Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άλλο ρίχνω φόλα επειδή γαβγίζουν κ δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τα βράδια,μου χαλάνε την αισθητική ή οτιδήποτε τέτοιο...και άλλο ρίχνω φόλα ως αναγκαστική λύση(που πολλές φορές θα είναι).

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν το πιασά αυτό. :huh:

Στην γειτονιά μου ας πούμε υπάρχει μία αγέλη με 8 αδέσποτα που τα βλέπεις συνέχεια όλα μαζί,ευτυχώς είναι ήρεμα κ δεν πειράζουν κανέναν...αν ήταν όμως άγρια στο χαλαρό σκοτώναν άνθρωπο αν του την πέσουν όλα μαζί.

Εννοώ άλλοι δίνουν λεφτά για μαζικές στειρώσεις, άλλοι ξοδεύουν χρόνο και κόπο κλπ. Όχι εμείς. Εμείς πάντα τα ρίχνουμε στους υπεύθυνους που δεν κάνουν κάτι.

Δεν είναι όμως.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εννοώ άλλοι δίνουν λεφτά για μαζικές στειρώσεις, άλλοι ξοδεύουν χρόνο και κόπο κλπ. Όχι εμείς. Εμείς πάντα τα ρίχνουμε στους υπεύθυνους που δεν κάνουν κάτι.

Δεν είναι όμως.
Τί να πω,αυτούς τους άλλους που λες δεν τους έχω υπόψιν. :rolleyes:

Εμένα μια φορά μου προέκυψε ζήτημα(έμεσα,χωρίς να με αφορά άμεσα) με ένα αδέσποτο το οποιό θέλανε να το φωλιάσουν στην γειτονιά της ξαδέρφης μου,η ξαδέρφη μου πήρε στον δήμο,αδιαφορία...τι έγινε τελικά δεν θυμάμαι(αν την έφαγε την φόλα ή όχι)....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τί να πω,αυτούς τους άλλους που λες δεν τους έχω υπόψιν. :rolleyes:

Εμένα μια φορά μου προέκυψε ζήτημα(έμεσα,χωρίς να με αφορά άμεσα) με ένα αδέσποτο το οποιό θέλανε να το φωλιάσουν στην γειτονιά της ξαδέρφης μου,η ξαδέρφη μου πήρε στον δήμο,αδιαφορία...τι έγινε τελικά δεν θυμάμαι(αν την έφαγε την φόλα ή όχι)....

Πες μου τώρα ότι δεν έχεις ακουστά και τις φιλοζωικές. :S
Τι νομίζεις κάνουν εκεί?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πες μου τώρα ότι δεν έχεις ακουστά και τις φιλοζωικές. :S
Τι νομίζεις κάνουν εκεί?
Να πω την αμαρτία μου δεν έχω ιδέα πως βρίσκεις κάποια φιλοζωική. :think:

Για πες μήπως χρειαστεί μελλοντικά....ποτέ δεν ξέρεις. :rolleyes:

Νόμιζα ότι φιλοζωικές=δήμος,δηλαδή του δήμου. :P

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
To πιστεύω ότι μπορεί απλά να γύρισε και να σε δάγκωσε. Συμβαίνουν κι αυτά. Απλά είναι ένα ζώο κακοποιημένο που αντέδρασε έτσι.
Καταλαβαίνω ότι θες να του γαμήσεις τη μάνα, αλλά πριν το κάνεις, ενημέρωσε το δήμο σου, που μάλλον δε θα κάνει τίποτα, και μετά αν μπορείς ειδοποίησε φιλοζωικές οργανώσεις για να το μαζέψουν προτού επιτεθεί και σε άλλον.
Μην αφήνεις το θυμό σου να καταργήσει τη λογική σου. :)
ακριβώς...
και ξέρεις ι άλλο μου είπαν;
ότι ο ίδιος σκύλος έχει δαγκώσει άλλα 4 άτομα σε 10 μέρες...αλλά δεν έχουν ανάλογη υπηρεσία να κάνουν τίποτα...
με λίγα λόγια κάνε ότι θες και βρες εσύ το μπελά σου...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
προσεξε γιατι θα βρεθει κανα αλλο " ζωο" με ψυχικα και θα σου βαλει την φολα στο ΚΩΛΟ τρομπακια...
εσένα αρχιμαλάκα αν και δεν είναι της λογικής μου, σου εύχομαι να σου συμβεί το ίδιο και τα ξαναλέμε...
αλλά γρήγορα για είναι φρέσκια η συζήτηση...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ακριβώς...
ότι ο ίδιος σκύλος έχει δαγκώσει άλλα 4 άτομα σε 10 μέρες...αλλά δεν έχουν ανάλογη υπηρεσία να κάνουν τίποτα...
Πάντως αν το ζήτημα δεν σε αφορά άμεσα,δηλαδή αν δεν κινδυνεύεις να σε ξανα δαγκώσει ο ίδιος σκύλος,μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Μην σε πάρουν χαμπάρι ότι έριξες φόλα τίποτα φιλόζωοι κ σε τρέχουν.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως αν το ζήτημα δεν σε αφορά άμεσα,δηλαδή αν δεν κινδυνεύεις να σε ξανα δαγκώσει ο ίδιος σκύλος,μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Μην σε πάρουν χαμπάρι ότι έριξες φόλα τίποτα φιλόζωοι κ σε τρέχουν.
είδες που καταντήσαμε; να έχει περισσότερη αξία η ζωή ενός κόπρου από του ανθρώπου...
και ξαναρωτάω: αν επιτεθεί σε παιδάκι και του κάνει ζημιά τι θα γίνει;

Επισκέπτης
Δεν το πιασά αυτό. :huh:

Στην γειτονιά μου ας πούμε υπάρχει μία αγέλη με 8 αδέσποτα που τα βλέπεις συνέχεια όλα μαζί,ευτυχώς είναι ήρεμα κ δεν πειράζουν κανέναν...αν ήταν όμως άγρια στο χαλαρό σκοτώναν άνθρωπο αν του την πέσουν όλα μαζί.
καλα κοψε κατι για σκυλια μιλας οχι για πουμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είδες που καταντήσαμε; να έχει περισσότερη αξία η ζωή ενός κόπρου από του ανθρώπου...
και ξαναρωτάω: αν επιτεθεί σε παιδάκι και του κάνει ζημιά τι θα γίνει;

τυπε τα σκυλια ειναι ευκολα πλασματα. δοκιμασε να το ταισεις κανονικο φαι και να δεις που την επομενη μερα θα σου γλειφει τα χερια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλα κοψε κατι για σκυλια μιλας οχι για πουμα
Πούμα όχι,αλλά λύκοι άνετα...
τυπε τα σκυλια ειναι ευκολα πλασματα. δοκιμασε να το ταισεις κανονικο φαι και να δεις που την επομενη μερα θα σου γλειφει τα χερια.
Εγώ που το δοκίμασα αυτά με το σκυλί της γιαγιάς μου μικρός που έχει για φύλακα γιατί έφαγε το σαλάμι αλλά κ με δάγκωσε;;; :think:

Δεν του άρεσε το σαλάμι επειδή ήταν νίκας,ήθελε υφαντής;;; :think:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν διαφωνώ...
αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...
και για να έχει επιτεθεί σε 10 μέρες σε 5 άτομα κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει...

Επισκέπτης
ακριβώς...
Εξαρτατε για ποιον δημο μιλας.
Σε πολους δημους υπαρχουν εθελοντες κατοικοι που δρουν σαν φιλοζωικες,τα παιρνουν τα στηρωνουν,ταιζουν κτλ.
Ψαξε στο νετ να βρεις τηλ καποιας φιλοζωικης και ενημερωσε την ,ενα τηλ υποθεση ειναι πανω απο 5 λεπτα δεν θα σου παρει.Ετσι θα εχεις και το κεφαλι σου και την ψυχη σου ησυχη οτι εκανες κατι καλο.
Πριν κανενα 3μηνο ημουν εξω απο το μαγαζι μου και ενα πιτσουνι ειχε πεσει απο την φωλια του.Για να μην το φαει καμια γατα το πηρα και το εβαλα σε μια κουτα.Περναει ενας γνωστος και μου λεει οτι αυτο δεν ειναι σπουργιτι αλλα γερακι.Ναι καλα διαβασες γερακι.Βρισκω  το τηλεφωνο απο το καταφυγιο αγριων ζωον της αιγινας και μου λενε εχουμε περιπτερο στην δαφνη και να παω να το παραδωσω.τους λεω οτι ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να το παω και ερχονται με βανακι και το παραλαβανε απο το μαγαζι μου.Αυτα στα λεω για να σου εξηγησω οτι αυτες οι οργανωσεις αν τους ενημερωσεις για το συμβαν σου θα ενεργοποιηθουν αμεσα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε πολους δημους υπαρχουν εθελοντες κατοικοι που δρουν σαν φιλοζωικες,τα παιρνουν τα στηρωνουν,ταιζουν κτλ.
Ψαξε στο νετ να βρεις τηλ καποιας φιλοζωικης και ενημερωσε την ,ενα τηλ υποθεση ειναι πανω απο 5 λεπτα δεν θα σου παρει.Ετσι θα εχεις και το κεφαλι σου και την ψυχη σου ησυχη οτι εκανες κατι καλο.
Πριν κανενα 3μηνο ημουν εξω απο το μαγαζι μου και ενα πιτσουνι ειχε πεσει απο την φωλια του.Για να μην το φαει καμια γατα το πηρα και το εβαλα σε μια κουτα.Περναει ενας γνωστος και μου λεει οτι αυτο δεν ειναι σπουργιτι αλλα γερακι.Ναι καλα διαβασες γερακι.Βρισκω  το τηλεφωνο απο το καταφυγιο αγριων ζωον της αιγινας και μου λενε εχουμε περιπτερο στην δαφνη και να παω να το παραδωσω.τους λεω οτι ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να το παω και ερχονται με βανακι και το παραλαβανε απο το μαγαζι μου.Αυτα στα λεω για να σου εξηγησω οτι αυτες οι οργανωσεις αν τους ενημερωσεις για το συμβαν σου θα ενεργοποιηθουν αμεσα.
Δηλαδή αν το έτρωγε καμιά γάτα τί πείραζε;;; :rolleyes:

Μήπως υπερβάλετε λίγο οι φιλόζωοι μερικές φορές;;; :rolleyes:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πριν κανενα 3μηνο ημουν εξω απο το μαγαζι μου και ενα πιτσουνι ειχε πεσει απο την φωλια του.Για να μην το φαει καμια γατα το πηρα και το εβαλα σε μια κουτα.Περναει ενας γνωστος και μου λεει οτι αυτο δεν ειναι σπουργιτι αλλα γερακι.Ναι καλα διαβασες γερακι.Βρισκω  το τηλεφωνο απο το καταφυγιο αγριων ζωον της αιγινας και μου λενε εχουμε περιπτερο στην δαφνη και να παω να το παραδωσω.τους λεω οτι ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να το παω και ερχονται με βανακι και το παραλαβανε απο το μαγαζι μου.Αυτα στα λεω για να σου εξηγησω οτι αυτες οι οργανωσεις αν τους ενημερωσεις για το συμβαν σου θα ενεργοποιηθουν αμεσα.
επειδή είμουν ο 5ος που δάγκωσε ο ίδιος σκύλος και ρώτησα τι έγινε με τους προϋγούμενους σου λέω ότι έγινε νύξη σε φιλοζωϊκή και είπαν ότι εμείς το στειρώσαμε,το ταΐζουμε,το προσέχουμε...
επειδή μάλιστα ξέρω προσωπικά τον υπεύθυνο της φιλοζωϊκής,θα πάω σήμερα να του μιλήσω...
ξέρω την απάντηση βέβαια...
αλλά ξαναρωτάω και κανείς δεν απαντάει...
αν επιτεθεί σε παιδάκι και του κάνει ζημιά;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν επιτεθεί σε παιδάκι και του κάνει ζημιά;;;
Εεε να αναφερθεί το περιστατικό στην φιλοζωική.

Να εδώ τώρα χρειάζεται η λύση της φόλας,εφόσον δεν το μαζεύει η φιλοζωική κ φαίνεται να είναι κάπως επικίνδυνο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εσένα αρχιμαλάκα αν και δεν είναι της λογικής μου, σου εύχομαι να σου συμβεί το ίδιο και τα ξαναλέμε...
αλλά γρήγορα για είναι φρέσκια η συζήτηση...
η βελβυ σου απαντησε σωστα και ανθρωπινα ζωο ε ζωο, τρομπακια, τι επρεπε να κανεις.Και με εχει δαγκωσει σκυλος αλλα εχω μυαλο να καταλαβω οτι ΔΕΝ εφταιγε αυτος.
Ευχαριστω για την ευχη και καλα επαθες

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
η βελβυ σου απαντησε σωστα και ανθρωπινα ζωο ε ζωο, τρομπακια, τι επρεπε να κανεις.Και με εχει δαγκωσει σκυλος αλλα εχω μυαλο να καταλαβω οτι ΔΕΝ εφταιγε αυτος.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
απάντησε ρε ζώο...
αν επιτεθεί ο συγκεκριμένος σκύλος σε παιδάκι και του κάνει ζημιά;
τί θα γίνει τότε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom