Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Βέλβυ, γουρούνα, δολοφόνα!
χαχαχα τι μαλακας που εισαι οποιος κι αν εισαι
κοιτα αβαταρ χαχαχαχαχα
Βέλβυ, γουρούνα, δολοφόνα!
Να ρωτήσω κάτι:
Μπάσταρδο ή ράτσας λέτε είναι καλύτερη επιλογή σκύλου;;;
Ξερει που στοχευειεγω ψαχνω ενα γαμοσκυλο που με δαγκωσε
αν το βρω θα τον κανω να μην ξαναδαγκωσει
Εσύ καλά είσαι,εμένα μέχρι σήμερα με έχουν δαγκώσει 3.εγω ψαχνω ενα γαμοσκυλο που με δαγκωσε
αν το βρω θα τον κανω να μην ξαναδαγκωσει
Αυτά του δρόμου αν τα πάρεις από κουτάβια παίζει να αποκτήσουν ικανότητες φύλακα;;;;Εξαρταται τι θες.
Αν ψαχνεις για καποια συγκεκριμενου ειδους ( η μεσα σε καποιο πλαισιο ) συμπεριφορα και ενεργητικοτητα, ικανοτητες φυλαξης κλπ κλπ κλπ τοτε πας σε ρατσας, αλλα μονο εφοσον ταιριαζεις με αυτη τη ρατσα. Αν πχ εισαι ολη μερα στον καναπε και δεν κανεις τιποτα, δεν θα παρεις ενα σκυλι που θελει πολλη σωματικη ασκηση για να εκτονωνεται.
Αν ειναι να παρεις κοπρακι τοτε θες απλα καποιον σκυλο για συντροφια χωρις να ξερεις τι θα σου βγει, χωιρς ομως αυτο να σημαινει οτι ειναι χειροτερο. Επισης, στο κοπρακι δε θα ξερεις και τα συνηθη προβληματα της ρατσας, αλλα συνηθως για να εχει επιζησει απο τη ζωη στο δρομο, δεν προκειται να παθει και παρα πολλα ( οχι παντα βεβαια ).
για περισσοτερα, δες πρωτα τι μπορεις να προσφερεις εσυ στον σκυλο και μετα τι αυτος σε εσενα.
πιες καφε γαμω την πουτανα μου.
προφανως για να μιλανε για συγκεκριμενα προσωπα *γιος μπατσου* εχουν ιδεα ποιος κ τι.
κ αντε γαμησου που παραγκωνιζεις το εργο των φιλοζωικων κρινοντας τους ως γαμημενους μαλακες, μαλακισμενε. αντε κ γαμησου ομως.
τραβα στο εκτροφειο κ παρε ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ το πανακριβο σκυλο σου κ ασε τις φιλοζωικες που κανεις κ μαλακισμενες γενικευσεις. αιντε ομως. ολα εχουν ορια.
Πώς τα κατάφερνες ρε γμτ;;;;εγω οταν ημουν μικρος κρεμουσα κουδουνακια στις ουρες των γατιων
και αυτα τα βλαμενα γυρνουσανε περαδωθε κυνηγωντας τις ουρες τους
μλκ μα το θεοΞερει που στοχευει
Αυτά του δρόμου αν τα πάρεις από κουτάβια παίζει να αποκτήσουν ικανότητες φύλακα;;;;
Προτεραιότητα πάντα προσώπου,για τον χώρο έχω έναν σούρτη στην πόρτα κ συναγερμό.Εξαρταται. Υπαρχει φυλαξη χωρου και φυλαξη προσωπου. Εσενα, αν τον μεγαλωσεις σωστα και δεν τον σαπιζεις στο ξυλο, θα σε προστατευει αν τυχει στραβη. Για τον χωρο, ειναι περιεργο το θεμα. Μην περιμενεις και πολλα, αλλα μπορει και να εκπλαγεις παντα.
Αν θες φυλαξη χωρου παντως δεν πας σε κοπρο, γιατι δεν ξερεις τι να περιμενεις. Ισως βγει αστερι ισως και σκραπας.
Προτεραιότητα πάντα προσώπου,για τον χώρο έχω έναν σούρτη στην πόρτα κ συναγερμό.
Αλλά κ να μπουν δεν θα βρουν κ σπουδαία πράγματα,μάλλον θα χτυπάνε το κεφάλ τους στον τοίχο!!!
Βασικά σκέφτομαι να πάρω κόπρο που τους δίνουν τζαμπέ πάντα,τα ράτσας συνήθως τα σκας κ χοντρά.Ενταξει, και ο κοπρος θα σε προστατεψει φανταζομαι αν στην πεσουν , και αν παντα εχει δεθει μαζι σου ο σκυλος.
Ειναι το ποσο θα δουλεψεις με τον σκυλο, ειτε ειναι ρατσας ειτε οχι, απλα με τις ρατσες ξερεις απο πριν στο περιπου τι να περιμενεις στον καθε τομεα και δουλευεις προς συγκεκριμενη κατευθυνση για το αποτελεσμα που θες.
Βασικά σκέφτομαι να πάρω κόπρο που τους δίνουν τζαμπέ πάντα,τα ράτσας συνήθως τα σκας κ χοντρά.
Ρε μαλεα εδω ο τυπος δεν μπορει να φροντισει τον εαυτο του το λες να παρει και ζωο?Ναι αν θες για ρατσα τοτε θα πληρωσεις, και πρεπει να ψαχτεις για σωστο εκτροφειο και οχι φυσικα απο πετ σοπ που ειναι σκλαβοπαζαρο στην ουσια.
Παρε ενα κοπρακι αλλα οχι μεγαλο σε ηλικια, καποιο εκει στους 5-8 μηνες.
Μωρη μαλακω, τι κακο εχει ενα εκτροφειο σκυλων για πες μου? Και γιατι να μην αγορασω σκυλο? Επειδη σε επιασε το παραπονο?
Ειπα το 99% αν ειδες, δεν γενικευσα. Αφησα το 1% ως σωστους κλπ, που ετσι ειναι ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι.
Το αρθρο λεει πως απο τις δαγκωνιες προκυπτει πως το σκυλι που δαγκωσε τα γατακια ηταν πιτμπουλ. Ωραιο συμπερασμα. Και ετσι να ειναι, δε μου λεει κατι που τα σκοτωσε τα γατακια γιατι μεταξυ τους ετσι κανουν τα ζωα. Αν ειναι ετσι, να κατηγορησουμε και τα γατια που καθε βραδυ μπορουν και σκοτωνουν 100 αλλα θηραματα, απο κουνουπια μεχρι κατσαριδες και ποντικια.
Αλλα οχι δεν το κανουμε. Ειδες γιατι ειναι για τον πουτσο τωρα?
Α κ γαμεί ρε!!!Ρε μαλεα εδω ο τυπος δεν μπορει να φροντισει τον εαυτο του το λες να παρει και ζωο?
Ποσα ζωα θα χωρεσουν σε αυτο το σπιτι
Και το σκυλακι τι το θες, για παρεα οταν θα φευγει το αφεντικο σου?Α κ γαμεί ρε!!!
Μένω με τον αδερφό μου,θα μας φροντίζει ούλα τα ζωάκια!!!
αληθινα φιλοζωος δεν εισαι οταν προτιμας να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ μια ψυχη αντι να βοηθησεις μια αλλη που δεν εχει σπιτι. ειτε το θες ειτε οχι.
με γεια σου με χαρα σου, αλλα δεν εισαι που να χτυπας την κωλοτρυπιδα σου κατω.
ασε τις μαλακιες που αφησες 1% κ δεν γενικευεσες. αλλου αυτες τις παπαριες.
εχω γνωρισει απειρα ατομα σε φιλοζωικες κ κανουν πραγματικο εργο. εργο που κι εγω κ εσυ, δεν καναμε ποτε. αυτους τους σεβομαι. κ δεν ανεχομαι ο καθε ενας να τους χαρακτηριζει ετσι.
ρε καμμενε δεν κατηγορουμε τα σκυλια αλλα τους μαλακες που αμολησαν τα σκυλια μεσα. ποσο ελεος εισαι?