Νέα

Καλύτερη λύση για bachelor;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikras1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάντε μερικές προτάσεις ρε παιδιά! Το θέμα είναι πάντα επίκαιρο και πρέπει να ξέρουμε! Μερικοί έχουμε αποσυρθεί από την πιάτσα και μείναμε πίσω σε εξέλιξη...Κάποτε θα πρότεινα το Tessera, τον καιρό που έκανε το "Χορό του Γαμπρού" ή το Princess με τη Μίκα και τη Σουζάνα τη βραζιλίανα! Αλλά απ' οτι διαβάζω έχουν πέσει σε παρακμή. Παντρεύω τον καλύτερό μου φίλο και από τον κουμπάρο τα περιμένουν όλα (είναι να μην σου βγεί το όνομα στα νιάτα σου οτι είσαι του ποδόγυρου).
μονο προσεχε τυπε εκει που θα πατε μην δειτε στο διπλανο τραπεζι την νυφη με τις φιλες της
μαθανε και το σπριπ οι βλαχαρες
πουτανε ρε
ολες ειναι πουτανες τυπε
εσυ γιατι θες να γινεις εθελοντης και επαγγελματιας κερατας?

silkirep

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ, στα γκογκόβια μου αν θα είναι και η νύφη με τις φίλες της. Αμα παντρευόμουν εγώ θα έκανα κοινό μπάτσελορ με τη δικιά μου και θα της έστελνα και ένα χορευτή να τον χουφτώσει. Ο καθένας όπως την μάθει τη γκόμενα του. Έχουμε κανονίσει να πάμε μπουζούκια πρώτα και μετά από στριπτιζάδικο για χαβαλέ. Γενικά, το β' μέρος έχει κρατηθεί μυστικό, καθότι κάποιοι δεν θα έρθουν γιατί δεν τους αφήνει η μαμά. Εχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Λες και θα πας και άμα πιάσεις το βυζί της αλληνής, θα παρατήσεις τη γκόμενά σου. Στην τελευταία πρόταση δεν σε πιάνω. Επειδή ομως σε βλέπω πάλιουρα και έμπειρο, δεν ρίχνεις και καμία πρόταση; Είπαμε, όλα από τον κουμπάρο τα περιμένουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αδερφέ, στα γκογκόβια μου αν θα είναι και η νύφη με τις φίλες της. Αμα παντρευόμουν εγώ θα έκανα κοινό μπάτσελορ με τη δικιά μου και θα της έστελνα και ένα χορευτή να τον χουφτώσει. Ο καθένας όπως την μάθει τη γκόμενα του. Έχουμε κανονίσει να πάμε μπουζούκια πρώτα και μετά από στριπτιζάδικο για χαβαλέ. Γενικά, το β' μέρος έχει κρατηθεί μυστικό, καθότι κάποιοι δεν θα έρθουν γιατί δεν τους αφήνει η μαμά. Εχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Λες και θα πας και άμα πιάσεις το βυζί της αλληνής, θα παρατήσεις τη γκόμενά σου. Στην τελευταία πρόταση δεν σε πιάνω. Επειδή ομως σε βλέπω πάλιουρα και έμπειρο, δεν ρίχνεις και καμία πρόταση; Είπαμε, όλα από τον κουμπάρο τα περιμένουν...
ρε τυπε ετσι λενε τους παντρεμενους,επαγγελματιες κεραταδες :2funny:,δεν τοχεις ξανακουσει δικε μου?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αδερφέ, στα γκογκόβια μου αν θα είναι και η νύφη με τις φίλες της. [glow=red,2,300]Αμα παντρευόμουν εγώ θα έκανα κοινό μπάτσελορ με τη δικιά μου και θα της έστελνα και ένα χορευτή να τον χουφτώσει. Ο καθένας όπως την μάθει τη γκόμενα του[/glow]. Έχουμε κανονίσει να πάμε μπουζούκια πρώτα και μετά από στριπτιζάδικο για χαβαλέ. Γενικά, το β' μέρος έχει κρατηθεί μυστικό, καθότι κάποιοι δεν θα έρθουν γιατί δεν τους αφήνει η μαμά. Εχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Λες και θα πας και άμα πιάσεις το βυζί της αλληνής, θα παρατήσεις τη γκόμενά σου. Στην τελευταία πρόταση δεν σε πιάνω. Επειδή ομως σε βλέπω πάλιουρα και έμπειρο, δεν ρίχνεις και καμία πρόταση; Είπαμε, όλα από τον κουμπάρο τα περιμένουν...
τυπε μην το δει αυτο ο αβραμης :2funny:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πήγαινε Baby O Πειραιώς και ζήτα απ' την Ένυ να αναλάβει το γαμπρό.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί παντρεύεται ο κολλητός μου και σήμερα θα του κάνουμε το bachelor.

Βάλτε τον όπως θα είναι με την κουστουμιά του μέσα σε ένα φέρετρο, και πηγαίνετε τον για θάψιμο.

Αυτή είναι η μόνη τελετή που ταιριάζει με την απόφαση που πήρε.

Και θα τον απαλλάξει από τα βάσανα που έρχονται.

Καλά ρε συ, τόσοι "φίλοι" λες πως είστε.  Δε βρέθηκε κανένας να τον σώσει από το επερχόμενο κακό?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πήγαινε Baby O Πειραιώς και ζήτα απ' την Ένυ να αναλάβει το γαμπρό.
Τι γαμπρο ρε παιδια εχει ενα μηνα που παντρευτηκε παει και αυτος την πατησε αφου δεν προσεχε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βάλτε τον όπως θα είναι με την κουστουμιά του μέσα σε ένα φέρετρο, και πηγαίνετε τον για θάψιμο.

Αυτή είναι η μόνη τελετή που ταιριάζει με την απόφαση που πήρε.

Και θα τον απαλλάξει από τα βάσανα που έρχονται.

Καλά ρε συ, τόσοι "φίλοι" λες πως είστε.  Δε βρέθηκε κανένας να τον σώσει από το επερχόμενο κακό?
πεστα τυπε μου

bill2

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρες σε όλους.

Τις επόμενες ημέρες θα κανονισουμε να πάμε σε κάποιο από τα ιδρύματα  :boobies: (μάλλον μεταξύ Lido και Mousses) ως Bachelor ενός κολλητού που παντρεύεται. Το Lido το γνωρίζω αλλά το άλλο όχι.

Ποιο από τα δύο θα προτείνατε?

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρες σε όλους.

Τις επόμενες ημέρες θα κανονισουμε να πάμε σε κάποιο από τα ιδρύματα  :boobies: (μάλλον μεταξύ Lido και Mousses) ως Bachelor ενός κολλητού που παντρεύεται. Το Lido το γνωρίζω αλλά το άλλο όχι.

Ποιο από τα δύο θα προτείνατε?

αυτο που γνωριζεις φιλε μου ειναι και το καλλυτερο :think:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ πάντως  σε  μπάτσελορ κολητού  μου  που  έχει  οργανωθεί στο Λίντο το καλοκαίρι πιστεύω  ότι είχαμε  περάσει πολύ  καλά .

Μούσσες  έχω  άποψη  , με  δεδομένα  καλοκαιριού , ότι είναι  το πιο στριπ στριπ  της  Αθήνας  αυτόν  τον καιρό

Στο Μούσσες  σε  Μπάτσελορ  δεν έχω  παρευρεθεί
Δεν  θα  συνιστούσα  , βέβαια  , επ ουδενί  το ΒΑΒΥ Ο ή  το Gold για  μπάτσελορ  λόγω του  αχανούς  μεγέθους  των  ιδρυμάτων  αυτών .

Το μπάτσελορ  θέλει  πιο παρεϊστικα  μαγαζιά .
Ποιά  είναι  αυτά  έχουνε  γραφτεί 7.000.000 posts

Το Λίντο  είναι οριακό . Και το  Μούσσες  πιο παρεϊστικο .
Από εκεί και πέρα  ανάλογα  με  την  ψυχοσύνθεση  της  παρέας . Αν  η  ανάγκη  οδηγεί  προς  την  με  άδεια  της  υπηρεσίας  ακραία  πριβεδούρα , ή  απλά  θέλετε  να  κάνετε  χαβαλέ .
Στην  Α΄περίπτωση  για  μπατσελορ  μόνο Λίντο , για  μπατσελορ  λέμε , να  συνεννοούμεθα .

Στη  Β΄ περίπτωση , Μούσσες , ριτορνο ,  υπό  προϋποθέσεις  Σταρ ή Ρασπούτιν , διότι  τα  δύο  τελευταία  έχω  πάνω  από εξάμηνο να  τα  επισκεφθώ .

mgk13

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχοντας επισκεπτεί και τα 2 ιδρύματα πρόσφατα προτείνω ανεπιφύλακτα το Mousses λόγω της πιο οικογενειακής και παρεϊστικης ατμόφαιρας που επικρατεί...

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Κυριοι επειδη για διαφορους λογους με εχει ανατεθει να διοργανωσω το bachelor ενος φιλου, ζητω την βοηθεια σας.

Εγω εχω αποψη και γνωστους μονο στα Kinky Opera & Alcatraz.

Lido εχω πατησει μονο μια φορα και δεν ειδα τρομερη κινηση μιας και οι περισσοτερες τρυπερ ειτε κωλοβαραγανε μονες ή ειχαν σπονσορες.

Που πιστευετε οτι θα αξιζε να διοργανωσουμε ενα τετοιο event?

Βασικο μελημα ειναι να εχουμε καθαρα ποτα, Διαθεσιμες κορασιδες με κεφι και μπριο και Πριβε που να επιτρεπει extra περιοιηση. Οχι για εμας για τον γαμπρο  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γαμιουνται στη πρωτοτυπια ολοι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τραβηχτήτε σε κανένα βουνό με κανένα βαρέλι κρασί, ανάψτε μια φουφου, ψήστε κανένα κοψίδι και μαλακιστήτε μέχρι να ξημερώσει. Αιντε πια με τις αμερικανιές γαμώ την τρέλα μου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρι,

υπαρχουν μερικες βασικες προυποθεσεις για την επιτυχια ενος τετοιου event.

ομως, πρεπει να ληφθει ως αξιωμα, η παρουσια δυο προσωπων-κλειδια..

του λιλά (ναι, ο τονος στο ''α'') και βεβαια του παθοβάσου στο ρολο των πασών των κορασιδων.

θα σταθω στον δευτερο..

- μονο αυτος μπορει να αναλαβει και να φερει σε περας καθε, μα καθε φαντασιωση των αντρώνε και να σας εχει σηκωμενους ως κατάρτια, με τα κολπα και τη σκηνικη του παρουσια.
- μονο αυτος θα μπορεσει να δεχθει μετά υψιστης χαρας και απολαυσης τα s/m γουστα και βιτσια σας.
- μονο αυτος θα μπορεσει να γλιτωσει απο το καθε τρυποκόριτσο, καταπινοντας με το ορθό του και την τελευταια σταγονα ιδρωτα απ τους προσαγωγους σας.
- μονο αυτος ειναι σε θεση να σας παει σηκωτους στην εκκλησια δινοντας τα διαπιστευτήριά του στη νυφη και ως εκ τουτου να γλιτωσει το γαμο ο κακομοιρης ο γαμπρουλης.

μην περιμενετε αλλο. σηκωθειτε απο καναπεδες, ντιβανια, πολυθρονες και καρεκλες και στειλτε του π-μηνυμα..
στην υποδοχη στο ρολο της γραμματεως με τα ραντισμενα γυαλια, ο λιλάς !!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Toν Παθος τον καταλαβα τον Λιλά ομως ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom