Φτανει πια με τον διασυρμο του νικναμε μου.ο σουπερμαριος
Θα μιλησω με την Acta.
Φτανει πια με τον διασυρμο του νικναμε μου.ο σουπερμαριος
πεθερε μου !!!!!!!!Φτανει πια με τον διασυρμο του νικναμε μου.
Θα μιλησω με την Acta.
στον αντισθενη να μιλησεις που του εκανε και τροποποιηση ποστ αντι να σβησει το θρεντ του μαριου..... ;) εγω θα το χα σουταρει ας πουμε εξαρχης,επειδη θιγει τους μαριους κυριωςΦτανει πια με τον διασυρμο του νικναμε μου.
Θα μιλησω με την Acta.
απο σιμερα θα ινε του οσιομαριουστον αντισθενη να μιλησεις που του εκανε και τροποποιηση ποστ αντι να σβησει το θρεντ του μαριου..... ;) εγω θα το χα σουταρει ας πουμε εξαρχης,επειδη θιγει τους μαριους κυριως
κοινος δεν παιζει ρολο η τανα αλλα το βαπτισμα του πυρος να γινει σωστα!!!!!!!!!
Ζητώ την βοήθεια σας για κανένα καλό μαγαζί να πάω τον ''παρθένο'' εγγονό μου να μάθει που πρέπει να καταθέτει τις οικονομίες του.
Δεν θέλω να κακοπέσει το ''πρωτάκι μου''
Πάσα συμβουλή δεκτή
Σας ευχ αριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας
Ζητώ την βοήθεια σας για κανένα καλό μαγαζί να πάω τον ''παρθένο'' εγγονό μου να μάθει που πρέπει να καταθέτει τις οικονομίες του.
Πάσα συμβουλή δεκτή
.....ήθελα νάξερα καμμιά ελλεηνίδα απο δω μέσα δεν φιλοτιμήθηκε με το δράμα του παππού ....βοήθήστε βρε αχαϊρευτες μόνο μουσακάδες φτιάχνετε όλη μέρα
Πάσα συμβουλή δεκτή
τυπε η νανα απο καλυμνου ειναι ειδικη στους πρωταρηδεςΖητώ την βοήθεια σας για κανένα καλό μαγαζί να πάω τον ''παρθένο'' εγγονό μου να μάθει που πρέπει να καταθέτει τις οικονομίες του.
Πάσα συμβουλή δεκτή
Πηγαινε τον στη Λιντα στη Λ.Βουλιαγμενης.
Και μετα απο 2 μερες τραβα να τον παρεις
Αν θελει να φυγει απο κει μεσα ο μικρος
Πηγαινε τον στη Λιντα στη Λ.Βουλιαγμενης.
Πάσα συμβουλή δεκτή