αμα εχεις αξιοπρεπεια βρες τα ποστ να τα δουμε.
εκτος και θες να παιξουμε το παιχνιδι 'λεω οτι ναναι'. περυσι φορεσες καλτσον και εκανες πιατσα στη συγγρου για 7,5 ευρω. αν εχεις αξιοπρεπεια πες την αληθεια.
Δεν το θεωρω σοβαρο, ουτε το πηρα στα σοβαρα.
Αφου το θες ομως.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=13929.45]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=13929.45[/url]
Βιαστικος ηρθες να με αποκαλεσεις ασχετο, σε κατι που εστω και καποιες γνωσεις τις εχω.
δεν εξεταζουμε το λαθος αλλα τον τροπο που εγινε το λαθος. το οποιο υπεραμυνεται και δηλωνει οτι το κανει παντα. δηλαδη ντουφεκαει αλλα δε προλαβαινει να δει. θα συνεχισεις για πολυ τις μαλακιες?
Δεν ειχα την καταλληλη εμπειρια να το διαχωρισω τοτε.
Σαφως και σημερα δεν προκειται να γινει το ιδιο λαθος.
Αυτος ειναι ο τροπος κυνηγιου που παρα πολυ κυνηγοι εχουν, και φυσικα ολοι ειδικα οταν ειναι απειροι κανουν λαθη.
Επισης δεν ειναι προστατευομενο ειδος το συγκεκριμενο ειδος γερακιου, και ουτε επληξα την φυση απο το λαθος μου.
Σε θεωρώ ασυνείδητο, αλλά ντάξει γνώμη μου.
Πες μου απλά κάτι τελευταίο και το κόβω. Είχες όπλο και βγήκες για κυνήγι. Πώς γίνεται να μη γουστάρεις να σκοτώσεις? Όχι συγκεκριμένα το γεράκι, που το έκανες κατά λάθος, αλλά γενικά μιλώντας.
Γουσταρω την αδρεναλινη που σου προσφερει το κυνηγι.
Σαφως και ξερω πως κατι θα πετυχω οταν παω για κυνηγι.
Αμα γουσταρω να τα σκοτωνω. Φυσικα και οχι.
Φανταζομαι πως την ιδια αποψη εχεις για το ψαρεμα?
Φονος δεν ειναι και αυτος?
Δεν κατάλαβα να το κάνει πάντα , μιας και δήλωσε ότι δεν είναι φανατικός κυνηγός.
Ενοχλώ?
Ενα λαθος εχω κανει στο κυνηγι και ηταν αυτο, οταν ημουν απειρος.
Αλλο λαθος δεν εχει γινει.