You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερος παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 476
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.931
- Πόντοι
- 606
με διαφορα michael jordan,τι να λεμε τωρα...ο ανθρωπος τα εκανε ολα,δεν μιλαω για σκοραρισμα που επεστρεψε με τους wizzards κι εβαζε τριανταρες ουτε για το αξεπεραστο στυλ του...5 χρονιες καλυτερος αμυντικος της σεζον συν τοις αλλοις!
Αμεσως μετα ντραζεν πετροβιτς,ο γιος του διαβολου
Υ.Γ.ποιος φασουλας ρεεεεεεεεε?
Αμεσως μετα ντραζεν πετροβιτς,ο γιος του διαβολου
Υ.Γ.ποιος φασουλας ρεεεεεεεεε?
Τον Ντιρκ εννοεις ρε γιγαντα??Η κανεναν πιο παλιο?και για εβροπι ο Γερμαναρασ ο ξαθομπαμπουρασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πιο παλιά δεν υπήρχε μπάσκετ στην Γερμανία...Τον Ντιρκ εννοεις ρε γιγαντα??Η κανεναν πιο παλιο?
αφτον τιν πεκτουρα!!!!!!!!!!!!!Τον Ντιρκ εννοεις ρε γιγαντα??Η κανεναν πιο παλιο?
τα κανι ολα βανι καλαθια πεζι αμινα,και η παπαρεσ η δικι μασ τονε σιγρινουμε με τα δικα μασ τα παρλιακα,επιδι πεζι μονος του και νικαμε τι γερμανια
ιπιρχε ο τεραστισ Σρεμπ κολιτε,εναν ιχαν παντα αλα ιταν ΘεοσΠιο παλιά δεν υπήρχε μπάσκετ στην Γερμανία...
ΔΩΣΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαφτον τιν πεκτουρα!!!!!!!!!!!!!
τα κανι ολα βανι καλαθια πεζι αμινα,και η παπαρεσ η δικι μασ τονε σιγρινουμε με τα δικα μασ τα παρλιακα,επιδι πεζι μονος του και νικαμε τι γερμανια
ΝΤΙΡΚ ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ
Επαιζε Σιατλ με Κεμπ,Περκινς,Πειτον κτλπ.Γεια σου ρε γιγαντα,προσκυναω..ιπιρχε ο τεραστισ Σρεμπ κολιτε,εναν ιχαν παντα αλα ιταν Θεοσ
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.931
- Πόντοι
- 606
ο σρεμπφ δεν ξερει ουτε το εν τριτον απ'το μπασκετ του νοβιτσκιποιος ντιρκ ρε;;;;;;;;; καλος παιχτης αλλα ντεντλερ σρεμπφ δεν ειναι
Σεμνααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααποιος ντιρκ ρε;;;;;;;;; καλος παιχτης αλλα ντεντλερ σρεμπφ δεν ειναι
Δεν ειναι απλα καλος παικτης μαγκα.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.ΤΕΛΟΣ.
ο σρεμπ επεζε προτι αλαγι,γιαφτο δεν ινε Ντιρκ και πιο κοντοσΕπαιζε Σιατλ με Κεμπ,Περκινς,Πειτον κτλπ.Γεια σου ρε γιγαντα,προσκυναω..
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.931
- Πόντοι
- 606
προσκυνω κι εγω με τη σειρα μου!!!!βοθρε εισαι μεγαλος γνωστης!!ιπιρχε ο τεραστισ Σρεμπ κολιτε,εναν ιχαν παντα αλα ιταν Θεοσ
απο εβροπεοσ ινε το νουμερο 1Σεμναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Δεν ειναι απλα καλος παικτης μαγκα.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.ΤΕΛΟΣ.
και πεζι παντου και εβροπι και ΝΒα
Μαθετε ρε μπασκετακι απο τον αρχοντα τον βοθροπροσκυνω κι εγω με τη σειρα μου!!!!βοθρε εισαι μεγαλος γνωστης!!
εγο κλοιτε ιμε Τζοντανικοσπροσκυνω κι εγω με τη σειρα μου!!!!βοθρε εισαι μεγαλος γνωστης!!
απο τοτε που σταματισε δε μπορο να δο μπασκετ
λιγο ΝΒΑ μονο
κολιτε ισε λαθοσμονο σουτ εχει οντιρκ.υπερεκτιμημενος ειναι.
πετζα φορ εβερ
ο Ντρκ πεζι απο 1 μεχρι 5
ο Πετσα ινε μονο σουτ,φοβερο σουτ βεβεα αλα δεν ινε Ντιρκ
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.931
- Πόντοι
- 606
μαγκες,παιχτουρα ο γκαλης δε λεω αλλα στο nba δεν θα μπορουσε να σταθει.Με υψος 1.83 και με τις σφιχτες αμυνες του nba o γκαλης δυσκολα θα επιβιωνε...Αντιθετως,ο μεγαλος ντραζεν τα εκανε ολα κι εφτασε να τελειωσει μια σεζον με 22 ποντους μεσο ορο στους new jersey nets
Στην ψηφοφορια επρεπε να μπουν και μποντιρογκα,μπελοφ
Στην ψηφοφορια επρεπε να μπουν και μποντιρογκα,μπελοφ
Φιλε ακου.Ο Ντιρκ ειναι 2,13.Σουταρει απο παντου και τα χλατσωνει ακομα και αν ισορροπει στο παρκε με το ενα δαχτυλο του ποδιου του.Το υψος του τον βοηθαει και στο ποσταρισμα.Επισης μαζευει κοντα 9 ριμπαουντ στον αγωνα.μονο σουτ εχει οντιρκ.υπερεκτιμημενος ειναι.
πετζα φορ εβερ
Τελος,σκεψου τι λες.Κατηγορεις τον Νοβιτσκι οτι εχει μονο σουτ και μου λες Πετζα φορ εβερ.Δηλαδη ο Πετζα εκτος απο-στατικο-σουτ τι καλο εχει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 756
- Εμφανίσεις