Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παω για την παρεα και την αδρεναλινη καποιες φορες.
Xτύπησες γεράκι έτσι για την αδρεναλίνη βρε αδερφέ.
Παω για την παρεα και την αδρεναλινη καποιες φορες.
Στείλε κανέναν που δεν χωνεύεις....ερχονται και αλλοι μαζι σου? :S
Καλα οτι πεις.ερχονται και αλλοι μαζι σου? :S
Δεν ειμαι κυνηγος μαν.Όσο είσαι κυνηγός άλλο τόσο δεν είσαι μαλάκας κολλημένος.
Έφαγες το -α,από τα νευράκια;;;;
Οχι το εφαγα καταλαθος.Xτύπησες γεράκι έτσι για την αδρεναλίνη βρε αδερφέ.
Οχι το εφαγα καταλαθος.
Τι λεω τοση ωρα?
Πως μωρη καριολα?Αυτό σε κάνει πιο μαλάκα, το καταλαβαίνεις πιστεύω ε?
Πως μωρη [size=18pt]καριολα[/size]?
Για πες την "λογικη" σου.
Πως μωρη καριολα?
Για πες την "λογικη" σου.
Η λογική του άρρωστου , μη δίνεις σημασία.
Δεν σε κάνει μαλάκα το ότι το έφαγες κατα λάθος. Κι εγώ πάτησα γάτα με το αμάξι κατα λάθος και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μαλακισμένη . Δεν το θελα. Αν μπορούσα να το αποφύγω θα το έκανα.
Τώρα η βέλβι απλά σου κάνει ερωτικές κόγξες
Η λογική του άρρωστου , μη δίνεις σημασία.
Δεν σε κάνει μαλάκα το ότι το έφαγες κατα λάθος. Κι εγώ πάτησα γάτα με το αμάξι κατα λάθος και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μαλακισμένη . Δεν το θελα. Αν μπορούσα να το αποφύγω θα το έκανα.
Τώρα η βέλβι απλά σου κάνει ερωτικές κόγξες
ποια εκπαιδευση ρε ζωο?
Το ότι κουβαλάς όπλο, ενώ δεν έχεις καν εκπαιδευτεί, κι από λάθη, σκοτώνεις ζώα.
Δεν σου ειχαν κανει εκπαιδευση πως να αποφευγεις γατες στον δρομο, απο το κολλεγιο γατιων?Η λογική του άρρωστου , μη δίνεις σημασία.
Και τα δυο καλαθος γινονται μωρη φολα.Είναι το ίδιο μωρή μαλάκω το πυροβολώ κατά λάθος με το πατάω γάτα που μου πετάχτηκε ξαφνικά?
Και πρώτα κορόιδευες τον Παπαζόλη μαζί με τον Έκτορα που έκανε συνέχεια λογαριασμούς γιατί τον έκαναν μπαν.
Καλα οτι πεις.
Ακομα θυμαμαι τις μαλακιες που ελεγες γιατ ο kick boxing, και μετα εγινες πουτανα.
Είναι το ίδιο μωρή μαλάκω το πυροβολώ κατά λάθος με το πατάω γάτα που μου πετάχτηκε ξαφνικά?
Και πρώτα κορόιδευες τον Παπαζόλη μαζί με τον Έκτορα που έκανε συνέχεια λογαριασμούς γιατί τον έκαναν μπαν.
Δεν εγινες πουτανα?εγινα πουτανα οσο ξερεις και απο κυνηγι. επικινδυνε ασχετε
Εδω θα δουμε μερικους κυνηγους που πριν ριξουν κανουν συσκεψη.
Ηταν απλα ενα λαθος και εσεις μαλακιζεστε.
Και τα δυο καλαθος γινονται μωρη φολα.
Αυτο ειναι το κυνηγι μπεκατσας ρε μαλεα. Με φερμα και καρτερι τα χτυπανε στο φτερο. Ξερεις αλλον τροπο?καλα μην αγχωνεσαι υπαρχουν και αλλοι μαριοι. ηταν απλα ενα λαθος και οι υπολοιποι μαλακιζονται
Φύσα καμιά μύξα ρε σαπάκι και βυθίσου στο πάπλωμα.
Το κατά λάθος σε ποιό σημείο δεν το καταλαβάινεις? Έπαθες κανά ανεύρισμα και χάνεις λάδια?
Κατά λάθος σου είπε το έκανε. Δεν το`θελε. Πόσο μαλάκα τον κάνει δλδ αυτό?
Επίσης Σαπόβελβω , εγώ δεν έκανα πότε δακρύβρεχτες αποχωρήσεις και μετά να έρχομαι πίσω με την ουρά στα σκέλια, ούτε λουφάζω άμα έχω γουόρν μπάς και περάσω στη ζούλα λίγο καιρό. Δεν μπήκα με κλώνο και ενημέρωσα κίολας πριν καν ποστάρω.
Πίνεις λάθος φάρμακα ?
αν πατησεις γατα κατα λαθος μη θεωρεις τον εαυτο σου μαλακισμενη. αν δικαιολογηθεις οτι τρεχεις παντα και δε προλαβαινεις να κοιταξεις αν ειναι κοκκινο το φαναρι πως θεωρεισαι?
Οταν ειναι να γινει η μαλακια θα γινει!Όταν κουμαντάρει όπλο μωρή αχλαδόφατσα, οφείλει να είναι προσεκτικός. Πόσο μυαλό θέλει για να το καταλάβεις?
Δεν εγινες πουτανα?
Αμα εχεις αξιοπρεπεια πες την αληθεια.
Δεν θα μπω στο τρυπακι να το κανω για σενα.
Εδω ρε μαλεα γαμανε την φυση οι περισσοτεροι κυνηγοι, και μου μιλας εσυ για ενα λαθος.