Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άραγε, που αποσκοπεί αυτό το υποκινούμενο φιλοζωίκο κίνημα που προωθείται εντόνως από όλους??
jewish conspiracy
images

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
έχουμε γίνει συμπονετικοι με τα ζώα, που στην πραγματικότητα δεν μας χρείαζοντε, εφόσον επιβιώσαν χιλιάδες χρόνια χωρίς την βοηθεία μας και εξελιχθήκαν,
και έχουμε γίνει ψυχροί και απόμακροι από τους συνανθρώπους μας, τους οποίους θέλουμε να τους τσακίσουμε και να τους πατήσουμε κάτω

Καταπληκτική η ανθρώπινη κοινωνία του 21ου αιώνα!!!
Άραγε, που αποσκοπεί αυτό το υποκινούμενο φιλοζωίκο κίνημα που προωθείται εντόνως από όλους??

Δλδ το να αγαπάς τα ζώα ΚΑΙ τους ανθρώπους το βρίσκεις ιδιέταιρα πολύπλοκο?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
το κυνηγι ρεγγας ξεκινησε;;
ξερει κανεις;;

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ΚΑΙ τους ανθρώπους το βρίσκεις ιδιέταιρα πολύπλοκο

δε ξέρω που ζεις αλλά εγώ που ζω στην αθήνα αλλά αθήνα και όχι στα προάστια της, αυτό διαπιστώνω κάθε μέρα!
Και τα ζώα δεν έχουν την ανάγκη σου!!! Πάρε το χαμπάρι!! Αυτά θα βρουν ένα τρόπο να επιβιώσουν αλλά εμείς????
Σε καμία περιπτωση δε λέω να μην τα αγαπάς ή εγω δε ξέρω τι άλλο, αλλά έχει γίνει πολύ της μόδας αυτό. Δε βρίσκεις, όπως βέβαια και το τρυπάκι που μόλις κάποιος εκφράσει μια διαφορετική άποψη να χαρακτηρίζεται ως μη φιλόζωος!!
Εχεις δει την διαφήμιση μιας πόρτας που μπαίνει η τύπισα στο τεράστιο σπίτι, πατά το κουμπί και κλειδώνει η πόρτα και κάθεται μόνη με ένα κουτάβι στο καναπέ??? Πως σου φαίνεται η ιδέα??

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δε ξέρω που ζεις αλλά εγώ που ζω στην αθήνα αλλά αθήνα και όχι στα προάστια της, αυτό διαπιστώνω κάθε μέρα!
Και τα ζώα δεν έχουν την ανάγκη σου!!! Πάρε το χαμπάρι!! Αυτά θα βρουν ένα τρόπο να επιβιώσουν αλλά εμείς????
Σε καμία περιπτωση δε λέω να μην τα αγαπάς ή εγω δε ξέρω τι άλλο, αλλά έχει γίνει πολύ της μόδας αυτό. Δε βρίσκεις, όπως βέβαια και το τρυπάκι που μόλις κάποιος εκφράσει μια διαφορετική άποψη να χαρακτηρίζεται ως μη φιλόζωος!!
Εχεις δει την διαφήμιση μιας πόρτας που μπαίνει η τύπισα στο τεράστιο σπίτι, πατά το κουμπί και κλειδώνει η πόρτα και κάθεται μόνη με ένα κουτάβι στο καναπέ??? Πως σου φαίνεται η ιδέα??
Μην ακουω βλακειες παρακαλω.
Μερικοι νομιζουν οτι αμα αφησουμε τα ζωα ελευθερα, οι σκυλοι θα κυνηγανε τις γατες, και οι γατες τα ποντικια.
Οι γατες οπως και οι σκυλοι, δεν ειχαν αυτην την σημερινη μορφη, εδω και χιλιαδες χρονια ανθρωποι τα πηραν κοντα τους και τα "προσεχαν" αλλαζοντας μετα απο τοσα χρονια την φυση τους.
Το προσδοκιμο ζωης ενος αδεσποτου ειναι περιπου 5 χρονια. Σε περιπτωσεις που εχουν καταφερει να ζησουν μονα τους (αγελες σκυλων στα χωρια) τα θηραματα τους ειναι στοχοι οπως κατσικια και προβατα σε μαντρια.
Γενικα εσυ τι διαπιστωνεις δηλαδη? Θελω πραγματικα να ακουσω την δικια σου οψη της αθηνας.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
χαλάρωσε Κοντέ , ούτε εγώ έχω λατρεία με τα ζώα. ¨οπως δεν έχω λατρεία με τους ανθρώπους γεννικά. Απλά θεωρώ ότι μπορώ να επιδείξω την ίδια συμπονια αν χρειαστεί και σε ζώο και σε άνθρωπο.

¨οσο για το αν ζουν μόνα τους τα ζώα σου απάντησε ο απο πάνω.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Πύργος: «Τρελός» ο πρώην υπάλληλος της Ε.Υ.Π. που έλιωσε σέρνοντας στον δρόμο το άλογο;

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου ανέβαλε τελικά σήμερα την εκδίκαση της υπόθεσης της φριχτής κακοποίησης ενός αλόγου, που έγινε στις 3 Ιανουαρίου 2010 στο χωριό... Πλάτανος της Αρχαίας Ολυμπίας, από τον συνταξιούχο υπάλληλο της Ε.Υ.Π...

Ο συνήγορος του δράστη ζήτησε και πήρε αναβολή καθώς, όπως είπε ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Αν και το επιδίωξε να επικοινωνήσει με τον συνήγορο του δράστη και δικηγόρο Πύργου, Χαράλαμπο Μπράμο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Θυμίζουμε, ότι ο δράστης του εγκλήματος για να δικαιολογηθεί, είχε πει, ότι δεν κατάλαβε πως έσερνε το άλογο, ενώ τώρα ο συνήγορος του τον βγάζει «τρελό» για να τον σώσει! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του φριχτού εγκλήματος, που θα μείνει ατιμώρητο!

Το χρονικό της υπόθεσης

Αυτή την εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση κακοποίησης ζώου ανέλαβε τότε (δύο χρόνια πριν) να εξετάσει η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Ηλείας, αφού η Αστυνομία δεν πήρε στα σοβαρά τα όσα της καταγγέλθηκαν τότε. Θυμίζουμε, ότι ο δράστης έδεσε στο αυτοκίνητό το συγκεκριμένο άλογο με σκοπό να το «γυμνάσει» όπως είχε πει.

Όταν το άλογο, που δεν άντεξε την ταλαιπωρία, έπεσε στο έδαφος, εκείνος συνέχισε να το σέρνει για μερικά χιλιόμετρα και τελικά το πέταξε σε ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου. Οι γείτονες, όμως, που είδαν τι συνέβη επικοινώνησαν με την Αστυνομία, η οποία δεν πήρε στα σοβαρά την καταγγελία.

Η διευθύντρια της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, Μπέκη Σπυροπούλου, τότε δήλωσε για το συμβάν: «το ζώο, από την ταχύτητα του αυτοκινήτου, δεν άντεξε και έπεσε κάτω. Ο οδηγός όμως δεν σταμάτησε. Το έσερνε για περισσότερο από 2 χιλιόμετρα με αποτέλεσμα το ζώο να τραυματιστεί σοβαρά».

Το άτυχο ζώο είχε σπασμένα τα δύο μπροστινά του πόδια, το δέρμα του είχε φύγει από την μία πλευρά, αιμορραγούσε και από μια μεγάλη τρύπα στην κοιλιά του φαίνονταν τα εντόσθιά του. Το δύστυχο ζώο, που παρέμεινε ζωντανό με φρικτούς πόνους, προσπαθούσε απεγνωσμένα να σηκωθεί βγάζοντας κραυγές.

Ήταν τόσο βαριά τραυματισμένο, ώστε τελικά η κτηνίατρος, που το εξέτασε, αποφάσισε να του κάνει ευθανασία για να το απαλλάξει από το μαρτύριό του.

Η Κτηνιατρική Υπηρεσία ενημερώθηκε την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010 για το συμβάν από την κτηνίατρο. Και η κα Σπυροπούλου είχε δεσμευτεί, ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για εφαρμογή της νομοθεσίας σχετικά με την κακοποίηση του ζώου. Θυμίζουμε, ότι για να φτάσει η υπόθεση το ακροατήριο είχε καταθέσει μήνυση και ο Αχαϊκός Σύλλογος για την Μέριμνα των Ζώων και η πρόεδρος του, Αναστασία Αραβαντινού, είναι μάρτυρας κατηγορίας.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Οκτωβρίου 2012, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο, ότι και αυτή η υπόθεση θα μπει στο αρχείο εξαιτίας των ευεργετικών διατάξεων του νόμου 4043/2012 για την αποσυμφόρηση των φυλακών!

patrisnews.com

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Κρέμασαν έγκυο σκυλίτσα στη Σαλαμίνα

www.pixhost.org/show/968/11760957_image-ashx.jpg] [/url]

Η έγκυος σκυλίτσα που βλέπετε βρέθηκε σήμερα νεκρή από απαγχονισμό στην άκρη του δρόμου στη Λεωφόρου Αιαντείου στη Σαλαμίνα κοντά στον Σύλλογο Σκυτάλη. Την εντόπισε μια φιλόζωη της περιοχής, η οποία πριν από τέσσερις μέρες ξεκρέμασε στην περιοχή Κανάκια ένα απαγχονισμένο Χάσκι! Προφανώς, εκείνος που την έπνιξε την έσυρε στην άκρη του δρόμου για να τη μαζέψει το απορριμματοφόρο.

Η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας κατέθεσε χθες μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κάνει έκκληση σ’ εκείνους που γνωρίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους ή με την αστυνομία.

Ένας άνθρωπος που κρεμάει ένα ζώο, το οποίο κυοφορεί, για να το εξοντώσει, ώστε να μη γεννηθούν τα κουτάβια του, διαπράττει ένα φριχτό έγκλημα και φέρει τεράστια ευθύνη που δεν φρόντισε να στειρώσει το ζώο και το εκδικήθηκε βασανίζοντας το αλύπητα.

Τα γυρισμένα μάτια της σκυλίτσας, τα τεντωμένα πόδια της αποδεικνύουν το βασανιστήριο που υπέστη και το πόσο πάλεψε για τη ζωή της. Τι σόι άνθρωποι είμαστε;

Πού είναι ο σπουδαίος πολιτισμός μας; Τι έφταιξαν τα ζώα και πληρώνουν τα ψυχολογικά μας προβλήματα; Μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να πάθει το παιδί σας, αν ενοχλήσει για κάποιο λόγο τον δράστη;

Αν έχετε πληροφορίες σχετικά με τον δράστη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Ζ.Ο.Ε.Σ. στα τηλέφωνα: 6938209651, 6947430023 ή στο e-mail: zoofiliki.salaminas@gmail.com

Πηγή: zoosos.gr

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η διαφημιστική αρχή της Αυστραλίας κατέβασε τις ανατριχιαστικές αφίσες που βλέπετε. Πρόκειται για διαφήμιση που καλεί να σταματήσουν τα πειράματα στα ζώα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ....

Πολλές εταιρείες καλλυντικών, και όχι μόνο, εξακολουθούν να κάνουν πειράματα στα ζώα και η διαφήμιση το κάνει σαφές με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο.

Μια γυναίκα με τα συμπτώματα που πολλές φορές παρουσιάζονται σε ένα ζώο που δοκιμάζει ένα προϊόν σε πειραματικό στάδιο.

0023.JPG

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Θα ήθελα μία συμβουλή για τη στείρωση. Σε τι οφελεί μία γάτα το να τη στειρώσεις. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι επειδή έχει συνέχεια ορμές του φεύγουν μέσα στο σπίτι. Επίσης έχει αγριέψει αρκετά τους τελευταίους μήνες και μου είπαν ότι είναι καλύτερο να τον στειρώσω για να του φύγουν αυτά τα νεύρα. 

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Θα ήθελα μία συμβουλή για τη στείρωση. Σε τι οφελεί μία γάτα το να τη στειρώσεις. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι επειδή έχει συνέχεια ορμές του φεύγουν μέσα στο σπίτι. Επίσης έχει αγριέψει αρκετά τους τελευταίους μήνες και μου είπαν ότι είναι καλύτερο να τον στειρώσω για να του φύγουν αυτά τα νεύρα. 

Η στείρωση δεν οφελεί σε τπτ το ζώο. Εσένα θα "οφελέσει" , γιατί θα ξεγνοιάσεις από ορμές όπως λες , ε και δεν θά συμβάλεις κάπως και στον έλεγχο του πλύθισμού  του ζώου, κοινώς δεν θα σπέρνει γατιά δεξά ζερβά.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Η στείρωση δεν οφελεί σε τπτ το ζώο. Εσένα θα "οφελέσει" , γιατί θα ξεγνοιάσεις από ορμές όπως λες , ε και δεν θά συμβάλεις κάπως και στον έλεγχο του πλύθισμού  του ζώου, κοινώς δεν θα σπέρνει γατιά δεξά ζερβά.

Ενας κτηνίατρος μου είπε ότι με την στείρωση μπορεί να γλιτώσει απο κάποιες ασθένειες και ο οργανισμός του δυναμώνει για αυτό ρωτάω αν μπορεί να αληθεύει κάτι τέτοιο. Εχω ραντεβού για στείρωση αύριο για το γατί

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Ενας κτηνίατρος μου είπε ότι με την στείρωση μπορεί να γλιτώσει απο κάποιες ασθένειες και ο οργανισμός του δυναμώνει για αυτό ρωτάω αν μπορεί να αληθεύει κάτι τέτοιο. Εχω ραντεβού για στείρωση αύριο για το γατί

Μαλακίες σου λέει για να κάνει τη στείρωση. Που εγώ σου λέω να την κάνεις , απλά ας μη λέμε και μαλακίες επί του θέματος. Γενικά είμαι υπέρ να κάνουν στείρωση όλα τα κατοικίδια.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Καλά ναι σίγουρα και εγώ υπέρ είμαι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου έχει γίνει κόλαση, κατουράει όπου βρει, δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά γιατί θα ορμήξει στο πόδί και θα προσπαθήσει να το πηδήξει, συνέχεια φωνάζει για θηλυκιά και σε σχέση με όταν ήταν κάποιους μήνες μικρότερος έχει αγριέψει πάρα πολύ. Οχι πως με χαλάει κάτι το περίμενα αυτό απλά σκέφτομαι να πάω και να τελειώνω ε αυτή την ιστορία και να μπορέσω να ηρεμήσω λίγο.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Καλά ναι σίγουρα και εγώ υπέρ είμαι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου έχει γίνει κόλαση, κατουράει όπου βρει, δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά γιατί θα ορμήξει στο πόδί και θα προσπαθήσει να το πηδήξει, συνέχεια φωνάζει για θηλυκιά και σε σχέση με όταν ήταν κάποιους μήνες μικρότερος έχει αγριέψει πάρα πολύ. Οχι πως με χαλάει κάτι το περίμενα αυτό απλά σκέφτομαι να πάω και να τελειώνω ε αυτή την ιστορία και να μπορέσω να ηρεμήσω λίγο.

Ο γάτος σου ρε τύπε? :think:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
ναι οπότε είμαι στο κρεβάτι καβάλάει το πόδι και αρχίζει το κούνημα αφού πρώτα προσπαθεί να δαγκώσει για να πάρει θέση. ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom