eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ολα κομπλε αγαπη...γεια σου καβλα τι κανεισ?
ολα κομπλε αγαπη...γεια σου καβλα τι κανεισ?
οκ εχω το τηλεφωνο σου κοριτσι μου αν και το θεμα με εμας τα local boys(αν και δεν ειμαι απο εκει απλως μενω) το ξερεις καλυτερα απο εμενα...φιλια οπως και να εχει εισαι και εσυ στην λιστα μου "to fuck soon" και αθηνα θα ξανανεβω πριν το καλοκαιρι...εως κυριακη μεσημερι λεω κωστα.
και βεβαια το ξερω γιαυτο και επιλεγω συγεκριμενο χωρο με διακριτικη προσβαση απο πλαινη εισοδο και χωρις reception...η ηβη ειναι μεγαλη γατα κωστη....αλλα αθηνα σαφως και ειμαι και πιο ανετη και εγω...οκ εχω το τηλεφωνο σου κοριτσι μου αν και το θεμα με εμας τα local boys(αν και δεν ειμαι απο εκει απλως μενω) το ξερεις καλυτερα απο εμενα...φιλια οπως και να εχει εισαι και εσυ στην λιστα μου "to fuck soon" και αθηνα θα ξανανεβω πριν το καλοκαιρι...
και βεβαια το ξερω γιαυτο και επιλεγω συγεκριμενο χωρο με διακριτικη προσβαση απο πλαινη εισοδο και χωρις reception...η ηβη ειναι μεγαλη γατα κωστη....αλλα αθηνα σαφως και ειμαι και πιο ανετη και εγω...
LOVE U STEF... :-* :-* :-*Γάτα με ... πέταλα η Ήβη ρε παιδάκι μου !!! :Πότε θα ρθεις Αθήνα μωρό μου; Με τη Δανάη περνάμε υπέροχα ! Περιμένω κι εσένα να δέσει το γλυκό !
Φιλάκια !!!!!!!!!!
LOVE TOOΚαλησπέρα στην πουστάρα
Γεια σου καυλα...ελπιζω να εισαι μερα με την μερα και πιο καλα..
;) :-*
Καλοοοοοό!
Καλοοοοοό!
Πολύ καλό!!!!
ολα καλα αγαπη...καλησπερα κοριτσαρε!ολα καλα?
Εμενα μια χαρα ανοιξε.Να φτιάξεις το λινκ του site σου διότι δεν ανοίγει ούτε με Ευγγέλια >
Αν είναι να κάνουμε τάμμα στην παναγιά την Τύνου, για να ανοίξει η σελίδα σου, να μας το πείς να το ξέρουμε.