You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα band
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 150K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ειμαι καινουριος εδω αλλα παλιος συναγωνιστης .σας χαιρετω και ελπιζω να προσφαιρω και εγω κατι στις γνωσεις σας!!!
Επισκέπτης
που ειναι οι καιροι με τα μασατζιδικα στην εγναντιας στο κεντρο το παλιο το μποντυ φρι το μαγαζι το καλο στην λαγγαδα???? αχ δεν πανε καλα τα πραγματα!!!!
hoseantonio
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδιά ξέρει κανένας κανένα σπίτι, studio. καπου τελοσπάντων να εχει κοριτσια επί πληρωμή κοντά στον ευκλείδη?
Επισκέπτης
Αν και νεος εδω θελω να σας δοσω μια καλη πληροφορια.Το μασατζιδικο στην καλαμαρια εχει και αλλα προγραματα!!!! Δουλευει μια Τζενη εκει,τιποτα το ιδιεταιρο αλλα φοβερο τσιμπουκι!Για να σας κατσει ομως θελει δυο τριες λεξεις κλειδια,αν καποιος ενδιαφερετε ευχαριστος μεσω μυνηματος να του πω τι πρεπει να πει!!!!!Αυτα γιατην πρωτη μου μερα εδω μακαρι να μπορω να βοηθησω και εγω στο να γαμαμε καλλυτερα μουνια!!!
hoseantonio
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπορείς να στείλεις τηλέφωνα από αυτήν στη μπότσαρη?
η τζενη δουλευει πρωι εκει και το βραδυ στο β.γεωργιουΑν και νεος εδω θελω να σας δοσω μια καλη πληροφορια.Το μασατζιδικο στην καλαμαρια εχει και αλλα προγραματα!!!! Δουλευει μια Τζενη εκει,τιποτα το ιδιεταιρο αλλα φοβερο τσιμπουκι!Για να σας κατσει ομως θελει δυο τριες λεξεις κλειδια,αν καποιος ενδιαφερετε ευχαριστος μεσω μυνηματος να του πω τι πρεπει να πει!!!!!Αυτα γιατην πρωτη μου μερα εδω μακαρι να μπορω να βοηθησω και εγω στο να γαμαμε καλλυτερα μουνια!!!
Επισκέπτης
Aυτο στην καλαμαρια εχει και μια γιουλη,μικρη κανα 22ετων ξανθια κανει μονο τσιμπουκι αλλα απο οτι μου ειπαι η τζεννη σεκανα μηνα θα ξεψαρωσει και ματα θα εχει και αλλα κολπα!!!!
οταν λες καλαμαρια που ακριβως; Μπορεις να μου στειλεις με pm τις λεξεις κλειδια; Ευχαριστω εκ των πρωτερωνΑν και νεος εδω θελω να σας δοσω μια καλη πληροφορια.Το μασατζιδικο στην καλαμαρια εχει και αλλα προγραματα!!!! Δουλευει μια Τζενη εκει,τιποτα το ιδιεταιρο αλλα φοβερο τσιμπουκι!Για να σας κατσει ομως θελει δυο τριες λεξεις κλειδια,αν καποιος ενδιαφερετε ευχαριστος μεσω μυνηματος να του πω τι πρεπει να πει!!!!!Αυτα γιατην πρωτη μου μερα εδω μακαρι να μπορω να βοηθησω και εγω στο να γαμαμε καλλυτερα μουνια!!!
Επισκέπτης
φιλε κοντε δεν σας ξεχασα ουτε πεταξα καμια βομβα,στο κατω κατω δεν ειπα και τιποτα αγνωστο απο οτι βλεπω!!!! προσπαθω να στειλω pm αλλα κατι δεν κανω σωστα !!!! παρακαλω εξηγηστε μου πως και θα εχετε απαντησεις!!!!!!
Επισκέπτης
κατι εκανα νομηζω.....πες μου αν πηρες το μηνυμα οκ????
Από Αγγελιοχώρο βρήκα την εξής αγγελία «ΞΑΝΘΟΣ άγγελος πολύ ελκυστική με πολλά προσόντα επιθυμεί γνωριμία και ότι προκύψει 694-6****69». Ξέρει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη (μου συστήθηκε σαν Αντωνία) ή θα κλαίω τα λεφτά μου?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K