Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Κυνηγοι ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,σιγουρα γαμανε την φυση

κατα τα λεγομενα σου δηλαδη....

εγω αναθεωρω, ο μαριος παει κυνηγι στη συσταδα και σηκωνει μπεκατσα χωρις τη βοηθεια σκυλου. αυτο και αν ειναι καινοτομια παγκοσμια. αν εχεις το μαριο μαζι δε χρειαζεσαι σκυλο να σου βγαζουν τα πουλια. ειναι φερμας και τον θελω  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ο μαριος ειναι ο αβραμης ρε σεις?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν υπεραμύνθηκα κανενός.Τα αυτονόητα είπα. Ότι ένα λάθος είναι λάθος και δεν θα τον πιάσουμε και από το λαιμό και να τον πούμε και ασυνείδητο και επικίνδυνο και λοιπά ωραία. Άντε να πούμε το λάθος μαλακία. Μέχρι εκεί όμως.

Στείλε Αστερίξ ή Ντρούνα.

ελα,αντε να κανεις κακακια να σου φυγει η σφιξη

υπαρχουν λαθη και λαθη

αλλο το λαθος του ενος γραμματος στο πληκτρολογιο

αλλο το λαθος του πυροβολω και μετα βλεπω τι πυροβολησα

μην λεμε μαλακιες(και δεν μιλω για το γερακι,θα μπορουσε να ειναι ανθρωπος)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η αδρεναλινη ρε μαλακες ανεβαινει με το να στηνεις καρτερι σε ενα κοτσυφι? :2funny: :2funny: :2funny:

για δωσε λιγα παραπανω για το κυνηγι στη συσταδα. φωναζεις πουλ πουλ πουλ και βγαινει το πουλι ή το φερμαρεις διπλωνοντας το χερι κοκκαλωμενος?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
για δωσε λιγα παραπανω για το κυνηγι στη συσταδα. φωναζεις πουλ πουλ πουλ και βγαινει το πουλι ή το φερμαρεις διπλωνοντας το χερι κοκκαλωμενος?

τι μας ειπε ρε το ατομο???

συνοπτικα

Δεν ειναι κυνηγος,αρα δεν ειναι κατοχος αδειας
Και οτι μεσα σε λιγες φορες που εχει παει περιστασιακα,εγινε εμπειρος κιολας και δεν προκειται
να κανει το ιδιο λαθος,του να σηκωνει οπλο σε κατι που δεν εχει
αναγνωρισει ο (οποιος) εγκεφαλος του...

3.000% λαθροκυνηγος ο Μαριος αγαπητε,καποιος του δωσε ενα οπλο να "ριξει καμμια" και σκοτωσε
κατι που δεν επρεπε

και υπεραμυνεται αυτου (οχι του οτι σκοτωσε κατι που δεν επρεπε-αλλα της ενστικτωδικης
αντιδρασης του να ντουφεκας και μετα να αναγνωριζεις στοχο)

κατα τα αλλα οι κυνηγοι ρημαζουν την φυση...

Μαλλον οι μαλακες σαν τα μουτρα του και οι φιλοι του συγκυνηγοι που δινουν οπλο σε
κυνηγοτοπι σε μαλακες σαν και αυτον,ρημαζουν την φυση...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
 που ειναι αυτα τα καρτερια,να παμε και εμεις???
 για να ξερω δηλαδη...

Θες να σου βρω με καρεκλακι? Ενα περιοδικο να παρεις θα τα δεις.

αυτο παλι πως το κανεις???
 Και να στηνεις καρτερι,ΚΑΙ να περπατας????

Μαλλον δεν μπορεις να καταλαβεις πως δεν τα κανω ταυτοχρονα. Θελει ιδιαιτερο μυαλο για να μπορεις να κανεις αυτον τον διαχωρισμο.

Μ'αρεσει που τονισες πιο πριν οτι τωρα εισαι "εμπερος",αλλα τοτε που ντουφεκισες το γερακι (καθαρη μαλακια
 σου απο ασχετοσυνη)ησουν νεος και απειρος...

Και αμα πισω απο το πουλι που ακουσες να σηκωνεται ειναι ο φερμαρισμενος σκυλος σου και το σκοτωσεις???
 ή ο συγκυνηγος σου ειναι "καθρεπτης" (για να κλεισετε την μπεκατσα οπως λεμε) και του βγαλεις τα ματια????

Φιλε.....αστο,δεν το εχεις
 αμφιβαλλω και αν εισαι κυνηγος οπως λες...
 και αν εισαι,ο Χριστος και η Παναγια να εχει καλα ολους τους αλλους που ανταμωνουν με τον δρομο σου...  
Δεν ειπα οτι ειμαι εμπειρος κυνηγος, ειπα πως ειμαι αρκετα εμπειρος ωστε να μπορω να κανω εναν απλο διαχωρισμο στα πουλια εστω και σε πολυ μικρο χρονικο περιθωριο. Ειμαι ακομα ασχετος.
Και οταν μιλαμε για την μπεκατσα μιλαμε για καρτερι και καθοδο της μπεκατσας οταν νυχτωνει δεν μιλαω για φερμα οπου ο σκυλος θα σηκωσει την μπεκατσα η θα πετυχω καποιον αλλον κυνηγο. Ποτε δεν χτυπαω χαμηλα! Βασικος κανονας και τον τηρω!
Ξαναλεω δεν ειμαι κυνηγος παω επειδη η παρεα μου ειναι κυνηγοι.

ζντοινγκκκκκκ

ρε συ,προ λιγων ποστ,δεν μας ελεγες οτι εισαι εμπειρος τωρα???

Σαμαρας ειναι το επωνυμο σου??
Αρκετα εμπειρος για να κανω εναν απλο διαχωρισμο. Παραμενω ασχετος στο θεμα.

Κυνηγοι ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,σιγουρα γαμανε την φυση

κατα τα λεγομενα σου δηλαδη....
:jerking:
Φυσικα οι εμπειροι κυνηγοι, που κυνηγανε βραδυ με προβολεις στο αγροτικο για λαγους ειναι παναγιες, οπως επισης παρα πολλοι ΕΜΠΕΙΡΟΙ κυνηγοι που κυνηγανε με κραχτη!

τι απειρος,ρε συ???

αφου δεν ειναι κυνηγος,δεν εχει αδεια δεν θα επρεπε να κραταει το οπλο,πως να στο πω???/
 ετσι το πηρε απο τον φιλο του,για πλακα,και σκοτωσε ενα ΜΗ επιτρεπομενο ειδος!!!

τρολλαρεις και εσυ???
Το γεγονος οτι δεν ειμαι κυνηγος διοτι δεν παω συχνα και ειμαι ασχετος με λιγα θηραματα, εσενα σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχω παρει αδεια κυνηγιου και δεν εχω οπλο στο ονομα μου.

και ομως αυτο ειναι....
 λαθροκυνηγος....
 ανευ αδειας
Βγαλε πορισμα και τι φοραω στο κυνηγι αρχοντα.  :jerking:

εγω αναθεωρω, ο μαριος παει κυνηγι στη συσταδα και σηκωνει μπεκατσα χωρις τη βοηθεια σκυλου. αυτο και αν ειναι καινοτομια παγκοσμια. αν εχεις το μαριο μαζι δε χρειαζεσαι σκυλο να σου βγαζουν τα πουλια. ειναι φερμας και τον θελω  :grin:
Αντιγραφη απαντησης.
Και οταν μιλαγε για την μπεκατσα μιλαγε για καρτερι και καθοδο της μπεκατσας οταν νυχτωνει δεν μιλαω για φερμα οπου ο σκυλος θα σηκωσει την μπεκατσα η θα πετυχω καποιον αλλον κυνηγο. Ποτε δεν χτυπαω χαμηλα! Βασικος κανονας και τον τηρω!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τι μας ειπε ρε το ατομο???

συνοπτικα

Δεν ειναι κυνηγος,αρα δεν ειναι κατοχος αδειας
Και οτι μεσα σε λιγες φορες που εχει παει περιστασιακα,εγινε εμπειρος κιολας και δεν προκειται
να κανει το ιδιο λαθος,του να σηκωνει οπλο σε κατι που δεν εχει
αναγνωρισει ο (οποιος) εγκεφαλος του...

3.000% λαθροκυνηγος ο Μαριος αγαπητε,καποιος του δωσε ενα οπλο να "ριξει καμμια" και σκοτωσε
κατι που δεν επρεπε

και υπεραμυνεται αυτου (οχι του οτι σκοτωσε κατι που δεν επρεπε-αλλα της ενστικτωδικης
αντιδρασης του να ντουφεκας και μετα να αναγνωριζεις στοχο)

κατα τα αλλα οι κυνηγοι ρημαζουν την φυση...

Μαλλον οι μαλακες σαν τα μουτρα του και οι φιλοι του συγκυνηγοι που δινουν οπλο σε
κυνηγοτοπι σε μαλακες σαν και αυτον,ρημαζουν την φυση...
Βρε ηλιθιε θα συνεχισεις να βγαζεις ηλιθια πορισματα χωρις να με ξερεις?
Απαντησα ποιοι γαμανε την φυση. Και ειναι οι επαγγελματιες ζωο.
Οπως και με τα ψαρεμα. Δεν γαμαει την φυση αυτος που θα βγαλει χταποδι που ειναι λιγοτερο του ενος κιλου, αυτος που την γαμαει ειναι ο επαγγελματιας που ριχνει δυναμιτη και κανει ψαρεμα με τρατες!

Εντιτ
Και επειδη καποιος θα βγει και θα πει "ενος κιλου χταποδι δεν το χτυπαμε αρχοντα?" για να αποφυγει να απαντησει στο θεμα.
Ας το φτιαξω. λιγοτερο των 150 γραμμαριων.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αντιγραφη απαντησης.
Και οταν μιλαγε για την μπεκατσα μιλαγε για καρτερι και καθοδο της μπεκατσας οταν νυχτωνει δεν μιλαω για φερμα οπου ο σκυλος θα σηκωσει την μπεκατσα η θα πετυχω καποιον αλλον κυνηγο. Ποτε δεν χτυπαω χαμηλα! Βασικος κανονας και τον τηρω!

ποιος μιλαγε? για σενα δε μιλαμε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε παπαρα, σοβαρεψου. και μαθε 5 πραματα πριν ξαναπιασεις ρημαδι οπλο γιατι εισαι παντελως ασχετος και δε το λεω για να σε πικαρω. εχεις μπερδεψει τις αρλουμπες σου. τη μια δε κανεις καρτερι σε ανοιχτο χωρο, την αλλη κανεις καρτερι, την αλλη εισαι στη συσταδα την αλλη δεν εισαι. εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου με τις εναλλαγες της ιστοριας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε παπαρα, σοβαρεψου. και μαθε 5 πραματα πριν ξαναπιασεις ρημαδι οπλο γιατι εισαι παντελως ασχετος και δε το λεω για να σε πικαρω. εχεις μπερδεψει τις αρλουμπες σου. τη μια δε κανεις καρτερι σε ανοιχτο χωρο, την αλλη κανεις καρτερι, την αλλη εισαι στη συσταδα την αλλη δεν εισαι. εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου με τις εναλλαγες της ιστοριας.
Αλλο το ειδος καρτεριου που κανεις στην πολυθρονα σου σε πολυ μεγαλους ανοιχτους χωρους, που βλεπεις το πουλι για πολλα δευτερολεπτα, και αλλο το απογευματινο καρτερι της μπεκατσας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλλο το ειδος καρτεριου που κανεις στην πολυθρονα σου σε πολυ μεγαλους ανοιχτους χωρους, που βλεπεις το πουλι για πολλα δευτερολεπτα, και αλλο το απογευματινο καρτερι της μπεκατσας.

απο τα βιντεο δε μαθαινεις κυνηγι. ουτε καν οτι απαγορευεται να σκοτωσεις γερακι ξερεις. ουτε καν οτι απαγορευεται το καρτερι της μπεκατσας ξερεις. ουτε καν οτι απαγορευεται οταν σουρουπωνει ξερεις. ουτε καν οτι για να χτυπησεις μπεκατσα ετσι οπως λες θα πρεπει αναγκαστικα να εχεις οριζοντα φοντο για να ευθυγραμισεις το ντουφεκι γιατι αλλιως δε βλεπεις να σημαδεψεις την τυφλα σου στο σουρουπο. αρα δεν παιζει το σεναριο που λες.
ειναι τοσα πολλα τα ουτε καν που ευκολα μπορουμε να πουμε οτι ουτε καν εχεις πιασει ντουφεκι ακομα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
απο τα βιντεο δε μαθαινεις κυνηγι. ουτε καν οτι απαγορευεται να σκοτωσεις γερακι ξερεις. ουτε καν οτι απαγορευεται το καρτερι της μπεκατσας ξερεις. ουτε καν οτι απαγορευεται οταν σουρουπωνει ξερεις. ουτε καν οτι για να χτυπησεις μπεκατσα ετσι οπως λες θα πρεπει αναγκαστικα να εχεις οριζοντα φοντο για να ευθυγραμισεις το ντουφεκι γιατι αλλιως δε βλεπεις να σημαδεψεις την τυφλα σου στο σουρουπο. αρα δεν παιζει το σεναριο που λες.
ειναι τοσα πολλα τα ουτε καν που ευκολα μπορουμε να πουμε οτι ουτε καν εχεις πιασει ντουφεκι ακομα.
Ρε βλακα ποτε ειπα οτι ειναι ειναι νομιμο να σκοτωσεις γερακοιδη? Ειπα οτι υπαρχουν πολλα ειδη και πολλα απο αυτα δεν ειναι υπο εξαφανιση. Αρα δεν εβλαψα την φυση. Σταματα ρε να βαζεις λογια στο στομα μου. Καταντας γραφικος.
Οσο για την μπεκατσα φυσικα το ξερω πως ειναι παρανομο να την κυνηγας το σουρουπο, αλλα σε ενα χομπι οπως αυτο του κυνηγιου και του ψαρεματος που εχει γινει κατι μονο για τους προνομιουχους και τους λιγους, κανεις και μερικες παραβασεις.
Που σε καμια περιπτωση δεν κανουν την ζημια που κανουν οι ΕΜΠΕΙΡΟΙ που αγοραζουν τονους παρανομων μεσων.
Οσο για τις αλλες βλακειες αερολογεις μια που δεν ξερεις την καθε περιπτωση.
Και οντως δεν εχω πιασει καραμπινα στο χερι μου ΠΟΤΕ και δεν εχω κυνηγησει, εσυ γιατι συνεχιζει να απαντας δεν καταλαβαινω αφου τρολλαρω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε βλακα ποτε ειπα οτι ειναι ειναι νομιμο να σκοτωσεις γερακοιδη? Ειπα οτι υπαρχουν πολλα ειδη και πολλα απο αυτα δεν ειναι υπο εξαφανιση. Αρα δεν εβλαψα την φυση. Σταματα ρε να βαζεις λογια στο στομα μου. Καταντας γραφικος.
Οσο για την μπεκατσα φυσικα το ξερω πως ειναι παρανομο να την κυνηγας το σουρουπο, αλλα σε ενα χομπι οπως αυτο του κυνηγιου και του ψαρεματος που εχει γινει κατι μονο για τους προνομιουχους και τους λιγους, κανεις και μερικες παραβασεις.
Που σε καμια περιπτωση δεν κανουν την ζημια που κανουν οι ΕΜΠΕΙΡΟΙ που αγοραζουν τονους παρανομων μεσων.
Οσο για τις αλλες βλακειες αερολογεις μια που δεν ξερεις την καθε περιπτωση.
Και οντως δεν εχω πιασει καραμπινα στο χερι μου ΠΟΤΕ και δεν εχω κυνηγησει, εσυ γιατι συνεχιζει να απαντας δεν καταλαβαινω αφου τρολλαρω.

ΚΑΙ το ΚΑΡΤΕΡΙ της μπεκατσας απαγορευεται, οχι απλως το σουρουπο. απανταω γιατι περα απο την καζουρα να μαθαινετε και τπτ δεν ειναι κακο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

τι να πεις ρε με τον μαλακα....
  ασχετος και επικινδυνος
  τοσο ξεβρακωμα,τοσο χυσιμο στα μουτρα που του εχουμε ριξει,κει εκει αυτος,να επιμενει
  σαν τριμαλακας που ειναι

καρτερι μπεκατσας....γαμησε τον ρε,δεν ασχολουμαι αλλο

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Εεεεεεεπ, τί έχουμ' εδώ?

Κυνηγοπαρτάκι?  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 τι να πεις ρε με τον μαλακα....
 ασχετος και επικινδυνος
 τοσο ξεβρακωμα,τοσο χυσιμο στα μουτρα που του εχουμε ριξει,κει εκει αυτος,να επιμενει
 σαν τριμαλακας που ειναι

καρτερι μπεκατσας....γαμησε τον ρε,δεν ασχολουμαι αλλο

δε συμφωνω για το βρισιμο, μπορει να του αρεσει το κυνηγι και να θελει να ασχοληθει καποια στιγμη οποτε δε βρισκω το λογο να τον αποθαρρυνω. προσπερνωντας την καζουρα, μπορει να κρατησει και 5 πραματακια που θα διαβασει ο οποιοσδηποτε. και ειναι και μαλακια να σου κατασχουν το καινουργιο σου οπλακι απο αγνοια και οχι απο εις γνωση σου ρισκο.
ε τωρα οσον αφορα την καζουρα, αυτα συμβαινουν οταν πλατειαζεις σε ειδικα θεματα.
υ.γ. καρτερι εχω κανει και γω  :grin:, χωρις σκυλι ειναι μονοδρομος το καρτερι. αλλα εχει και αυτο προυποθεσεις. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom