Νέα

Καμάκι σε πελάτισα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piplover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες εχω ενα προβλημα...ο θεος να το κανει!

Παιρνω τα πραγματα απο την αρχη.
Δουλευω σε σουβλατζιδικο τα βραδυα και οπως καταλαβαινεται ερχομαι σε απαφη με αρκετο κοσμο...και αν μη τι αλλο...με πολλα ομορφα μωρα!Γενικα,επειδη εγω εξυπηρετω τον κοσμο,οσο μπορω πιανω λιγη κουβεντα καμια φορα με κοπελες..οταν μου δοθει λαβη για καποιο σχολιο ας πουμε!Αλλιως αν ειναι κανα καλο μωρο και δε μπορω να κανω τιποτα αλλο,απλως καρφωνω με το βλεμα!
Ετσι εκανα και σε μια συγκεκριμενη η οποια ερχεται σχεδον μερα παρα μερα.Πολυ ωραιο μωρο...ξανθο...οτι πρεπει για τα γουστα μου,και για πολλους αλλους!Για καποιες μερες την καρφωνα συνεχεια,και καποια στιγμη το επιασε το νοημα!Ερχεται την επομενη...λιγο περισσοτερο απο τυπικη,αφου μου ειπε και ενα "..καλα?"Καλα της απανταω και τελος.
Την επομενη ειπα να παιξω εγω μπαλα,και τις λεω "καλα εισαι?".Και εκει ειναι που τσιμπησε...ολα καλα μου λεει."Εχετε πολυ δουλεια ε?"και τις κανω "οποτε εχει αγωνα εχουμε πολυ δουλεια!"Για να μη σας τα πολυλογο για κανα 5λεπτο πιασαμε κουβεντα,και το καλο ειναι οτι δεν εκανα μονο εγω ερωτησεις,αλλα και αυτη προς εμενα...του τυπου,αν σπουδαζω,αν ξερω να ψαχνουν καπου δουλεια..επειδη θελει να βρει αυτη καπου κτλ.!
Το προβλημα ειναι : πως να κανω κινηση για τηλεφωνο?Οπως καταλαβαινεται στη δουλεια δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα!
Εχω σκεφτει να βαλω το τηλ σε ενα χαρτακι και να το βαλο μεσα στη σακουλα...αλλα θα γινει τιποτα?
Αλλη επιλογη ειναι να της πω οτι εχω κατι υποψη μου για δουλεια,και αν ειναι να μου αφησει ενα τηλ να την παρω να της πω!
Τι λετε συναδελφοι?Καμια ιδεα ή κανα σχολιο πανω σ' αυτα?
Εχω φαει κολλημα με το μωρο,το σκεφτομαι συνεχεια!(Αν και την κοβω και για λιγο χαζογκομενα...δε βαριεσαι!)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω αν ημουνα στη θεση σου οταν ξαναρχοταν θα της επιανα την κουβεντα οσο πιο πολυ γινοταν,αν μπορουσα θα καθομουνα κιολας ειδικα αν ερχεται περασμενη ωρα και καποια στιγμη θα της πεταγα να παμε για καφε.απλα θα προσπαθουσα να το φερω "καπως" στη συζητηση για να μη τρομαξει η γκομενα

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Πιασε τη συζητηση και ρωτα την που βγαινει κτλ
και εκει πανω πες της να βγειτε για κανενα καφε ;)

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ, μη μασάς.Πιάσε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και στη συνέχεια ζήτα της να πάτε για καφέ πριν τη βάρδιά σου αν δεν δουλεύεις από το πρωί.Μετά ζήτα τηλέφωνο.

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Πιάσε κουβέντα και πρότεινέ της να βρεθείτε κάποια άλλη στιγμή για να συνεχίσετε αυτά που λέγατε διότι στο μαγαζί λόγω δουλειάς δεν έχεις πολύ χρόνο. Μην δώσεις το δικό σου τηλ. αν δεν σου δίνει και αυτή το δικό της. Κατά 99,9% δεν θα πάρει… 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτη ειναι κοπέλα για σπίτι..
καθε μέρα πιτόγυρα..
ξεφτίλα ρε πουστη!

OP
OP
P

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αυτη ειναι κοπέλα για σπίτι..
καθε μέρα πιτόγυρα..
ξεφτίλα ρε πουστη!

Και να ταν μονο μια φιλε...ξερεις ποσες τετοιες κυκλοφορουν που δεν ξερουν να βρασουν ουτε αβγο?

OP
OP
P

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη αν καταλαβα..την περιπτωση να της δωσω το τηλ μου σε ενα χαρτακι να μου λετε να το αποκλεισω!Σωστο μου φαινεται, αφου οπως ειπε και καποιος δε προκειται να παρει!Ασε που αμα γινει καμια στραβη θα με παρουν στο ψιλο οι υπολοιποι!!

Το ενδεχομενο να της πω οτι και καλα ξερω οτι ζητανε δουλεια καπου...που οντως κατι εχω στο νου μου(ψαχνει δουλεια απ οτι μου πε και με ρωτησε αν ξερω τιποτα...και γω  ο μαλακας δε μου κοψε απο την αρχη!),και να της πω να μου δωσει καποιο τηλ για να επικοινωνησω μαζι της πως το κοβετε?

Παντως αυτο που ειπατε οι περισσοτεροι να της ζητησω να βγουμε για καφε νωριτερα μου φαινεται πιο αποδοτικο...αν οντως γουσταρει θα δεχτει!

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ρε γαμωτο που φτασαμε...να θεωρουμε την κοινωνικη συναναστροφη καμακι...
Το ενδεχομενο ΑΠΛΩΣ  η κοπελα να ειναι κοινωνικη και να μιλαει δε μας περναει απο το μυαλο?

Ενιγουει και γω ειμαι της αποψης να χωθεις,δεν εχεις να χασεις τιποτα αλλα χαλαρωστε ρε παιδια...δηλαδη εσυ σε οποιον/οποι μιλας θες να τον/την πηδηξεις κιολας?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
και αυτο με τη δουλεια που ψαχνει καλη ιδεα για να της πεις να σου δωσει τηλεφωνο.καλυτερη ισως απο το να της πεις να πατε για καφε.παντως γνωμη μου ειναι την ιδεα με το χαρτακι να την ξεχασεις.μου φαινεται απο παιδικο εως και αστειο

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ναι θα σου δωσει το τηλ. της και καλα για την δουλεια,ωραια...και μετα εσυ τι θα κανεις δλδ??? :rolleyes:
θα την παρεις να της πεις τι ακριβως?
Πες το αγαπη μου στα ισα να τελειωνει αυτη η ιστορια :P
Αν γουσταρει θα σου πει αμεσως οκ αν οχι "αντε γεια και απο εκει πανε και οι αλλες :grin:"

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ναι θα σου δωσει το τηλ. της και καλα για την δουλεια,ωραια...και μετα εσυ τι θα κανεις δλδ??? :rolleyes:
θα την παρεις να της πεις τι ακριβως?
Πες το αγαπη μου στα ισα να τελειωνει αυτη η ιστορια :P
Αν γουσταρει θα σου πει αμεσως οκ αν οχι "αντε γεια και απο εκει πανε και οι αλλες :grin:"

Τι του λες μωρέ του ανθρώπου να της το πει στα ίσα; Κι αν φάει χυλόπιτα; :huh:
Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι... ;)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Τι του λες μωρέ του ανθρώπου να της το πει στα ίσα; Κι αν φάει χυλόπιτα; :huh:
Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι... ;)

Το γοργον και χαρην εχει εγω ξερω αν ειναι να κατσει θα κατσει αν οχι τι ειχαμε τι χασαμε  ;)
Εξαλλου μια ζωη καλαμακια θα τρωει αυτη? :huh:

Επισκέπτης
κερασε τα σουβλακια κ το τηλεφωνο σου μαζι...:P

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Σωστό κι αυτό! ;) Άμα είναι να γίνει τόφαλος τι να την κάνει μετά; :headbang:

λοοοοοοολ :2funny: :2funny: :2funny:
Για να γινει τοφαλος πρεπει να τρωει ενα χρονο ΜΟΝΟ καλαμακια!!!
Ε!αν μεσα σε εναν χρονο δεν μπορεσει να της μιλησει...τοτε... :helpplea:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Tόση κουβέντα για μιά συνοικιακή γκόμενα που τη βγάζει με σουβλάκια; Ρώτα την αν θέλει να βγείτε κι άμα δε θέλει γράψτην στ'αρχίδια σου.

Επισκέπτης
Tόση κουβέντα για μιά συνοικιακή γκόμενα που τη βγάζει με σουβλάκια; Ρώτα την αν θέλει να βγείτε κι άμα δε θέλει γράψτην στ'αρχίδια σου.
ποτε δεν περιμενα οτι θα συμφωνουσαμε...απλα υποκλινομαι...τελεια τοποθετηση!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Todok for president...
σουβλάκόβιες ολου του κόσμου ενωθείτε..

Stories

Νέο!