alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μην κομπλαρεις, εγω ειμαι εδω ;)Βλεπουν 40 και κομπλαρω :S
Μην κομπλαρεις, εγω ειμαι εδω ;)Βλεπουν 40 και κομπλαρω :S
Μην κομπλαρεις, εγω ειμαι εδω ;)
εσυ την παντοφλα δεν την γλυτωνεις,το βλεπω :SΜην κομπλαρεις, εγω ειμαι εδω ;)
Τωρα ανηκει στον μπολντισμο
εσυ την παντοφλα δεν την γλυτωνεις,το βλεπω :S
Τωρα ανηκει στον μπολντισμο
απ την ροζυ εννοουσα..παντοφλα ο άλεξ? γιατι το λές αυτο βρε?
Μα γιατι? Αφου της ειμαι πιστος...απ την ροζυ εννοουσα..
Της εχεις πει οτι κατα τις αρχες του Μπολντισμου, "αν μαθουμε οτι ο φιλος μας κερατωνει την κοπελα του, παμε και την ενημερωνουμε"?
Εννοειται. Αποδεχεσαι????????το ιδιο γινεται και αν μαθουμε οτι η φιλη μας κερατωνει τον γκομενο της;
Της εχεις πει οτι κατα τις αρχες του Μπολντισμου, "αν μαθουμε οτι ο φιλος μας κερατωνει την κοπελα του, παμε και την ενημερωνουμε"?
το ιδιο γινεται και αν μαθουμε οτι η φιλη μας κερατωνει τον γκομενο της;
Μα γιατι? Αφου της ειμαι πιστος...
Η μόνη πονηρια που βλεπω εγω, ειναι η δική σου που ριχνεις τωρα νερο στο κρασι σου για να εντάξεις την μικρούλα στους κολπους του Μπολντισμου.κανονικα έτσι πρεπει αλλα οταν ο άλλος ειναι παντρεμενος δεν το κάνεις εγω πχ εχω 2 τέτοιες περιπτωσεις και δεν το έκανα. Η πρωτη βεβαια τα εχει καταλαβει αλλα συγχωρει οποτε σε τέτοιες περιπτωσεις γινεσαι εσυ ο κακος. Θελει και λιγη πονηρια
Αυτο που λες προς το παρον ισχυει αλλα μονο θεωρητικα. Θεωρητικα αυτο ειναι το δικαιο αλλα πρακτικα δεν υπάρχει ακομα περιστατικο ειναι δυσκολο σημειο αυτο
Η μόνη πονηρια που βλεπω εγω, ειναι η δική σου που ριχνεις τωρα νερο στο κρασι σου για να εντάξεις την μικρούλα στους κολπους του Μπολντισμου.
Η μόνη πονηρια που βλεπω εγω, ειναι η δική σου που ριχνεις τωρα νερο στο κρασι σου για να εντάξεις την μικρούλα στους κολπους του Μπολντισμου.
Σαν τον Συριζα κι εσυ, που η απλη αναλογικη ηταν καλη μονο οταν βρισκοταν στην αντιπολιτευση.Τυπε χρειαζομαστε ενα μελος σαν την μικρούλα ειναι τσαχπινα και ωραια τυπισσα
Βρε βρε ολα τα καλα παιδια παλι μαζεμενα εδω!!!
Τοσο μέλι ούτε στο τσατ!!!