axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ελα .... τα χαπια σουσκασε βλακα δρομο. μιλανε οι μεγαλοι.
ελα .... τα χαπια σουσκασε βλακα δρομο. μιλανε οι μεγαλοι.
xaxaxaaa
τι μαλακας εισαι
θα ερθω και στον υπνο σου ρεοι μυκητες απο τα ποδια φευγουν, αυτος οχι
καλά ρε;μαζευτειτε ολες οι γατομανες μαζι να μου κλασετε τον προφυλακτηρα
υ.γ. πριν πολλα χρονια σε διακοπες πετυχαινω με αυτοκινητο εγω στο δρομο αδεσποτο κοτοπουλο. περα δωθε περα δωθε να πλησιαζω και να κανει ελιγμους, ελιγμους και γω λεω να κεντραρω να παει απο κατω σασι τουλαχιστον μη το πατησω με τα λαστιχα.
αποτελεσμα: κεντραρω σωστα, μολις περναω αρχιζει να χτυπιεται να φτερουγιζει το μαλακιστηρι κακακακακακακακα παρταρχιδια μου. αυτοκτονησε.
καλά ρε;
σε ποιά γειτονιά κυκλοφοράνε αδέσποτα κοτόπουλα;
Υ.Γ.
να την ονομάσουμε KEC.
Κοτοπουλε λεει .....ΒΛΑΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΕ
δε θα σε γαμήσω τώρα θα αφήσω τη βέλβυ να το κάνει.
:o :o :o :o :oNαι μωρέ δεν τον ξέρουμε πια. Κόβω τ'αρχίδια μου () ότι θα χαζογελάει σαν πεντάχρονο όταν του κωλοτρίβεται καμιά αδέσποτη.
Αυτοκτόνησε λέει χαχαχαχ ρε το δόλιο χαχαχαχαχα
Τον ''Μοναχικο Λυκο'' πώς θα τον έπαιζες;;;εχω πατησει και φιδι αλλα του εκλασα ενα αρχιδι. θελει χειροφρενο το φιδι.
Μαν του μαν !!!!!Τον ''Μοναχικο Λυκο'' πώς θα τον έπαιζες;;;
Λοιπόν η στείρωση έγινε με τη νάρκωση με επιασε ένα σοκ. Η γιατρός μου έχει δώσει οδηγίες και ο γάτος δεν έχει συνέλθει ακόμα μοιάζει σαν να τα έχει κακαρώσει. αύριο θα πιει νερό το πρωί και τροφή το απόγευμα. Για τέσσερις ημέρες θα του δίνω αντιβίωση και πρέπει να πάρουμε νέα τροφή ειδική για να μην υπάρχει κίνδυνος για πέτρα.
Τέσπα αφού το περάσαμε και αυτό σήμερα τι να πω μπράβο μας.
Στην αρχή είμουν εναντίον του να επέμβω στη φύση του, όμως βλέποντας προχθές αμάξι ακριβώς κάτω από το σπίτι να πατάει γατά και το μικρό να σφαδάζει και τον Τουλούμπα να κοιτάει από την ασφάλεια ενός σπιτιού και ξέροντας ότι αν ήταν στο δρόμο μπορεί να πάθαινε το ίδιο λέω να πάνε να γαμηθούν όλα πρέπει να φροντίσω για αυτόν
Μωρέ η στείρωση είναι πλέον απαραίτητη για τους λόγους που προανέφεραν, μην έχεις τύψεις γι'αυτό.
Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω τα μετά της εγχείρησης γιατί δεν ήμουν εκεί στη δικιά μου. Είδα όμως σε άλλη φάση πώς είναι η γάτα που της κάνουν νάρκωση κι ήταν σοκαριστικό το θέαμα, οπότε σε νιώθω.
Όταν ξυπνήσει, είναι λίγο αστείο το ζωντανό γιατί τρεκλίζει, οπότε πρέπει να το προσέξεις, να μη γλείφει τα ράμματα κτλ. Νομίζω τα αρσενικά 'αναρρώνουν' πιο γρήγορα.
Μην έχεις άγχος πάντως, έκανες το καλύτερο!
εισαι και φιλοζωη μετα ρε αφηστε τα ζωντανα να γαμανε ασυστολα το κακο με τα γατια ειναι οτι πηδιουντε σα κουνελια και γεννανε κεραμιδογατακια,εν αντιθεση με τα σκυλια που ειναι πιο ευκολο να τα ελεγχεις αρκει να αντεχεις να σε καβαλανε κανωντας αερογαμησια
Καλά, ό,τι πεις.
εισαι και φιλοζωη μετα ρε αφηστε τα ζωντανα να γαμανε ασυστολα το κακο με τα γατια ειναι οτι πηδιουντε σα κουνελια και γεννανε κεραμιδογατακια,εν αντιθεση με τα σκυλια που ειναι πιο ευκολο να τα ελεγχεις αρκει να αντεχεις να σε καβαλανε κανωντας αερογαμησια