Νέα

Καλύτερος Έλληνας στράικερ που αγωνίστηκε στο εξωτερικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Quasimodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλύτερος Έλληνας στράικερ που αγωνίστηκε στο εξωτερικό

• Γιώργος Σιδέρης

Ψήφοι: 8 7,8%
  • Άγγελος Χαριστέας

Ψήφοι: 6 5,8%
  • Νίκος Μαχλάς

Ψήφοι: 57 55,3%
  • Γιάννης Αναστασίου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ντέμης Νικολαΐδης

Ψήφοι: 28 27,2%
  • Νίκος Λυμπερόπουλος

Ψήφοι: 5 4,9%
  • Κώστας Μήτρογλου

Ψήφοι: 24 23,3%
  • Φάνης Γκέκας

Ψήφοι: 23 22,3%
  • Ζήσης Βρύζας

Ψήφοι: 3 2,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103
OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
@.Dod0s
να το πάρουμε από την άλλη οπτική γωνία

Ποιον θα θυμούνται οι ξένοι;
Νομίζω το Μαχλά...

Για αυτόν έβαζαν συρτάκι όχι για τον Λυμπερόπουλο.

Εγώ πχ σαν Αρειανός, που σαν σκορ με περισσότερες εμφανίσεις έχω το 0-0...

σαν παίχτες έχω να θυμάμαι από ξένους τον Ιβάν Σάντος, και τον Καμπορα και σαν Έλληνες, τον Λιολιδη.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
    Περιμένω να ανακαλέσεις... μου πλήγωσες τον Ντέμη μου!!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ να ξέρεις ότι ΑΕΚτζής είμαι, οπότε η κριτική μου δεν ήταν εγκάθετη!!!

Λοιπόν, θα ανακαλέσω τότε αλλά όχι για τον Ντέμη... ανακαλώ μόνο και μόνο για το γεγονός ότι έκατσες και έγραψες αυτή την ανάλυση για τον καθένα,οπότε το "tourist" ήταν λίγο ισοπεδωτικό! Δεν ανακαλώ όμως αυτό που είπα για Γκέκα και Μαχλά!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.215
Πόντοι
5.506
αναστοπουλος....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
@.Dod0s
να το πάρουμε από την άλλη οπτική γωνία

Ποιον θα θυμούνται οι ξένοι;
Νομίζω το Μαχλά...

Για αυτόν έβαζαν συρτάκι όχι για τον Λυμπερόπουλο.

Εγώ πχ σαν Αρειανός, που σαν σκορ με περισσότερες εμφανίσεις έχω το 0-0...

σαν παίχτες έχω να θυμάμαι από ξένους τον Ιβάν Σάντος, και τον Καμπορα και σαν Έλληνες, τον Λιολιδη.

Σκουλίκι είσαι μωρή χαμούρα;;; καθόμαστε και ασχολούμαστε με το θέμα σου;;;
:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι απλώς σχολίασα οτι παίκτες σαν τον Λυμπερόπουλο δεν έκαναν τουρισμό!! Δεν είπα οτι ήταν οι καλύτεροι που έπαιξαν στο εξωτερικό!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Κώστας Μητρογλου Κανονιερης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι όχι μόνον αυτό, αλλά συνέχισε τις βουτιές μπας και πάει άσπρη βούλα, ξεχνώντας ότι δεν έπαιζε Ελλάδα και γαύρο. Δε θυμάμαι σε ποιο ματς έκανε το μακροβουτι, ο διαιτητής τον έγραψε και πήγε ο αντίπαλος τερματοφύλακας από πάνω και τον έψελνε. Ο Αναστο έκανε τον ψοφιο κοριό και είχε πέσει τρελό γέλιο τότε στα στιγμιότυπα.
Για μένα Γκέκας. Μεγάλος ξυλοκόπος αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικός σε ένα ποιοτικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Έπαιζε στην ΑΕΛ, σε πέτρινα χρόνια, αμπαλος ξεκίνησε, αμπαλος τελείωσε, αλλά έκανε σοβαρή διεθνή καριέρα. Πάντα μου θύμιζε έναν ξανθό που έπαιζε στην ΑΕΚ, Δανός νομίζω, Νίλσεν ή κάπως έτσι, που έκανε κοντρόλ με το καλάμι κι ο Μπάγεβιτς πάθαινε συνεχόμενα εγκεφαλικά.

To γερμανικο και ολλανδικο πρωταθλημα, στο οποιο αναδειχθηκαν Γκεκας, Χαριστεας, Μαχλας, εχουν πολυ ανοιχτες αμυνες, οι ομαδες παιζουν ψηλα, πισω δε κλεινουν καθολου χωρους. Υπαρχει βεβαια τρεξιμο και πιεση συνεχης επι 90 λεπτα, πανω κατω η μπαλα, αλλα οι οι χωροι ειναι ανοιχτοι. Ακομη και στο ελληνικο πρωταθλημα, οι ομαδες κλεινουν πολυ καλυτερα χωρους και δεν ειναι τυχαιο οτι σε αναμετρησεις ελληνικων με γερμανικες ομαδες ( η και ολλανδικες), ο απολογισμος των ελληνικων δεν ειναι και ασχημος και μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις τους εχουμε φιλοδωρησει και με αρκετα γκολ ( 6αρα στη Λεβερκουζεν, 3αρες η Βερντερ, 4 εισεπραξε η Λεβερκουζεν απο την ΑΕΚ, μεχρι και ο Ηρακλης ειχε ριξει στην Καιζερσλαουτερν). Η διαφορετικα αν σε βρουν μποσικο θα σου ριξουν αυτες κατακεφαλα. Ετσι Ελληνας επιθετικος μπορει να αναδειχτει στο γερμανικο.
Τη μεγαλυτερη κινηση προσωπικα για μενα την εκανε ο Νικολαιδης, ο οποιος ομως πηγε πολυ αργα στην Ισπανια και μετα ηθελε να ασχοληθει με τα διοικητικα. Γενικα θεωρω οτι τις τελευταιες δεκαετιες ο Νικολαιδης ηταν ο καλυτερος και ποιοτικοτερος Ελληνας στραικερ, πραγματικα υψηλης και διεθνους κλασης και ισως εχει αδικησει τον εαυτο του ποδοσφαιρικα με την εννοια οτι μπορουσε να φτασει πολυ ψηλοτερα αλλα για εξωαγωνιστικους λογους δε το εκανε.
Ο αλλος πολυ καλος επιθετικος ο Μητρογλου, που μπορουσε να σκοραρει με καθε τροπο αλλα και αυτος παλι, για λογους οχι καθαρα αγωνιστικους δε προχωρησε οσο θα μπορουσε.
Με τα παραπανω δεν αδικω τον Γκεκα το Χαριστε η το Μαχλα, αναδειχτηκαν και αυτοι σε σοβαρα πρωταθληματα, μεγαλες ομαδες αλλα και την Εθνικη. Απλα δειχνω και το πλαισιο στο οποιο το εκαναν.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
νικολαιδης και μητρογλου ηταν πραγματικοι σκορερ

OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ο Ντέμης δεν αδίκησε τον εαυτό του. Οπαδός ηταν, έβαζε γκολ και γουσταρε με την κερκίδα. Εκανε το χόμπυ του και ήταν ένα με το τον κόσμο. Έγινε και πρόεδρος της ομάδας που αγαπούσε, πόσοι το έχουν κάνει αυτό;
Απλά όταν ανακατευεσαι με τα πιτουρα σε τρώνε οι κότες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
To γερμανικο και ολλανδικο πρωταθλημα, στο οποιο αναδειχθηκαν Γκεκας, Χαριστεας, Μαχλας, εχουν πολυ ανοιχτες αμυνες, οι ομαδες παιζουν ψηλα, πισω δε κλεινουν καθολου χωρους. Υπαρχει βεβαια τρεξιμο και πιεση συνεχης επι 90 λεπτα, πανω κατω η μπαλα, αλλα οι οι χωροι ειναι ανοιχτοι. Ακομη και στο ελληνικο πρωταθλημα, οι ομαδες κλεινουν πολυ καλυτερα χωρους και δεν ειναι τυχαιο οτι σε αναμετρησεις ελληνικων με γερμανικες ομαδες ( η και ολλανδικες), ο απολογισμος των ελληνικων δεν ειναι και ασχημος και μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις τους εχουμε φιλοδωρησει και με αρκετα γκολ ( 6αρα στη Λεβερκουζεν, 3αρες η Βερντερ, 4 εισεπραξε η Λεβερκουζεν απο την ΑΕΚ, μεχρι και ο Ηρακλης ειχε ριξει στην Καιζερσλαουτερν). Η διαφορετικα αν σε βρουν μποσικο θα σου ριξουν αυτες κατακεφαλα. Ετσι Ελληνας επιθετικος μπορει να αναδειχτει στο γερμανικο.
Τη μεγαλυτερη κινηση προσωπικα για μενα την εκανε ο Νικολαιδης, ο οποιος ομως πηγε πολυ αργα στην Ισπανια και μετα ηθελε να ασχοληθει με τα διοικητικα. Γενικα θεωρω οτι τις τελευταιες δεκαετιες ο Νικολαιδης ηταν ο καλυτερος και ποιοτικοτερος Ελληνας στραικερ, πραγματικα υψηλης και διεθνους κλασης και ισως εχει αδικησει τον εαυτο του ποδοσφαιρικα με την εννοια οτι μπορουσε να φτασει πολυ ψηλοτερα αλλα για εξωαγωνιστικους λογους δε το εκανε.
Ο αλλος πολυ καλος επιθετικος ο Μητρογλου, που μπορουσε να σκοραρει με καθε τροπο αλλα και αυτος παλι, για λογους οχι καθαρα αγωνιστικους δε προχωρησε οσο θα μπορουσε.
Με τα παραπανω δεν αδικω τον Γκεκα το Χαριστε η το Μαχλα, αναδειχτηκαν και αυτοι σε σοβαρα πρωταθληματα, μεγαλες ομαδες αλλα και την Εθνικη. Απλα δειχνω και το πλαισιο στο οποιο το εκαναν.
Ουδεμία διαφωνία. Αλλά δυστυχώς ο Ντέμης δεν έκανε κάτι αξιοσημείωτο εκτός. Και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Υπαρχει και μια ιστορια για καποιον Χαριλαο Αρμανδο από τον μαραθωνα ,που στο τελος καταληγει να βγαζει τον
Μαραντονα ελληνικης καταγωγης.Ξερει κανεις κατι επ αυτου ??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Υπαρχει και μια ιστορια για καποιον Χαριλαο Αρμανδο από τον μαραθωνα ,που στο τελος καταληγει να βγαζει τον
Μαραντονα ελληνικης καταγωγης.Ξερει κανεις κατι επ αυτου ??

ΝΑΙ, θα ήταν και αυτός στην λίστα όπως ο Σαμαράς και ο Πελέ, που ανέφερε προηγούμενος αγωνιστής... αλλά δεν ήταν προιόντα του ελληνικού πρωταθλήματος...  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
    ΝΑΙ, θα ήταν και αυτός στην λίστα όπως ο Σαμαράς και ο Πελέ, που ανέφερε προηγούμενος αγωνιστής... αλλά δεν ήταν προιόντα του ελληνικού πρωταθλήματος...  :2funny: :2funny: :2funny:
Αν το καλοσκεφτείς, ούτε ο Μήτρογλου είναι ελληνικής παραγωγής, μιας και έμαθε μπάλα στη Γερμανία...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Αν το καλοσκεφτείς, ούτε ο Μήτρογλου είναι ελληνικής παραγωγής, μιας και έμαθε μπάλα στη Γερμανία...
    Εννούσα οτι δεν έχουν αναδειχθεί μέσα απο το πολυτελές ελληνικό πρωτάθλημα... Ο Μήτρογλου αν και γερμανοαναθρεμένος, τελικά απο τις Ελληνικές ομάδες αναδείχθηκε για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Eγω γουστάρω Μήτρογλου, και το λένε ομάδες πρωταθλήματα και Γκολ που χει βάλει τον Θεωρώ Καλό Επιθετικό και Μπαλαδοφατσα ξέρει μπάλα μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι γκολ βάζει!!!!!!!!!!!!!!!
Εξού και Μήτρογκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και Θανάσης Παπάζογλου Ωραίος Αλλαγή του Μήτρογλου ίδια γενιά Καλοί και οι Δύο και Παιξαν Μπάλα στο Εξωτερικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Eγω γουστάρω Μήτρογλου, και το λένε ομάδες πρωταθλήματα και Γκολ που χει βάλει τον Θεωρώ Καλό Επιθετικό και Μπαλαδοφατσα ξέρει μπάλα μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι γκολ βάζει!!!!!!!!!!!!!!!
Εξού και Μήτρογκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και Θανάσης Παπάζογλου Ωραίος Αλλαγή του Μήτρογλου ίδια γενιά Καλοί και οι Δύο και Παιξαν Μπάλα στο Εξωτερικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλος ο μητρογλου αλλα καγκουρας

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Μίμης Μπενίσκος :heavymetalbig: