Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• xapia (2).jpg
    xapia (2).jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαζευτειτε ολες οι γατομανες μαζι να μου κλασετε τον προφυλακτηρα  :dancing:

υ.γ. πριν πολλα χρονια σε διακοπες πετυχαινω με αυτοκινητο εγω στο δρομο αδεσποτο κοτοπουλο. περα δωθε περα δωθε να πλησιαζω και να κανει ελιγμους, ελιγμους και γω λεω να κεντραρω να παει απο κατω σασι τουλαχιστον μη το πατησω με τα λαστιχα.
αποτελεσμα: κεντραρω σωστα, μολις περναω αρχιζει να χτυπιεται να φτερουγιζει το μαλακιστηρι κακακακακακακακα παρταρχιδια μου. αυτοκτονησε.
καλά ρε;
σε ποιά γειτονιά κυκλοφοράνε αδέσποτα κοτόπουλα;

Υ.Γ.
να την ονομάσουμε KEC.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλά ρε;
σε ποιά γειτονιά κυκλοφοράνε αδέσποτα κοτόπουλα;

Υ.Γ.
να την ονομάσουμε KEC.

σε διακοπες σου λεω ρε. περναγα εξω απο ενα χωριο. μα το ρημαδι πηγα να το σωσω και βρηκε τον πιο περιεργο τροπο να αυτοκτονησει.
εντωμεταξυ κατεβαινω κατω πουπουλα ακομα κουρνιαχτος βλεπω γρια ναρχεται λεω ωχ και ξεκιναει η γρια "δε φταις εσυ παιδακι μου ο ξεκουτης ο γερος μου που τα αμολαει ελευθερα ΝΑ ΝΑ" και δωστου φασκελα σε ενα γερο παραπερα σε περιβολι που σφυριζε αδιαφορα  :2funny:

ειδοποιηση για τον καθυστερημενο: βαλαμε εμοτικον εδω. αρα γελαμε εδω. ΒΛΑΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΕ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δε θα σε γαμήσω τώρα θα αφήσω τη βέλβυ να το κάνει.  :2funny:

Nαι μωρέ δεν τον ξέρουμε πια. Κόβω τ'αρχίδια μου (:dancing:) ότι θα χαζογελάει σαν πεντάχρονο όταν του κωλοτρίβεται καμιά αδέσποτη.

Αυτοκτόνησε λέει χαχαχαχ ρε το δόλιο χαχαχαχαχα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Νταξει αμα δεν μπορεις να την αποφυγεις τι να κανουμε.
Εχω ενα φιλο που παντα παταγε ζωντανα και ετρωγε κραξιμο. Νταξει μια μερα βλεπει μια γατα και παταει φρενο, και τρακαραμε. γυρναει με κοιταει και μου λεει "για σενα ρε μουνι" χαχαχα λιωσαμε στα γελια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Nαι μωρέ δεν τον ξέρουμε πια. Κόβω τ'αρχίδια μου (:dancing:) ότι θα χαζογελάει σαν πεντάχρονο όταν του κωλοτρίβεται καμιά αδέσποτη.

Αυτοκτόνησε λέει χαχαχαχ ρε το δόλιο χαχαχαχαχα
:o :o :o :o :o

Εχεις κι απο αυτα  ?  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω πατησει και φιδι αλλα του εκλασα ενα αρχιδι. θελει χειροφρενο το φιδι.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Λοιπόν η στείρωση έγινε με τη νάρκωση με επιασε ένα σοκ. Η γιατρός μου έχει δώσει οδηγίες και ο γάτος δεν έχει συνέλθει ακόμα μοιάζει σαν να τα έχει κακαρώσει. αύριο θα πιει νερό το πρωί και τροφή το απόγευμα. Για τέσσερις ημέρες θα του δίνω αντιβίωση και πρέπει να πάρουμε νέα τροφή ειδική για να μην υπάρχει κίνδυνος για πέτρα.

Τέσπα αφού το περάσαμε και αυτό σήμερα τι να πω μπράβο μας.

Στην αρχή είμουν εναντίον του να επέμβω στη φύση του, όμως βλέποντας προχθές αμάξι ακριβώς κάτω από το σπίτι να πατάει γατά και το μικρό να σφαδάζει και τον Τουλούμπα να κοιτάει από την ασφάλεια ενός σπιτιού και ξέροντας ότι αν ήταν στο δρόμο μπορεί να πάθαινε το ίδιο λέω να πάνε να γαμηθούν όλα πρέπει να φροντίσω για αυτόν

ΥΓ. Εννέα μηνών και είναι έξι κιλά γομάρι που τον μετρήσαμε σήμερα δεν είναι υπέρβαρος όμως απλά έχει γίνει πάρει μεγάλο μέγεθος 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόν η στείρωση έγινε με τη νάρκωση με επιασε ένα σοκ. Η γιατρός μου έχει δώσει οδηγίες και ο γάτος δεν έχει συνέλθει ακόμα μοιάζει σαν να τα έχει κακαρώσει. αύριο θα πιει νερό το πρωί και τροφή το απόγευμα. Για τέσσερις ημέρες θα του δίνω αντιβίωση και πρέπει να πάρουμε νέα τροφή ειδική για να μην υπάρχει κίνδυνος για πέτρα.

Τέσπα αφού το περάσαμε και αυτό σήμερα τι να πω μπράβο μας.

Στην αρχή είμουν εναντίον του να επέμβω στη φύση του, όμως βλέποντας προχθές αμάξι ακριβώς κάτω από το σπίτι να πατάει γατά και το μικρό να σφαδάζει και τον Τουλούμπα να κοιτάει από την ασφάλεια ενός σπιτιού και ξέροντας ότι αν ήταν στο δρόμο μπορεί να πάθαινε το ίδιο λέω να πάνε να γαμηθούν όλα πρέπει να φροντίσω για αυτόν

Μωρέ η στείρωση είναι πλέον απαραίτητη για τους λόγους που προανέφεραν, μην έχεις τύψεις γι'αυτό. 
Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω τα μετά της εγχείρησης γιατί δεν ήμουν εκεί στη δικιά μου. Είδα όμως σε άλλη φάση πώς είναι η γάτα που της κάνουν νάρκωση κι ήταν σοκαριστικό το θέαμα, οπότε σε νιώθω.
Όταν ξυπνήσει, είναι λίγο αστείο το ζωντανό γιατί τρεκλίζει, οπότε πρέπει να το προσέξεις, να μη γλείφει τα ράμματα κτλ. Νομίζω τα αρσενικά 'αναρρώνουν' πιο γρήγορα.

Μην έχεις άγχος πάντως, έκανες το καλύτερο! :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.717
Πόντοι
6.035
Μωρέ η στείρωση είναι πλέον απαραίτητη για τους λόγους που προανέφεραν, μην έχεις τύψεις γι'αυτό. 
Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω τα μετά της εγχείρησης γιατί δεν ήμουν εκεί στη δικιά μου. Είδα όμως σε άλλη φάση πώς είναι η γάτα που της κάνουν νάρκωση κι ήταν σοκαριστικό το θέαμα, οπότε σε νιώθω.
Όταν ξυπνήσει, είναι λίγο αστείο το ζωντανό γιατί τρεκλίζει, οπότε πρέπει να το προσέξεις, να μη γλείφει τα ράμματα κτλ. Νομίζω τα αρσενικά 'αναρρώνουν' πιο γρήγορα.

Μην έχεις άγχος πάντως, έκανες το καλύτερο! :cheesy:
:jerking:
εισαι και φιλοζωη μετα :birdman:ρε αφηστε τα ζωντανα να γαμανε ασυστολα :birdman:το κακο με τα γατια ειναι οτι πηδιουντε σα κουνελια και γεννανε κεραμιδογατακια,εν αντιθεση με τα σκυλια που ειναι πιο ευκολο να τα ελεγχεις αρκει να αντεχεις να σε καβαλανε κανωντας αερογαμησια :P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εισαι και φιλοζωη μετα :birdman:ρε αφηστε τα ζωντανα να γαμανε ασυστολα :birdman:το κακο με τα γατια ειναι οτι πηδιουντε σα κουνελια και γεννανε κεραμιδογατακια,εν αντιθεση με τα σκυλια που ειναι πιο ευκολο να τα ελεγχεις αρκει να αντεχεις να σε καβαλανε κανωντας αερογαμησια :P

Καλά, ό,τι πεις.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

εδώ στους ανθρώπους κάνουμε μπερθ κοντρόλ , τα ζώα θα αφήνουμε ανεξέλεγκτα?
Αν και είναι καιρός νομίζω να βρούμε νέα μέθοδο στειρωσης των ζώων , όπου θα μπορούνε να γαμάνε αβέρτα αλλά να μην τεκνοποιούν. Γιατί είναι λίγο άδικο να κόβουμε τ`αρχίδια στα αρσενικά  :-. (στα θηλικά δε ξέρω τί κόβουν ακριβώς)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μετα την ναρκωση για 2 μερες περιπου δεν ειναι και πολυ καλα, δεν ειναι τιποτα σοβαρο. Με την τροφη προσεχε γιατι μερικες γατες εχουν θεμα με πετρα και θα πληρωνεις 150 καθε χρονο, μερικες φορες και 300.δ :-
Η στειρωση ειναι παντως μονοδρομος για τους αρσενικους γατους.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom