You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερος παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 476
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εχει ΤΡΟΜΕΡΕΣ ελλείψεις η ψηφοφορία σου φίλε.Λείπει ο Μπελώφ,ο Κορατς,ο Τσόσιτς,ο Κούκοτς κ.α.
Φτιάχτην καλύτερα κ τα ξαναλέμε.Αλλά να μου βάζεις μέσα τον Γιαννάκη κ τον ΟΝιλ ως υποψήφιους,μάλλον το άθλημα δεν το πολυκατέχεις
Φτιάχτην καλύτερα κ τα ξαναλέμε.Αλλά να μου βάζεις μέσα τον Γιαννάκη κ τον ΟΝιλ ως υποψήφιους,μάλλον το άθλημα δεν το πολυκατέχεις
σωστά μιλάςΕχει ΤΡΟΜΕΡΕΣ ελλείψεις η ψηφοφορία σου φίλε.Λείπει ο Μπελώφ,ο Κορατς,ο Τσόσιτς,ο Κούκοτς κ.α.
Δηλαδή θα ψήφιζες κάποιον από αυτούς που ανέφερες;Εχει ΤΡΟΜΕΡΕΣ ελλείψεις η ψηφοφορία σου φίλε.Λείπει ο Μπελώφ,ο Κορατς,ο Τσόσιτς,ο Κούκοτς κ.α.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Παγκόσμια ο Michael Jordan και από τον Ελληνικό χώρο με διαφορά ο Νίκος Γκάλης.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ο Τζουλιους ερβινγκ παιχταρας. Ψηφισα παντως Τζορνταν. Λειπει και ο Κομπυ Μπραιαν απο την ψηφοφορια.
Αφού όσοι και να προστεθούν πάλι ο Τζόρνταν θα βγει πρώτος. Ο μόνος που νομίζω ότι θα μπορούσε να αμφισβητήσει την υπεροχή του είναι ο Μάτζικ. Αλλά αν αρχίσουμε να προσθέτουμε η λίστα θα γινόταν τεράστια.
Τέλος πάντων δημοκρατία έχουμε...
Τέλος πάντων δημοκρατία έχουμε...
Επισκέπτης
absolutelyΠαγκόσμια ο Michael Jordan και από τον Ελληνικό χώρο με διαφορά ο Νίκος Γκάλης.
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παγκόσμια:Larry Bird ,Julius Erving και A.Sabonis.
Ελλάδα:Γιώργος Κολοκυθάς και φυσικά Νίκος Γκάλης.
Ελλάδα:Γιώργος Κολοκυθάς και φυσικά Νίκος Γκάλης.
Δεν κανουμε ετσι δουλεια.
Εχεις βαλει τοσα ονοματα που το μονο κοινο που εχουν ειναι οτι καποτε επαιξαν μπασκετ.Διαφορετικα πρωταθληματα,διαφορετικοι παικτες,διαφορετικες συνθηκες.Δεν γινεται να βαζεις παικτες-θρυλους του nba και να τους συγκρινεις με ευρωπαικα σουπερ-ονοματα.
Γι'αυτο ο διαχωρισμος που εκανε ο stranger ειναι απαραιτητος.
Εχεις βαλει τοσα ονοματα που το μονο κοινο που εχουν ειναι οτι καποτε επαιξαν μπασκετ.Διαφορετικα πρωταθληματα,διαφορετικοι παικτες,διαφορετικες συνθηκες.Δεν γινεται να βαζεις παικτες-θρυλους του nba και να τους συγκρινεις με ευρωπαικα σουπερ-ονοματα.
σοστος κολιτε,μιλαμε γιθα το Θεο με τα λιμα,γινετε αφτοΔεν κανουμε ετσι δουλεια.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τους (πολύ) παλιότερους, και τα σύντομα αποσπάσματα δεν μπορούν να βοηθήσουν αρκετά. Απ' όσους είδα όμως ο Τζόρνταν ήταν απλώς το κάτι άλλο και είναι ντροπή ακόμα και η σύγκριση με τουλάχιστον τα 3/4 του καταλόγου.
Όμως επειδή είχα την τύχη να δω μικρό παιδί τον Γκάλη που μόλις είχε πρωτοέρθει στον Άρη, μου είναι αδύνατο να μην ψηφίσω αυτό το ασύλληπτο φαινόμενο. Όσοι τον έζησαν στο γήπεδο ή ακόμα και από την τηλεόραση δεν μπορούν ποτέ να ξεχάσουν αυτά που έκανε σχεδόν μόνος του: πολύ απλά πήρε μια μέτρια ομάδα και δημιούργησε μια παράδοση που κρατάει ακόμα.
Όμως επειδή είχα την τύχη να δω μικρό παιδί τον Γκάλη που μόλις είχε πρωτοέρθει στον Άρη, μου είναι αδύνατο να μην ψηφίσω αυτό το ασύλληπτο φαινόμενο. Όσοι τον έζησαν στο γήπεδο ή ακόμα και από την τηλεόραση δεν μπορούν ποτέ να ξεχάσουν αυτά που έκανε σχεδόν μόνος του: πολύ απλά πήρε μια μέτρια ομάδα και δημιούργησε μια παράδοση που κρατάει ακόμα.
κολιτε πρεπι να βαλισ και με τισ εποχεσ και που πεξανεδηλαδη τι μου προτεινετε να κανω;
αλο μπασκετ το 80 αλαο τορα,η Αριαναρα του 80 αμα πεξι με τιν Αεκ του τορα 20 ποντουσ θα χασι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 756
- Εμφανίσεις