Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ναι οπότε είμαι στο κρεβάτι καβάλάει το πόδι και αρχίζει το κούνημα αφού πρώτα προσπαθεί να δαγκώσει για να πάρει θέση. ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ

E άσε κι εσύ το ζωντανό να ξεκαβλώσει. Πούστης μια φορά δε γίνεσαι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι οπότε είμαι στο κρεβάτι καβάλάει το πόδι και αρχίζει το κούνημα αφού πρώτα προσπαθεί να δαγκώσει για να πάρει θέση. ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ
Αμολησε τον να βρει καμια γατουλα......
Η αγορασε μια γατουλα εσυ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και μετά τι? Να κάνει συλλογή γατάκια?  :jerking:

Πάλι σε τρόμαξαν τα πάκια και λες ασυναρτησίες?
Επιλογη του εδωσα αν ξερεις να διαβαζεις......

Μαλλον φαινεται δεν σε γαμισαν παλι και οι ορμονες σου εχουν τρελαθει και λες οτι ναναι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Επιλογη του εδωσα αν ξερεις να διαβαζεις......

Μαλλον φαινεται δεν σε γαμισαν παλι και οι ορμονες σου εχουν τρελαθει και λες οτι ναναι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό έλειπε ρε συφιλιάρη να ανοίξω και γαμοσυζήτηση μαζί σου. Σίχαμα .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παμε ρε ταλεντα μου  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παμε ρε ταλεντα μου  :grin:
Κανει την δυσκολη τυπε ......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μου φερει και εναν πακη λεει ετοιμοπολεμο.....
Λες να κανει παρκιαδες και να τους δοκιμαζει κιολας, τεστ ντραιβ ?  :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενας κτηνίατρος μου είπε ότι με την στείρωση μπορεί να γλιτώσει απο κάποιες ασθένειες και ο οργανισμός του δυναμώνει για αυτό ρωτάω αν μπορεί να αληθεύει κάτι τέτοιο. Εχω ραντεβού για στείρωση αύριο για το γατί
δεν το έχω ακούσει απο κανένα κτηνίατρο αυτό το πρώτο.
όσο για τη στείρωση θα ησυχάσεις και εσύ και το γατί.
ο γάτος δεν έχει σεξουαλικές ορμές όπως ο άνθρωπος απλά ορμονικό είναι το ζήτημα.
επίσης εάν δεν στειρώσεις εκτός του ότι θα σου κατουρήσει τα πάντα όταν βγει για πήδημα ενδεχομένως κάποια φορά να μη γυρίσει ποτέ γιατί θα χαθεί. χωρίς στείρωση θα τσακώνεται και θα ΣΦΑΖΕΤΑΙ στην κυριολεξία με άλλα αρσενικά για την επιβολή του ισχυρότερου.
Τρυπημένα αυτιά, αμυχές, νυχιές και σκισίματα με αίματα θα ειναι στο εβδομαδιαίο σου ρεπερτόριο.
όσο δε ο καιρός ανοίγει τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπίζεις.

η στειρωση προυποθέτει ειδική διατροφή μετά για τον έλεγχο της παχυσαρκίας. Ακόμα και μετά τη στείρωση η τεστοστερόνη θα σε ταλαιπωρεί για περίπου κάνα δίμηνο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Το εχω ακουσει εγω και μαλιστα προστατευει μεχρι και απο καρκινο της μητρας τα θυληκα

Την αλλη εβδομαδα θα κοιταξω παω το σκυλακι μου για στειρωση .....

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ο γάτος δεν έχει σεξουαλικές ορμές όπως ο άνθρωπος απλά ορμονικό είναι το ζήτημα.
επίσης εάν δεν στειρώσεις εκτός του ότι θα σου κατουρήσει τα πάντα όταν βγει για πήδημα ενδεχομένως κάποια φορά να μη γυρίσει ποτέ γιατί θα χαθεί. χωρίς στείρωση θα τσακώνεται και θα ΣΦΑΖΕΤΑΙ στην κυριολεξία με άλλα αρσενικά για την επιβολή του ισχυρότερου.
Τρυπημένα αυτιά, αμυχές, νυχιές και σκισίματα με αίματα θα ειναι στο εβδομαδιαίο σου ρεπερτόριο.

η στειρωση προυποθέτει ειδική διατροφή μετά για τον έλεγχο της παχυσαρκίας. Ακόμα και μετά τη στείρωση η τεστοστερόνη θα σε ταλαιπωρεί για περίπου κάνα δίμηνο.
βετ μου εσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμα τον εχει μονιμα σπιτι ας τον στειρωσει. αμα βγαινει και εξω να μη διανοηθει. θα τον δερνουν οι αλλοι γατοι παντα και αυτος δε θα ριχνει ουτε ψιλη.

χρονια πολλα λατρεια  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom