο ίδιος ή το παιδί του ανάλογο τέλος... Γιατί τέτοια άτομα δεν αξίζουν να ζουν και ο ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΟΡΟΣ που σπέρνουν τα ίδια σκατά θα βγεί.

Και όσοι πουν κάτι για την έλλειψη συμπόνοιας προς τους "συνανθρώπους" μου, ας εξετάσουν την συμπεριφορά των συνανθρώπων τους πριν κρίνουν την δική μου άποψη και στάση ζωής.

Είσαι άδικος.

Ειδικά τα γατιά πετάγονται από το πουθενά στο δρόμο, και είναι σχεδόν αδύνατον να προλάβεις να φρενάρεις χωρίς να τρακάρεις.
Το λάθος του ήταν που δε σταμάτησε να δει τι προκάλεσε και να το βοηθήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom