axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αφεντικο λεει.....τροο τα παντα αφεντικο
κστ
Αφεντικο λεει.....τροο τα παντα αφεντικο
κστ
κλασσική νοοτροπία βλάχων.
μένω εκτός Λευκωσίας.
στη Λευκωσία βεβαίως σπάνια θα δεις αδέσποτες γάτες όπως το χάλι στην Αθήνα.
γενικά όσο πιο καθυστερημένος πολιτισμικά είναι ένας λαός τόσο πιο μακριά είναι απο τα κατοικίδια και την προστασία των ζώων.
οι κύπριοι γενικά έχουν νοοτροπία ελληνων 60-70. ένα τραγικό μείγμα ελληνικής υποκουλτούρας και βρεττανικής επιρροής που έχει δημιουργήσει ένα απιστευτο συνονθύλευμα μικροκοινωνιών που θεωρούν τα κατοικίδια βρωμιά αλλά στα σκουπίδια η λέξη ανακύκλωση είναι ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ.
όχι ότι οι ελληνες είναι καλύτεροι αλλα μάλλον λόγω του αμερικανικού στοιχείου (και καλά ταινίες με χαρούμενα κατοικίδια και παιδιά που παίζουν με αυτά) έχουν εμποτιστεί με αυτό το μοντέλο κοινωνικής συμβατικότητας. Δλδ δεν το κάνουν απο αγάπη για τα ζώα.
ετσι...
πάντως εάν πετύχω τέτοιον μια μέρα (είναι και ολίγον αδερφές οι κύπριοι στο δρόμο) θα φάει μάπα σύννεφο.....
Αυτό ρε κουμπάρε πώς το εννοάς δλδ? Πάμε σαν βάρκες?
ου γαμώ τη ράτσα μου έχεις δίκιο
άμα ξεκινήσω την οδήγηση όπως Αθήνα μυο ανοίγουν δρόμο.... Ειδικά όταν αρχίσω τις καλαμαρίστικες σφήνες στην Λεμεσσού Λευκωσίας ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ
ας πούμε...
οι εγγλέζοι (αριστοκράτες γαρ) έχουν εμμονή με το λυνήγι και τα κυνηγόσκυλα....
τα σίριάλς τους και τα έργα τους είναι τίγκα στο κυνηγόσκυλο..
το ίδιο και οι Κύπριοι εύποροι κυνηγοί με ξώβεργες που σέβονται τον εαυτό τους έχουν κυνηγόσκυλο.
αντιθέτως οι ελληνες επηρεασμένοι απο το αμερικαν στάιλ έχουν χάσκι, λαμπραντόρια, γάτες, κλπ.
αλλωστε οι αμερικάνοι δεν κυνηγούν κατά βάση λαγούς αλλά μεξικανούς.
Συνήθως οι γάτες πάνε και χώνονται κάτω από το αμάξι όταν είναι ζεστές οι μηχανές. Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό, βάζεις μπρος το αμάξι, προχωράς και τσουπ πέφτει το κουφάρι της.
Μπα κυρίως τις πατάνε την ώρα που διασταυρώνουν. Τις βλέπουν από μακρυά και είτε δεν ελαττώνουν , είτε πατάνε γκάζι για να σκοράρουν. Δεν το κάνουν όλοι επίτηδες , αλλά κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεϊ ντου.
δε θα σε γαμήσω τώρα θα αφήσω τη βέλβυ να το κάνει.
ας πούμε...
οι εγγλέζοι (αριστοκράτες γαρ) έχουν εμμονή με το λυνήγι και τα κυνηγόσκυλα....
τα σίριάλς τους και τα έργα τους είναι τίγκα στο κυνηγόσκυλο..
το ίδιο και οι Κύπριοι εύποροι κυνηγοί με ξώβεργες που σέβονται τον εαυτό τους έχουν κυνηγόσκυλο.
αντιθέτως οι ελληνες επηρεασμένοι απο το αμερικαν στάιλ έχουν χάσκι, λαμπραντόρια, γάτες, κλπ.
αλλωστε οι αμερικάνοι δεν κυνηγούν κατά βάση λαγούς αλλά μεξικανούς.
φιλούθκια.....:o :o :o :o :o ρε τον πουστοκαλαμαρά!
[move] [/move]
Πές πώς είμαστε πιο πολιτισμένοι σε αυτόν τον τομέα και άσε τα αδερφίστικα.
Έφυγα καλαμαρούι. Τα λέμε.
γάματα....κυπρος? κυνηγι? κυνηγοσκυλο?
δε θα σε γαμήσω τώρα θα αφήσω τη βέλβυ να το κάνει.
Ποσο αρρωστος εισαι ρε συ πια ?μαζευτειτε ολες οι γατομανες μαζι να μου κλασετε τον προφυλακτηρα
υ.γ. πριν πολλα χρονια σε διακοπες πετυχαινω με αυτοκινητο εγω στο δρομο αδεσποτο κοτοπουλο. περα δωθε περα δωθε να πλησιαζω και να κανει ελιγμους, ελιγμους και γω λεω να κεντραρω να παει απο κατω σασι τουλαχιστον μη το πατησω με τα λαστιχα.
αποτελεσμα: κεντραρω σωστα, μολις περναω αρχιζει να χτυπιεται να φτερουγιζει το μαλακιστηρι κακακακακακακακα παρταρχιδια μου. αυτοκτονησε.
Μονο ενα ψυχικως αρρωστο ατομο θα γελουσε με αυτο !!!!!!!
Αντε πηγαινε να παρεις τα φαρμακα σου αγορι μου ......ειδε γελιο η ασεξουαλ αγγελικουλα σε αυτο το ποστ
αμα θες να δεις γελιο βουτα απο το μπαλκονι για ασφαλη στειρωση να ψοφησεις.
Αντε πηγαινε να παρεις τα φαρμακα σου αγορι μου ......
σκασε βλακα δρομο. μιλανε οι μεγαλοι.
Οι ποιοι ?σκασε βλακα δρομο. μιλανε οι μεγαλοι.