You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλησπέρα στα αγόρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eve
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 925
- Εμφανίσεις 70K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
RIIIIISE RIIIIISE RIIIIIISE....KEEEEP ON RISING!!!!! και σε σενα και σε μενα και σε ολες μας τζουλακι μου!!!!γεια σου φιλεναδα με τα ωραια σου ;)
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
ευχαριστω γειτονισαRIIIIISE RIIIIISE RIIIIIISE....KEEEEP ON RISING!!!!! και σε σενα και σε μενα και σε ολες μας τζουλακι μου!!!!
Καλώς το κορίτσι μας!!!
Σκέτο καβλάκι εχεις γίνει κουκλιτσα μου !!!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
miaoy!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-Καλώς το κορίτσι μας!!!
Σκέτο καβλάκι εχεις γίνει κουκλιτσα μου !!!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Η λινα ειναι κροσ ντρεσσερ και διαχειριστρια του τρανσ ελλασ...δεν ειναι επαγγελματιασ και προτιμα να επιλεγει η ιδια πολυ αυστηρα με ποιον θα συνευρεθει οπως φενεται αλωστε κια απο τισ καταχωρησεις της για αν μην πουμε οτι την εκθετω με την πληροφορηση αυτη...ειναι ανθρωποσ με φοβερο χιουμορ και εξαιρετικη παιδεια...γαμω τα παιδιαΓεια σου όμορφη Ηβη. Αυτή φιλενάδα σου η Λίνα Διεθνής πολύ όμορφο πλάσμα. Αλλα δεν το βρίσκεις με τίποτα! Διασημότητα υποθέτω.
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Το ότι είναι γαμώ τα παιδιά σε αυτό δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω. Αλλά θα ήθελα να τη γνωρίσω. Πάνως το Site της χρειάζεται πολλές αλλαγές και τεχνικά και θεματικά. Μπορείνα γίνει και το πρώτο site στο είδος του!! Δώσε χαιρετσμούς και μπράβο στη Λίνα. Θέλω να τη γνωρίσω κάπως.
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ισως σε καποιο απο τα προγραματισμενα παρτυ γνωριμιων του σαιτ αυτου η και μεσω των καταχωρησεων της..Το ότι είναι γαμώ τα παιδιά σε αυτό δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω. Αλλά θα ήθελα να τη γνωρίσω. Πάνως το Site της χρειάζεται πολλές αλλαγές και τεχνικά και θεματικά. Μπορείνα γίνει και το πρώτο site στο είδος του!! Δώσε χαιρετσμούς και μπράβο στη Λίνα. Θέλω να τη γνωρίσω κάπως.
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
***ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ***ισως σε καποιο απο τα προγραματισμενα παρτυ γνωριμιων του σαιτ αυτου η και μεσω των καταχωρησεων της..
***ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΡΗΤΗ***
***ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΧΑΝΙΑ***
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
[/quoteτο τσεκαρε κανεις ανοίγει?? απλα ρωταω να δω αν φταιει το Pc μου
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ανοιγει και απο το λινκ αυτο αλαλ και απο το λινκ που υπαρχει στην υπογραφη μου στο τελος καθε θεματοςτο τσεκαρε κανεις ανοίγει?? απλα ρωταω να δω αν φταιει το Pc μου
Τυχερέ Ιπποκράτη!!!***ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ***
***ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΡΗΤΗ***
***ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΧΑΝΙΑ***
Κωλόφαρδοι σύντεκνοι!!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ποιοσ θα φυγει κωλοφαρδος απο την κρητη θα το δουμε!!!!εχω ακουσει τα καλιτερα για τισ μπαρεσ των κρητικωνε!!!ωπα!!!Τυχερέ Ιπποκράτη!!!
Κωλόφαρδοι σύντεκνοι!!!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπαρες των κρητικων?απο κλαμπ και μπαρακια εχει οτι θελεις εκει.
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μπαρες των κρητικων?απο κλαμπ και μπαρακια εχει οτι θελεις εκει.
[/quot ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΙΑΡΝΤΑ=ΑΝΔΡΙΚΟΝ ΜΟΡΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!!
τι κανεις που εισαι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71