Νέα

Καλύτερες ψαροταβέρνες Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Leon k

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
218
Πόντοι
0
Και αν θέλετε κάτι οικονομικό αλλά τρελό vfm και να το συνδυάσετε και με τσαρκουλα (πριν κ μια μετά), ψάξτε το 'ουζερι του Λακη' κρυμμένο δίπλα από την πλατεία Βικτωρίας.
Προτεινόμενο μακαρόνια μαύρα με μελάνι σουπιάς και άλλες ομορφιές.

OP
OP
ξενυχτης

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Αμα λες ο Φαρος πως εχει καλο φαγητο τοτε φαινεται το ποσο σαπακι ψαρι εχεις φαει στη ζωη σου. Προκειται για το χειροτερο μαγαζι που εχω φαει θαλασσινα και μπορω να σου το πω με βεβαιοτητα στα απειρα ταξιδια που εχω κανει στη ζωη μου. Γενικα ολη η συνομοταξια εκει ειναι χαλια. Μακρια.
Για πες μας ρε πολυταξιδεμενε κανενα μαγαζι εσυ

liontari

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Κριτικές
26
Like
85
Πόντοι
10

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Όποιος έχει πορτοφόλα, Δουράμπεης, Εγγύηση!!! Μέσα στα στενά της Μυρτιδιώτισσας, Παπαϊωάννου, (αν και κάποιος μου σφύριξε πως το άφησε το μαγαζί). Στο Πέραμα αλλά και στην Ιερά οδό, Λαγουδέρα!!!
για πορτοφόλα
είναι και το bluefish βουλιαγμένη

samis11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
626
Πόντοι
290
Έχουμε και λέμε ΗΛΙΑΣ στη σχολή δοκίμων κρασάκι ψαράκια ωραία ταβερνα μετά Υπέρωκιανιο Μαρίας χατζημυριακου 48 πιο πριν από Ηλία επίσης ωραίο κρασάκι ψαράκι μετά πάμε καλλιθεα ισμηνης 36 στην ΑΝΤΩΝΙΑ ωραιες γαριδουλες.

Καλά τα λες, μόνο να διευκρινίσω (χωρίς παρεξήγηση) ο Ηλίας και το Υπερωκεάνιο είναι στον Πειραιά και όχι στην Αθήνα...(να ξέρουμε τι μας γίνεται).

Επίσης λίγο πιο κάτω από τον Ηλία, μπροστά στην πύλη της σχολής είναι η Μαργαρω (Λάζαρος για τους παλιούς), εκεί έχει μόνο τηγάνι, γαρίδα / μπαρμπούνι / κουτσομούρα / σαλάτα και τέλος...

Λίγο πιο πάνω από τον Ηλία είναι και ο Γιάννης κάτι αντίστοιχο με τον Ηλία ίδιου επιπέδου.

Κερατσίνι :

Στην είσοδο της ιχθυόσκαλας είναι η καντίνα του Βασίλη...πολύ χύμα φάση αλλά είναι πολύ οκ από όλες τις απόψεις...

Επίσης στο Κερατσίνι στην Αμφιάλη:

Το ψαροκόκαλο της Άννας εξαιρετικό μαγαζί αξίζει.

Νίκαια :
Κοντά στο μετρό,
Ζαρκαδουλας/Καβουράκια πολύ ωραία φαση επίσης με καβούρια ωραία και όλα τα άλλα καλά, πολύ μικρό μαγαζί δεν βρίσκεις εύκολα...

Πέραμα :

Η Λαγουδερα που είπε ο @kafearkoudas και ο @liontari αξίζει επίσης...

Ο Παπαϊωάννου έφυγε απο το στενό που ήτανε όντως και το έχει μεταφέρει το μαγαζί, εκεί που ήτανε πρώτα η Πλους Ποδηλάτου (για τους Πειραιώτες).

Καλές μάσες μάγκες μου...

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.208
Πόντοι
5.006
Καλά τα λες, μόνο να διορθώσω (χωρίς παρεξήγηση) ο Ηλίας και το Υπερωκεάνιο είναι στον Πειραιά και όχι στην Αθήνα...(να ξέρουμε τι μας γίνεται).

Επίσης λίγο πιο κάτω από τον Ηλία, μπροστά στην πύλη της σχολής είναι η Μαργαρω (Λάζαρος για τους παλιούς), εκεί έχει μόνο τηγάνι, γαρίδα / μπαρμπούνι / κουτσομούρα / σαλάτα και τέλος...

Λίγο πιο πάνω από τον Ηλία είναι και ο Γιάννης κάτι αντίστοιχο με τον Ηλία ίδιου επιπέδου.

Κερατσίνι :

Στην είσοδο της ιχθυόσκαλας είναι η καντίνα του Βασίλη...πολύ χύμα φάση αλλά είναι πολύ οκ από όλες τις απόψεις...

Επίσης στο Κερατσίνι στην Αμφιάλη:

Το ψαροκόκαλο της Άννας εξαιρετικό μαγαζί αξίζει.

Νίκαια :
Κοντά στο μετρό,
Ζαρκαδουλας/Καβουράκια πολύ ωραία φαση επίσης με καβούρια ωραία και όλα τα άλλα καλά, πολύ μικρό μαγαζί δεν βρίσκεις εύκολα...

Πέραμα :

Η Λαγουδερα που είπε ο @kafearkoudas αξίζει επίσης...

Ο Παπαϊωάννου έφυγε απο το στενό που ήτανε όντως και το έχει μεταφέρει το μαγαζί, εκεί που ήτανε πρώτα η Πλους Ποδηλάτου (για τους Πειραιώτες).

Καλές μάσες μάγκες μου...
Γιατί είπα ότι είναι στη Αθήνα ρε τυπε μας δουλεύεις;

samis11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
626
Πόντοι
290

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Μη αρπαζεσαι, είπα να το διευκρινίσω γιατί το νήμα λέει "ψαροταβέρνες Αθήνας".

Έγραψα κιόλας χωρίς παρεξήγηση...
τυπε δεν εχει ιδεα ο ατζελο οτι ο ηλιας,μαργαρω,υπερωκιανιο ειμαι πειραια :confused: :confused: :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.399
Πόντοι
2.356

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
τυπε δεν εχει ιδεα ο ατζελο οτι ο ηλιας,μαργαρω,υπερωκιανιο ειμαι πειραια :confused: :confused: :confused:
Τύπε Τρουμπ, έχουμε πάει Μαργαρώ με "υψηλά" πρόσωπα ?πριν από 15 χρόνια περίπου!!! Ερχεται ο σερβ και είναι εμφανώς gay!! Λέει : Γαρίδες, μπαρμπούνια, σαλάτα, ψωμί για 4 άτομα;;; Του λέμε - ρε φίλε, καμία πατάτα δεν έχει;;; ?Μας κοιτάει αυστηρά και ξαναλέει το ποίημα ? Ρε φίλε, καμία πατατούλα τηγανιτή;;;; για τα μωρά!!!!! (εμείς δεν το ξέραμε πως είναι στάνταρ το μενού) - Ειπαμεεεεεε γαρίδα, μπαρμπούνια, σαλάτα και ψωμί ??αλλά το φουκαρά δεν τον έπαιρνε για παραπάνω ? ήταν υψηλά πρόσωπα στην παρέα ?

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Τα βράχια της Πειραϊκής στη Πειραϊκή. Το καλύτερο μακράν αλλά χωρίς κρατήσεις σε τραπέζι. Οπότε σε μέρες και ώρες αιχμής τουλάχιστον 1ώρα αναμονή.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.348
Πόντοι
27.261
πηραμε φορα τα φαγαδικα βλεπω.
αντε το επομενο να ειναι για σουσι :confused:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
μου εχουν πει πολλοι γι αυτο , όντως αξίζει ?
Δεν έχει τύχει να πάω αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως πιο εύκολα βρίσκεις parking στο Μανχάταν παρά στο σημείο που είναι το μαγαζί ???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Δεν έχει τύχει να πάω αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως πιο εύκολα βρίσκεις parking στο Μανχάταν παρά στο σημείο που είναι το μαγαζί ???
δεν βγαζουν εξω καμια καρεκλα κανα τραπεζι κανα τενεκε φετα να κρατανε θεσεις ?
θα κανω ζημια με τομ λογαριασμο ,δεν μπορει να μην μου εχουν μια θεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom