Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Χρειάζεται κάποιος να έχει γνώσεις κυνηγού για να κρίνει ότι κάποιος άλλος είναι κακός κυνηγός όταν μόνος του ισχυρίζεται ότι δε βλέπει τί σκοτώνει?  :dunno:
Δεν δήλωσε κυνηγός.

Ναι πρέπει να το αφήσει κ ως χόμπυ(όχι σπάνια,ΠΟΤΕ),ας πιάσει το ψάρεμα,αν κ είναι ικανός κ εκεί να προκαλέσει ατύχημα,να βγάλει κανένα μάτι με το αγκίστρι.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Χρειάζεται κάποιος να έχει γνώσεις κυνηγού για να κρίνει ότι κάποιος άλλος είναι κακός κυνηγός όταν μόνος του ισχυρίζεται ότι δε βλέπει τί σκοτώνει:dunno:

Α καλά κι εσύ μια από τα ίδια , ότι να'ναι. Που είπε ακριβώς όπτι δε βλέπει τι σκοτώνει? Λες να μπερδεύει τα πουλιά με κανά αεροπλάνο? Λες να καταρρίψει κανά αερόστατο?

Τελικά καλά  το λέτε. Είναι sniper και κάνει την πάπια  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
για να δεις τι περκοχανος εισαι. για εξηγησε μας γιατι ΔΕΝ προκειται να ξαναγινει το λαθος? αφου...
παρε καμια αποφαση να ξερουμε τι κραζουμε. ή εγινες πιο προσεκτικος ή απλα δεν ετυχε και ησουν κωλοφαρδος που δε χτυπησες κατι αλλο ξανα.
Τι δεν καταλαβες?
Πηρα τοτε μια βιαστικη αποφαση και χωρις πειρα ηταν η λαθος αποφαση.
Τωρα προφανως και εχω πειρα και δεν κανω τετοια λαθη, αν και παιρνω αποφασεις παλι στο δευτερολεπτο.

ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το προηγουμενο ποστ που αφορα εσενα εννοω δες  :2funny: :2funny: :2funny:

νταξει με πεθανες τσακαλε. εφυγα  :2funny:
Εχω γαματη νοσηρη φαντασια.  :tooth:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Χρειάζεται κάποιος να έχει γνώσεις κυνηγού για να κρίνει ότι κάποιος άλλος είναι κακός κυνηγός όταν μόνος του ισχυρίζεται ότι δε βλέπει τί σκοτώνει?  :dunno:
Που ειπα μωρε οτι δεν βλεπω τι χτυπαω?
Μαλακιες να εχουμε να λεμε.
Α καλά κι εσύ μια από τα ίδια , ότι να'ναι. Που είπε ακριβώς όπτι δε βλέπει τι σκοτώνει? Λες να μπερδεύει τα πουλιά με κανά αεροπλάνο? Λες να καταρρίψει κανά αερόστατο?

Τελικά καλά  το λέτε. Είναι sniper και κάνει την πάπια  :2funny:
Για να λεμε την αληθεια εχω κανει και ενα αλλο λαθος.
superman.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα πιστευε εσυ οτι με ξερεις και λεγε οτι μαλακια θες.
Το τι ειμαι δεν τον ξερεις, για αυτο μην κρινεις.
Το γερακι δεν ειναι προστατευομενο ειδος και υπαρχουν πολλα στην περιοχη.
Αμα αντι για το γερακι χτυπαγα οντως μια μπεκατσα η κατι αλλο.
Θα ειχες την ιδια αποψη?
Πραγματικα περιμενω απαντηση για αυτο.

Τι κάνω το κορόιδο μωρέ μαλάκα να πούμε? Όταν λόγκαρα ξανά θα σου απαντούσα.
Το ξέρω και το λέω, ότι είμαι προκατειλειμμένη με τους κυνηγούς κι οκ δεν τους συμπαθώ-εξαίρεση ο Γκάμπα.
Οπότε ό,τι και να χτύπαγες θα είχα θέμα.
ΑΛΛΑ, σε χαρακτήρισα έτσι γιατί δεν είδες καν τι χτύπαγες, πήρες την λάθος απόφαση, ενήργησες αστραπιαία μπλα μπλα μπλα.
Οπότε, κράτησα για μένα το χαρακτηρισμό σου ως κυνηγό, ντάξει στο περίπου είναι η αλήθεια, αλλά σε 'κατηγόρησα' για όσα είπες μετά.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι κάνω το κορόιδο μωρέ μαλάκα να πούμε? Όταν λόγκαρα ξανά θα σου απαντούσα.
Το ξέρω και το λέω, ότι είμαι προκατειλειμμένη με τους κυνηγούς κι οκ δεν τους συμπαθώ-εξαίρεση ο Γκάμπα.
Οπότε ό,τι και να χτύπαγες θα είχα θέμα.
ΑΛΛΑ, σε χαρακτήρισα έτσι γιατί δεν είδες καν τι χτύπαγες, πήρες την λάθος απόφαση, ενήργησες αστραπιαία μπλα μπλα μπλα.
Οπότε, κράτησα για μένα το χαρακτηρισμό σου ως κυνηγό, ντάξει στο περίπου είναι η αλήθεια, αλλά σε 'κατηγόρησα' για όσα είπες μετά.
:jerking:
Αντε να πω για 7 φορα μπας και το καταλαβεις ακομα και εσυ.
Ειδα τι χτυπησα, προφανως ηξερα οτι δεν ειναι μυγακι στον αερα ουτε αεροπλανο. Απλα εκανα λαθος και χτυπησα λαθος στοχο.
Πηρα μια λαθος αποφαση οντως που ειναι κατι το συνηθισμενο στους πρωταρηδες κυνηγους, εσυ να φανταστω οτι δεν γνωριζεις τι ειναι το λαθος? (περιμενω πιπα απαντηση πως εσυ δεν εχεις οπλο στα λαθη σου)
Να φανταστω επισης οτι για τον ψαρα εχεις την ιδια αποψη? Διοτι αιμα βγαινει απο τα ψαρια, και πιστευω οτι και αυτα αισθανονται και ας μην μπορεις πληρως να το αντιληφθεις.
Νιωθεις λοιπον την ιδια απεχθεια και για ψαρα που σκοτωνει τα ψαρια?
Επισης να φανταστω οτι ο γκαμπα τα σκοτωνει με ευσυνειδητο τροπο. Τους πεταει βελακια με υπνωτικο και μετα τα σκοτωνει με ενεση, αφου πρωτα απολογηθει στην μητερα φυση για το αγριο και βαρβαρο παθος του.  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:jerking:
Αντε να πω για 7 φορα μπας και το καταλαβεις ακομα και εσυ.
Ειδα τι χτυπησα, προφανως ηξερα οτι δεν ειναι μυγακι στον αερα ουτε αεροπλανο. Απλα εκανα λαθος και χτυπησα λαθος στοχο.
Πηρα μια λαθος αποφαση οντως που ειναι κατι το συνηθισμενο στους πρωταρηδες κυνηγους, εσυ να φανταστω οτι δεν γνωριζεις τι ειναι το λαθος? (περιμενω πιπα απαντηση πως εσυ δεν εχεις οπλο στα λαθη σου)
Να φανταστω επισης οτι για τον ψαρα εχεις την ιδια αποψη? Διοτι αιμα βγαινει απο τα ψαρια, και πιστευω οτι και αυτα αισθανονται και ας μην μπορεις πληρως να το αντιληφθεις.
Νιωθεις λοιπον την ιδια απεχθεια και για ψαρα που σκοτωνει τα ψαρια?
Επισης να φανταστω οτι ο γκαμπα τα σκοτωνει με ευσυνειδητο τροπο. Τους πεταει βελακια με υπνωτικο και μετα τα σκοτωνει με ενεση, αφου πρωτα απολογηθει στην μητερα φυση για το αγριο και βαρβαρο παθος του.  :2funny:

Οκ.
Ναι ίδια άποψη έχω για ψαράδες, και γι'αυτό δεν τρώω θαλασσινά.
Και προφανώς έχω κάνει άπειρα λάθη στη ζωή μου και έχω θέσει και σε κίνδυνο άλλους, και ζώα κι ανθρώπους. Για τελευταία φορά, το ότι την λέω σε κάποιον, δε συνεπάγεται ότι εγώ είμαι γαμάτη ή ό,τι άλλο έχεις στο μυαλό σου.
Τον Γκάμπα τον σέβομαι για ένα σωρό άλλους λόγους.
End of story. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, απλά θα επαναλαμβάνομαι.

OP
OP
H

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Aυτο ηταν ζωο που αψυχολογητα  σε δαγκωσε.
Εσυ που εχεις και συνειδηση (βασικη διαφορα με τα ζωα) θα πραξεις το ιδιο αλλα με εναν πιο αγριο και εκδικητικο τροπο?
Υπαρχουν υπηρεσιες φιλε και φιλοζωικες οργανωσεις, ενημερωσε τες.

αυτό ακριβώς...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οχι φιλε μην συμφωνεις μαζι μου.
Συμφωνα με την απο πανω ειμαι ενας ασυνειδητος δολοφονος που μισω τα ζωα.
Για ξεκαρφωμα εγραψα αυτα τα λογια.

Οκ.
Ναι ίδια άποψη έχω για ψαράδες, και γι'αυτό δεν τρώω θαλασσινά.
Ναι λες αυτες τι πιπες στο καφενειο του χωριου μου και τι στο κοσμο.  :2funny:
Αλλα νταξει αυτη ειναι η αποψη σου την δεχομαι την σεβομαι (προσπαθω) και σταματαω.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1)Οχι φιλε μην συμφωνεις μαζι μου.
Συμφωνα με την απο πανω ειμαι ενας ασυνειδητος δολοφονος που μισω τα ζωα.
Για ξεκαρφωμα εγραψα αυτα τα λογια.

2)Ναι λες αυτες τι πιπες στο καφενειο του χωριου μου και τι στο κοσμο.  :2funny:
Αλλα νταξει αυτη ειναι η αποψη σου την δεχομαι την σεβομαι (προσπαθω) και σταματαω.

1)Και το συνεχίζεις. Well done. Μετά να μη σε λέω κολλημένο. Ασυνείδητο σε είπα μονάχα, και σου εξήγησα και το  γιατί.

2)Σε όποιο καφενείο και να τα πω, θα με γιουχάρουν. Αλλά πρέπει να με νοιάζει? Ή να πηγαίνω με το ρεύμα και να ακολουθώ κοσμοθεωρίες άλλων?  Αυτό με κάνει να κοιμάμαι λίγο πιο ήσυχη, δεν ενοχλώ κάποιον. :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
1)Και το συνεχίζεις. Well done. Μετά να μη σε λέω κολλημένο. Ασυνείδητο σε είπα μονάχα, και σου εξήγησα και το  γιατί.

2)Σε όποιο καφενείο και να τα πω, θα με γιουχάρουν. Αλλά πρέπει να με νοιάζει? Ή να πηγαίνω με το ρεύμα και να ακολουθώ κοσμοθεωρίες άλλων?  Αυτό με κάνει να κοιμάμαι λίγο πιο ήσυχη, δεν ενοχλώ κάποιον. :)
πωω ρε κοπελια. Εχεις τις αποψεις σου, τις ειπες, τις ακουσαμε, νταξει.
Ειμαι κολλημενος μαλακας, ασυνειδητος, που σκοτωνω ζωα για πλακα.
Ας προχωρησουμε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ενταξει,
καποιοι γουσταρουν να παιρνουν καραμπινες να σκοτωνουν πουλακια

εγω δεν θα το εκανα γιατι τα λυπαμαι

πολυ ευκολοτερα θα πλακωνα πχ στις μαπες μεχρι να ματωσει ενα τσουτσεκι που βαζει φωτια σε γατακι

δεν μ εχει τυχει αλλα θα θολωσω στανταρ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγω δεν κανω το κυνηγι που καθεσε σε μια καρεκλα κατω απο ενα δεντρο με απειρο ανοιχτο πεδιο, και βλεπεις τα θηραματα να ερχονται απο 10 χιλιομετρα μακρια, και οταν το παρεις αποφαση σηκωνεις τον κωλο σου και ριχνεις.

που ειναι αυτα τα καρτερια,να παμε και εμεις???
  για να ξερω δηλαδη...

Εγω στηνω καρτερι και περπαταω. Οτι εχω χτυπησει το εχω χτυπησει στο φτερο, δηλαδη σε δευτερολεπτα.

αυτο παλι πως το κανεις???
  Και να στηνεις καρτερι,ΚΑΙ να περπατας????

Σιγα μην ακουω εγω το φτερουγισμα της μπεκατσας σε ενα σημειο με πυκνη βλαστηση και καθως πεταγεται μεσα απο τα δεντρα, να κατσω εγω να κανω συσκεψη με τους αλλους κυνηγους αμα ειναι μπεκατσα.

Μ'αρεσει που τονισες πιο πριν οτι τωρα εισαι "εμπερος",αλλα τοτε που ντουφεκισες το γερακι (καθαρη μαλακια
  σου απο ασχετοσυνη)ησουν νεος και απειρος...

Και αμα πισω απο το πουλι που ακουσες να σηκωνεται ειναι ο φερμαρισμενος σκυλος σου και το σκοτωσεις???
  ή ο συγκυνηγος σου ειναι "καθρεπτης" (για να κλεισετε την μπεκατσα οπως λεμε) και του βγαλεις τα ματια????

Φιλε.....αστο,δεν το εχεις
  αμφιβαλλω και αν εισαι κυνηγος οπως λες...
  και αν εισαι,ο Χριστος και η Παναγια να εχει καλα ολους τους αλλους που ανταμωνουν με τον δρομο σου...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εισαι ανιδεος, και δεν ξερεις τι λες.
Μαθηματα στους ασχετους, και οχι σε καποιους που εχουν παει εστω και λιγες φορες.

Δεν ειμαι κυνηγος.
Παω για την παρεα και την αδρεναλινη καποιες φορες.
Δεν το παιζω ειδικος.
Μαλκας κολλημενος δεν ειμαι λεμε.  :uglystupid:  :birdman:

ζντοινγκκκκκκ

ρε συ,προ λιγων ποστ,δεν μας ελεγες οτι εισαι εμπειρος τωρα???

Σαμαρας ειναι το επωνυμο σου??

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εδω ρε μαλεα γαμανε την φυση οι περισσοτεροι κυνηγοι, και μου μιλας εσυ για ενα λαθος.

Κυνηγοι ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,σιγουρα γαμανε την φυση

κατα τα λεγομενα σου δηλαδη....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μα το είπε ,από το πρώτο ποστ κιόλας , ότι έκανε λάθος γιατί ήταν άπειρος. Οι δικαιολογίες ξεκίνησαν μετά την επίθεση.

τι απειρος,ρε συ???

αφου δεν ειναι κυνηγος,δεν εχει αδεια δεν θα επρεπε να κραταει το οπλο,πως να στο πω???/
  ετσι το πηρε απο τον φιλο του,για πλακα,και σκοτωσε ενα ΜΗ επιτρεπομενο ειδος!!!

τρολλαρεις και εσυ???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
η αδρεναλινη ρε μαλακες ανεβαινει με το να στηνεις καρτερι σε ενα κοτσυφι? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom