dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
τυπισσα? να κανω και σενα μπολντοτυπισσα? να τρελανω τον χασοδικη τελειως αποψε?
μπολντη ποσο χρονων εισαι τωρα
τυπισσα? να κανω και σενα μπολντοτυπισσα? να τρελανω τον χασοδικη τελειως αποψε?
:-*Βρε βρε ολα τα καλα παιδια παλι μαζεμενα εδω!!!
Τοσο μέλι ούτε στο τσατ!!!
Bros before hos.
Ντροπη να συζητατε για ρουφιανεματα....
Δεν διαθετω την απαραιτητη τσαχπινια ;)τυπισσα? να κανω και σενα μπολντοτυπισσα? να τρελανω τον χασοδικη τελειως αποψε?
Η Μαριλενα ποια ειναι?Ντροπη να κερατώνεις την γυναικα σου.
Για αυτο ειμαι single για να κανω οτι γουσταρω χωρις να δινω αναφορα
Βρε βρε ολα τα καλα παιδια παλι μαζεμενα εδω!!!
Τοσο μέλι ούτε στο τσατ!!!
Η Μαριλενα ποια ειναι?
Ωχ ρε μπολντη ξεκόλλα πια απο τον μικροαστικο πουριτανισμο.Ντροπη να κερατώνεις την γυναικα σου.
Μαθαίνω γρηγορα ;)Και που το ξερεις το τσατ;
Εσυ μου ελεγες οτι εισαι "φρέσκο" μέλος
Το τσατ/σπαμ θρεντ εννοει ρε φιλε, ελεος...Και που το ξερεις το τσατ;
Εσυ μου ελεγες οτι εισαι "φρέσκο" μέλος
Μαζι σου.Αλλα αν ο κολητος σου κερατωσει τη δικη του,μπορεις μεν να τον σπασεις στο ξυλο (αν ειναι και δικη σου φιλη) για να τον συνετισεις αλλα ποτε δε μπορεις να πας να τον καρφωσεις.(εκτος αν απειλειτε η ακεραιωτητα της γυναικας του).Αλλιως εισαι γυναικοτος.Ντροπη να κερατώνεις την γυναικα σου.
Τυπε χρειαζομαστε ενα μελος σαν την μικρούλα ειναι τσαχπινα και ωραια τυπισσα
Θα δειρεις τον κολλητο σου επειδη κερατωσε την γκομενα του, αν τυχαινει να ειναι και φιλη σου?Μαζι σου.Αλλα αν ο κολητος σου κερατωσει τη δικη του,μπορεις μεν να τον σπασεις στο ξυλο (αν ειναι και δικη σου φιλη) για να τον συνετισεις αλλα ποτε δε μπορεις να πας να τον καρφωσεις.(εκτος αν απειλειτε η ακεραιωτητα της γυναικας του).Αλλιως εισαι γυναικοτος.
Μαζι σου.Αλλα αν ο κολητος σου κερατωσει τη δικη του,μπορεις μεν να τον σπασεις στο ξυλο (αν ειναι και δικη σου φιλη) για να τον συνετισεις αλλα ποτε δε μπορεις να πας να τον καρφωσεις.(εκτος αν απειλειτε η ακεραιωτητα της γυναικας του).Αλλιως εισαι γυναικοτος.
Σουτ!!! Δεν χρειαζεται να τα ξερουν ολα!!!
θεωρητικα μου αρεσει η θεωρια και οντως αυτο ειναι σωστο...
αλλα δεν με συμφερει και πολυ
Θα δειρεις τον κολλητο σου επειδη κερατωσε την γκομενα του, αν τυχαινει να ειναι και φιλη σου?
Γι' αυτο εχουμε γεμισει αδερφές.
Εγω ξερω αλλιως τον αντρα.
Ο αντρας καλυπτει τον αντρα αλλιως ειναι ξεφτιλας.
Ετσι μαθαμε εμεις.
Τωρα εχουμε γεμισει πουσταριά και κουλτουριάρηδες.
τυπε θα μπει τροποποιηση σε αυτο το σημειο του μπολντισμου
Τυπε ορθως πρατει και κανει κωλοτουμπα στο συγκεκριμενο ζητημα,μη τον τσιγκλας.Ηταν εγκλημα κατα της ανθρωποτητας αυτο που υποστηριζε :SΣαν τον Συριζα κι εσυ, που η απλη αναλογικη ηταν καλη μονο οταν βρισκοταν στην αντιπολιτευση.
Βράχος ιδεολογιας κι εσυ.