Νέα

"Έφυγε" ο μεγαλύτερος αρσιβαρίστας όλων των εποχών.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.298
Κριτικές
18
Like
2.002
Πόντοι
5.975
Τραγουδάει κι ένας τύπος,ο Σκορδίλης,που τον είχα δει live σε μεζεδοπολείο στην Αίγινα  και στο τέλος είχε αρχίσει κάτι μπλουζιές και γαμούσε λέμε.
Του είπα ότι τον θυμάμαι από αυτό το δίσκο και μου λέει ότι τώρα ούτε στην εκκλησία δεν βγάζει δίσκο

===

να  ενημερώσω  ότι δυστυχως ---- πρόσφατα έφυγε και  ο Αγγελος Σκορδίλης -- RIP

---
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Δημήτριος Τόφαλος (Πάτρα 1884[1]- Πάτρα 15 Νοεμβρίου 1966) ήταν αθλητής της άρσης βαρών

Δεν ευτύχησε να λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα του 1904 στο Σαιντ Λούις καθώς αρρώστησε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στην Αμβέρσα. Μέγιστη ατυχία, αν αναλογιστεί κανείς πως για να πραγματοποιήσει το ταξίδι έγινε έρανος ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειαζόταν, το οποίο ήταν υπέρογκο για την εποχή.


Αυτοί ήταν αθλητές φίλε... Πολυπράγμονες και αγωνιστές της ζωής. Εδιναν το παράδειγμα στον απλό κόσμο, και με τα φυσικά σωματικά τους προσόντα αλλά και με το μεγαλείο της ψυχής τους (που βοηθούνταν από τα σωματικά τους χαρίσματα).

Οι σημερινοί τι είναι που αποθεώνονται? Μαριονέτες του συστήματος. Διαφημιστές, άφρονες, πλουτιζουν κατα κόρον, "πουλάνε" και όχι "προσφέρουν" θέαμα στον κόσμο.
Μετα μου λένε για Δήμα και Καχιασβίλι. Πως ξεκίνησαν φτωχοί κλπ κλπ. Οκ. Μετέπειτα όμως? Υπεκυψαν στις ταγες του συστηματος για να δοξαστουν. Μες στη ντόπα και στο αναβολικο. Αθλητές διαφημιστές του συστήματος και του εαυτού τους. Που τους μοίρασαν αφειδώς στρατιωτικούς τίτλους και μισθούς.
Και το αποτέλεσμα μετά την εθνική λαγνεία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004? Ποιο ήταν?
"Προάγεται ο αθλητισμός και τα νιάτα"!!!!! Τι προάχθηκε?
Βλέπετε εσείς τίποτα? Αθλητικά τμήματα που μπορούσε η νεολαία να γραφτεί, και κάθε τοπικός αθλητικός σύλλογος συντηρούσε, κλείνουν, ή έχουν γίνει γκέτο. Για να αθλήσεις το παιδι σου δεν υπάρχει χώρος ή πρέπει να πληρώσεις μαθήματα.

Πάνε οι αλάνες που παίζαμε μικροί.. οι μπασκέτες ερημώσανε, τα μικρά χωμάτινα ποδοσφαιράκια χτιστήκανε... Και παντού λεφτά!

Χάθηκε ο αυθορμητος χαρακτήρα του αθλητισμού.
ΑΥΤΟΣ ο αυθορμητισμός μπορούσε να τον χαρακτηρίσει και ως μεγαλειώδη, στις εκφάνσεις των θριάμβων του.

Τώρα είναι όλα κούφια, ψεύτικα. Επομένως ας είμαστε και εμεις φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς μας, για τους μετέπειτα τουλάχιστον, αν θελουμε να είμαστε και στοιχειωδώς ηθικοί.
Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο μέγιστος Αλεξεγιεφ δεν αξίζει την αναγνώριση που του αρμόζει.
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
- κάτι βλακοβρισίδια κλπ. σβήστηκαν
- πω ρε πούστη τί θα κάνουμε τώρα χωρίς το μεγαλύτερο αρσιβαρίστα όλων των εποχών; Ας είναι. Θα το αντέξουμε κι αυτό το χτύπημα.  :rolleyes:
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16


Φίλε μου τα πράγματα εξελίσσονται Για οτιδήποτε γίνεται υπάρχει σπόνσορας και χωρίς σπόνσορα δε γίνεται τίποτα. Από τη μία αυτό είναι κακό γιατί όπως λες χάθηκε η «αγνή» μορφή του αθλητισμού αλλά από την άλλη είναι καλό γιατί μια ολόκληρη βιομηχανία ζει και αναπτύσσεται από τον αθλητισμό. Χωρίς αυτή δεν γίνονται ούτε στάδια, ούτε αγώνες επιπέδου και αν θέλεις στην επαγγελματοποίηση του αθλητισμού στηρίζονται οι προϋπολογισμοί πολλών κρατών. Αυτά που παίρνουν οι αθλητές είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που φέρνουν και πολλές φορές το πληρώνουν και με τη ζωή τους με τις μαλακίες που τους δίνουν.

Όσον αφορά την ολυμπιάδα του 2004 κατέστρεψε την Ελλάδα και έφερε τον αθλητισμό μια δεκαετία πίσω αντί να τον πάει μπροστά. 
 

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Μηνύματα
4.506
Κριτικές
21
Like
6.898
Πόντοι
8.345
Tι να πει ο Πυρρος......αφου εχει μεγαλωσει με τα επιτευγματα του Αλεξεγιεφ.Ειναι σαν ενας ποδοσφαιριστης να εχει μεγαλωσει με τις αφισες του Μαραντονα στο δωματιο του
καλα αυτο απο μονο του δεν λεει κατι...ο Μεσι δεν ειχε αφισσα τον μαραντονα? :grin: για εμενα τον εχει ξεπερασει...(για τον Μεσι λεμε) :grin:
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Ο μεγαλύτερος δρομέας όλων τών εποχών, εντελώς άγνωστος στό Ελλαδιστάν!!! Εχει την κακή συνήθεια να τρέχει διαδρομές πού συνδέονται με την Ελληνική Ιστορία.

Έτσι, αν έτρεχε τη διαδρομή Ερμού-Μιλάνο με σημείο τερματισμού Versace-D&G, θα τον ήξερε και η τελευταία ελλεηνίδα.
 

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Μηνύματα
249
Like
0
Πόντοι
1
Πριν λιγα χρονια ο Αλεξεγιεφ ψηφιστικε ως ο 2ος μεγαλυτερος αθλητης της Ρωσιας (συμπεριλαμβανομενης και της Σοβιετικης περιοδου, αλλά μονο για Ρωσους στην καταγωγη αθλητες)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom