Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα το είπε ,από το πρώτο ποστ κιόλας , ότι έκανε λάθος γιατί ήταν άπειρος. Οι δικαιολογίες ξεκίνησαν μετά την επίθεση.

Τ

δεν εξεταζουμε το λαθος αλλα τον τροπο που εγινε το λαθος. το οποιο υπεραμυνεται και δηλωνει οτι το κανει παντα. δηλαδη ντουφεκαει αλλα δε προλαβαινει να δει. θα συνεχισεις για πολυ τις μαλακιες?

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Όταν κουμαντάρει όπλο μωρή αχλαδόφατσα, οφείλει να είναι προσεκτικός. Πόσο μυαλό θέλει για να το καταλάβεις?

Κλασικό. Δεν απαντάμε σε αυτό που μας ρωτάνε, απλά λέμε τα δικά μας. Πότε έκανα δακρύβρεχτη αποχώρηση? Μία φορά ζήτησα να με διαγράψουν κι είχα λόγο.
Και πότε λούφαρα? Απλά δεν γράφω στα θρεντς του αγοραίου έρωτα.

Έχεις κάνει 300 κλώνους μωρή, με δουλεύεις?

Ρε καταλαβαίνεις τι λές? Δεν πήρε όπλο και να αρχίσει να πυροβοεί δεξα ξερβά , στον ουρανό σημάδεψε και αντί μπεκάτσα ξερωγώ ,σημάδεψε γεράκι.  ΈΚΑΝΕ ΛΑΘΟς ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ.

Σε τι δεν σου απάντησα δλδ? Στο φαρμακάκι που αμόλησες?

Και μόλις διαπίστωσα ότι δεν ξέρεις τι είναι ο κλώνος. Πάρε ένα γλωσσάρι και μάθε να πούμε τα βασικά .

Στην ουσία είμαι ο Λεονάιντας με τους τρακόσιους.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οταν ειναι να γινει η μαλακια θα γινει!
Εδω ρε ατομα που απο την κουνια τους ειχαν οπλα, επαθαν ατυχηματα με οπλα.
Μαλακιες γινονται παντου, και φυσικα και οταν εχεις οπλο.
Αντε μαλακω που θα με πεις και ασυνειδητο.
Σε λιγο θα πεις οτι γουσταρα που το σκοτωσα.

Σε θεωρώ ασυνείδητο, αλλά ντάξει γνώμη μου.
Πες μου απλά κάτι τελευταίο και το κόβω. Είχες όπλο και βγήκες για κυνήγι. Πώς γίνεται να μη γουστάρεις να σκοτώσεις? Όχι συγκεκριμένα το γεράκι, που το έκανες κατά λάθος, αλλά γενικά μιλώντας.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
δεν εξεταζουμε το λαθος αλλα τον τροπο που εγινε το λαθος. το οποιο υπεραμυνεται και δηλωνει οτι το κανει παντα. δηλαδη ντουφεκαει αλλα δε προλαβαινει να δει. θα συνεχισεις για πολυ τις μαλακιες?

Δεν κατάλαβα να το κάνει πάντα , μιας και δήλωσε ότι δεν είναι φανατικός κυνηγός.

Ενοχλώ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε καταλαβαίνεις τι λές? Δεν πήρε όπλο και να αρχίσει να πυροβοεί δεξα ξερβά , στον ουρανό σημάδεψε και αντί μπεκάτσα ξερωγώ ,σημάδεψε γεράκι.  ΈΚΑΝΕ ΛΑΘΟς ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ.

Σε τι δεν σου απάντησα δλδ? Στο φαρμακάκι που αμόλησες?

Και μόλις διαπίστωσα ότι δεν ξέρεις τι είναι ο κλώνος. Πάρε ένα γλωσσάρι και μάθε να πούμε τα βασικά .

Στην ουσία είμαι ο Λεονάιντας με τους τρακόσιους.

Στο φαρμάκι που αμόλησα? Εσύ ξεκίνησες με τα τι δίνεις σημασία στο άρρωστο κτλ.
Λέω για τότε που έκανες ένα ποστ και σε έσβηναν. Εσύ το είχες πει.

Ναι όταν δεν μπαίνεις με το ίδιο νικ, το θεωρώ κλώνο.

Τέσπα, κάτσε σούρε μου ό,τι θέλεις. Σταματάω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αμα εχεις αξιοπρεπεια βρες τα ποστ να τα δουμε.
εκτος και θες να παιξουμε το παιχνιδι 'λεω οτι ναναι'. περυσι φορεσες καλτσον και εκανες πιατσα στη συγγρου για 7,5 ευρω. αν εχεις αξιοπρεπεια πες την αληθεια.
Δεν το θεωρω σοβαρο, ουτε το πηρα στα σοβαρα.
Αφου το θες ομως.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=13929.45]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=13929.45[/url]
Βιαστικος ηρθες να με αποκαλεσεις ασχετο, σε κατι που εστω και καποιες γνωσεις τις εχω.

Δεν ειχα την καταλληλη εμπειρια να το διαχωρισω τοτε.
Σαφως και σημερα δεν προκειται να γινει το ιδιο λαθος.
Αυτος ειναι ο τροπος κυνηγιου που παρα πολυ κυνηγοι εχουν, και φυσικα ολοι ειδικα οταν ειναι απειροι κανουν λαθη.
Επισης δεν ειναι προστατευομενο ειδος το συγκεκριμενο ειδος γερακιου, και ουτε επληξα την φυση απο το λαθος μου.

Σε θεωρώ ασυνείδητο, αλλά ντάξει γνώμη μου.
Πες μου απλά κάτι τελευταίο και το κόβω. Είχες όπλο και βγήκες για κυνήγι. Πώς γίνεται να μη γουστάρεις να σκοτώσεις? Όχι συγκεκριμένα το γεράκι, που το έκανες κατά λάθος, αλλά γενικά μιλώντας.
Γουσταρω την αδρεναλινη που σου προσφερει το κυνηγι.
Σαφως και ξερω πως κατι θα πετυχω οταν παω για κυνηγι.
Αμα γουσταρω να τα σκοτωνω. Φυσικα και οχι.
Φανταζομαι πως την ιδια αποψη εχεις για το ψαρεμα?
Φονος δεν ειναι και αυτος?  :2funny:

Δεν κατάλαβα να το κάνει πάντα , μιας και δήλωσε ότι δεν είναι φανατικός κυνηγός.

Ενοχλώ?
Ενα λαθος εχω κανει στο κυνηγι και ηταν αυτο, οταν ημουν απειρος.
Αλλο λαθος δεν εχει γινει.

Επισκέπτης
Καυλα λεμε.Εχετε μπλεξει τα μπουτια σας εκτωρας,μαριος,κραστεστ,βελβυ :rockon:.Και ολα αυτα ξεκινησαν απο εδω
Πριν κανενα 3μηνο ημουν εξω απο το μαγαζι μου και ενα πιτσουνι ειχε πεσει απο την φωλια του.Για να μην το φαει καμια γατα το πηρα και το εβαλα σε μια κουτα.Περναει ενας γνωστος και μου λεει οτι αυτο δεν ειναι σπουργιτι αλλα γερακι.Ναι καλα διαβασες γερακι.Βρισκω  το τηλεφωνο απο το καταφυγιο αγριων ζωον της αιγινας και μου λενε εχουμε περιπτερο στην δαφνη και να παω να το παραδωσω.τους λεω οτι ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να το παω και ερχονται με βανακι και το παραλαβανε απο το μαγαζι μου
Οτι ναναι λεμε....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Ενοχλώ?

ξεκολα απο το γερακι. ειπε οτι στο κυνηγι δε προλαβαινεις σε 1 δευτερολεπτο να σκεφτεις και ντουφεκας. λογικο να κανεις και λαθος  :S. σου φαινεται τωρα αυτο για ικανο επιχειρημα καποιου με οπλο στα χερια? πας να μας τρελανεις?
και ο αλλος περασε τον αλλο κυνηγο για αγριογουρουνο στη συσταδα. και ενας στην αμερικη πυροβολησε μια γρια που εβγαλε βολτα τα σκυλια στο δασος γιατι την περασε για ελαφι. αθωοι οι κατηγορουμενοι.  :jerking:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Στο φαρμάκι που αμόλησα? Εσύ ξεκίνησες με τα τι δίνεις σημασία στο άρρωστο κτλ.
Λέω για τότε που έκανες ένα ποστ και σε έσβηναν. Εσύ το είχες πει.

Ναι όταν δεν μπαίνεις με το ίδιο νικ, το θεωρώ κλώνο.

Τέσπα, κάτσε σούρε μου ό,τι θέλεις. Σταματάω.

Κι εγώ σε θεωρώ ερμαφρόδυτο. Προφανώς και αυτό που θεωρώ εγώ είναι και το σωστό  :jerking:

Πιες καμιά αντιβίωση να στανιάρεις και μετά διαβάζεις και μιλάς. Θα μας πει για κλώνους το βελβόνι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κι εγώ σε θεωρώ ερμαφρόδυτο. Προφανώς και αυτό που θεωρώ εγώ είναι και το σωστό  :jerking:

Πιες καμιά αντιβίωση να στανιάρεις και μετά διαβάζεις και μιλάς. Θα μας πει για κλώνους το βελβόνι.

Ό,τι πεις.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ξεκολα απο το γερακι. ειπε οτι στο κυνηγι δε προλαβαινεις σε 1 δευτερολεπτο να σκεφτεις και ντουφεκας. λογικο να κανεις και λαθος  :S. σου φαινεται τωρα αυτο για ικανο επιχειρημα καποιου με οπλο στα χερια? πας να μας τρελανεις?
και ο αλλος περασε τον αλλο κυνηγο για αγριογουρουνο στη συσταδα. και ενας στην αμερικη πυροβολησε μια γρια που εβγαλε βολτα τα σκυλια στο δασος γιατι την περασε για ελαφι. αθωοι οι κατηγορουμενοι.  :jerking:

Εδώ συμφωνώ. Αλλά εσείς τον βγάλατε δολοφόνο γιατί έκανε λάθος στο πουλί να πούμε. Οκ πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν πυροβολάμε , αλλά από την αρχή είχε πει ότι έκανε ΛΑΘΟΣ .

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε μαλεα ξερεις τι ειναι η φερμα και το καρτερι?
Απαντα σοβαρα και ασε τις αερολογιες να τελειωνουμε.
Θες να σου ποσταρω εκατομμυρια βιντεο απο καλους και σοβαρους κυνηγους να χτυπανε στο φτερο?
Αυτο το λαθος εγινε απο το απειρο ματι.
Ενα λαθος που δεν εχει και ουτε προκειται να ξαναγινει

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εδώ συμφωνώ. Αλλά εσείς τον βγάλατε δολοφόνο γιατί έκανε λάθος στο πουλί να πούμε. Οκ πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν πυροβολάμε , αλλά από την αρχή είχε πει ότι έκανε ΛΑΘΟΣ .
Συμφωνα με την Βελβυ επαιξα και μαλακια οταν ειδα το λαθος μου.  :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Είναι αυτά που έλεγε προς υπεράσπισή του.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι ελεγα ρε?
Και με ποια γνωση τα κρινεις?

Σιγά μην κάνω και sum up ξέρω γω.
Δεν έχω καμία γνώση επί του θέματος, αλλά μπορώ να πω ότι φάνηκες το ίδιο άσχετος μ'εμένα. Απλά εσύ (τότε) κουβαλούσες κι όπλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε μαλεα ξερεις τι ειναι η φερμα και το καρτερι?
Απαντα σοβαρα και ασε τις αερολογιες να τελειωνουμε.
Θες να σου ποσταρω εκατομμυρια βιντεο απο καλους και σοβαρους κυνηγους να χτυπανε στο φτερο?
Αυτο το λαθος εγινε απο το απειρο ματι.
Ενα λαθος που δεν εχει και ουτε προκειται να ξαναγινει

οχι δεν ξερω μαθε μου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σιγά μην κάνω και sum up ξέρω γω.
Δεν έχω καμία γνώση επί του θέματος, αλλά μπορώ να πω ότι φάνηκες το ίδιο άσχετος μ'εμένα. Απλά εσύ (τότε) κουβαλούσες κι όπλο.
Αμα δεν μπορεις να κατανοησεις τις συνθηκες που σου λεμε, μην σχολιαζεις εμενα λες και με ξερεις.
Αμεσως να πεις την μαλακια σου πισω απο το πσ σου για να το παιξεις ανωτερος ανθρωπος και ετσι.
Ασυνειδητος, δολοφονος, γουσταρει να σκοτωνει.
Αντε γαμησου τωρα που θα εχεις αποψη για μενα και το τι εχω κανεις στην ζωη μου για τα ζωα, και το τι τους εχω προσφερει.
Αντε ιντρενικε δικαστη.

οχι δεν ξερω μαθε μου.
Εσυ εισαι ειδικος στο κυνηγι εσυ θα πεις την αποψη σου.
Το εχεις καταλαβει πως σε τοσα ποστ δεν εχεις πει κανενα επιχειρημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom