nikolaou639
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 611
- Πόντοι
- 531
Καλησπέρα παίδες η Ολγα στο Παγκράτι παίρνει τσινπουξια ή μόνο μασάζ κ μαλάκια ;;;
Μόνο φραπεδιαΚαλησπέρα παίδες η Ολγα στο Παγκράτι παίρνει τσινπουξια ή μόνο μασάζ κ μαλάκια ;;;
Το πρόσεξα οπως βλέπεις οτι έγινε αναφορά σε εμέναΚάτσε να δείς πού έχει πάρει μεζέ ΚΑΙ από Αγγέλα καί δεν λέει τίποτα![]()
Απλά δεν είπες ποτέ για ραντεβου οποτε ποιο καστινγκ δεν πέρασες;Δυστυχώς ΔΕΝ πέρασα το casting μαν![]()
δεν πινει γαλατακι εχει πει το κοριτσι μαν.Νά βάλεις καί φραπεδακι σπέσιαλ στό μενού Αγγελική
Νά βάλεις καί φραπεδακι σπέσιαλ στό μενού Αγγελική
δεν πινει γαλατακι εχει πει το κοριτσι μαν.
φραπες χωρις γαλατακι δε λεει![]()
γιατι διαδιδεις ψευδη μαν.![]()
![]()
Δώστε κάνα καλό φραπόγαλο
Δυστυχώς ΔΕΝ πέρασα το casting μαν![]()
Απλά δεν είπες ποτέ για ραντεβου οποτε ποιο καστινγκ δεν πέρασες;
Ψάχνεις φραπεδακι;![]()
![]()
Δώστε κάνα καλό φραπόγαλο
Για την ακρίβεια ούτε ένα μήνυμα δεν έχω ανταλλάξει μαζί τουγιατι διαδιδεις ψευδη μαν.
το κοριτσι ΔΕΝ σε απερριψε.
εσυ δεν εστειλες μηνυμα.![]()
Εσύ κάνεις καλό φραπέ;Για την ακρίβεια ούτε ένα μήνυμα δεν έχω ανταλλάξει μαζί του
Χμμ δεν ξερω,άμα δοκιμάσει ο άλλος,τότε να κρινειΕσύ κάνεις καλό φραπέ;
Δώστου λίγο χρόνο είναι λιγάκι ντροπαλός.Για την ακρίβεια ούτε ένα μήνυμα δεν έχω ανταλλάξει μαζί του
Ναι καλα,αν ηταν ντροπαλος δεν θα είχε γράψει τοσες κριτικεςΔώστου λίγο χρόνο είναι λιγάκι ντροπαλός.
Με εσένα είναι αλλιώς.Ναι καλα,αν ηταν ντροπαλος δεν θα είχε γράψει τοσες κριτικες
ΓαμιόλαΔώστου λίγο χρόνο είναι λιγάκι ντροπαλός.
Δυστυχώς ΔΕΝ πέρασα το casting μαν![]()
εξέτασε τα δεδομένα της ψιφοφοριας κ κάνε τη δική σου έρευνα ώστε να δεις τι σου ταιριάζει. Τον φραπέ μου εγώ τον πινω σκέτο. Άλλος με ζάχαρη. Άλλος με γάλα. Αλλος με baylis. Δεν είναι πανάκεια.Αυτό το διάστημα ποιος θεωρείται καλος/καλύτερος φραπές; Διότι προσωπικά βλέπω εντελώς ξηρασία! Εκτός και αν χάνω κάτι εγώ