αμα εχεις παρκινσον δεν θα σου λειψει το αρχιδι!Επικυνδινα πραγματα τα ξυραφια μπορει να γινει κανα λαθως και να ψαχνεις το αρχιδι στο νυπτιρα.... :S

αμα εχεις παρκινσον δεν θα σου λειψει το αρχιδι!Επικυνδινα πραγματα τα ξυραφια μπορει να γινει κανα λαθως και να ψαχνεις το αρχιδι στο νυπτιρα.... :S
Γιατι ρε φιλε εγω δε το θελω το αρχιδι μου?αμα εχεις παρκινσον δεν θα σου λειψει το αρχιδι!![]()
![]()
Δεν είναι μόνο θέμα μυρωδιάς , ξύρισε τες μια φορά και θα δεις πως θα τις ξυρίζεις συνέχειακατι παιζει με τις μασχαλες σου, τα αρχιδια μου φυσικα και τα ξυριζω και εγω οπως προ-ειπες , 3 φορες το μηνα.
τις μασχαλες ομως γιατι ; προσωπικα ποτε δεν ειχα θεμα απο μυρωδιες κτλ , φυσικα μπανιο καθε μερα και αποσμητικα
Δεν είναι μόνο θέμα μυρωδιάς , ξύρισε τες μια φορά και θα δεις πως θα τις ξυρίζεις συνέχεια![]()
δε μπορω να καταλαβω τυπε τι το καλο εχει να τις υριζεις που θα μας αρεσει και τοσο και θα το κανουμε συνεχειαΔεν είναι μόνο θέμα μυρωδιάς , ξύρισε τες μια φορά και θα δεις πως θα τις ξυρίζεις συνέχεια![]()
εσυ τυπε εχεις χρημα?ειτε ξυρισμενος ειτε αξυριστος.αν δεν πεσει χρημα δεν![]()
ειτε ξυρισμενος ειτε αξυριστος.αν δεν πεσει χρημα δεν![]()
εσυ το ξυριζεις το μουνακι σου
την κλασικη γραμουλαkontra η αφηνεις τριγωνο
φαλτσετα.Αντρικα πραγματα!!τελικα ποιο ειναι το συμπερασμα??
Με μηχανη ή με ξυραφι ξυριζουμε τα αρχιδια μαγκες?
μηχανη τα χοντρα,ξυραφακι τα ψιλατελικα ποιο ειναι το συμπερασμα??
kontra η αφηνεις τριγωνο
φαλτσετα.Αντρικα πραγματα!!
αν θες καλη δουλεια και να γιαλιζει ξυραφι. αν θες κατι πιο γρηγορο και να αφήνει μερικα μηχανητελικα ποιο ειναι το συμπερασμα??
![]()
![]()
![]()
![]()
αν θες καλη δουλεια και να γιαλιζει ξυραφι. αν θες κατι πιο γρηγορο και να αφήνει μερικα μηχανη