vascular
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 198
- Πόντοι
- 281
Eπικοινώνησε με τα παιδιά του Men of Style.
Καλή επιτυχία στην ζωή σου!!!!!!!
Ευχαριστω φιλε μου, εχω δει πολλα video τους αλλα εξακολουθω να δυσκολευομαι
Eπικοινώνησε με τα παιδιά του Men of Style.
Καλή επιτυχία στην ζωή σου!!!!!!!
o υμνος της Ελλεινιδας
υπαρχει μια συμβουλη τυπε για τις ελλεϊνιδες :S :S :S
να τις γραψεις στα αρχιδια σου και να πας να γαμησεις στα μπουρδελα
τυπε ξεκινα να γαμας στα μπουρδελα και θα βρεις την υγεια σου
ο ανεμελος περιπατος μετά απο ενα δυνατο γαμησι στα σοκάκια της φυλής δεν συγκρινεται με τιποτα
Δηλαδή ρε μάστορες, δεν υπάρχει ελπίδα? χαμένη υπόθεση?
Να ετοιμάσω τα funds για τον αγοραίο τον έρωτα?
Με τα μπαρ υπάρχει θέμα , να υποθέσω ;;;;
Δεν υπάρχει καμία επιτυχία, το βράδυ θέλουν barman, PR ή DJ, αντε και φωτογράφο.
Εγώ με ένα ποτό στο χέρι όταν ανοίγουν τις belvedere οι αλλοι δεν έχω επιτυχία. Άσε που κοτεύω τέρμα να πάω να μιλήσω.
Δεν υπάρχει καμία επιτυχία, το βράδυ θέλουν barman, PR ή DJ, αντε και φωτογράφο.
Εγώ με ένα ποτό στο χέρι όταν ανοίγουν τις belvedere οι αλλοι δεν έχω επιτυχία. Άσε που κοτεύω τέρμα να πάω να μιλήσω.
Οι Ελληνιδες φυλάμε Θερμοπύλες ! Αλλά είσαι τυχερός , γιατί τώρα κυκλοφοράνε Αλβανές εκπορθήτριες που εξερευνούν τη σεξουαλικότητά τους !
τυπε και να θελες με τέτοια αυτοπεποιθηση δεν πάς πουθενα σιγα τους μπαρμαν του μεροκάματου ειναι τι νομιζεις ... επειδη τους βλέπουν τα 20χρονα να μιλάνε με κάποιες και φουντώνει ο εγωϊσμος τους. Μη μειώνεις τον εαυτο σου.
Τι με νοιάζει εμενα ο μπάρμαν και ο κάθε μαλακας άμα ξέρω να ικανοποιήσω μια γκομενα και να κάνουμε καλο σέξ.
Απλα οι ελληνιδες ειναι φοβισμένες και συντηρητικές μπορει να κάνουν τα μαγκάκια αλλα ειναι γαλοπουλα.
Μακαρι να ξέρατε και οι ιδιες τι φυλάτε.
Οπωσδήποτε δεν το ξέρεις εσύ , φίλε !
Τι να κάνω ρε συ, αφού βλέπω ότι κυνηγάνει από αυτά τα επαγγέλματα, μελαχρινούς ψηλούς με tattoo..
εγώ είμαι ξανθός και κοντός (1,73) χωρίς tattoo και χωρίς να είμαι τούμπανο. 72 κιλά είμαι.
τύπε με τις ελληνιδες δεν βγάζεις ακρη μπορει να γινεις τούμπανο και πάλι να μην κάθονται ειναι σαν την εξωτερική μας πολιτική κανεις δεν μπορει να βγάλει σαφές συμπέρασμα για το ποια ειναι τελικά η κατεύθυνση. Γενικα ειμαστε λιγο το πειρβολι του τρελου σαν χώρα ψηφιζουμε αριστερη κυβερνηση και θέλουμε να διαπραγματευτει σαν τον Τράμπ τους βγάζουμε 2 φορές πανηγυριζουμε αλλα μετά τους βριζουμε.
Δεν φταις εσυ ουτε εγω ουτε κανεις για ολα αυτά. Εντάξει αυτοι που λές ειναι λιγοι και έτυχε να πιάσουν δουλεια σαν μπαρμαν πηγαινε πιασε και εσυ αλλα σιγα τη δουλειά. Μη νομιζεις οτι οι ελληνιδες ειναι τιποτα το τρομερο σε χαρακτήρα και στυλ συντηρητικές γυναικες ειναι που ψάχνουν επιβεβαβιωση εκ του ασφαλους απο τα σοσιαλ μιντια.
εγω σας βλέπω και έχω αρκετα έμπειρο μάτι να ξέρεις.
Ειμαστε χρονια στη πιάτσα έχουμε έρθει σε επαφή με εμπειρες γυναικες δεν μπορει να μας κρυφτει εύκολα μια 25χρονη που ειναι άπειρη και έχει κανει 2-3 σχέσεις στη ζωη της. Και πάει να κανει το μαγκάκι
φαινεστε απο παντου .... ειδικα απο τα social media.
Ἐλεος !...