kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Φορολογεισαι. Και? Τι?
ποσο δηλαδη?αυτο ρωταω?ποσα θα χασεις απο τ 100χιλ ?
Φορολογεισαι. Και? Τι?
Δεν ξερω τύπε. Την πραγματικη αξια θα βαλεις στο συμβολαιο?ποσο δηλαδη?αυτο ρωταω?ποσα θα χασεις απο τ 100χιλ ?
Εγω τις καλυτερες μου διακοπες στην Ελλαδα τις εκανα με μπακουροπαρεα στην Αιγινα.παμε στο θεμα......
Καλοκαιρινες διακοπες στην Ελλαδα....
Πολλοι συνδιασμοι ρε τυποι,διαλεχτε
εισαι μονος?με κοπελλα?με την παρεα σου?με την γυναικα σου? με την γυναικα και το παιδι?θελεις ησυχα?θελεις ζωη?πρασινο η βραχια?με καραβι η αυτοκινητο?.....
χιλιαδες συνδιασμοι και η πουτανα η ελλαδα της αντεχει
ωραιος.....Εγω τις καλυτερες μου διακοπες στην Ελλαδα τις εκανα με μπακουροπαρεα στην Αιγινα.
Εγω τις καλυτερες μου διακοπες στην Ελλαδα τις εκανα με μπακουροπαρεα στην Αιγινα.
ωραιος.....
ειναι περιεργο να προτεινεις σε καποιον που να παει διακοπες στην ελλαδα ομως.
Οι καλύτερες διακοπές ΠΑΝΤΑ είναι με μπακουροπαρέα. Όποιος πει το αντίθετο είναι αγαπούλης και του γαμώ το σπίτι
οσοι ξενοι με εχουν ρωτησει που να ερθουν για διακοπες στην ελλαδα στην κρητη τους ειπα για να ειμαι σιγουροςΠαντού μπορείς να περάσεις ωραία. Πιο ωραία όμως απ' την Κρήτη δε μπορείς να περάσεις πουθενά
ειδηση σοκ αυτη τυπεΕγω τις καλυτερες μου διακοπες στην Ελλαδα τις εκανα με μπακουροπαρεα στην Αιγινα.
σιγα μην ειναιμην ειστε απολυτοι τυποι.
ειδηση σοκ αυτη τυπε
[/quote
Δεν ξερω τύπε. Την πραγματικη αξια θα βαλεις στο συμβολαιο?
τυπε αλεξ χωρις γυναικεια παρεα?κατι δεν παει καλα εδω :Sειδηση σοκ αυτη τυπε
[/quote
Mε την ιδια ακριβως παρεα πηραμε την επομενη φορα και τρεις κοπελες (μια ξαδελφη του ενος και δυο φιλες της), αλλά σε διαβεβαιωνω οτι μας πρηξανε τ αρχιδια και δεν ηταν το ιδιο καλα.ειδηση σοκ αυτη τυπε
ποσες γαμησες απτις 3 τυπε?Mε την ιδια ακριβως παρεα πηραμε την επομενη φορα και τρεις κοπελες (μια ξαδελφη του ενος και δυο φιλες της), αλλά σε διαβεβαιωνω οτι μας πρηξανε τ αρχιδια και δεν ηταν το ιδιο καλα.
Μου κολλησε η μια αλλά της εδωσα χυλοπιτα επειδη ηταν χοντρη τύπε.ποσες γαμησες απτις 3 τυπε?
τυπε αν ηξερες τοτε τον παπαζολη θα του πασαρες αυτην?Μου κολλησε η μια αλλά της εδωσα χυλοπιτα επειδη ηταν χοντρη τύπε.
Τετοια μυαλα κουβαλούσα τότε. Τοσα χρονια μετα, ακομη χτυπαω το κεφαλι μου. Την επομενη χρονια αδυνατισε και εγινε μια γκομεναρα αχτυπητη.