Νέα

Καμάκι για 100% Παντρεμένους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Α ...
εσένα σε ξέρω ...

έλα ρε Χιού ... τι δουλειά έχεις σε αυτό το φόρουμ ;;
Χάνεις χρόνο από το χαρέμι σου τρελή αγορίνα ...
midsummer-nights-dream.jpg

Cute......
Τι να σου πω.......αν εσυ εισαι εδω γιατι δεν μπορεις να πηδηξεις κατι εκτος απο πουτανες.....οκ.....το μονο που θα σου πω ειναι.....κοιτα γυρω σου.....γινεται της πουτανας και μπορεις να συμμετεχεις.....

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Cute......
Τι να σου πω.......αν εσυ εισαι εδω γιατι δεν μπορεις να πηδηξεις κατι εκτος απο πουτανες.....οκ.....το μονο που θα σου πω ειναι.....κοιτα γυρω σου.....γινεται της πουτανας και μπορεις να συμμετεχεις.....

γινεσαι υπερβολικος φιλε.Εγω παντου μοναξια κ μπακουρια βλεπω

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ενα 10% των αντρων πιστευω δεν μιλαω για τανες ετσι
κδεν ειναι οι εμφανισιμοι κ οι αρχιδατοι αυτοι αλλα οι πιο δικτυωμενοι

Ρε τι δικτυωμενοι..... Μηνπως πρεπει να βαλουμε κατω ηλικιες γιατι μου τα περιγραφετε λιγο μαυρα....ακου 10%....
Ειμαι 31....μετρια εμφανισης και ζω μονος μου(αυτο ειναι τρελο ατου το αποδεχομαι...γιατι το ελα να δεις τι κουρτινες να βαλω ή να δουμε καμια ταινια....καταληγει  :knockinb:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ρε τι δικτυωμενοι..... Μηνπως πρεπει να βαλουμε κατω ηλικιες γιατι μου τα περιγραφετε λιγο μαυρα....ακου 10%....
Ειμαι 31....μετρια εμφανισης και ζω μονος μου(αυτο ειναι τρελο ατου το αποδεχομαι...γιατι το ελα να δεις τι κουρτινες να βαλω ή να δουμε καμια ταινια....καταληγει  :knockinb:

δηλαδη σταματας μια γκομενα στο μετρο η στο δρομο κ της λες να ερθει να δει τις κουρτινες κ ερχεται?θα μας τρελανεις?

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προσυπογραφω.....Δεν αντιμετωπισα ποτε μου προβλημα, πλην τηs πρωτηs εντελωs φοραs , που τοπαιξα ελευθεροs......Μετα καταλαβα.......

Αυτο ειναι βασικο και για μενα......δηλωνεις απο την αρχη τις προθεσεις σου και την διαθεσημοτητα σου

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη σταματας μια γκομενα στο μετρο η στο δρομο κ της λες να ερθει να δει τις κουρτινες κ ερχεται?θα μας τρελανεις?

Διαβασες τα παραπισω?.....ειπαμε απο που εχεις τις fuck buddies.....οχι....με την γκομενα στο μετρο δεν κανεις τιποτα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

τυπε μου συνεχεια σε διακοσμητριες εσωτερικου χωρου την πεφτεις  :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Προσυπογραφω.....Δεν αντιμετωπισα ποτε μου προβλημα, πλην τηs πρωτηs εντελωs φοραs , που τοπαιξα ελευθεροs......Μετα καταλαβα.......
μπράβο σου
δώσε μας τα φώτα σου τώρα:
πού καμακώνεις; δουλειά, καφετέριες, μπαράκια; πού ρε παιδί μου; (έχει σημασία για το πότε λείπεις από το πλευρό της συζύγου και πότε "καθαρίζεσαι"

και ποιο είναι το ταργκετ γκρουπ σου ηλικιακά; ηλικιακά σε σκέφτομαι γύρω στα 40...αλλά για παν ενδεχόμενο λάθους, αν θες, πες μας και ηλικία για να καταλάβουμε

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ή το πολύ πολύ βάζεις μιά αγγελία :

Ο ΑΧΤΥΠΗΣ

Ζητείται νεαρά, φρέσκια, ωραία
για σεξ και που και που, παρέα
παρέχω στέγη, όταν η σύζυγος θα λείπει,
τροφή, νερό, κρασί απ τον Αχτύπη !  

:grin:

Επισκέπτης
Κανένας παντρεμένος δεν θέλει να γράψει τίποτε σχετικό ...

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Για να πω κι εγω τις δικες μου εμπειριες:

- Παντρεμενος 7 χρονια, με 2 παιδια, στα 35 μου και σχετικα καλη οικονομικη κατασταση οπως και ελευθερια χρονου (για παντρεμενος βεβαια οχι συγκριτικα με τουε ελευθερους)
- Μετριος εμφανισιακα, σιγουρα δεν ειμαι ο τυπος που την πεφτει στα μπαρ, κλαμπ κτλ αλλα μεσα απο κυκλο γνωστων το εχω μια χαρα
- Μεχρι στιγμης στην καριερα μου το γραφειο ηταν ο πιο ευκολος στοχος (παντα εχεις μια δικαιολογια για δουλεια σαν πρωτη επαφη και μετα οσο πλησιαζεις κοβεις κινηση για το που το παει και η αλλη)
- Μου εχουν τυχει φασεις απο απλο φασωμα, φιλια, μεχρι fuck buddies για πανω απο 1 χρονο. Απο οικογνειακο status παλι εχει απο ολα ο μπαξες παντρεμενη με παιδια, πιτσιρικες (μαλιστα η μια ηξερε οτι θα εχανε και τη δουλεια της συντομα!), σε μεγαλη σχεση, τυπισσες που φαινομενικα δεν θα εκανα τιποτα και με κανεναν μεχρι γνωστες που της εχει παρει η μιση εταιρια. Οσο πιο μεγαλη εταιρια τοσο πιο πολλες επιλογες αλλά έχει κατσει φαση και σε γραφειο 10 ατόμων
- Παντα ξεκαθαριζω στην αρχη οτι δεν προτιθεμαι να χαλασω το γαμο μου, υπαρχει περιορισμενος χρονος και να μην περιμενουν κατι παραπανω. Αυτο που δεν κανω ειναι οτι πρακτικα focus υπαρχει στο σεξ μονο (μιας και πολλες χρειαζονται και λιγο παραμυθι)
- Στραβες μου εχουν κατσει και στο σπιτι και στη δουλεια (πχ μας επιασε στα πρασα μια fuck buddy που με ειδε στις τουαλετες με μια αλλη). Ευτυχως το εσωσα μεν αλλα σιγουρα δεν ειναι ευχαριστο να πρεπει να βγαλεις και τη δουλεια και να εχεις και υστερικες να στα πρηζουν γιατι ασχολεισαι με αλλη ενω εξ αρχης της ειχα πει οτι δεν δινω λογαριασμο τι κανω και με ποια (τελικα δεν ηταν τοσο fuck buddy οσο πιστευα)
- Εννοειται πως ποτε δεν δινω το προσωπικο κινητο αλλα καρτοτηλεφωνο που δεν κουβαλαω συχνα μαζι μου, email, facebook κομμενα (ούτε καν στα contacts ή στους φιλους) και απενεργοποιημενες ολες οι μαλακιες των smartphone που κανουν post που εισαι και πιο μερος επισκεφθηκες

Το σιγουρο ειναι παντως οτι αλλες φορες ξεκινας για σεξ και τη δαγκωνεις τη λαμαρινα (τωρα εχω μια πιτσιρικα που δυστυχως το εχουμε γυρισει σε αγαπες αντι να ξεσκιζομαστε) και αλλες βγαινει μονο σεξ (πχ μια fuck buddy ενω γενικα ηταν χειροτερη σε εμφανιση απο τη γυναικα μου κανει το πιο εκφυλο γαμησι και θελει να γαμιεται τοσο ασυστολα οπου βρεθει που αναγκαστηκα βαζεις μονο το κατω κεφαλι να σκεφτεται)

Επισης καλο ειναι να αποφευγετε το σεξ σε χωρους γραφειου. Ειναι αρκετα καυλωτικο αλλα αν σας πιασουν ειναι μαλακια (εμενα με εχουν κανει τσακωτο 3 φορες αλλα λογο θεσης δεν ειχα καποιο προβλημα - ασε που και το σοκ για τους αλλους που ερχονται να παρουν ενα αρχειο και σε βλεπουν να την εχεις φορεσει σε καποια στα 4 σιγουρα ειναι εξισου μεγαλο με το δικο σου)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κανένας παντρεμένος δεν θέλει να γράψει τίποτε σχετικό ...

Γνώμη μου είναι, ότι πρέπει να συντρέχουν κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις για να είναι το καμάκι εποικοδομητικό. Ο στόχος, να πληροί τα στάνταρ σου (δεν την πέφτουμε σε αδιάφορες), να είναι παντρεμένη (για να είσαι -σχετικά- ήσυχος), να το πάει το γράμμα ή να είναι δυσαρεστημένη από το σύντροφο ή να έχει βαρεθεί να τρώει την ίδια πούτσα, και να είσαι στο σωστό σημείο για να κάνεις το πέσιμο, το οποίο μπορεί να είναι οπουδήποτε. Στις κούνιες, στο σούπερ μάρκετ, στο Παίδων αν πας για κάποια εξέταση το πιτσιρίκι (το έχω κάνει ΚΑΙ αυτό χαχαχαχα), κλπ.

Ευκαιρίες βρίσκονται, αρκεί να είσαι στον σωστό τόπο ΚΑΙ χρόνο για να έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς. :dancing:

Fylisixos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Γνώμη μου είναι, ότι πρέπει να συντρέχουν κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις για να είναι το καμάκι εποικοδομητικό. Ο στόχος, να πληροί τα στάνταρ σου (δεν την πέφτουμε σε αδιάφορες), να είναι παντρεμένη (για να είσαι -σχετικά- ήσυχος), να το πάει το γράμμα ή να είναι δυσαρεστημένη από το σύντροφο ή να έχει βαρεθεί να τρώει την ίδια πούτσα, και να είσαι στο σωστό σημείο για να κάνεις το πέσιμο, το οποίο μπορεί να είναι οπουδήποτε. Στις κούνιες, στο σούπερ μάρκετ, στο Παίδων αν πας για κάποια εξέταση το πιτσιρίκι (το έχω κάνει ΚΑΙ αυτό χαχαχαχα), κλπ.

Ευκαιρίες βρίσκονται, αρκεί να είσαι στον σωστό τόπο ΚΑΙ χρόνο για να έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς. :dancing:

Συμφωνω και επαυξανω! Το timing ειναι αυτο που πρακτικα μου εχουν κατσει οτι φασεις μου εχουν κατσει μεχρι τωρα (ειδικα αν η αλλη δηλωαση οτι ειναι σε φαση που δεν ψαχνει αντρα αλλα θελει να ειναι μονη, ειναι μαλλον το καταλληλοτερο timing).

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
τι τέλειο θρεντ???
πως και δεν το ειχα δει τόσο καιρό???

ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!
ΤΕΛΟΣ!