Νέα

Καμάκι για 100% Παντρεμένους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το θέμα πιστεύω ότι είναι τελείως διαφορετικό με το καμάκι των ελεύθερων.
Και όταν λέω 100% παντρεμένους,εννοώ παντρεμένους
που θέλουν να γαμήσουν κάποια άλλη πλην της συζύγου,
αλλά να παραμείνει ο γάμος τους απαραβίαστος.
Όχι να αντικατασταθεί από ... άλλον!!!

Οι τεχνικές λοιπόν πιστεύω ότι είναι πολύ λιγότερες,
οι στόχοι επίσης λιγότεροι
οι ρυθμοί τραγικά αργοί
και δεν επιτρέπονται ρίσκα.

Μεγάλες διαφορές , σε σχέση με τους ελεύθερους,
όπου τα πάντα επιτρέπονται και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Οι κανόνες που έχω θέσει προσωπικά στο παιχνίδι μέχρι ώρας είναι :
1)Δεν παίζεις με ελεύθερες. Εύκολα τις τρως, αν ήξερες τον τρόπο πριν γίνεις παντρεμένος, δύσκολα τις διώχνεις χωρίς συνέπειες, χωρίς να τις ... πληρώσεις και χωρίς να γίνουν βεζύρηδες στη θέση του βεζύρη
(χωρίς να γίνουν επόμενες σύζυγοι αφού σε χωρίσουν από τη νυν).
2)Από παντρεμένες , πρέπει να επιλέγεις εκείνες που είναι ... 100% παντρεμένες
και θέλουν να παραμείνουν παντρεμένες με τον τωρινό άνδρα τους
και όχι να τον ... αντικαταστήσουν με εσένα !!!!
Θέλεις δηλαδή παντρεμένες με γερό γάμο. Διαφορετικά φοβάμαι ότι ισχύουν και για αυτές ,
όσα και για τις ελεύθερες.

Μπορεί στη συνέχεια ο κάθε παίχτουρας , να γράφει τρόπους που χρησιμοποίησε
και οδήγησαν σε "επιτυχία".  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Νομίζω οτι το νήμα έχει ουσία..Να ξεκαθαρίσω κάτι..Παρ'οτι δεν συμφωνω πολιτικά με τίποτα σχεδον με οτι εχεις αναρτησει Λακη , θεωρω οτι οι ανθρωποι δεν ειναι μονοδιαστατοι και οτι ολοι εχουν κατι να προσφερουν στο επιπεδο της ζωης. Γι'αυτο και στο ποστ με την Αυστριακη που εκανες ημουν σίγουρος οτι ήταν 100% αλήθεια. Επειδη διαφωνω μαζί σου πολιτικα δεν σημαινει οτι θα αρνηθώ και τις εμπειριες που σε συνοδευουν ή οτι θα τις δω κατω απο το πολιτικό σου πρίσμα το οποιο θα ηταν λάθος. δεν συμφωνω μαζι σου λακη σε ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ σχεδον αλλα  ΠΙΣΤΕΥΩ οτι σε άλλα θεματα πχ μουνι εισαι αρκετα ψαγμένος....Γιαυτο και το θέμα που άνοιξες έχει περιεχόμενο....
Ο Παντρεμςνος ειναι μια περιεργη κατασταση ανθρωπου, θελει και δεν θελει ταυτοχροννα.Υπάρχουν σημεια στα οποια κολλάνε οι μικροι και ο παντρεμενος γελάει και υπαρχουν σημεια στα οποια οι μικροι ειναι χαλαροι και ο παντρεμενος κολλαει...Απλα το σπορ ειναι δυσκολο απο ενα σημειο και μετα...

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δλδ των εντελως παντρεμενων εννοεις... δεν ξερω.. ποτε δεν εννοιωσα ετσι, παντα πιστευα οτι αν ερωτευομουνα καποια θα την εκανα.. εξ αλλου, σαν παντρεμενος δεχεσαι εσυ καμακι πιο πολυ απ οτι κανεις, εσυ "εκτελεις" μαλλον περισσοτερο. anyway..Καλημερα :) :) :)

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν και δεν ειμαι παντρεμενος εχω μια σχεση 4 χρονια που δεν μπορω να πω ποσο πλησιαζει σαν κατασταση παντως ειμαι δεσμευμενος χωρις να θελω να το χαλασω.

Γυρω γυρω εχω διαφορα κομματια που ειναι καθαρα για σεξ. Δυο παντρεμενες και μια ελευθερη αυτη την στιγμη.

Για μενα το βασικο ειναι να ξεκαθαρισεις απο νωρις(πριν την πηδηξεις) τις προθεσεις σου. Απλα της λες η κατασταση ειναι αυτη....ουτε θα χωρισω...ουτε θα βγαινουμε....ουτε τιποτα ζευγαρωτο....σεξ, τιποτα αλλο.

Μου δουλευει τοσο καλα που οταν για ενα μεγαλο σχετικα διαστημα ειχα χωρισει...το παραμυθι ηταν ακριβως το ιδιο....εχω σχεση, αυτα μπορω, αυτα δεν παιζουν.

Και ναι ειχα δυο περιπτωσεις που πηγαν να την δουν αγαπουλες και τι κανουμε κλπ κλπ.η μια εφυγε απο την εικονα...στην αλλη απλα της τα εσουρα λιγο(ειναι παντρεμενη)και συνηλθε.

Ξερουν οτι μονο εγω επικοινωνω μαζι τους και ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο......
Εναν προβληματισμο off topic που εχω και θελω να καταθεσω ειναι....που σκατα πανε οι σχεσεις.....Μιλαμε ολοι και ολες ελευθεροι, παντρεμενοι, πηδιουντε σαν τρελοι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τύπε φαίνεσαι προβληματισμένος :cheesy:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
.Μιλαμε ολοι και ολες ελευθεροι, παντρεμενοι, πηδιουντε σαν τρελοι

τοτε δεν θα υπηρχε τετοια πουτανογαμιαση στην Ελλαδα.Ουτε θα εβλεπες τοσους μπακουρους οταν πας για καφε ποτο κλπ

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τοτε δεν θα υπηρχε τετοια πουτανογαμιαση στην Ελλαδα.Ουτε θα εβλεπες τοσους μπακουρους οταν πας για καφε ποτο κλπ

Η πουτανογαμιαση για μενα δεν ειναι γιατι δεν μπορω να βρω γυναικα.....ειναι γιατι ετσι γουσταρω....
Αν υποψιαστω οτι γαμαμε πουτανες γιατι δεν μπορουμε να γαμησουμε αλλιως.......θα πεθανω

Βλεπεις μπακουρηδες γιατι απλα με τους φιλους μας εξω, περναμε καλυτερα....

Δηλαδη εσυ δεν το βλεπεις αυτο? δεν τους βλεπεις ολους να κανουν τα παντα(δεν λεω οτι ολη η Ελλαδα πηδιεται....απλα ειναι πολυ ευκολο να πηδηξεις χωρις δεσμευσεις?

Μηπως τωρα που η θαλασσα εγινε γιαουρτι εσυ δεν εχεις κουταλι?(παντρεμενος?)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
2)Από παντρεμένες , πρέπει να επιλέγεις εκείνες που είναι ... 100% παντρεμένες
και θέλουν να παραμείνουν παντρεμένες με τον τωρινό άνδρα τους
και όχι να τον ... αντικαταστήσουν με εσένα !!!!
Θέλεις δηλαδή παντρεμένες με γερό γάμο. Διαφορετικά φοβάμαι ότι ισχύουν και για αυτές ,
όσα και για τις ελεύθερες.

Διατηρω τιs επιφυλαξειs μου σ αυτο.....
Αυτη που θελει να παραμεινει με τον τωρινο, δεν γυριζει αλλου να κοιταξει
Σκεφτονται συναισθηματικα και δεν αλλαζουν θεση, παρα μονον οταν νοιωσουν οτι εχουν "φυγει"
Επισηs δεν γραφονται σε....σοσιαλ ταχα μου και καλα σαιτs , φτιαχνονταs προφιλ, για δηθεν φιλια , αλληλογραφια και κουμ-καν....Αμα θελει φιλιεs , εχει απ τον δικο τηs κυκλο
Συνηθωs ειναι καταπιεσμενεs, ειτε απο αδιαφορια του αλλου, ειτε επειδη τρωνε ξυλο, ειτε απο οικονομικη ανεχεια , μιαs και ο αλλοs δεν τουs δινει τιποτα μα εντελωs τιποτα....
Και αυτην την καιει το θεμα μη διαλυση τηs οικογενειαs ιδιωs αν εχει παιδια και ειναι ιδαιτερα προσεκτικη.....και αs λενε !!
Κρυφοι email λογαριασμοι, κρυφα προφιλ σε σαιτs κι απο δικαιολογιεs ενα σωρο
Ενα πλεονεκτημα εχουν σε σχεση με τουs αντρεs.....Ειναι πιο υποκριτριεs και παντα μπορουν να δικαιολογησουν τα ανεξηγητα, ευκολοτερα απ οτι ο αντραs

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Η πουτανογαμιαση για μενα δεν ειναι γιατι δεν μπορω να βρω γυναικα.....ειναι γιατι ετσι γουσταρω....
Αν υποψιαστω οτι γαμαμε πουτανες γιατι δεν μπορουμε να γαμησουμε αλλιως.......θα πεθανω

Βλεπεις μπακουρηδες γιατι απλα με τους φιλους μας εξω, περναμε καλυτερα....

Δηλαδη εσυ δεν το βλεπεις αυτο? δεν τους βλεπεις ολους να κανουν τα παντα(δεν λεω οτι ολη η Ελλαδα πηδιεται....απλα ειναι πολυ ευκολο να πηδηξεις χωρις δεσμευσεις?

Μηπως τωρα που η θαλασσα εγινε γιαουρτι εσυ δεν εχεις κουταλι?(παντρεμενος?)

ναι οι περισσοτεροι γαμανε-με τανες γτ δεν μπορουμε να γαμησουμε γκομενες αντιστοιχης εμφανισης η να τις αλλαζουμε τοσο συχνα.

τοτε γτ στο διπλα θρεντ λενε ολοι οτι δεν φλερταρει κανεις?που γινονται τα κονε για γαμιουνται ολοι κ ολες?κ μην πεις για νετ κ φειςμποοκ γτ θα γελασω το καθε τσολι κανει 1000 αγνωστους φιλους για να ανεβαινει ο εγωισμος της κ να τους δουλευει ολους

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Διατηρω τιs επιφυλαξειs μου σ αυτο.....
Αυτη που θελει να παραμεινει με τον τωρινο, δεν γυριζει αλλου να κοιταξει
Σκεφτονται συναισθηματικα και δεν αλλαζουν θεση, παρα μονον οταν νοιωσουν οτι εχουν "φυγει"
Επισηs δεν γραφονται σε....σοσιαλ ταχα μου και καλα σαιτs , φτιαχνονταs προφιλ, για δηθεν φιλια , αλληλογραφια και κουμ-καν....Αμα θελει φιλιεs , εχει απ τον δικο τηs κυκλο
Συνηθωs ειναι καταπιεσμενεs, ειτε απο αδιαφορια του αλλου, ειτε επειδη τρωνε ξυλο, ειτε απο οικονομικη ανεχεια , μιαs και ο αλλοs δεν τουs δινει τιποτα μα εντελωs τιποτα....
Και αυτην την καιει το θεμα μη διαλυση τηs οικογενειαs ιδιωs αν εχει παιδια και ειναι ιδαιτερα προσεκτικη.....και αs λενε !!
Κρυφοι email λογαριασμοι, κρυφα προφιλ σε σαιτs κι απο δικαιολογιεs ενα σωρο
Ενα πλεονεκτημα εχουν σε σχεση με τουs αντρεs.....Ειναι πιο υποκριτριεs και παντα μπορουν να δικαιολογησουν τα ανεξηγητα, ευκολοτερα απ οτι ο αντραs

Ετσι ακριβως ειναι

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι οι περισσοτεροι γαμανε-με τανες γτ δεν μπορουμε να γαμησουμε γκομενες αντιστοιχης εμφανισης η να τις αλλαζουμε τοσο συχνα.

τοτε γτ στο διπλα θρεντ λενε ολοι οτι δεν φλερταρει κανεις?που γινονται τα κονε για γαμιουνται ολοι κ ολες?κ μην πεις για νετ κ φειςμποοκ γτ θα γελασω το καθε τσολι κανει 1000 αγνωστους φιλους για να ανεβαινει ο εγωισμος της κ να τους δουλευει ολους
σε αυτο ναι εχεις ενα δικιο.....δεν ειναι δυνατον να αλλαζεις τις γκομενες τοσο συχνα οσο μια τανα. Τωρα για την εμφανιση αγαπητε θα διαφωνησω. Απο οτι βλεπουμε ολοι αρκετες κοπελεσ των 100-150 δεν ειναι κατι τοσο τρομερο....ανετα μπορεις να βρεις τετοιες και εξω. Οι ελληνιδες δεν ειναι ολες πλεον στρουμφακια με τον κωλο στο πατωμα.
Σαφως υπαρχουν και τανες που αν δεν πληρωνες δεν πηδαγες τετοια γυναικα. Αλλα τι ποσοστο ειναι αυτο?

Τωρα σχετικα με το φλερταρισμα θα σου πω οτι ναι δεν φλερταρει ο κοσμος πλεον. Και οχι δεν λεω για FB και μαλακιες. Ενας λογος ειναι οτι δεν εχουμε πλεον τοσο αναγκη να το κυνηγησουμε. Δεν θα πω οτι το εχουμε στο πιατο αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο ευκολο και δεν θελει τοσο κυνηγι. Πλεον την πρωτη φορα που βγαινεις με γκομενα θα παιξει πιπα. Πιστευω οτι οποιος εστω και λιγο να το θελει θα εχει στο κινητο του 1-2 φιλες Fuckbudies. Kαι μιλαω για ανθρωπους τις ηλικιας μου(30-31). Οι πιο πιτσιρικαδες....καλα...δεν θελω να ξερω

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ενας λογος ειναι οτι δεν εχουμε πλεον τοσο αναγκη να το κυνηγησουμε. Δεν θα πω οτι το εχουμε στο πιατο αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο ευκολο και δεν θελει τοσο κυνηγι.

κατσε γτ θα με τρελανεις.Κ πως καθονται οι fuck buddies ?σε πλησιαζουν στο δρομο κ στην πεφτουν?εδω κ να μιλησεις πρωτος σε αγνωστη η θα σε βρισει η θα σε γραψει στη βρωμομουνα της
εκτος αν εννοεις πρωην γκομενες που γνωρισες απο κοινη παρεα κ αφου χωρισατε κλπ κλπ κρατας επαφη κ βγαινεις μια φορα το μηνα για να θυμαστε τα παλια

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ενας λογος ειναι οτι δεν εχουμε πλεον τοσο αναγκη να το κυνηγησουμε. Δεν θα πω οτι το εχουμε στο πιατο αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο ευκολο και δεν θελει τοσο κυνηγι.

κατσε γτ θα με τρελανεις.Κ πως καθονται οι fuck buddies ?σε πλησιαζουν στο δρομο κ στην πεφτουν?εδω κ να μιλησεις πρωτος σε αγνωστη η θα σε βρισει η θα σε γραψει στη βρωμομουνα της
εκτος αν εννοεις πρωην γκομενες που γνωρισες απο κοινη παρεα κ αφου χωρισατε κλπ κλπ κρατας επαφη κ βγαινεις μια φορα το μηνα για να θυμαστε τα παλια

Παλιες γνωστες(φιλες οχι γκομενες, που συνηθως βρισκεις στι fb(μην βρισεις), συναδελφοι(ο τρελος χαμος), απο τον κυκλο σου....μην μου πεις οτι δεν γνωριζεις γυναικες γιατι απλα τις γνωριζεις. Ξαναλεω, στο γραφειο, βγαινεις με μια παρεα που δεν τους ξερεις ολους ....παντου γνωριζεις γυναικες....οχι γιατι πας να τους την πεσεις, γιατι απλα τις γνωριζεις γιατι ετσι ειναι η ζωη γνωριζεις ανδρες,γυναικες κλπ. Δεν ειναι οτι τους την πεφτεις.....αυτο που λεω ειναι οτι πλεον ειναι πολυ ευκολο να κανεις κατι χωρις δεσμευσεις. Το αποδεχονται πολυ πιο ευκολα και το ζητουν και οι ιδιες. Και δεν ειμαι κουκλος, δεν ειμαι ο απιστευτος λεφτας, ουτε τιποτα το τρελο γενικα. Αρα αν μπορω εγω φανταζομαι οτι και οι αλλοι μπορουν

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Παλιες γνωστες(φιλες οχι γκομενες, που συνηθως βρισκεις στι fb(μην βρισεις), συναδελφοι(ο τρελος χαμος), απο τον κυκλο σου....μην μου πεις οτι δεν γνωριζεις γυναικες γιατι απλα τις γνωριζεις. Ξαναλεω, στο γραφειο, βγαινεις με μια παρεα που δεν τους ξερεις ολους ....παντου γνωριζεις γυναικες....οχι γιατι πας να τους την πεσεις, γιατι απλα τις γνωριζεις γιατι ετσι ειναι η ζωη γνωριζεις ανδρες,γυναικες κλπ. Δεν ειναι οτι τους την πεφτεις.....αυτο που λεω ειναι οτι πλεον ειναι πολυ ευκολο να κανεις κατι χωρις δεσμευσεις. Το αποδεχονται πολυ πιο ευκολα και το ζητουν και οι ιδιες. Και δεν ειμαι κουκλος, δεν ειμαι ο απιστευτος λεφτας, ουτε τιποτα το τρελο γενικα. Αρα αν μπορω εγω φανταζομαι οτι και οι αλλοι μπορουν

κοιτα απο δουλεια το θεωρω τελειως λαθος να ψαχνεσαι να γαμας ειδικα αν ειναι σοβαρη η δουλεια σου κ εχεις κ υψηλη θεση.Εκτος αν καποιος δουλευει σε μπαρ κλαμπ γυμναστηρια του κωλου κλπ οπου το 99% το κανουν γιαυτο ακριβως τον λογο.Να γνωριζουν μουνια.

απο κοινες παρεες συμφωνω ΑΝ επιβιωσεις απο το θαψιμο του καθε μουνοπανου κ της καθε κοντοχοντρης(επισης μελη της παρεας) που βγαζουν το κομπλεξ τους δικαιολογοντας την αγαμια κ την ανυπαρξια τους.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

Αν και είμαι σε σχέση, είναι πολύ πιο δύσκολο απόσο το παρουσιάζεις... :rolleyes:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
επί της αρχής δεν έχει άδικο, χρειάζεται να έχεις ένα στυλ διερευνητικό ώστε να καταλάβεις ή να υποθέσεις με καλές πιθανότητες το αν μια γυναίκα θα ήθελε μια τέτοιου είδους σχέση. Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι πως είναι πιο αποδεκτό από παλιότερα να έχεις καθαρά σεξουαλικές σχέσεις χωρίς καμία άλλη δέσμευση

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω ρε παιδια...μπορει να εχει κατσει ετσι η φαση σε μενα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τελικα αφου ολοι μας πηδαμε γιατι γραφουμε στο τοπικ       

ποιος πηδαει σημερα στην ελλαδα? :think: