Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και το σκυλακι τι το θες, για παρεα οταν θα φευγει το αφεντικο σου?
νταξ τωρα θα εχεις παρεα οταν σε πανε για βολτα  :boobies:
Εσένα γιατί δεν σε έχουν μαντρωμένο;;; :birdman:

Κωλοστρατός ρε πούστη,παιδικές κατασκηνώσεις κατάντησε!!! :tickedoff:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Υπαρχει και εγχειριδιο για τον καλο φιλοζωο ε?

Πραγματικος φιλοζωος και γιαλαντζι φιλοζωος. Χαχα συνεχισε συνεχισε.

Εγω ηθελα εναν συγκεκριμενο σκυλο, αυτον πηρα. Παλια ειχα και κοπριτη, και εχω παρει και γατια απτο δρομο, και ολα τα καλα. Οποτε στην πουτσα μου τι θεωρεις φιλοζωο η οχι και τι θα πρεπει να κανει κανεις για να τον λενε οι δηθεν φιλοζωοι φιλοζωο.

Και εγω εχω γνωρισει ατομα σαλεμενα που δηλωνουν φιλοζωοι και ειναι για τον πουτσο καβαλα, πανε να κανουν ανθρωπους τα ζωα για να εκμηδενισουν τα κομπλεξ τους και την αγαμια τους.

μη μου δειχνεις τις περγαμηνες σου για να κρινω αν εισαι ή οχι φιλοζωος. κ μην πεις οτι δε σε νοιαζει τι πιστευω, εφοσον το αναφερεις.

οσο προτιμας να ερχεται μια νεα ψυχη στον κοσμο για να εξυπηρετησεις τα εγωιστικα σου κινητρα κ δεν φροντιζεις τα ηδη υπαρχοντα δεν μπορω να σε θεωρησω κατι αλλο.
μου αρκει να αγαπας *κ το ξερω οτι το κανεις* αυτο που εχεις κ δεν το συνεχιζω.

κι εγω εχω γνωρισει αγαμητους κομπλεξικους κρεοφαγους. απειρους βασικα. πρεπει να βγαλω πορισμα για το 99% των κρεοφαγων?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μη μου δειχνεις τις περγαμηνες σου για να κρινω αν εισαι ή οχι φιλοζωος. κ μην πεις οτι δε σε νοιαζει τι πιστευω, εφοσον το αναφερεις.

οσο προτιμας να ερχεται μια νεα ψυχη στον κοσμο για να εξυπηρετησεις τα εγωιστικα σου κινητρα κ δεν φροντιζεις τα ηδη υπαρχοντα δεν μπορω να σε θεωρησω κατι αλλο.
μου αρκει να αγαπας *κ το ξερω οτι το κανεις* αυτο που εχεις κ δεν το συνεχιζω.

κι εγω εχω γνωρισει αγαμητους κομπλεξικους κρεοφαγους. απειρους βασικα. πρεπει να βγαλω πορισμα για το 99% των κρεοφαγων?

Συγκινουμαι. Δεν σου εδειξα καμια περγαμηνη, εσυ μου σπας τον πουτσο για το ποσο ειμαι η δεν ειμαι φιλοζωος.

Τι κακο υπαρχει στο να γεννιεται ενα σκυλακι απο ελεγχομενη εκτροφη ωστε να το παρουν οι λατρεις της συγκεκριμενης ρατσας? Τωρα θα μας πεις πως και οι εκτροφεις ειναι για τον πουτσο και θα αρχισω να γελαω.

Δεν σημαινει οτι επειδη δεν προτιμω κατι απο τα ηδη υπαρχοντα δεν ειμαι και φιλοζωος, η να στο πω αλλιως, οτι αγαπαω μονο συγκεκριμενες ρατσες κλπ. Τα εχεις μπερδεψει, στο ανυπαρκτο μυαλο σου.

Το παραδειγμα με τους κρεοφαγους εκτος λογικης και πραγματικοτητας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Συγκινουμαι. Δεν σου εδειξα καμια περγαμηνη, εσυ μου σπας τον πουτσο για το ποσο ειμαι η δεν ειμαι φιλοζωος.

Τι κακο υπαρχει στο να γεννιεται ενα σκυλακι απο ελεγχομενη εκτροφη ωστε να το παρουν οι λατρεις της συγκεκριμενης ρατσας? Τωρα θα μας πεις πως και οι εκτροφεις ειναι για τον πουτσο και θα αρχισω να γελαω.

Δεν σημαινει οτι επειδη δεν προτιμω κατι απο τα ηδη υπαρχοντα δεν ειμαι και φιλοζωος, η να στο πω αλλιως, οτι αγαπαω μονο συγκεκριμενες ρατσες κλπ. Τα εχεις μπερδεψει, στο ανυπαρκτο μυαλο σου.

Το παραδειγμα με τους κρεοφαγους εκτος λογικης και πραγματικοτητας.

οταν χωρις να ειναι απαραιτητη στο διαλογο η πληροφορια οτι εχεις μαζεψει αδεσποτα τη στιγμη που μιλαμε για το εκ εκτροφειου ζωο σου, το αναφερεις, προφανως θελεις να (μου) δειξεις οτι εισαι ΚΑΙ φιλοζωος.

κακο ειναι να στοιβαζονται ζωα αδεσποτα. καταλαβε τι διαολο λεω.
εγωιστικα ειναι τα κινητρα σου.

οπως τσουβαλιασες, τσουβαλιασα κι εγω για να δεις μεσα απο την υπερβολη μου, οτι λες μαλακιες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οταν χωρις να ειναι απαραιτητη στο διαλογο η πληροφορια οτι εχεις μαζεψει αδεσποτα τη στιγμη που μιλαμε για το εκ εκτροφειου ζωο σου, το αναφερεις, προφανως θελεις να (μου) δειξεις οτι εισαι ΚΑΙ φιλοζωος.

κακο ειναι να στοιβαζονται ζωα αδεσποτα. καταλαβε τι διαολο λεω.
εγωιστικα ειναι τα κινητρα σου.

οπως τσουβαλιασες, τσουβαλιασα κι εγω για να δεις μεσα απο την υπερβολη μου, οτι λες μαλακιες.

Μια χαρα απαραιτητη ηταν, αλλα εσυ δεν εχεις την ικανοτητα να κανεις εναν συσχετισμο. Δεν φταιω εγω.

Το οτι το σκυλι που εχω ειναι εκ'εκτροφειου μαλιστα δειχνει οτι νοιαζομαι και λιγο, ε? Η μηπως οχι?

Δεν εχω προβλημα με το να υπαρχουν αδεσποτα. Δεν ειμαι της αποψης οτι τα σκυλια και τα γατια που υπαρχουν στις πολεις πρεπει ΣΩΝΕΙ και καλα να τα παρει καποιος. Αυτο και αν ειναι εγωιστικο.

Δε τα λυπαμαι που ειναι στο δρομο, γιατι ξερεις τα σκυλια δημιουργουν αγελες κλπ και δεν εχουν ανθρωπινα συναισθηματα οπως προσπαθουμε τοσο πεισματικα να τους δωσουμε ωστε να βγαλουμε τον εγωισμο και τα κομπλεξ μας για συνεισφορα. Δηθεν συνεισφορα δηλαδη.

Do the math.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.641
Πόντοι
2.637
Λοιπον παντου υπαρχουν ολα τα ειδη ανθρωπων ας μην αγιοποιουμε το καθε ειδος ασχολιας
Και στην εκκλησια θα βρεις καλους και κακους και δηθεν....

Οσο για τα ζωντανα που αγοραζουμε αντι να προτιμησουμε καποιο του δρομου ...
Ειναι και θεμα του τι χωρο εχεις προς διαθεση και συνηθως τα ζωντανα του δρομου ας μου επιτραπει ο χαρακτηρισμος αυτος

-καθως του δρομου εγω προσωπικα θεωρω αυτους που τα αφησαν στην τυχη τους-  ειναι αρκετα μεγαλα για τους περισσοτερους που μενουν σε διαμερισματα....

Το αν ειναι αρρωστα η οχι δεν νομιζω οτι θα πρεπει να πτοει οποιον θελει πραγματικα να βοηθεισει αφου καλλιστα θα του κανει εμβολια και θα το κοιταξει πρωτα απο ολα για την δικη του υγεια....

Αυτο που με θλιβει πολυ ειναι οτι αρκετοι δεν αναλαμβανουν ευθυνες για τα ζωντανα τους
με αποτελεσμα να εχουμε αδεσποτα στους δρομους

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πρεπει να καταλαβετε κατι.

Το να υπαρχουν αδεσποτα δεν ειναι κατι κακο. Τα σκυλια ειναι ζωα που εχουν μαθει να ζουν στην φυση και ΟΧΙ κατ'αναγκη στα σπιτια. Ειναι οικοσιτα μεν, αλλα αυτο δεν τα εμποδιζει απτο να μπορουν να ζουν αναμεσα μας χωρις να τα εχουμε στο σπιτι.

Το οτι οι φιλοζωοι φαγωνονται να τα παρει καποιος στο σπιτι τους απλα και μονο για να τα ξεφορτωθουν και να φερουν αλλα ωστε να εχουν με κατι να ασχοληθουν ειναι πραγματικα τραγικο. Γιατι ετσι γινεται.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μια χαρα απαραιτητη ηταν, αλλα εσυ δεν εχεις την ικανοτητα να κανεις εναν συσχετισμο. Δεν φταιω εγω.

Το οτι το σκυλι που εχω ειναι εκ'εκτροφειου μαλιστα δειχνει οτι νοιαζομαι και λιγο, ε? Η μηπως οχι?

Δεν εχω προβλημα με το να υπαρχουν αδεσποτα. Δεν ειμαι της αποψης οτι τα σκυλια και τα γατια που υπαρχουν στις πολεις πρεπει ΣΩΝΕΙ και καλα να τα παρει καποιος. Αυτο και αν ειναι εγωιστικο.

Δε τα λυπαμαι που ειναι στο δρομο, γιατι ξερεις τα σκυλια δημιουργουν αγελες κλπ και δεν εχουν ανθρωπινα συναισθηματα οπως προσπαθουμε τοσο πεισματικα να τους δωσουμε ωστε να βγαλουμε τον εγωισμο και τα κομπλεξ μας για συνεισφορα. Δηθεν συνεισφορα δηλαδη.

Do the math.

δεν ειμαι υπερ του μαντρωματος των αδεσποτων. αλλα μερικες φορες ειναι απαραιτητο αν εχει μαθει το ζωο αλλιως.
αν αφησεις τη γατα μου εξω, αρχιδια θα βρει τροπο να φαει.
η στειρωση τους ομως ειναι απαραιτητη για να μη δημιουργηθουν κι αλλα. αυτο καποιος το κανει. και δεν το κανει ο δημος.

ξερω οτι νοιαζεσαι για τα ζωα, αλλα αυτην την πληροφορια δεν την παιρνω απο το γεγονος οτι πηρες ζωο απο εκτροφειο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν ειμαι υπερ του μαντρωματος των αδεσποτων. αλλα μερικες φορες ειναι απαραιτητο αν εχει μαθει το ζωο αλλιως.
αν αφησεις τη γατα μου εξω, αρχιδια θα βρει τροπο να φαει.
η στειρωση τους ομως ειναι απαραιτητη για να μη δημιουργηθουν κι αλλα. αυτο καποιος το κανει. και δεν το κανει ο δημος.

ξερω οτι νοιαζεσαι για τα ζωα, αλλα αυτην την πληροφορια δεν την παιρνω απο το γεγονος οτι πηρες ζωο απο εκτροφειο.

Ειδες λοιπον οτι ελεγες μαλακιες πιο πανω?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειδες λοιπον οτι ελεγες μαλακιες πιο πανω?

τι διαφορετικο ειπα πριν?

για σενα? εσυ ξερω οτι αγαπας τα ζωα, κ ειναι ενας απο τους λογους που σε συμπαθω γενικα, απλα ειμαι αντιθετη στο θεμα εκτροφειου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τι διαφορετικο ειπα πριν?

για σενα? εσυ ξερω οτι αγαπας τα ζωα, κ ειναι ενας απο τους λογους που σε συμπαθω γενικα, απλα ειμαι αντιθετη στο θεμα εκτροφειου.

Λες μαλακιες.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εχει γεμισει παλι το χωριο αδεσποτα
πολιτισμενοι οι Αθηναιοι
πανε διακοπες και αμολανε οπου μπορουν γατια και σκυλια

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
((((Το οτι οι φιλοζωοι φαγωνονται να τα παρει καποιος στο σπιτι τους απλα και μονο για να τα ξεφορτωθουν και να φερουν αλλα ωστε να εχουν με κατι να ασχοληθουν ειναι πραγματικα τραγικο. Γιατι ετσι γινεται.)))) :idiot: :uglystupid:
Καλά αυτήν την μαλακία που έγραψες χριατικε πολύ ώρα για να την σκεφτείς;
δεν έχεις ηδέα τη σταυρό κουβαλάνε η φιλόζωη που είναι ενεργά μέλη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
((((Το οτι οι φιλοζωοι φαγωνονται να τα παρει καποιος στο σπιτι τους απλα και μονο για να τα ξεφορτωθουν και να φερουν αλλα ωστε να εχουν με κατι να ασχοληθουν ειναι πραγματικα τραγικο. Γιατι ετσι γινεται.)))) :idiot: :uglystupid:
Καλά αυτήν την μαλακία που έγραψες χριατικε πολύ ώρα για να την σκεφτείς;
δεν έχεις ηδέα τη σταυρό κουβαλάνε η φιλόζωη που είναι ενεργά μέλη.

συμφωνω σε αυτο. ποσα χρηματα, ποσο κοπο, ποση θεληση εχουν. ειναι αχαριστια να τους υποβιβαζει καποιος ετσι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Επιλογη τους ειναι παιδια μην τρελαθουμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σοκαριστικές φωτογραφίες από κινητό, πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας! Υπάλληλοι του Δήμου ακινητοποίησαν αδέσποτο σκυλί. Ευτυχώς το ζώο ζει αλλά αιμορραγούσε από το στόμα του λόγω της βαναυσότητας με την οποία το ακινητοποίησαν οι ''υπεύθυνοι''. Οι φιλόζωοι γράφουν χαρακτηριστικά: Αυτός είναι ο τρόπος που φροντίζουν τα αδέσποτα στο Μοναστηράκι. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το ζώο ήταν ''επιθετικό'' και ''γαύγιζε'' και χτυπήθηκε από κάποιους! Κάποιοι λένε ότι πράγματι το ζώο ήταν επιθετικό και είχε δαγκώσει αρκετούς ανθρώπους.  Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα 6/5/2011 στις 11:30, στο Μοναστηράκι.

Όμως έμπειροι φιλόζωοι λένε ότι το ειδικό ραβδί που χρησιμποιείται για την περισυλλογή αδέσποτων είναι για να μπορέσει κάποιος να μαζέψει ένα ζώο με ασφάλεια για να μην επιτεθεί σε αυτόν που επιχειρεί να το περιορίσει ή σε άλλους. Οι φιλόζωοι καταγγέλουν ότι παρών ήταν και υπαλληλος του Δήμου ενώ μέλος φιλοζωϊκής που αντέδρασε, δέχτηκε φραστική επίθεση!!!

Φιλόζωοι λένε ότι το ζώο έμεινε έτσι για 20 λεπτά περίπου καθότι δεν υπήρχε μεταφορικό μέσο και έψαχναν να φέρουν κλουβί...

Είναι "κόμπος" ασφαλείας. Αυτός ο κόμπος όμως, μπορεί να δουλέψει και ως στραγγαλιστής. Με δυνατά γυρίσματα μπορεί να πνίξει-στραγγαλίσει το ζωντανό και μάλιστα μαρτυρικά. Αυτό έκανε ο άνθρωπος αυτός, γράφουν οι φιλόζωοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

ΣΟΚ! Αθήνα: Υπάλληλοι του Δήμου σακάτεψαν αδέσποτο επειδή γαύγιζε!

Το adespoto.gr θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη, όταν καταφέρουμε να μάθουμε τι έγινε με το ζώο καθότι ο Δήμος έκλεισε για σήμερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ενώ ο νόμος ορίζει ''ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία'' για το σκοπό αυτό!

Δημαρχιακό Μέγαρο,Τηλ. 210 3722001
Δημαρχείο,Τηλ. 210 5277000

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σοκαριστικές φωτογραφίες από κινητό, πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας! Υπάλληλοι του Δήμου ακινητοποίησαν αδέσποτο σκυλί. Ευτυχώς το ζώο ζει αλλά αιμορραγούσε από το στόμα του λόγω της βαναυσότητας με την οποία το ακινητοποίησαν οι ''υπεύθυνοι''. Οι φιλόζωοι γράφουν χαρακτηριστικά: Αυτός είναι ο τρόπος που φροντίζουν τα αδέσποτα στο Μοναστηράκι. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το ζώο ήταν ''επιθετικό'' και ''γαύγιζε'' και χτυπήθηκε από κάποιους! Κάποιοι λένε ότι πράγματι το ζώο ήταν επιθετικό και είχε δαγκώσει αρκετούς ανθρώπους.  Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα 6/5/2011 στις 11:30, στο Μοναστηράκι.

Όμως έμπειροι φιλόζωοι λένε ότι το ειδικό ραβδί που χρησιμποιείται για την περισυλλογή αδέσποτων είναι για να μπορέσει κάποιος να μαζέψει ένα ζώο με ασφάλεια για να μην επιτεθεί σε αυτόν που επιχειρεί να το περιορίσει ή σε άλλους. Οι φιλόζωοι καταγγέλουν ότι παρών ήταν και υπαλληλος του Δήμου ενώ μέλος φιλοζωϊκής που αντέδρασε, δέχτηκε φραστική επίθεση!!!

Φιλόζωοι λένε ότι το ζώο έμεινε έτσι για 20 λεπτά περίπου καθότι δεν υπήρχε μεταφορικό μέσο και έψαχναν να φέρουν κλουβί...

Είναι "κόμπος" ασφαλείας. Αυτός ο κόμπος όμως, μπορεί να δουλέψει και ως στραγγαλιστής. Με δυνατά γυρίσματα μπορεί να πνίξει-στραγγαλίσει το ζωντανό και μάλιστα μαρτυρικά. Αυτό έκανε ο άνθρωπος αυτός, γράφουν οι φιλόζωοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Το adespoto.gr θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη, όταν καταφέρουμε να μάθουμε τι έγινε με το ζώο καθότι ο Δήμος έκλεισε για σήμερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ενώ ο νόμος ορίζει ''ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία'' για το σκοπό αυτό!

Δημαρχιακό Μέγαρο,Τηλ. 210 3722001
Δημαρχείο,Τηλ. 210 5277000
Τυπε τα αγαπας τα ζωακια...δεν σε ειχα κοψει για φιλοζωο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom