Νέα

Καλυτερη σχολη Krav Maga

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μαγκες ψηνομαι να αρχισω Krav Maga.
Απ οτι βλεπω πιο γνωστες ομοσπονδιες ειναι η HKMF και η IKMF.
Ποια ειναι η καλυτερη κατα τη γνωμη σας;
Δεν εχω μιλησει με γνωστη αλλα φιλοι που ασχολουνται με αλλες πολ. τεχνες μου εχουν πει
οτι η IKMF γενικα εστιαζει πιο πολυ σε τεχνικες και φιτνες ενω η HKMF στο "βρωμοξυλο".
Υπαρχει κανεις εδω μεσα που ασχολειται να μας πει καμια γνωμη;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ποσο χρονων εισαι τυπε? :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τυπε μου η καλυτερη σχολη ειναι αυτη που ικανοποιει τις αναγκες σου.αν θες να μαθεις τεχνικες θα πας στην πρωτη.αν θες να τρως τπτ ψιλες,πηγαινε στη δευτερη

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ακομα τα κοκκαλα δενουν γρηγορα ... και η ηλικια σου δικαιολογει σημαδια απο τετοιες μαλακιες... οπου κ να πας καλα θα ειναι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν εχω μιλησει με γνωστη αλλα φιλοι που ασχολουνται με αλλες πολ. τεχνες μου εχουν πει
οτι η IKMF γενικα εστιαζει πιο πολυ σε τεχνικες και φιτνες ενω η HKMF στο "βρωμοξυλο".

υφς τυπε

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Jew-jitsu.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
να πας στου τζον αλεξιου

sexxxxboy

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
0

Κάνω καιρό Krav Maga  και όταν ξεκίνησα ειχα και εγω την ίδια απορία... Στην ikmf ειναι πιο χαλαρά εστιάζουν πιο πολύ σε τεχνικές σε χαλαρή φάση ενώ στηhkmf πραγματικά κανείς προπόνηση στα όρια σου  αν θες να πάρεις απλά ένα χαρτί και απλά να τα μάθεις σε πιο Νόρμαλ φάση ikmf αν θες να το μάθεις γιατι θες να είσαι προετοιμασμένος σε μια δύσκολη στιγμή  και κάθε προπόνηση να ειναι δυνατή. Να πέφτει κανονικό ξύλο δηλαδή  hkmf  εγω θα σου πρότεινα να κανείς μια προπόνηση και στις δυο και να δεις πιο σου ταιριάζει... Σε πια περιοχή είσαι;

gerontopsolos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
για μενα δεν υπαρχει αλλη απαντηση στην ερωτηση σου παρα αυτη: δε θα σου πω τιποτ αλλο.
εχω περασει 5 χρονια απ τη ζωη μου εκει παραλληλα με το μποξακι που ειναι η μεγαλη μου αγαπη.
προσοχη η σχολη ειναι "δυσκολη" και ο Χρηστος ειναι φονικο οπλο.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κάνω καιρό Krav Maga  και όταν ξεκίνησα ειχα και εγω την ίδια απορία... Στην ikmf ειναι πιο χαλαρά εστιάζουν πιο πολύ σε τεχνικές σε χαλαρή φάση ενώ στηhkmf πραγματικά κανείς προπόνηση στα όρια σου  αν θες να πάρεις απλά ένα χαρτί και απλά να τα μάθεις σε πιο Νόρμαλ φάση ikmf αν θες να το μάθεις γιατι θες να είσαι προετοιμασμένος σε μια δύσκολη στιγμή  και κάθε προπόνηση να ειναι δυνατή. Να πέφτει κανονικό ξύλο δηλαδή  hkmf  εγω θα σου πρότεινα να κανείς μια προπόνηση και στις δυο και να δεις πιο σου ταιριάζει... Σε πια περιοχή είσαι;
Τυπε εχεις κανει κι εσυ αντιπροεδρος Εδεσσαικου, ε? :think:

sexxxxboy

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
0
για μενα δεν υπαρχει αλλη απαντηση στην ερωτηση σου παρα αυτη: δε θα σου πω τιποτ αλλο.
εχω περασει 5 χρονια απ τη ζωη μου εκει παραλληλα με το μποξακι που ειναι η μεγαλη μου αγαπη.

Θα συμφωνήσω μαζι σου.....ο Χρήστος ειναι εγγύηση.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Tι μαλακίες λέτε ρε ;

Η μεγαλύτερη και καλύτερη krav maga σχολή στην Ελλάδα. 190 εκπαιδευόμενοι κάτι ξέρουν....

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Aπο τα λίγα που είδα στις φωτογραφίες, με πιασαν τα γέλια.

gerontopsolos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
Tι μαλακίες λέτε ρε ;

Η μεγαλύτερη και καλύτερη krav maga σχολή στην Ελλάδα. 190 εκπαιδευόμενοι κάτι ξέρουν....
κοιτα μπορει να μαθαινουν  πολλες τεχνικες τα παιδια δεν αντιλεγω.αλλα ΑΝ εχεις μαλωσει στο δρομο εστω και μια φορα στη ζωη σου θα ξερεις οτο το 95% της τεχνικης σου παει περιπατο.εκει μετραει το απροβλεπτο ,το γρηγορο και φυσικα το τσαγανο σου ο τσαμπουκας σου.ο Χρηστος ειναι ο καλυτερος ανθρωπος που μπορει  να σε κανει ετσι και οχι μονο με τεχνικες κραβ μαγκα.αλλωστε το κραβ μαγκα δεν ειναι αθλημα και καποιος που το επιλεγει το κανει καθαρα για να μπορει να ανταπεξελθει εξω.στο κορυδαλλο η σχολη ειναι στρατοπεδο και δυσκολα πραγματικα μενει καποιος πανω απο μηνα λογω της σκληραδας.και ξαναλεω!δεν γυμναζομαι πια εκει και δεν εχω λογο να κανω διαφημιση.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ασχολουμαι 3 χρονια...που μενεις?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα μπορει να μαθαινουν  πολλες τεχνικες τα παιδια δεν αντιλεγω.αλλα ΑΝ εχεις μαλωσει στο δρομο εστω και μια φορα στη ζωη σου θα ξερεις οτο το 95% της τεχνικης σου παει περιπατο.εκει μετραει το απροβλεπτο ,το γρηγορο και φυσικα το τσαγανο σου ο τσαμπουκας σου.ο Χρηστος ειναι ο καλυτερος ανθρωπος που μπορει  να σε κανει ετσι και οχι μονο με τεχνικες κραβ μαγκα.αλλωστε το κραβ μαγκα δεν ειναι αθλημα και καποιος που το επιλεγει το κανει καθαρα για να μπορει να ανταπεξελθει εξω.στο κορυδαλλο η σχολη ειναι στρατοπεδο και δυσκολα πραγματικα μενει καποιος πανω απο μηνα λογω της σκληραδας.και ξαναλεω!δεν γυμναζομαι πια εκει και δεν εχω λογο να κανω διαφημιση.

Φίλε μου, εγώ 2-3 φωτογραφίες είδα σε συγκεκριμένες τεχνικές και ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα.  Ο καθένας πλασάρετε δάσκαλος πλέον. Το ίδιο ισχύει και για ΙΚΜF και HKMF, υπάρχουν κάτι "δασκαλοι" που βάζεις τα γέλια.

Ας μας πεί απο ποιόν εκπαιδεύεται ο Χρήστος να καταλάβουμε...

Φιλικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom