Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Αμα δεν μπορεις να κατανοησεις τις συνθηκες που σου λεμε, μην σχολιαζεις εμενα λες και με ξερεις.
Αμεσως να πεις την μαλακια σου πισω απο το πσ σου για να το παιξεις ανωτερος ανθρωπος και ετσι.
Ασυνειδητος, δολοφονος, γουσταρει να σκοτωνει.
Αντε γαμησου τωρα που θα εχεις αποψη για μενα και το τι εχω κανεις στην ζωη μου για τα ζωα, και το τι τους εχω προσφερει.
Αντε ιντρενικε δικαστη.
Εσυ εισαι ειδικος στο κυνηγι εσυ θα πεις την αποψη σου.
Το εχεις καταλαβει πως σε τοσα ποστ δεν εχεις πει κανενα επιχειρημα?

Λυπήσου την είναι αρρωστούλα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λυπήσου την είναι αρρωστούλα.
Για αλλο λογο μου κανεις κερκιδα εσυ βασικα.
Για αυτο δεν ασχολουμε.

Το συνέχισα με κάποιο τρόπο? Απλά συμφώνησα.
Ελα κανονιστε ενα bich fight στην λασπη για να σταματησετε να μας τα πρηζεται.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αμα δεν μπορεις να κατανοησεις τις συνθηκες που σου λεμε, μην σχολιαζεις εμενα λες και με ξερεις.
Αμεσως να πεις την μαλακια σου πισω απο το πσ σου για να το παιξεις ανωτερος ανθρωπος και ετσι.
Ασυνειδητος, δολοφονος, γουσταρει να σκοτωνει.
Αντε γαμησου τωρα που θα εχεις αποψη για μενα και το τι εχω κανεις στην ζωη μου για τα ζωα, και το τι τους εχω προσφερει.
Αντε ιντρενικε δικαστη.

Πώς 'κατηγορώντας' εσένα για κάποιο λάθος σου, εξυψώνω εμένα και με παρουσιάζω ως ανώτερο άνθρωπο? Το ένα δεν συνεπάγεται το άλλο.
Εφόσον γράφεις σε δημόσιο φόρουμ, θα έχω άποψη για ό,τι θέλω, όπως έχεις εσύ για μένα κι ο οποιοσδήποτε.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πώς 'κατηγορώντας' εσένα για κάποιο λάθος σου, εξυψώνω εμένα και με παρουσιάζω ως ανώτερο άνθρωπο? Το ένα δεν συνεπάγεται το άλλο.
Εφόσον γράφεις σε δημόσιο φόρουμ, θα έχω άποψη για ό,τι θέλω, όπως έχεις εσύ για μένα κι ο οποιοσδήποτε.
Αυτο εσυ το ξερεις και οχι εγω.
Αλλο να εχεις αποψη, και αλλο πραγμα να κρινεις τους αλλους πισω απο το πσ σου.
Και να βγαζεις ηλιθια συμπερεσματα για αυτους, ενω στην πραγματικοτητα δεν τους ξερεις καν.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Για αλλο λογο μου κανεις κερκιδα εσυ βασικα.
Για αυτο δεν ασχολουμε.
Ελα κανονιστε ενα bich fight στην λασπη για να σταματησετε να μας τα πρηζεται.

Πρώτον δεν σου κανω κερκίδα , τη γνώμη μου λέω που τυγχάνει να συμπίπτει με τη δικιά σου.

Και δεύτερον δεν είσαι όντως στη λίστα συμπαθειών μου , οπότε άσε τις ανετίλες και τα υφάκια.

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
Και να βγαζεις ηλιθια συμπερεσματα για αυτους, ενω στην πραγματικοτητα δεν τους ξερεις καν.

ρε συ μαριε τι καθεσαι και ασχολισε

σκεψου λιγο....αξιζει τον κοπο?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δε θα ζητήσω συγγνώμη, γιατί απλά όταν έχεις όπλο, δεν μπορώ να χωνέψω το χαρακτηρισμό 'έκανα λάθος γιατί ήμουν άπειρος και δεν το είδα και δεν πρόλαβα να σκεφτώ'.
Και γιατί αντιδράς έτσι στην κριτική μιας άσχετης?
Τέσπα, τα αναλύσαμε όλα.

Επισκέπτης
ελα ρε ενα ενα λαθος εκανε και κοντευεται να τον σταυρωσετε τον ανθρωπο λες και ειναι λαθροκυνιγος :headbang: :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν το θεωρω σοβαρο, ουτε το πηρα στα σοβαρα.
Αφου το θες ομως.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=13929.45]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=13929.45[/url]
Βιαστικος ηρθες να με αποκαλεσεις ασχετο, σε κατι που εστω και καποιες γνωσεις τις εχω.

οσο ηλιθια αποπροσανατολιζεις την κουβεντα εδω ετσι εκανες και εκει. τι να ξαναγραψω? τα ειπαμε εκει ξεστραβωσου. μιλαγαμε για νοκ νταουν χτυπηματα και ελεγες οτι στο κροσε εχεις περισσοτερες ευκαιριες (για τελειωτικο προφανως αφου αυτο συζηταγαμε) επειδη εισαι 'αφυλακτος', ενω στο απερκατ εισαι κλεισμενος. και μετα το 'περισσοτερες ευκαιριες' το εκανες 'περισσοτερα χτυπηματα' και αρα λεμε το ιδιο πραμα  :uglystupid:
τα θες ξανα νιανια? χρονικα φυλαγεσαι περισσοτερο στα ντιρεκτ/κροσε γιατι εισαι σε αποσταση περισσοτερη ωρα. το απερκατ θελει στενη επαφη. εισαι πολυ χαζος ρε παιδι μου...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ελα ρε ενα ενα λαθος εκανε και κοντευεται να τον σταυρωσετε τον ανθρωπο λες και ειναι λαθροκυνιγος :headbang: :headbang: :headbang:

H λόγος της Βέλβης δε ,  έχει ειδικό βάρος γιατί είναι μάστορας στο κυνήγι. Έχει και γάτες οπότε ξέρει τι λέει. Ναι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και δεύτερον δεν είσαι όντως στη λίστα συμπαθειών μου , οπότε άσε τις ανετίλες και τα υφάκια.
Τι να την κανω την ζωη τωρα που το εμαθα αυτο?  :jerking:

Ασε μας μωρε που ο καθενας εχει αποψη για σενα οταν δεν σε ξερει καν.

Δε θα ζητήσω συγγνώμη, γιατί απλά όταν έχεις όπλο, δεν μπορώ να χωνέψω το χαρακτηρισμό 'έκανα λάθος γιατί ήμουν άπειρος και δεν το είδα και δεν πρόλαβα να σκεφτώ'.
Και γιατί αντιδράς έτσι στην κριτική μιας άσχετης?
Τέσπα, τα αναλύσαμε όλα.
Καλα πιστευε εσυ οτι με ξερεις και λεγε οτι μαλακια θες.
Το τι ειμαι δεν τον ξερεις, για αυτο μην κρινεις.
Το γερακι δεν ειναι προστατευομενο ειδος και υπαρχουν πολλα στην περιοχη.
Αμα αντι για το γερακι χτυπαγα οντως μια μπεκατσα η κατι αλλο.
Θα ειχες την ιδια αποψη?
Πραγματικα περιμενω απαντηση για αυτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εσυ τωρα που κολλας στη συζητηση?  :2funny:
νταξει σε ξερουμε, σε μαθαμε γραφεις καθε μερα κλπ. αν θελουμε να σε γαμησουμε ξερουμε που θα παμε μην ιδρωνεις αλλο. πηγαινε τωρα κατσικωσου στο θρεντ της αμαντας να κανεις αισθητη τη παρουσια σου γιατι θα σου φαει την πελατεια, εχει ρευμα (και ειναι και πιο αδυνατη)  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η κουβεντα εγινε πουτανα, επιμενουμε σε διαφορετικα πραγματα και δε γινεται συνεννοηση. και δε μου αρεσει αυτο το μικτο σχημα, προτιμω να ειμαστε αντρες vs γυναικες  :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
οσο ηλιθια αποπροσανατολιζεις την κουβεντα εδω ετσι εκανες και εκει. τι να ξαναγραψω? τα ειπαμε εκει ξεστραβωσου. μιλαγαμε για νοκ νταουν χτυπηματα και ελεγες οτι στο κροσε εχεις περισσοτερες ευκαιριες (για τελειωτικο προφανως αφου αυτο συζηταγαμε) επειδη εισαι 'αφυλακτος', ενω στο απερκατ εισαι κλεισμενος. και μετα το 'περισσοτερες ευκαιριες' το εκανες 'περισσοτερα χτυπηματα' και αρα λεμε το ιδιο πραμα  :uglystupid:
τα θες ξανα νιανια? χρονικα φυλαγεσαι περισσοτερο στα ντιρεκτ/κροσε γιατι εισαι σε αποσταση περισσοτερη ωρα. το απερκατ θελει στενη επαφη. εισαι πολυ χαζος ρε παιδι μου...
Δεν μιλαγαμε για τελειωτικα χτυπηματα, αλλα για τα χτυπηματα γενικως.
Και δεν ηξερες τι ελεγες εκτος απο κατι γενικες παπαριες, οσο ξερω και εγω τι ειναι το φεγγαρι δηλαδη.
Οπως και να ειναι ηρθες βιαστικα να πεις την μαλακια σου και μετα τα μπαλωνες με παπαριες, καλες προπονησεις κτλ.
Στα αρχιδια μου οπως σου ειπα και πιο πριν.

eimaininja

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Like
2
Πόντοι
0
H λόγος της Βέλβης δε ,  έχει ειδικό βάρος γιατί είναι μάστορας στο κυνήγι. Έχει και γάτες οπότε ξέρει τι λέει. Ναι.

Εσένα τύπε ο λόγος σου τί ειδικό βάρος έχει?Είσαι κι εσύ κυνηγός?

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Εσένα τύπε ο λόγος σου τί ειδικό βάρος έχει?Είσαι κι εσύ κυνηγός?

Καλώς και τον νίτζα. Τελικά είσαι καλός δεν σε πήραμε χαμπάρι τόση ώρα.

Δεν κατηγόρησα κανέναν για να χρειάζεται βάρος ο λόγος μου.

Στείλε μου κανά καρτούν. Έμαθα ότι έχουν επιτυχία.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
εσυ τωρα που κολλας στη συζητηση?  :2funny:
νταξει σε ξερουμε, σε μαθαμε γραφεις καθε μερα κλπ. αν θελουμε να σε γαμησουμε ξερουμε που θα παμε μην ιδρωνεις αλλο. πηγαινε τωρα κατσικωσου στο θρεντ της αμαντας να κανεις αισθητη τη παρουσια σου γιατι θα σου φαει την πελατεια, εχει ρευμα (και ειναι και πιο αδυνατη)  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτό ήταν άπερ κατ ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν μιλαγαμε για τελειωτικα χτυπηματα, αλλα για τα χτυπηματα γενικως.
Και δεν ηξερες τι ελεγες εκτος απο κατι γενικες παπαριες, οσο ξερω και εγω τι ειναι το φεγγαρι δηλαδη.
Οπως και να ειναι ηρθες βιαστικα να πεις την μαλακια σου και μετα τα μπαλωνες με παπαριες, καλες προπονησεις κτλ.
Στα αρχιδια μου οπως σου ειπα και πιο πριν.

ρε στουρνε, θες να το γαμησουμε στο σπαμ εδω μεσα? πηγαινε πισω πισω τις παραθεσεις μια μια και θα δεις αν μιλαγαμε για τελειωτικα χτυπηματα. ληξις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom