Νέα

Καμάκι για 100% Παντρεμένους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειστε οφφ τοπικ
ο συναθλητής ρώτησε για τρόπους καμακιού για παντρεμένους
και δεν γράφτηκε ούτε ένα ποστ τέτοιο

όσο για τα υπόλοιπα που γράφετε, η μακροχρόνια σχέση δεν συγκρίνεται με γάμο εκτός κι αν συζούν.
επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε παντρεμένους και παντρεμένους με παιδιά
η διαφορά δεν έχει να κάνει με τη δέσμευση αλλά με το διαθεσιμο χρόνο

με λίγα λόγια
ο παντρεμένος δύσκολα θα βγει έξω μόνος του το βράδυ για να καμακώσει σε μπαράκι ή καφετέρια άφτερνάιτ γιατί δεν μπορεί να το δικαιολογήσει εύκολα
η κλασική δικαιολογία είναι τα meeting μετά δείπνου που όμως και πάλι βάζουνε ψύλλους στη σύζυγο

αυτά για να καταλαβαίνουνε όσοι δεν ξέρουνε για τί πραγμα μιλάνε

ένα δεύτερο θέμα είναι η ηλικία
πρακτικά όσο μεγαλύτερος, τόσο πιο πιθανό είναι να είσαι παντρεμένος - διαφορετικά πρέπει να είσαι χωρισμένος ή αγάμητος
που σημαίνει πως το target group σου είναι διαφορετικόπρώτα πρώτα ηλικιακά. μπορεί δηλαδή εσύ να γουστάρεις τις 25χρονες, αλλά αυτές γουστάρουνε ελεύθερους ή χωρισμένους χωρίς παιδιά
έχει παρέλθει προ πολλού η εποχή που η βέρα τραβούσε σαν μαγνήτης
γιατί παρήλθε και η λογική πως οι παντρεμένοι όλοι είναι νταβραντισμένοι και δοκιμασμένοι. πλέον υπάρχουθνε πολλοί παντρεμένοι που τον παίρνουνε κιόλας (κι ας έχουνε και παιδιά). Κοινώς η βέρα δεν αποτελεί απόδειξη.

τρίτο και τελευταίο πρόβλημα είναι ο χώρος
ως παντρεμένος δεν μπορείς να το παίξεις ελεύθερος, διοτι δεν μπορείς να τη φέρεις σπίτι σου. Αν πεις πως μένεις με τους γονείς είσαι μαμάκιας. Και μεταξύ μας, ολόκληρος μαντράχαλος να μένεις με τους γονείς σου....έλεος. Εάν λοιπόν χτυπήσεις μικρούλα, αυτή δεν έχει χώρο
Εάν χτυπήσεις μεγαλούλα ελεύθερη...θέλει δεσμεύσεις. Εάν χτυπήσεις μεγαλούλα που δεν θέλει δεσμεύσεις...πάνε παίξε και ένα Λόττο μετά.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ειστε οφφ τοπικ

όσο για τα υπόλοιπα που γράφετε, η μακροχρόνια σχέση δεν συγκρίνεται με γάμο εκτός κι αν συζούν.

με λίγα λόγια
ο παντρεμένος δύσκολα θα βγει έξω μόνος του το βράδυ για να καμακώσει σε μπαράκι ή καφετέρια άφτερνάιτ γιατί δεν μπορεί να το δικαιολογήσει εύκολα
η κλασική δικαιολογία είναι τα meeting μετά δείπνου που όμως και πάλι βάζουνε ψύλλους στη σύζυγο

πρακτικά όσο μεγαλύτερος, τόσο πιο πιθανό είναι να είσαι παντρεμένος - διαφορετικά πρέπει να είσαι χωρισμένος ή αγάμητος
που σημαίνει πως το target group σου είναι διαφορετικόπρώτα πρώτα ηλικιακά. μπορεί δηλαδή εσύ να γουστάρεις τις 25χρονες, αλλά αυτές γουστάρουνε ελεύθερους ή χωρισμένους χωρίς παιδιά
γιατί παρήλθε και η λογική πως οι παντρεμένοι όλοι είναι νταβραντισμένοι και δοκιμασμένοι. πλέον υπάρχουθνε πολλοί παντρεμένοι που τον παίρνουνε κιόλας (κι ας έχουνε και παιδιά). Κοινώς η βέρα δεν αποτελεί απόδειξη.

ως παντρεμένος δεν μπορείς να το παίξεις ελεύθερος, διοτι δεν μπορείς να τη φέρεις σπίτι σου. Αν πεις πως μένεις με τους γονείς είσαι μαμάκιας. Και μεταξύ μας, ολόκληρος μαντράχαλος να μένεις με τους γονείς σου....έλεος. Εάν λοιπόν χτυπήσεις μικρούλα, αυτή δεν έχει χώρο
Εάν χτυπήσεις μεγαλούλα ελεύθερη...θέλει δεσμεύσεις. Εάν χτυπήσεις μεγαλούλα που δεν θέλει δεσμεύσεις...πάνε παίξε και ένα Λόττο μετά.

εδω η μιση ελλλαδα δεν εχει δουλεια και εαν μενεις με τους δικους σου εισαι μαμακιας ?θα μας τρελανετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ενα 10% των αντρων πιστευω δεν μιλαω για τανες ετσι
κδεν ειναι οι εμφανισιμοι κ οι αρχιδατοι αυτοι αλλα οι πιο δικτυωμενοι

Μαλιστα. Απο αυτο το 10% ας υποθεσουμε οτι μονο οι μισοι ειναι σε σταθερη σχεση και πιστοι στην κοπελα τους (που ειναι περισσοτεροι απο τους μισους αλλα τελος παντων). Αρα εχουμε 50% του 10% δηλαδη το 5% των αντρων γαμαει, συμφωνα με σενα, το 100-5(ειπαμε το 5% ειναι σε σχεση μονογαμικη) = 95% των γυναικων! Μαλιστα, λογικο μου ακουγεται  :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μαλιστα. Απο αυτο το 10% ας υποθεσουμε οτι μονο οι μισοι ειναι σε σταθερη σχεση και πιστοι στην κοπελα τους (που ειναι περισσοτεροι απο τους μισους αλλα τελος παντων). Αρα εχουμε 50% του 10% δηλαδη το 5% των αντρων γαμαει, συμφωνα με σενα, το 100-5(ειπαμε το 5% ειναι σε σχεση μονογαμικη) = 95% των γυναικων! Μαλιστα, λογικο μου ακουγεται  :headbang:

Ολοι πιστοι ειμαστε ρε......Θα μαs βγαλουν τ ονομα στο τελοs!!!!! :grin: :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ολοι πιστοι ειμαστε ρε......Θα μαs βγαλουν τ ονομα στο τελοs!!!!! :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: αν θες το πιστευεις αλλα ολοι οι φιλοι μου δεν εχουν απατησει ποτε καποια κοπελα τους μεχρι τωρα! Βεβαια δεν υπολογιζω τις πουτανες, διοτι δε μετρανε ως γαμησι οπως ανεφερε ο φιλος απο πανω  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: αν θες το πιστευεις αλλα ολοι οι φιλοι μου δεν εχουν απατησει ποτε καποια κοπελα τους μεχρι τωρα! Βεβαια δεν υπολογιζω τις πουτανες, διοτι δε μετρανε ως γαμησι οπως ανεφερε ο φιλος απο πανω  :2funny:

Οι πουτανεs δεν πιανονται......Αυτο ειναι στανταρντ
Ειμαστε αγιοι ανθρωποι ρε :grin: :grin: :grin:

Kerry L

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες. Τα πάντα πιστεύω πως είναι θέμα τύχης και κυνηγιού.
Μένω Λάρισα και εδώ γίνετε τις πουτάνας. Είμαι παντρεμένος, έχω 2 fuck buddies 1,5 χρόνο τώρα και περνάμε άψογα.
Μάλιστα η μία παντρεμένη (ντροπαλή ελληνίδα κλασσική, αλλά μέχρι να δει πούτσο, μετά ξεσαλώνει :tits2:, η οποία προσπαθεί να με ψήσει μήνες τώρα και για κάποιον φίλο μου.
Στην εποχή μας πάντως ο ανασταλτικός παράγοντας στις περισσότερες που έχω γνωρίσει και σε απλές φίλες, είναι το θέμα καθαριότητας και υγείας. Δεν έχουν καμμία όρεξη για κίντερ εκπλήξεις και είναι φυσικό. Κάποιες απο αυτές μάλιστα δείχνουν να νιώθουν πιο ασφαλείς με παντρεμένους πράγμα που για μένα είναι λάθος.
Προβληματίζει πολλές και λειτουργεί σαν βασικός ανασταλτικός παράγοντας.
Γνωριμία και παιχνίδι για αρχή και όλα πάνε καλά. Δεν είναι πρωταγωνίστριες σε τσόντες να τα βγάζουν στο τσακ μπαμ και να στήνονται, πιστεύοντας πως το αρσενικό που έχουν απέναντι τους να ξερογλείφετε κάνει κάθε μήνα εξετάσεις.
Άν κάποιος σέβεται και προσέχει τον εαυτό του και είναι οκ, τότε οι γκόμενες παιδιά κακά τα ψέμματα το καταλαβαίνουν και προχωράνε.
Ένα λάθος που κάνουν πολλοί παντρεμένοι είναι πως πάνε για κυνήγι σαν βρεγμένες γάτες και τα θηλυκά το διαισθάνονται ακόμα και αν ούτε οι ίδιοι το καταλαβαίνουν.
Προσωπικά είχα κάνει ξήγα απο την αρχή. Μόνο σέξ να ξεδίνουμε και να περνάμε καλά, να πραγματοποιήσουμε και καμμία φαντασίωση αν κάτσει και μετά ο καθένας σπιτάκι του.

Δεν ξέρω τι γίνετε σε άλλες περιοχές της Ελλάδας αλλά δεν μπορεί να αλλάζει τόσο πολύ η κατάσταση με εδώ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλημέρα παίδες. Τα πάντα πιστεύω πως είναι θέμα τύχης και κυνηγιού.
Μένω Λάρισα και εδώ γίνετε τις πουτάνας. Είμαι παντρεμένος, έχω 2 fuck buddies 1,5 χρόνο τώρα και περνάμε άψογα.
Μάλιστα η μία παντρεμένη (ντροπαλή ελληνίδα κλασσική, αλλά μέχρι να δει πούτσο, μετά ξεσαλώνει :tits2:, η οποία προσπαθεί να με ψήσει μήνες τώρα και για κάποιον φίλο μου.
Στην εποχή μας πάντως ο ανασταλτικός παράγοντας στις περισσότερες που έχω γνωρίσει και σε απλές φίλες, είναι το θέμα καθαριότητας και υγείας. Δεν έχουν καμμία όρεξη για κίντερ εκπλήξεις και είναι φυσικό. Κάποιες απο αυτές μάλιστα δείχνουν να νιώθουν πιο ασφαλείς με παντρεμένους πράγμα που για μένα είναι λάθος.
Προβληματίζει πολλές και λειτουργεί σαν βασικός ανασταλτικός παράγοντας.
Γνωριμία και παιχνίδι για αρχή και όλα πάνε καλά. Δεν είναι πρωταγωνίστριες σε τσόντες να τα βγάζουν στο τσακ μπαμ και να στήνονται, πιστεύοντας πως το αρσενικό που έχουν απέναντι τους να ξερογλείφετε κάνει κάθε μήνα εξετάσεις.
Άν κάποιος σέβεται και προσέχει τον εαυτό του και είναι οκ, τότε οι γκόμενες παιδιά κακά τα ψέμματα το καταλαβαίνουν και προχωράνε.
Ένα λάθος που κάνουν πολλοί παντρεμένοι είναι πως πάνε για κυνήγι σαν βρεγμένες γάτες και τα θηλυκά το διαισθάνονται ακόμα και αν ούτε οι ίδιοι το καταλαβαίνουν.
Προσωπικά είχα κάνει ξήγα απο την αρχή. Μόνο σέξ να ξεδίνουμε και να περνάμε καλά, να πραγματοποιήσουμε και καμμία φαντασίωση αν κάτσει και μετά ο καθένας σπιτάκι του.

Δεν ξέρω τι γίνετε σε άλλες περιοχές της Ελλάδας αλλά δεν μπορεί να αλλάζει τόσο πολύ η κατάσταση με εδώ.

Προσυπογραφω.....Δεν αντιμετωπισα ποτε μου προβλημα, πλην τηs πρωτηs εντελωs φοραs , που τοπαιξα ελευθεροs......Μετα καταλαβα.......

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οι πουτανεs δεν πιανονται......Αυτο ειναι στανταρντ
Ειμαστε αγιοι ανθρωποι ρε :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: Ο πλανηταρχης το ειχε δηλωσει πως το τσιμπουκι δεν ειναι γαμησι, αλλα αυτος ηταν κουτοφραγκος! Εμεις που ειμαστε ξυπνιοι ομως το πηγαμε παραπερα, ουτε οι πουτανες ειναι γαμησι! Εγω προτεινω ουτε τα fuck buddies και τα one night stand να θεωρουνται γαμησι, αλλωστε ποια η διαφορα με τις πουτανες? Μη σου πω και οι σχεσεις που δεν καταληγουν σε γαμο/τεκνοποιια και αυτες γιατι να θεωρουνται γαμησι? Ετσι θα ειναι και η εκκλησια μας ικανοποιημενη αφου ολοι θα παραμενουμε παρθενοι μεχρι το γαμο!! Επαναστατικη ιδεα!
Πω ρε φιλε, εγω που ειμαι και κατα του γαμου, με το σκεπτικο αυτο θα πεθανω παρθενος! Κατευθειαν στον παραδεισο θα παω, θα με βαλει μεσα ο Πετραν απο την VIP εισοδο  :bounce-glasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στο κατω κατω τηs γραφηs δεν κανουμε και κανενα κακο στιs γυναικεs.....
Μηπωs κι αυτεs δεν το θελουνε????  Ολα εδω θα μεινουνε
Δυο μετρα χωμα για τον καθενα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Στο κατω κατω τηs γραφηs δεν κανουμε και κανενα κακο στιs γυναικεs.....
Μηπωs κι αυτεs δεν το θελουνε????   Ολα εδω θα μεινουνε
Δυο μετρα χωμα για τον καθενα

Εκτος αν εισαι ο Φασουλας, αυτος θα παρει κατιτις παραπανω  :2funny: :2funny:

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
142
Πόντοι
1
ειστε οφφ τοπικ

με λίγα λόγια

ο άνθρωπος στα περισσότερα έχει δίκιο...τον φάγατε...
το μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας είναι ο χρόνος...
σκεφτείτε κάποιον που έχει γυναίκα και παιδιά τι γίνετε
γι αυτό στο εξωτερικό υπάρχουν σάιτ που καλύπτουν το χρόνο ψαξίματος  

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/health/Media-Internet/salos_gia_thn_istoselida_apistias.558634.html[/url]

www.ashleymadison.com/]http://www.ashleymadison.com/[/url]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
:2funny: :2funny: Ο πλανηταρχης το ειχε δηλωσει πως το τσιμπουκι δεν ειναι γαμησι, αλλα αυτος ηταν κουτοφραγκος! Εμεις που ειμαστε ξυπνιοι ομως το πηγαμε παραπερα, ουτε οι πουτανες ειναι γαμησι! Εγω προτεινω ουτε τα fuck buddies και τα one night stand να θεωρουνται γαμησι, αλλωστε ποια η διαφορα με τις πουτανες? Μη σου πω και οι σχεσεις που δεν καταληγουν σε γαμο/τεκνοποιια και αυτες γιατι να θεωρουνται γαμησι? Ετσι θα ειναι και η εκκλησια μας ικανοποιημενη αφου ολοι θα παραμενουμε παρθενοι μεχρι το γαμο!! Επαναστατικη ιδεα!
Πω ρε φιλε, εγω που ειμαι και κατα του γαμου, με το σκεπτικο αυτο θα πεθανω παρθενος! Κατευθειαν στον παραδεισο θα παω, θα με βαλει μεσα ο Πετραν απο την VIP εισοδο  :bounce-glasses:

+1000

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
142
Πόντοι
1
Και μετά ο Πετραν θα μας βγάλει απο την VIP έξοδο..

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μαλιστα. Απο αυτο το 10% ας υποθεσουμε οτι μονο οι μισοι ειναι σε σταθερη σχεση και πιστοι στην κοπελα τους (που ειναι περισσοτεροι απο τους μισους αλλα τελος παντων). Αρα εχουμε 50% του 10% δηλαδη το 5% των αντρων γαμαει, συμφωνα με σενα, το 100-5(ειπαμε το 5% ειναι σε σχεση μονογαμικη) = 95% των γυναικων! Μαλιστα, λογικο μου ακουγεται  :headbang:

ρε φιλε εννοω αυτοι που ιππευουν συχνα διαφορετικες γκομενες ανω του μεσου ορου.Προφανως δεν αναφερομαι σε γαλακτομπουρεκαδες που η πρωτη γκομενα που τα φτιαχνουν την παντρευονται η κανουν 5 χρονια σχεση κ χανονται απο προσωπου γης φιλου παρεες κλπ
επισης δεν αναφερομαι σε σαβουρογαμηδες που γαμανε ορκς κ ουρουκχαις

Επισκέπτης
Δηλαδη εσυ δεν το βλεπεις αυτο? δεν τους βλεπεις ολους να κανουν τα παντα(δεν λεω οτι ολη η Ελλαδα πηδιεται....απλα ειναι πολυ ευκολο να πηδηξεις χωρις δεσμευσεις?

Μηπως τωρα που η θαλασσα εγινε γιαουρτι εσυ δεν εχεις κουταλι?(παντρεμενος?)

Α ...
εσένα σε ξέρω ...

έλα ρε Χιού ... τι δουλειά έχεις σε αυτό το φόρουμ ;;
Χάνεις χρόνο από το χαρέμι σου τρελή αγορίνα ...
midsummer-nights-dream.jpg

Επισκέπτης
Λοιπόν ξακινάω με φάση ως παντρεμένος.

1η φάση:
Ταξίδι σε εξωτικό νησί. Το είχα κλείσει μέσω ταξιδιωτικού γραφείου,
οπότε στο ίδιο hotel-resort , υπήρχαν χαλαρά άλλα 70 ζευγάρια ελλήνων.
Στις πισίνες άκουγες συχνά ελληνικά (και στην παραλία,
αλλά τα κονέ πιο εύκολα στην πισίνα).
Ένα απόγευμα λοιπόν , πιάνω κουβέντα με ελληνάρα.
Μεγαλύτερος από μένα , 45+ τουλάχιστον.
Όλως τυχαίως, είχα μαζί μου,
στην τσάντα ένα μπουκαλάκι malt , από το duty-free,
το οποίο κέρασα και έτσι ξεκινήσαμε τρελό μπλα-μπλα.
Μου είπε ότι ήταν εκει με γυναίκα+κόρη
οι οποίες ήταν στο spa , όπου ήταν και η γυναίκα μου.
Αργότερα , δεν θυμάμαι την ίδια ή άλλη μέρα
γνώρισα και τη γυναίκα του (40-42) και την κόρη του.
Έπαιζα και με την πιτσιρίκα και είχαμε γίνει κολλητοί.
Ο άνδρας της , έφευγε νωρίς από την πισίνα, κάπου λίγο πριν νυχτώσει.
Εκεί , λόγω τροπικού νησιού , είχε σταθερά ισημερία
και νύχτωνε κάθε μέρα ίδια ώρα , γύρω στις 6 - 6.30 .
Εκείνη την ώρα από τις παραλίες έφευγε ο περισσότερος κόσμος,
αλλά στις πισίνες έμεναν αρκετοί . Τα παιδιά ωστόσο έφευγαν τα περισσότερα.
Μείναμε λοιπόν τα δυό μας με την κυρία,
αφού και η δικιά μου αποσυρόταν.
Χωρίς πολλά πολλά , αρχίσαμε κάτι χουφτώματα
μπαλαμουτιάσματα και ψιλο-φιλιά και ήμασταν μάλλον έτοιμοι
για κανένα γρήγορο.
Δεν είχα προσχεδιασμένο κάτι τέτοιο.
Ως παντρεμένος δεν είχαν σκεφθεί ότι θα τύχαινε κάτι τέτοιο.
Δημιούργησαν άγχος και στην άλλη,
βάζοντας τον προβληματισμό
"ωραία, έτοιμοι να πηδηχθούμε, αλλά πού ;;;;;;;"
Στο δωμάτιο της αδύνατον, όπως και στο δικό μου.
Για να πιάσουμε άλλο , δεν είχα αρκετά μετρητά μαζί μου στην πισίνα,
για να μη με κλεψουν , έτσι κι αλλιώς ότι έπαιρνα έμπαινε στο λογαριασμό μου.
Να έβαζα στο λογαριασμό άλλο ... δωμάτιο , δε ρίσκαρα , μπορεί να το έβλεπε η γυναίκα.
Το ίδιο και με πιστωτική.
Μπλόκαρα.
Μπλόκαρε κι αυτή.
Για να πηγαίναμε στην τουαλέτα της πισίνας, θεωρώ ότι ήταν γυφτιά.
Μείναμε σαν πιτσιρίκια στα χουφτώμα , το μπαλαμούτι και κάτι κλεφτά φιλιά ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom