Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ερχονται και αλλοι μαζι σου?  :2funny: :S
Καλα οτι πεις.
Ακομα θυμαμαι τις μαλακιες που ελεγες γιατ ο kick boxing, και μετα εγινες πουτανα.

Όσο είσαι κυνηγός άλλο τόσο δεν είσαι μαλάκας κολλημένος. :birdman:

Έφαγες το -α,από τα νευράκια;;;; :birdman:
Δεν ειμαι κυνηγος μαν.

Xτύπησες γεράκι έτσι για την αδρεναλίνη βρε αδερφέ.
Οχι το εφαγα καταλαθος.
Τι λεω τοση ωρα?  :uglystupid:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Πως μωρη καριολα?
Για πες την "λογικη" σου.

Η λογική του άρρωστου , μη δίνεις σημασία.
Δεν σε κάνει μαλάκα  το ότι το έφαγες κατα λάθος. Κι εγώ πάτησα γάτα με το αμάξι κατα λάθος και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μαλακισμένη . Δεν το θελα. Αν μπορούσα να το αποφύγω θα το έκανα.

Τώρα η βέλβι απλά σου κάνει ερωτικές κόγξες  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν σε κάνει μαλάκα  το ότι το έφαγες κατα λάθος. Κι εγώ πάτησα γάτα με το αμάξι κατα λάθος και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μαλακισμένη . Δεν το θελα. Αν μπορούσα να το αποφύγω θα το έκανα.

Τώρα η βέλβι απλά σου κάνει ερωτικές κόγξες  :2funny:

Είναι το ίδιο μωρή μαλάκω το πυροβολώ κατά λάθος με το πατάω γάτα που μου πετάχτηκε ξαφνικά?

Και πρώτα κορόιδευες τον Παπαζόλη μαζί με τον Έκτορα που έκανε συνέχεια λογαριασμούς γιατί τον έκαναν μπαν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν σε κάνει μαλάκα  το ότι το έφαγες κατα λάθος. Κι εγώ πάτησα γάτα με το αμάξι κατα λάθος και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μαλακισμένη . Δεν το θελα. Αν μπορούσα να το αποφύγω θα το έκανα.

Τώρα η βέλβι απλά σου κάνει ερωτικές κόγξες  :2funny:

αν πατησεις γατα κατα λαθος μη θεωρεις τον εαυτο σου μαλακισμενη. αν δικαιολογηθεις οτι τρεχεις παντα και δε προλαβαινεις να κοιταξεις αν ειναι κοκκινο το φαναρι πως θεωρεισαι?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:2funny: :2funny:

Το ότι κουβαλάς όπλο, ενώ δεν έχεις καν εκπαιδευτεί, κι από λάθη, σκοτώνεις ζώα.  :uglystupid:
ποια εκπαιδευση ρε ζωο?
Στο κολλεγιο μπεκατσας και πτηνων, η στο διπλωμα που απλα απαντας σε μερικες ερωτησεις που στις λενε οι εκπαιδευτες για να πανε για καφε?
Νομιζει οτι χαρηκα που πεθανε?

Δεν σου ειχαν κανει εκπαιδευση πως να αποφευγεις γατες στον δρομο, απο το κολλεγιο γατιων?
Πως τολμας να κυκλοφορεις στον δρομο?  :uglystupid:

Εδω θα δουμε μερικους κυνηγους που πριν ριξουν κανουν συσκεψη.
Ηταν απλα ενα λαθος και εσεις μαλακιζεστε.

Είναι το ίδιο μωρή μαλάκω το πυροβολώ κατά λάθος με το πατάω γάτα που μου πετάχτηκε ξαφνικά?

Και πρώτα κορόιδευες τον Παπαζόλη μαζί με τον Έκτορα που έκανε συνέχεια λογαριασμούς γιατί τον έκαναν μπαν.
Και τα δυο καλαθος γινονται μωρη φολα.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

Φύσα καμιά μύξα ρε σαπάκι και βυθίσου στο πάπλωμα.

Το κατά λάθος σε ποιό σημείο δεν το καταλαβάινεις? Έπαθες κανά ανεύρισμα και χάνεις λάδια?
Κατά λάθος σου είπε το έκανε. Δεν το`θελε. Πόσο μαλάκα τον κάνει δλδ αυτό?

Επίσης Σαπόβελβω , εγώ δεν έκανα πότε δακρύβρεχτες αποχωρήσεις και μετά να έρχομαι πίσω με την ουρά στα σκέλια, ούτε λουφάζω άμα έχω γουόρν μπάς και περάσω στη ζούλα λίγο καιρό. Δεν μπήκα με κλώνο και ενημέρωσα κίολας πριν καν ποστάρω.

Πίνεις λάθος φάρμακα ?  :uglystupid:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εγινα πουτανα οσο ξερεις και απο κυνηγι. επικινδυνε ασχετε
Δεν εγινες πουτανα?
Αμα εχεις αξιοπρεπεια πες την αληθεια.
Δεν θα μπω στο τρυπακι να το κανω για σενα.

Εδω ρε μαλεα γαμανε την φυση οι περισσοτεροι κυνηγοι, και μου μιλας εσυ για ενα λαθος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εδω θα δουμε μερικους κυνηγους που πριν ριξουν κανουν συσκεψη.
Ηταν απλα ενα λαθος και εσεις μαλακιζεστε.
Και τα δυο καλαθος γινονται μωρη φολα.

καλα μην αγχωνεσαι υπαρχουν και αλλοι μαριοι. ηταν απλα ενα λαθος και οι υπολοιποι μαλακιζονται  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Bλεπω οτι εφτασα πανω στην ωρα, για να μην χασω το πανηγυρι...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καλα μην αγχωνεσαι υπαρχουν και αλλοι μαριοι. ηταν απλα ενα λαθος και οι υπολοιποι μαλακιζονται  :2funny:
Αυτο ειναι το κυνηγι μπεκατσας ρε μαλεα. Με φερμα και καρτερι τα χτυπανε στο φτερο. Ξερεις αλλον τροπο?
Αμα εχεις να πεις κατι πες το με επιχειρηματα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φύσα καμιά μύξα ρε σαπάκι και βυθίσου στο πάπλωμα.

Το κατά λάθος σε ποιό σημείο δεν το καταλαβάινεις? Έπαθες κανά ανεύρισμα και χάνεις λάδια?
Κατά λάθος σου είπε το έκανε. Δεν το`θελε. Πόσο μαλάκα τον κάνει δλδ αυτό?

Επίσης Σαπόβελβω , εγώ δεν έκανα πότε δακρύβρεχτες αποχωρήσεις και μετά να έρχομαι πίσω με την ουρά στα σκέλια, ούτε λουφάζω άμα έχω γουόρν μπάς και περάσω στη ζούλα λίγο καιρό. Δεν μπήκα με κλώνο και ενημέρωσα κίολας πριν καν ποστάρω.

Πίνεις λάθος φάρμακα ?  :uglystupid:

Όταν κουμαντάρει όπλο μωρή αχλαδόφατσα, οφείλει να είναι προσεκτικός. Πόσο μυαλό θέλει για να το καταλάβεις?

Κλασικό. Δεν απαντάμε σε αυτό που μας ρωτάνε, απλά λέμε τα δικά μας. Πότε έκανα δακρύβρεχτη αποχώρηση? Μία φορά ζήτησα να με διαγράψουν κι είχα λόγο.
Και πότε λούφαρα? Απλά δεν γράφω στα θρεντς του αγοραίου έρωτα.

Έχεις κάνει 300 κλώνους μωρή, με δουλεύεις?

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
αν πατησεις γατα κατα λαθος μη θεωρεις τον εαυτο σου μαλακισμενη. αν δικαιολογηθεις οτι τρεχεις παντα και δε προλαβαινεις να κοιταξεις αν ειναι κοκκινο το φαναρι πως θεωρεισαι?

Μα το είπε ,από το πρώτο ποστ κιόλας , ότι έκανε λάθος γιατί ήταν άπειρος. Οι δικαιολογίες ξεκίνησαν μετά την επίθεση.

Τ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όταν κουμαντάρει όπλο μωρή αχλαδόφατσα, οφείλει να είναι προσεκτικός. Πόσο μυαλό θέλει για να το καταλάβεις?
Οταν ειναι να γινει η μαλακια θα γινει!
Εδω ρε ατομα που απο την κουνια τους ειχαν οπλα, επαθαν ατυχηματα με οπλα.
Μαλακιες γινονται παντου, και φυσικα και οταν εχεις οπλο.
Αντε μαλακω που θα με πεις και ασυνειδητο.
Σε λιγο θα πεις οτι γουσταρα που το σκοτωσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν εγινες πουτανα?
Αμα εχεις αξιοπρεπεια πες την αληθεια.
Δεν θα μπω στο τρυπακι να το κανω για σενα.

Εδω ρε μαλεα γαμανε την φυση οι περισσοτεροι κυνηγοι, και μου μιλας εσυ για ενα λαθος.

αμα εχεις αξιοπρεπεια βρες τα ποστ να τα δουμε.
εκτος και θες να παιξουμε το παιχνιδι 'λεω οτι ναναι'. περυσι φορεσες καλτσον και εκανες πιατσα στη συγγρου για 7,5 ευρω. αν εχεις αξιοπρεπεια πες την αληθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom