Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
δεν το έχω ακούσει απο κανένα κτηνίατρο αυτό το πρώτο.

Yπάρχουν ορισμένοι που προκειμένου να πείσουν τους πετλάβερς να κάνουν τη στείρωση , λένε ένα σωρό μαλακίες. Και ο κτηνογιατρός της δικιάς μου παραδέχτηκε ότι λέει διάφορα προκειμένουν να κάπείσει κόσμο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Yπάρχουν ορισμένοι που προκειμένου να πείσουν τους πετλάβερς να κάνουν τη στείρωση , λένε ένα σωρό μαλακίες. Και ο κτηνογιατρός της δικιάς μου παραδέχτηκε ότι λέει διάφορα προκειμένουν να κάπείσει κόσμο.

σκεψου στον αχαχουχα εφτασε να πει οτι αφου δε φοραει καποτα ο ιδιος καλο ειναι να στειρωσει το σκυλο του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεδομένου ότι εχω πολλές γάτες και μέσα και όξω στις γάτες εάν μείνει ανεξέλεγκτο το πράγμα μιλάμε για ολάκερο χωριό σε 2 χρόνια ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής. ειδικά σε κλίματα με πολύ ήλιο όπου η γατόκαβλες είναι στο κόκκινο η στείρωση είναι ένα πολύ καλό μπερθ κοντρόλ για πετς.
το να βλέπω ζώα-ανθρώπους να κρατάνε σε μπαλκόνια γάτες αστείρωτες οι οποίες κλαίνε για εβοδμάδες δεν είναι αγάπη για τα ζώα αλλά βασανιστήριο.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
δεδομένου ότι εχω πολλές γάτες και μέσα και όξω στις γάτες εάν μείνει ανεξέλεγκτο το πράγμα μιλάμε για ολάκερο χωριό σε 2 χρόνια ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής. ειδικά σε κλίματα με πολύ ήλιο όπου η γατόκαβλες είναι στο κόκκινο η στείρωση είναι ένα πολύ καλό μπερθ κοντρόλ για πετς.
το να βλέπω ζώα-ανθρώπους να κρατάνε σε μπαλκόνια γάτες αστείρωτες οι οποίες κλαίνε για εβοδμάδες δεν είναι αγάπη για τα ζώα αλλά βασανιστήριο.

Ξέρω ρε Πέρσι , σε χωριό μένω και κάθε καλοκαίρι  γεμίζουμε γάτες.
Απλά πολλοί θεωρούν ότι επεμβαίνουν πάνω στη φύση του ζώου , που δεν είναι λάθος σαν σκέψη , αλλά από την άλλη , από τη στιγμή που το έχεις στο σπίτι  , πάλι παρα φύσην ζει  :2funny:

Κα παρά να τα βλέπεις χαλκομανίες στην άσφαλτο καλύτερα στειρωμένα και ελεγχόμενα.

υ.γ.: Στο Κάβο Γάτα μένεις?  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υ.γ.: Στο Κάβο Γάτα μένεις?  :grin:

κοίτα οι κυπραίοι έχουν ένα θέμα με τα ζώα και τα σιχαίνονται (δεν έχω καταλάβει ακόμα το λόγο μάλλον λόγω συγγένειας)
ας πούμε έχω περιθάλψει γάτο που τον έχουν αφήσει ανάπηρο απο αεροβόλο.
γενικά στο νησί η σχέση με τα κατοικίδια είναι τραγική. Οποτε επειδή γενικά τα ζώα έχουν διαίσθηση μαζεύονται διαρκώς γύρω μου σαν τα μιλλιούνια.
και πράγματι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η έχθρα του μέσου κυπριου στα κατοικίδια γενικά.
αφιλη και αφιλόζωη ράτσα γενικά.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Το γάτο τον έχω μέσα στο σπίτι δεν τον αφήνω ποτέ να βγει έξω

Είναι εννέα μηνών και την τελευταία φορά (πριν κανά μήνα) ήταν γύρω στα 4.5 κιλά, βασικά έχει γίνει κτήνος (όχι παχύσαρκο).Φοβερά κινητικός και προσπαθώ να μην τον ταϊζω τόσο πολύ γιατί τρώει ανεξέλεγκτα πολλές φορές. Πριν λίγο του έδωσα να πιει λίγο νερό γιατί έχουμε την επέμβαση πιο μετά και δεν κάνει να πιει τπτ δύο ώρες πριν.

Στεναχωριέμαι λίγο που θα τον στειρώσουν, αλλά πιστεύω πως είναι για το καλό του. Αλλωστε αδέσποτο ήταν όταν το βρήκα και δεν νομιζώ ότι θα μπορούσε να ζήσει στα στενά του Ταύρου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Είναι εννέα μηνών και την τελευταία φορά (πριν κανά μήνα) ήταν γύρω στα 4.5 κιλά, βασικά έχει γίνει κτήνος (όχι παχύσαρκο).Φοβερά κινητικός και προσπαθώ να μην τον ταϊζω τόσο πολύ γιατί τρώει ανεξέλεγκτα πολλές φορές. Πριν λίγο του έδωσα να πιει λίγο νερό γιατί έχουμε την επέμβαση πιο μετά και δεν κάνει να πιει τπτ δύο ώρες πριν.

Στεναχωριέμαι λίγο που θα τον στειρώσουν, αλλά πιστεύω πως είναι για το καλό του. Αλλωστε αδέσποτο ήταν όταν το βρήκα και δεν νομιζώ ότι θα μπορούσε να ζήσει στα στενά του Ταύρου
μην αγχώνεσαι.... στα σερνικά είναι σα να μην έχουν κάνει τιποτα....
τα θηλυκά έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα....
τ αρχιδάκια του κόβουν με μια πολύ μικρή τομή..... ούτε που θα πάρει γραμμή...
σε 2 μέρες θα είναι πάλι χοροπηδάτος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ν'αλλάξεις και τροφή μετά ε.
Αλλά είναι και για να μη βασανίζεται κι αυτό το δόλιο, οπότε μην στεναχωριέσαι.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εμενα κατικιδιο πιοσ θα με παρι!!!!!!!!

κε γαβγιζο κε νιαουριζο κε ιμε κε στιρομενο

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
κοίτα οι κυπραίοι έχουν ένα θέμα με τα ζώα και τα σιχαίνονται (δεν έχω καταλάβει ακόμα το λόγο μάλλον λόγω συγγένειας)
ας πούμε έχω περιθάλψει γάτο που τον έχουν αφήσει ανάπηρο απο αεροβόλο.
γενικά στο νησί η σχέση με τα κατοικίδια είναι τραγική. Οποτε επειδή γενικά τα ζώα έχουν διαίσθηση μαζεύονται διαρκώς γύρω μου σαν τα μιλλιούνια.
και πράγματι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η έχθρα του μέσου κυπριου στα κατοικίδια γενικά.
αφιλη και αφιλόζωη ράτσα γενικά.

Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή μένεις , αν και νομίζω αυτό που περιγράφεις είναι αληθές ,λλά στη Λευκωσία που μένω εγώ , παρατηρώ ένα νέο κύμμα φιλοζωίας. Οι πατημένες γάτες ακόμα θεσμός, βέβαια. Νομίζω ότι πιό πολύ τους σκύλους συμπαθούν εδώ.

Α και η έχθρα του οφείλεται στην πεποίθηση του μέσου Κύπριουότι τα ζώα είναι βρώμικα και θα πιάσει αρρώστιες. Ειδικά οι γάτες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή μένεις , αν και νομίζω αυτό που περιγράφεις είναι αληθές ,λλά στη Λευκωσία που μένω εγώ , παρατηρώ ένα νέο κύμμα φιλοζωίας. Οι πατημένες γάτες ακόμα θεσμός, βέβαια. Νομίζω ότι πιό πολύ τους σκύλους συμπαθούν εδώ.

Α και η έχθρα του οφείλεται στην πεποίθηση του μέσου Κύπριουότι τα ζώα είναι βρώμικα και θα πιάσει αρρώστιες. Ειδικά οι γάτες.

Συνήθως οι γάτες πάνε και χώνονται κάτω από το αμάξι όταν είναι ζεστές οι μηχανές. Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό, βάζεις μπρος το αμάξι, προχωράς και τσουπ πέφτει το κουφάρι της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Μεγαλωσε ο τουλούμπας ε? :)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Συνήθως οι γάτες πάνε και χώνονται κάτω από το αμάξι όταν είναι ζεστές οι μηχανές. Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό, βάζεις μπρος το αμάξι, προχωράς και τσουπ πέφτει το κουφάρι της.

Μπα κυρίως τις πατάνε την ώρα που διασταυρώνουν. Τις βλέπουν από μακρυά και είτε δεν ελαττώνουν , είτε πατάνε γκάζι για να σκοράρουν. Δεν το κάνουν όλοι επίτηδες , αλλά κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεϊ ντου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κλασσική νοοτροπία βλάχων.
μένω εκτός Λευκωσίας.
στη Λευκωσία βεβαίως σπάνια θα δεις αδέσποτες γάτες όπως το χάλι στην Αθήνα.
γενικά όσο πιο καθυστερημένος πολιτισμικά είναι ένας λαός τόσο πιο μακριά είναι απο τα κατοικίδια και την προστασία των ζώων.

οι κύπριοι γενικά έχουν νοοτροπία ελληνων 60-70. ένα τραγικό μείγμα ελληνικής υποκουλτούρας και βρεττανικής επιρροής που έχει δημιουργήσει ένα απιστευτο συνονθύλευμα μικροκοινωνιών που θεωρούν τα κατοικίδια βρωμιά αλλά στα σκουπίδια η λέξη ανακύκλωση είναι ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ.

όχι ότι οι ελληνες είναι καλύτεροι αλλα μάλλον λόγω του αμερικανικού στοιχείου (και καλά ταινίες με χαρούμενα κατοικίδια και παιδιά που παίζουν με αυτά) έχουν εμποτιστεί με αυτό το μοντέλο κοινωνικής συμβατικότητας. Δλδ δεν το κάνουν απο αγάπη για τα ζώα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπα κυρίως τις πατάνε την ώρα που διασταυρώνουν. Τις βλέπουν από μακρυά και είτε δεν ελαττώνουν , είτε πατάνε γκάζι για να σκοράρουν. Δεν το κάνουν όλοι επίτηδες , αλλά κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεϊ ντου.
ετσι...
πάντως εάν πετύχω τέτοιον μια μέρα (είναι και ολίγον αδερφές οι κύπριοι στο δρόμο) θα φάει μάπα σύννεφο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom