Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι δεν έχει σημασία ο θάνατος πως θα είναι αν είναι να υπάρξει θάνατος.

Αν σε καταδικάσουν σε θανατική ποινή θα σε νοιάξει το αν θα είναι βελόνα ή ηλεκτρική καρέκλα;;;
Όχι υποθέτω,θα σε νοιάξει ότι πρόκειται να πεθάνεις.
θεωρεις ιδια την νοημοσυνη και το ζωωδες ενστικτο ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θεωρεις ιδια την νοημοσυνη και το ζωωδες ενστικτο ?
Προφανώς κ όχι.

Απλά οι φιλόζωοι θεωρούν ότι τα ζώα είναι ίδια με τους ανθρώπους,οπότε απαντώ στην δεσποινίς βέλβυ ανάλογα με τα δεδομένα των ανθρώπων.

Edit: Έχουν κ τα ζώα νοημοσύνη,απλά χαμηλότερη.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σιγά ρε κτήνος....με το μαλακό. :boobies:
Δεν θα ερθεις απο αθηνα μαλακα?
Θα τα πουμε.  :knuppel:

Ναι δεν έχει σημασία ο θάνατος πως θα είναι αν είναι να υπάρξει θάνατος.

Αν σε καταδικάσουν σε θανατική ποινή θα σε νοιάξει αν θα είναι βελόνα ή ηλεκτρική καρέκλα;;;
Όχι υποθέτω,θα σε νοιάξει ότι πρόκειται να πεθάνεις.
Ρε βλακα ακομα και η θανατικη ενεση που γινεται, μερικοι λενε οτι δεν ειναι ανωδυνος θανατος, αλλα προκαλει ασφυξια κτλ.
Δεν εχει καμια διαφορα να πεθανεις απο αιμοραγια στον πρωκτο μετα απο βιασμο σου (τυχαιο παραδεγμα  :birdman: )
Απο το να πεθανεις ησυχα στον υπνο σου?
Τρολλαρεις βασικα τωρα παπαρα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Τραμουντανα vs πζ89.jpg
    Τραμουντανα vs πζ89.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 15

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν θα ερθεις απο αθηνα μαλακα?
Θα τα πουμε.  :knuppel:
Ένας-ένας....στην σειρά. :badair:
Ρε βλακα ακομα και η θανατικη ενεση που γινεται, μερικοι λενε οτι δεν ειναι ανωδυνος θανατος, αλλα προκαλει ασφυξια κτλ.
Δεν εχει καμια διαφορα να πεθανεις απο αιμοραγια στον πρωκτο μετα απο βιασμο σου (τυχαιο παραδεγμα  :birdman: )
Απο το να πεθανεις ησυχα στον υπνο σου?
Τρολλαρεις βασικα τωρα παπαρα.
Δεν τρολλάρω βλάκα...αν είναι να επέλθει θάνατος το τελευταίο που θα σε νοιάξει είναι το πως θα είναι.... :birdman:

Το ίδιο θα απαντούσαν κ τα ζώα αν είχαν αυτή την ικανότητα-δυνατότητα. :birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν τρολλάρω βλάκα...αν είναι να επέλθει θάνατος το τελευταίο που θα σε νοιάξει είναι το πως θα είναι.... :birdman:

Το ίδιο θα απαντούσαν κ τα ζώα αν είχαν αυτή την ικανότητα-δυνατότητα. :birdman:
Εχεις την αποψη οτι το να πεθανεις με φριχτο και οδυνηρο τροπο ειναι το ιδιο με το να πεθαινεις ησυχα και περηφανα. Οκ δεχομαι την αποψη σου.
Τραβα αυτοκτονα τωρα μαλακα.  :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εχεις την αποψη οτι το να πεθανεις με φριχτο και οδυνηρο τροπο ειναι το ιδιο με το να πεθαινεις ησυχα και περηφανα. Οκ δεχομαι την αποψη σου.
Τραβα αυτοκτονα τωρα μαλακα.  :cheesy:
Ρε μαλάκα να στο κάνω πιο απλό γιατί είσαι ζαβό... :birdman:

Αν αύριο σε καταδικάσουν σε θάνατο θα σε απασχολήσει το πως θα σε εκτελέσουνε;;;; :idiot: :uglystupid:

Τράβα κάνε ένα γκάλοπ σε θανατοποινίτες....αν βρεις έναν που να τον απασχολεί το πως θα πεθάνει κ όχι ότι θα πεθάνει θα κάτσω να με πηδήξεις. :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοιτα η αναγνωριση των πουλιων δεν ειναι και τοσο ευκολη.
Πχ η φασα μοιαζει πολυ στο περιστερι.
Ημουν καλυμενος σε ενα ξεφωτο με χαμηλο οπτικο πεδιο. Το γερακι τοτε εκανε βυθιση και εγω το ειδα την στιγμη της βυθισης, 1 δευτερολεπτο ειχα να παρω αποφαση, και πηρα την λαθος.
Με μπερδεψε η ταχυτητα του μια που εκανε βυθιση, και χωρις να ημουν τοτε πολυ εμπειρος κυνηγος το χτυπησα.

η βουτια του γερακιου σε συνδιασμο με το κλεισιμο των φτερουγων και την ταχυτητα που το κανει δε μπερδευεται με κανενα αλλο πουλι. πηρες ενα οπλο και ντουφεκαγες οτι πεταει. και ησουν και καλος στο σημαδι τρομαρα σου, το γερακι βουταει βολιδα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η βουτια του γερακιου σε συνδιασμο με το κλεισιμο των φτερουγων και την ταχυτητα που το κανει δε μπερδευεται με κανενα αλλο πουλι. πηρες ενα οπλο και ντουφεκαγες οτι πεταει. και ησουν και καλος στο σημαδι τρομαρα σου, το γερακι βουταει βολιδα.
Πως δεν μπερδευεται ρε βλακα οταν το βλεπεις μονο για ενα δευτερολεπτο και πρεπει να παρεις αποφαση?
Εσυ φανταζομαι σε ενα δευτερολεπτο βγαζεις και πορισμα αμα ειναι και εγκυο.
Ξαναλεω, δεν ειχα οπτικο πεδιο οταν εμφανιστηκε ξαφνικα πανω απο το δεντρο και πηρα την αποφαση σε ενα δευτερολεπτο.
Δεν το εβλεπα να πεταει με τις ωρες.
Εχεις παει για κυνηγι?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ψαχνεις στο google, μπας και βρεις τιποτα να μου πεις?  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πως δεν μπερδευεται ρε βλακα οταν το βλεπεις μονο για ενα δευτερολεπτο και πρεπει να παρεις αποφαση?
Εσυ φανταζομαι σε ενα δευτερολεπτο βγαζεις και πορισμα αμα ειναι και εγκυο.
Ξαναλεω, δεν ειχα οπτικο πεδιο οταν εμφανιστηκε ξαφνικα πανω απο το δεντρο και πηρα την αποφαση σε ενα δευτερολεπτο.
Δεν το εβλεπα να πεταει με τις ωρες.
Εχεις παει για κυνηγι?

θα συνεχισεις για πολυ να επιχειρηματολογεις υπερ του μαλακα? δηλαδη αν σου πεταχτει ανθρωπος θα τον ντουφεκισεις επειδη ειναι ενα δευτερολεπτο? οταν πιανεις ντουφεκι το πρωτο πραμα που κανεις ειναι να σκεφτεσαι και μαλιστα περισσοτερο χρονο απο οταν δε κρατας ντουφεκι. θα ηταν καλυτερα να πεις ναι ημουν μαλακας αλλα μετα μυαλωσα παρα να δικαιολογεις τη μαλακια σου. που σημαινει οτι παραμενεις μαλακας με ντουφεκι.
ναι, μαλλον εχω παει για κυνηγι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
θα συνεχισεις για πολυ να επιχειρηματολογεις υπερ του μαλακα? δηλαδη αν σου πεταχτει ανθρωπος θα τον ντουφεκισεις επειδη ειναι ενα δευτερολεπτο? οταν πιανεις ντουφεκι το πρωτο πραμα που κανεις ειναι να σκεφτεσαι και μαλιστα περισσοτερο χρονο απο οταν δε κρατας ντουφεκι. θα ηταν καλυτερα να πεις ναι ημουν μαλακας αλλα μετα μυαλωσα παρα να δικαιολογεις τη μαλακια σου. που σημαινει οτι παραμενεις μαλακας με ντουφεκι.
ναι, μαλλον εχω παει για κυνηγι.
Bλακειες.
Ειδικα το παραδειγμα απλα τραγικο.
Εγω δεν κανω το κυνηγι που καθεσε σε μια καρεκλα κατω απο ενα δεντρο με απειρο ανοιχτο πεδιο, και βλεπεις τα θηραματα να ερχονται απο 10 χιλιομετρα μακρια, και οταν το παρεις αποφαση σηκωνεις τον κωλο σου και ριχνεις.
Εγω στηνω καρτερι και περπαταω. Οτι εχω χτυπησει το εχω χτυπησει στο φτερο, δηλαδη σε δευτερολεπτα.
Σιγα μην ακουω εγω το φτερουγισμα της μπεκατσας σε ενα σημειο με πυκνη βλαστηση και καθως πεταγεται μεσα απο τα δεντρα, να κατσω εγω να κανω συσκεψη με τους αλλους κυνηγους αμα ειναι μπεκατσα.
Σε πολλες τετοιες περιπτωσεις ο χρονος αντιδρασης ειναι 2 δευτερολεπτα, η εισαι γρηγορος η χανεις.
Σαφως το γερακι εστω και στην βυθιση εχει τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τα αλλα πτηνα.
Αλλα ειπα και πριν πως δεν ειχα εμπειρο ματι και εκανα βλακεια.

Mάλλον δεν έχεις πετύχει συζητήσεις με Εκτόρ, Γκάμπα και Σκασκά.
Χανω τιποτα καλο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Bλακειες.
Εγω δεν κανω το κυνηγι που καθεσε σε μια καρεκλα κατω απο ενα δεντρο με απειρο ανοιχτο πεδιο, και βλεπεις τα θηραματα να ερχονται απο 10 χιλιομετρα μακρια, και οταν το παρεις αποφαση σηκωνεις τον κωλο σου και ριχνεις.
Εγω στηνω καρτερι και περπαταω. Οτι εχω χτυπησει το εχω χτυπησει στο φτερο, δηλαδη σε δευτερολεπτα.
Σιγα μην ακουω εγω το φτερουγισμα της μπεκατσας σε ενα σημειο με πυκνη βλαστηση και καθως πεταγεται μεσα απο τα δεντρα, να κατσω εγω να κανω συσκεψη με τους αλλους κυνηγους αμα ειναι μπεκατσα.
Σε πολλες τετοιες περιπτωσεις ο χρονος αντιδρασης ειναι 2 δευτερολεπτα, η εισαι γρηγορος η χανεις.
Σαφως το γερακι εστω και στην βυθιση εχει τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τα αλλα πτηνα.
Χανω τιποτα καλο?

εισαι επικινδυνος. να μας πεις μονο που πας για κυνηγι να τοχουμε υποψη μας να το αποφευγουμε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Bλακειες.

Χανω τιποτα καλο?

Είσαι και μαλάκας κολλημένος και κυνηγός. Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Έχεις όλο το πακέτο. :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εισαι επικινδυνος. να μας πεις μονο που πας για κυνηγι να τοχουμε υποψη μας να το αποφευγουμε.
Εισαι ανιδεος, και δεν ξερεις τι λες.
Μαθηματα στους ασχετους, και οχι σε καποιους που εχουν παει εστω και λιγες φορες.

Είσαι και μαλάκας κολλημένος και κυνηγός. Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Έχεις όλο το πακέτο. :2funny:
Δεν ειμαι κυνηγος.
Παω για την παρεα και την αδρεναλινη καποιες φορες.
Δεν το παιζω ειδικος.
Μαλκας κολλημενος δεν ειμαι λεμε.  :uglystupid:  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εισαι ανιδεος, και δεν ξερεις τι λες.
Μαθηματα στους ασχετους, και οχι σε καποιους που εχουν παει εστω και λιγες φορες.

Δεν ειμαι κυνηγος.
Δεν το παιζω ειδικος.

ερχονται και αλλοι μαζι σου?  :2funny: :S

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ειμαι κυνηγος.
Δεν το παιζω ειδικος.
Όσο είσαι κυνηγός άλλο τόσο δεν είσαι μαλάκας κολλημένος. :birdman:

Έφαγες το -α,από τα νευράκια;;;; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom