Νέα

Καλύτερη σχολή Muay Thai στην Αθήνα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Όχι φιλε κανένα προσωπικό δεν έχω περάσει από την σχολή του η πρώτη μου επαφή ήταν με Πλιακο πολύ δυνατές προπονήσεις.
δεν έχεις περάσει από τη σχολή του και έχεις άποψη ?
Τέσπα αν ασχολήθηκες με πολεμικές τέχνες σοβαρά , θα ξέρεις πως όλους στον χώρο τους σεβόμαστε
Τον αντίπαλο, τους συμπαίκτες, τους προπονητές όλους !!!
Από προσωπική εμπειρία που είναι και κοινή διαπίστωση σε όλο τον χώρο , ένας δάσκαλος ήταν "ξένο" σώμα
διότι επηρέαζε ηθελημένα τους κριτές λόγω της διασημότητας του
Αποτέλεσμα ότι παρά τις ρεκλάμες και την αναγνωρισιμότητα, πάτωσε !!! τον ξέρασε ο χώρος
Τώρα στο θέμα μας , ας πάει ο νηματοθέτης όπου τον βολεύει , όλοι οι δάσκαλοι είναι Δάσκαλοι τουλάχιστον Αθήνα !!!

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
δεν έχεις περάσει από τη σχολή του και έχεις άποψη ?
Τέσπα αν ασχολήθηκες με πολεμικές τέχνες σοβαρά , θα ξέρεις πως όλους στον χώρο τους σεβόμαστε
Τον αντίπαλο, τους συμπαίκτες, τους προπονητές όλους !!!
Από προσωπική εμπειρία που είναι και κοινή διαπίστωση σε όλο τον χώρο , ένας δάσκαλος ήταν "ξένο" σώμα
διότι επηρέαζε ηθελημένα τους κριτές λόγω της διασημότητας του
Αποτέλεσμα ότι παρά τις ρεκλάμες και την αναγνωρισιμότητα, πάτωσε !!! τον ξέρασε ο χώρος
Τώρα στο θέμα μας , ας πάει ο νηματοθέτης όπου τον βολεύει , όλοι οι δάσκαλοι είναι Δάσκαλοι τουλάχιστον Αθήνα !!!
απλα εχω κρούσει για τον κατη ότι για να δώσει το 10ο cant είχε ζητήσει 2.000

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
860
Πόντοι
86
Ρε αγορι ψάξε στο νετ περιοχες & σχολές και θα σου βγάλει ένα σωρό, θα σου πρότεινα να εστιάσεις να βρεις σχολή κι ΟΧΙ αλυσίδες γυμναστηρίων που απλά προσφέρουν και τέτοια προγράμματα απο ερασιτέχνες...αν θες πραγματικά να διδαχθείς πολεμική τεχνικη&αυτοάμυνα ,τσέκαρε πρώτα δασκάλους(έμπειρους ηλικιακά 30+ και με αγωνιστική εμπειρία)

Αν θες απλά αερόβια ..κάνε μόνος σου σκιαμαχια :2funny:να γλυτώσεις και λεφτά ..

(Αν κι είμαι ενεργή στον χώρο των πολεμικών τεχνών,δεν σου προτείνω καποιον για ευνόητους λογους..απλά σου έδωσα 2 συμβουλές πως να ψάξεις σωστα)

εμένα μπορείς να μου προτείνεις κανέναν καλό πολεμικό τεχνίτη :cheesy::buck2: να μου ρίξει λίγο ξύλο (στα κωλομέρια)
ή καμία σχολή πολεμικών τεχνών να πάω να τους καθαρίζω δωρεάν, με αντάλλαγμα λίγο ιδρώτα από τους μποξέρ; :erection:

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
εμένα μπορείς να μου προτείνεις κανέναν καλό πολεμικό τεχνίτη :cheesy::buck2: να μου ρίξει λίγο ξύλο (στα κωλομέρια)
ή καμία σχολή πολεμικών τεχνών να πάω να τους καθαρίζω δωρεάν, με αντάλλαγμα λίγο ιδρώτα από τους μποξέρ; :erection:
Όλα τα είχαμε εσύ μας ελιπες

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.916
Πόντοι
1.346
Οι πολεμικες τεχνες θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικές για ολους σε αθλητικο επιπεδο και οχι απαραίτητα αγωνιστικο...
Να λοιπόν (δες 2 σχόλια παραπάνω) γιατί δεν πήγα σε πολεμικές τέχνες, αλλά προτίμησα την πρακτική εξάσκηση στα βουνά και τα χωράφια. Γιατί μπορεί να μου την πέφτανε τίποτε περίεργες καθαρίστριες, και μετά δεν θα ξέπλενε τη ντροπή ούτε ο Αμαζόνιος :confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Να λοιπόν (δες 2 σχόλια παραπάνω) γιατί δεν πήγα σε πολεμικές τέχνες, αλλά προτίμησα την πρακτική εξάσκηση στα βουνά και τα χωράφια. Γιατί μπορεί να μου την πέφτανε τίποτε περίεργες καθαρίστριες, και μετά δεν θα ξέπλενε τη ντροπή ούτε ο Αμαζόνιος :confused:
καλημερουδια :coffee:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.386
Αν αντέχεις το ξυλο , έχω κάτι φίλους αθλητές -άρρωστα κορμιά λεμε-από μια σχολή στον Πειραιά ..έχουν όμως πολυυυυ βαρύ χερι,σ ενημερώνω.. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
860
Πόντοι
86
Αν αντέχεις το ξυλο , έχω κάτι φίλους αθλητές -άρρωστα κορμιά λεμε-από μια σχολή στον Πειραιά ..έχουν όμως βαρύ χερι,σ ενημερώνω.. :2funny:

κάνε κονέ ναι, λογικά θα τους την έχω πέσει ήδη και σε αυτούς και σε αυτόν που έχει τη σχολή :confused:
έχω όλες τις σχολές πολεμικών αθλημάτων στο fb και στέλνω αιτήματα και μηνύματα για το μασάζ σε κάθε φουσκωτό
αλλά εφόσον έχουμε και μέσον εδώ :confused: γιατί να μην το εκμεταλλευτώ
:hi:
δεν αντέχω το ξύλο... αλλά θα σφίξω τα δόντια τώρα για την εμπειρία... τι να κάνω.
απλά ιδρωμένους τους θέλω μετά από προπόνηση αν μπορείς να ενημερώσεις

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
808
Πόντοι
81
πηγαινα ππριν καποια χρονια taekwondo εφτασα μεχρι τη μιση κοκκινη . Μετα πηρε μεταθεση ο πατερας και μετακομισαμε την νεα σχολη δεν τη γουσταρα καθολου . Τα παρατησα -κακως- ομως μετα απο χρονια το εχω μετανιωσει
. Εγω θα σε συμβουλευα να το ψαξεις καλα κυριως για στο τι ψαχνεις και επιπλεον μην ενθουσιαζεσαι με διαφορα γτ πεφτει πολυ παπατζα στις σελιδες τους στα σοσιαλ . Θα σου προτεινα bjj

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.438
Πόντοι
206
15-20 Ήμέρες μάζεμα ελιές, τσάπισμα χωριαφιού κάθε μέρα και άλλες τέτοιες χειρονακτικές εργασίες και δε πρόκειται να φοβάσαι κανέναν μετά

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.134
Πόντοι
7.626
Cerberus στο. Πειραιά

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Ο Μαλικούτης την έχει ακόμα την σχολή ξέρεις? Είχα μάθει ότι πήγαινε πολύ καλά, αλλα παλιά πριν 4 χρόνια και βάλε πρέπει να ήταν.
Φίλε δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Εκείνη την εποχή που λες νομίζω είχε παίξει έναν αγώνα παραδωσιακο εδώ στην Ελλάδα με σκινια στα χέρια αντί για γάντια και είχε αναιρεί πολύ . Νομίζω με έναν γιουγκοσλαβο

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
πηγαινα ππριν καποια χρονια taekwondo εφτασα μεχρι τη μιση κοκκινη . Μετα πηρε μεταθεση ο πατερας και μετακομισαμε την νεα σχολη δεν τη γουσταρα καθολου . Τα παρατησα -κακως- ομως μετα απο χρονια το εχω μετανιωσει
. Εγω θα σε συμβουλευα να το ψαξεις καλα κυριως για στο τι ψαχνεις και επιπλεον μην ενθουσιαζεσαι με διαφορα γτ πεφτει πολυ παπατζα στις σελιδες τους στα σοσιαλ . Θα σου προτεινα bjj
Α ξέρεις όμως όλοι από το taekwondo αρχίσαμε .
Και όσοι τώρα είναι πρωταθλητές πολύ από αυτούς από εκεί ξεκίνησαν .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Οι πολεμικες τεχνες θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικές για ολους σε αθλητικο επιπεδο και οχι απαραίτητα αγωνιστικο...

Υπαρχει κοσμος που με τα νευρα του και την αλαζονια του χτίζει λανθασμενες ιστοριες με λανθασμενα αποτελεσματα...
Αν καποιος εχει προβληματικο χαρακτηρα σε μια αυθεντικη και σωστη σχολη πολεμικων τεχνων , ο τυπος και η καθε τυπισσα δεν θα επιβιωσουν ..η θα πρεπει να ξανα δουν λιγο το σταριλικι η θα φυγουν.....

Η σχολη που ημουν εκλεισε ...ομως εχω ακουσει καλα λογια για τη σχολη στη νεα σμυρνη blue dragon...

H γυναικα που θαυμασα και θαυμαζω ειναι η κυρια Φανη Πελουμπη...και η αδερφη της πολλα respect..
:rose:

κραβ μαγκα για σιγουρα αποτελεσματα :sunglasses:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Φίλε δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Εκείνη την εποχή που λες νομίζω είχε παίξει έναν αγώνα παραδωσιακο εδώ στην Ελλάδα με σκινια στα χέρια αντί για γάντια και είχε αναιρεί πολύ . Νομίζω με έναν γιουγκοσλαβο
Λες την παρωδια με τον Ταϊλανδό. Το είχανε δωσει στο Μαλικουτη ενώ τον είχε σκισει ο άλλος. Στο τέλος γιουχαριζε το κοινό. Εχει παει Ταϊλάνδη και φάει πολλά νοκ άουτ εκει.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Λες την παρωδια με τον Ταϊλανδό. Το είχανε δωσει στο Μαλικουτη ενώ τον είχε σκισει ο άλλος. Στο τέλος γιουχαριζε το κοινό. Εχει παει Ταϊλάνδη και φάει πολλά νοκ άουτ εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom