Νέα

καλυτερα ξυρισμενος η οχι??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SOYLHS1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 655
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
τρολαρεις τωρα εσυ η ειναι η ιδεα μου?
Δε τρολάρει γίνεται και με κλωστή, δεν ξερω αν βολεύει ομως για τη συγκεκριμενη περιοχη. Τη στριβεις καπως και οπως την περνας τεντωμενη και στριφογυριζει πανω στο δερμα βγάζει κ τις τριχες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
μαγκες καλησπερα εχω εδω και καιρο απορια σχετικα με το τι προτιμουν οι γυναικες καλυτερα ξυρισμενο καυλι η οχι.....
τυπε δεν υπαρχει γκομενα που να τις αρεσουν οι τριχες εκει κατω...τελος
ρωτα βεβαια και την ερι με την ροουζ που ειναι χοντρες  να σου πουν τη γνωμη τους...

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Η απαντηση νομιζω ειναι α-υ-τ-ο-ν-ο-η-τ-η :S
Προσωπικα αν εβλεπα γκομενο που δεν ηταν ξυρισμενος κ εκει ηταν θαμνουλης θα την εκανα με ελαφρα :S.Και θα σιχαινομουν...Αλλα δεν πιστευω οτι θα υπαρξει τετοια περιπτωση,του πουστη δηλαδη..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Η απαντηση αυτη νομιζω ειναι α-υ-τ-ο-ν-ο-η-τ-η :S
Προσωπικα αν εβλεπα γκομενο που δεν ηταν ξυρισμενος κ εκει ηταν θαμνουλης θα την εκανα με ελαφρα :S.Και θα σιχαινομουν...Αλλα δεν πιστευω οτι θα υπαρξει τετοια περιπτωση,του πουστη δηλαδη..
:coffee:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Επικυνδινα πραγματα τα ξυραφια μπορει να γινει κανα λαθως και να ψαχνεις το αρχιδι στο νυπτιρα.... :S

Επισκέπτης
Ξυρίζομαι πάνω από 10 χρόνια. Το πρόβλημα ήταν τις πρώτες μέρες και αφορούσε μια φαγούρα στο επίμαχο σημείο. Συνηθίζεται όμως και δεν ενοχλεί πια.
Ξυράφι απαγορεύεται..... μόνο μηχανή!!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
κάποτε οι άντρες ξύριζαν το πρόσωπο και άφηναν τρίχες στα #@%@#%@$%@$%^@
τώρα αφήνουν τρίχες στο πρόσωπο και ξυρίζουν τα #$%^#^#%^#

για πολύ νόημα  :tooth:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καποτε υπηρχαν πραγματικοι αντρες.

Συνημμένα

• 10003898_729273903759886_1863739574_n.jpg
    10003898_729273903759886_1863739574_n.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 21

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Τη σήμερον ημέρα δεν νοείται άντρας που θέλει να λέγεται κυνηγός και γαμιάς να μην είναι ξυρισμένος στην κάτω περιοχή.Τουλάχιστον 3 φορές το μήνα πρέπει να πέφτει καλό βαθύ ξύρισμα αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση γκόμενα να σου ξανακάτσει..

Εκτός από τα γεννητικά όργανα άλλο μέρος που πρέπει να ξυρίζεται είναι η μασχάλη.Εγώ μέχρι τα 21 μου βρώμαγα από τη μασχάλη παρόλο που κάνω κάθε μέρα μπάνιο.Ώσπου μου ζήτησε γκόμενα που την γούσταρα τρελά να τις ξυρίσω.Στην αρχή δίσταζα αφού το θεωρούσα αδερφίστικο αλλά το έκανα και από τότε ξυρίζω τις μασχάλες τουλάχιστον 2 φορές το μήνα και είμαι απόλύτως καθαρός.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τυπε, γκομενα ξενερωτη που δε γουσταρει μασχαλιλα - βαρβατηλα τι να την κανεις? :S :S

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
Δε τρολάρει γίνεται και με κλωστή, δεν ξερω αν βολεύει ομως για τη συγκεκριμενη περιοχη. Τη στριβεις καπως και οπως την περνας τεντωμενη και στριφογυριζει πανω στο δερμα βγάζει κ τις τριχες.
πρωτη φορα το ακουω.δηλαδη ποια περιοχη βολευει να ξυρισεις ετσι? :think:

Επισκέπτης
Τη σήμερον ημέρα δεν νοείται άντρας που θέλει να λέγεται κυνηγός και γαμιάς να μην είναι ξυρισμένος στην κάτω περιοχή.Τουλάχιστον 3 φορές το μήνα πρέπει να πέφτει καλό βαθύ ξύρισμα αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση γκόμενα να σου ξανακάτσει..

Εκτός από τα γεννητικά όργανα άλλο μέρος που πρέπει να ξυρίζεται είναι η μασχάλη.Εγώ μέχρι τα 21 μου βρώμαγα από τη μασχάλη παρόλο που κάνω κάθε μέρα μπάνιο.Ώσπου μου ζήτησε γκόμενα που την γούσταρα τρελά να τις ξυρίσω.Στην αρχή δίσταζα αφού το θεωρούσα αδερφίστικο αλλά το έκανα και από τότε ξυρίζω τις μασχάλες τουλάχιστον 2 φορές το μήνα και είμαι απόλύτως καθαρός.

πιο πολυ βρωμανε οι ξυρισμενες μασχαλες , εμεις οι αντρες τισ κοβουμε με το ψαλιδι λιγο να κοντυνουν οταν μακραινουνε πολυ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
Ξυρίζομαι πάνω από 10 χρόνια. Το πρόβλημα ήταν τις πρώτες μέρες και αφορούσε μια φαγούρα στο επίμαχο σημείο. Συνηθίζεται όμως και δεν ενοχλεί πια.
Ξυράφι απαγορεύεται..... μόνο μηχανή!!!!
με μεχανη τα επερνα και εγω για πολυ καιρο μεχρι που εβαλα ξυραφι μια φορα και πλεον η μηχανη απλα καθεται.η αισθηση μετα το ξυρισμα με το ξυραφη ειναι απιστευτη :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506

μηπως αυτο εχει να κανει με μυκητες στις μασχαλες σου? :think:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
κατι παιζει με τις μασχαλες σου, τα αρχιδια μου φυσικα και τα ξυριζω και εγω οπως προ-ειπες , 3 φορες το μηνα.

τις μασχαλες ομως γιατι ; προσωπικα ποτε δεν ειχα θεμα απο μυρωδιες κτλ , φυσικα μπανιο καθε μερα και αποσμητικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom