You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερη Ελληνίδα πορνοστάρ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.246
- Πόντοι
- 10.336
δηλαδη αν δεν παρακολουθουσες αρκετα ποσες θα μας εβαζες; 2;
βαλε ολες τις (πιο διασημες) ελληνιδες πορνοσταρ αν θες σοβαρη ανταποκριση.
και μονο που η μια απτις 5 ειναι η τζουλια βεβαια εχεις φαει ηδη ακυρο
Πρώτον η Τζούλια είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει παίξει σε ταινία και ήταν και μουναρος και δεύτερον ποια άλλη θεωρείς καλύτερη από αυτές την Ρόζα?δηλαδη αν δεν παρακολουθουσες αρκετα ποσες θα μας εβαζες; 2;
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Απωθημένο τρελό η Ηλέκτρα, αλλά από ότι έχω ακούσει δεν εξασκεί το «επάγγελμα» πια.
Με την Έλενα έχω «παίξει» στην πραγματικότητα, όπως φαντάζομαι και πολύ άλλοι μύστες από εδώ. Κρίμα που έχει σταματήσει προς το παρόν.
Ίννα και αυτή απωθημένο, αλλά είναι δεσμευμένη, και είμαι άνθρωπος που το σέβομαι.
Γενικά θα έπρεπε να είναι πολλαπλής η «δημοσκόπηση», φαντάζομαι και άλλοι δεν θα ήθελαν να περιορίζονται μόνο σε μία επιλογή.
Με την Έλενα έχω «παίξει» στην πραγματικότητα, όπως φαντάζομαι και πολύ άλλοι μύστες από εδώ. Κρίμα που έχει σταματήσει προς το παρόν.
Ίννα και αυτή απωθημένο, αλλά είναι δεσμευμένη, και είμαι άνθρωπος που το σέβομαι.
Γενικά θα έπρεπε να είναι πολλαπλής η «δημοσκόπηση», φαντάζομαι και άλλοι δεν θα ήθελαν να περιορίζονται μόνο σε μία επιλογή.
Η Ηλέκτρα θεωρώ ότι είναι το νούμερο 1 που έχει περάσει και δεν την κοντράρει καμία. Απωθημένο όμως είναι η Τζούλια ??Απωθημένο τρελό η Ηλέκτρα, αλλά από ότι έχω ακούσει δεν εξασκεί το «επάγγελμα» πια.
Χριστινα Ρουσάκη (που εχω δοκιμάσει) και Βούλα Βαβατση στα νιάτα της.. η τελευταία ειδικά τρελό απωθημένο.. η Ηλεκτρα ρε παιδιά που λέτε -με αυτο το Δέσποινα Βανδή στυλακι- μου έβγαζε κι εμενα κατι πολυ εκφυλο, ασχολείται απ οσο ξερω με BSDM..
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.484
- Πόντοι
- 27.261
παρακολουθεις αρκετα, αλλα αριαδνη δεν εβαλεςΠαρακολουθώ αρκετά το ελληνικό πορνό αν και δεν μπαίνει καν σε σύγκριση με το εξωτερικό.
Από αυτές τις πέντε που έχουν σαρώσει στην Ελλάδα με ποια θα θέλατε να παίξετε σε ταινία.
petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.254
- Πόντοι
- 1.336
Καύλα μεγάλη και απωθημένο που απότι ξέρω δεν βιζιτάρει είναι η δήμητρα απο sirina!
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Όντως μεγάλο απωθημένο η Ηλέκτρα και η Χατζη σούπερ. Εγώ πέρασα πολύ καλά μαζί της!!!Απωθημένο τρελό η Ηλέκτρα, αλλά από ότι έχω ακούσει δεν εξασκεί το «επάγγελμα» πια.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Πρόσθεσα άλλη μία αν δεν έχει αντίρρηση ο νηματοθέτης.
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 206
H INNA δεν είναι καν Ελληνίδα(όπως κι η πλειοψηφία των πρωταγωνιστριών δυστυχώς) βάλτε και την Marilou Morales αν είναι...Κατ εμέ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ μακράν αν και με περιορισμένη φιλμογραφία κι ελαφρώς καμμένη &white trash σε σχέση με Inna, όπως καμμένη είναι κι η Roza .Η Χατζή φιλότιμη με καβλωτική μενταλιτέ αλλα ντεκαβλέ φάτσα ελεεινίδας θείτσας...Θέλω team up ΙΝΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ή ΙΝΝΑ-Μαριλού(αν και απεσύρθη) ή και τις 3 μαζί σε σκηνή.Η Julia είχε potential αλλα μέγα φάουλ οτιι δεν κάνει λεσβιακό ή τρίο με άλλη γυναίκα και φυσικά τα παράτησε...
Συνημμένα
Έχει η Δήμητρα κάνα σοσιαλ λογαριασμό;Καύλα μεγάλη και απωθημένο που απότι ξέρω δεν βιζιτάρει είναι η δήμητρα απο sirina!
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Αυτές κάνουν βίζιτες;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Εγώ ψήφισα Βούλα Βαβατση είχε επικές ατάκες πολύ αστείες και είχε και μία αφέλεια εκτός ότι ήταν καύλα και με γαμάτο σώμα...Αν και ποτέ δεν τον έχω παίξει με ελληνική τσόντα πιο πολύ γέλιο μου βγάζει με τις ατάκες που έχουν
Τελευταία τροποποίηση:
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
πορνοσταρ πραγματικη απο αυτες,ειναι μονο η ελλη.πολλες σκηνες,ταινιες στο εξωτερικο,τριδιπλα ξεκωλιασματα,φτυσιματα,ξεφτιλικια,κατουρηματα κτλ.
τι σχεση εχει με την ινα η οποια ειναι σαφεστατα ομορφη αλλα γαμιεται με τον αντρα της.
τι σχεση εχει με την ινα η οποια ειναι σαφεστατα ομορφη αλλα γαμιεται με τον αντρα της.
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Πολύ καλή πορνσταρ αυθεντικήΧωρις Μαριλού δεν υπάρχει διαγωνισμός . Το αστέρι της τσοντας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359