pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.282
- Πόντοι
- 3.556
Βεβαίως ... έχεις κανα αστέρι στη φανέλα ή κλαίγεσαι και στο μπασκετ όπως με τις γκόμενες ?Θα χάρηκες και του γαύρου τότε το 2012-13
Βεβαίως ... έχεις κανα αστέρι στη φανέλα ή κλαίγεσαι και στο μπασκετ όπως με τις γκόμενες ?Θα χάρηκες και του γαύρου τότε το 2012-13
Βεβαίως
Μπράβο που το παραδέχεσαι
Τουλάχιστον θα'χεις και ομάδα να υποστηρίζεις στα επόμενα f4
MozartΓια μένα ένας ήταν ...
Όλοι οι υπόλοιποι (παικταράδες, δεν το συζητώ, ούτε αμφισβητώ) έρχονται μετά ...
Ήταν λατρεία ο τύπος ...
Όσο θα μυξοκλαις που τα μουνέτα κοιτάνε τα κινητά και θα ακούς τον ήχο που ρουφά τις μύξες σου, εγώ θα ακούω τον εθνικό ύμνο όταν το σηκώνει ελληνική ομάδα ... σε κάλυψα ?
δεν ήταν ατύχημα, δολοφονία ήταν
Πως προκύπτει αυτοδεν ήταν ατύχημα, δολοφονία ήταν
προτιμώ νσ μην απαντήσω γιατί θα πάει πάλι αλλού η κουβέντα.Πως προκύπτει αυτο
ούτε θέσεις δεν έχουμε βάλει ούτε έχει χωριστεί ανά περιόδους.Νομίζω πολύ λανθασμένη ψηφοφορία να ξεχωρίσουμε ελληνες η Ελληνοαμερικάνους Ευρωπαίους και φυσικά Αμερικάνους δεν υπάρχει σύγκριση. Το Μπάσκετ δεν ειναι ποδόσφαιρο πχ Καλιγκάρης δεν υπάρχει μεσα σε αυτούς που ανεβάζεται ο Κωστας Πετροπουλος επίσης . Φυσικά και πολλά αλλα παιδια
Συμφωνώ φίλε οπότε δεν υπάρχουν σε πολλούς και παραστάσεις παιχνιδιών οπως σήμερα . Απλά λεμε ενα όνομα και τελοςούτε θέσεις δεν έχουμε βάλει ούτε έχει χωριστεί ανά περιόδους.
δεν μπορείς να συγκρίνεις παίχτη του 2020 με παίχτη του 1990
άλλη γυμναστική, αλλά συστήματα, άλλη διάρκεια επιθέσεων κλπ
Μανουσάκι, Απόλλων Π., Σπορτιγκ, Περιστέρι.Φίλε μυρτιλο ο Κώστας ο πετροπούλος που μετά έγινε προπονητής (αν θυμαμΆι είχε κάνει και στον Απόλλωνα Πατρών ).Σε ποιες ομάδες επαιξε θυμάσαι ;Να είσαι καλά .
Σε ζηλεύω, να ξέρειςMozart
αν και μικρός τον αντιπαθουσα, μετέπειτα τον λατρεψα.
απ την πρόσφατη επίσκεψή μου , στο ελλιπές κατά τη γνώμη μου, μουσείο, στο ζαγκρεμπ
Μόνο Απόλλωνα.Φίλε μυρτιλο ο Κώστας ο πετροπούλος που μετά έγινε προπονητής (αν θυμαμΆι είχε κάνει και στον Απόλλωνα Πατρών ).Σε ποιες ομάδες επαιξε θυμάσαι ;Να είσαι καλά .
για το μουσειο; έχει φθηνές πτήσεις για Ζαγκρεμπ με Aegean, αλλά μη νομίζεις δεν αξίζει το μουσείο. μόνο το άγαλμα απ εξωΣε ζηλεύω, να ξέρεις