Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η ειδηση πρεπει να ναι οτι βρεθηκε αδεσποτο στο κεντρο της πολης....
πρεπει να ταν αλανιαρικο για να γλιτωσε τοσο καιρο τη σουβλα..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μανιτσα διαβασες τι γραφει το αρθρο? ο σκυλοσ ηταν επιθετικος και δάγκωνε..
οκ καλυτερα να υπάρχουν εκπαιδευμένα συνεργεία, προς το παρών όμως δεν υπάρχουν.
Εσυ τι ήθελες μέχρι κάποιοι να εκπαιδευτούν να το άφηναν ελεύθερο να γυρίζει στους δρόμους?

ρε τζιτζικα, κ επιθετικο να ηταν το ζωντανο, πρεπει να του προξενησεις τετοιο κακο? ειδες τη φωτογραφια?
αν δεν ειναι εκπαιδευμενοι να πανε να φτιαξουν σαντουιτς στα εβερεστ τα μουνοπανα. ειναι δυνατον? μη δικαιολογουμε τωρα τετοιες συμπεριφορες επειδη αυτοι ηταν αρχιδια.
κι εγω δεν εχω εκπαιδευτει στους εμπρησμους κ μπορει να κανω μεγαλυτερη ζημια απ οσο θελω, αμα παω να τους καψω το σπιτι. ειναι λογικη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε τζιτζικα, κ επιθετικο να ηταν το ζωντανο, πρεπει να του προξενησεις τετοιο κακο? ειδες τη φωτογραφια?
αν δεν ειναι εκπαιδευμενοι να πανε να φτιαξουν σαντουιτς στα εβερεστ τα μουνοπανα. ειναι δυνατον? μη δικαιολογουμε τωρα τετοιες συμπεριφορες επειδη αυτοι ηταν αρχιδια.
κι εγω δεν εχω εκπαιδευτει στους εμπρησμους κ μπορει να κανω μεγαλυτερη ζημια απ οσο θελω, αμα παω να τους καψω το σπιτι. ειναι λογικη?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ο καθενας επιβαλεται οπου μπορει μονο οι κομπλεξικοι κακοποιουν τα ζωα

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Mανίτσα Μερμυγκας, μήπως με μπερδεύεις?  :2funny:
Δεν δικαιολογώ την βαναυσότητα έναντι των ζώων, αλλα από το να δαγκωθεί καμιά γριά, κανενα παιδάκι κλπ προτιμώ να τραυματιστεί ή ακόμη και να πεθάνει ένας σκύλος αδέσποτος ή μη, που έχει επιθετικη συμπεριφορά.
Σε όποιον μπερδευτεί και θελήσει να με κράξει ως ψυχανώμαλο που μισεί τα ζώα τον πληροφορώ πως έχω σκύλο εντός σπιτιού, 3 σκυλους στην αυλή μου και άπειρες γάτες (θέλω 10 κιλά γατοτροφή την εβδομάδα)
Ποτέ μου όμως δεν μπέρδεψα ως ίδια την αξία της ανθρώπινης ζωής με αυτή ενός ζώου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mανίτσα Μερμυγκας, μήπως με μπερδεύεις?  :2funny:
Δεν δικαιολογώ την βαναυσότητα έναντι των ζώων, αλλα από το να δαγκωθεί καμιά γριά, κανενα παιδάκι κλπ προτιμώ να τραυματιστεί ή ακόμη και να πεθάνει ένας σκύλος αδέσποτος ή μη, που έχει επιθετικη συμπεριφορά.
Σε όποιον μπερδευτεί και θελήσει να με κράξει ως ψυχανώμαλο που μισεί τα ζώα τον πληροφορώ πως έχω σκύλο εντός σπιτιού, 3 σκυλους στην αυλή μου και άπειρες γάτες (θέλω 10 κιλά γατοτροφή την εβδομάδα)
Ποτέ μου όμως δεν μπέρδεψα ως ίδια την αξία της ανθρώπινης ζωής με αυτή ενός ζώου.

ρε κλωνε, κ την κολλητη μου την εχει δαγκωσει αδεσποτο κ της ειχε κανει μεγαλη ζημια.
δεν καταλαβαινω ομως, γτ πρεπει να θεσεις προτεραιοτητες. η ζωη αυτη αξιζει τοσα, η ζωη εκεινη τοσα, για ολα τα αλλα υπαρχει η μαστερκαρντ.
μπορεις να το μαζεψεις το σκυλι χωρις να το βασανισεις κ να του προξενησεις τετοιο τραυματισμο. δεν ειμαι κατα στο να το μαζεψουν εφοσον ειναι επικινδυνο. αλλα οχι στο να του φερθεις ετσι.
αυτο καταδικαζω κ ευχαριστως θα εχωνα στυλιαρι στον κωλο του αγαπητου δημοτικου υπαλληλου.
υπαρχει λοιπον, μια διαφορα. αν δεν μπορεις να την αντιληφθεις, ειλικρινα δεν μπορω να το γραψω πιο αναλυτικα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
όσοι κακοποιούν ζώα τους αξίζει ξύλο με λοστό και κλωτσιά στα δόντια. Ειδικα τα μουνόσκυλα που εριξαν την φόλα στην Πτολεμαϊδά με αποτέλεσμα να πεθάνουν δεκάδες αδέσποτα πρέπει να τους ευνουχίσουν και να τους τα δώσουν να τα φάνε. Είναι ανώμαλο να χτυπας ζώα.

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δείξε κατανόηση (μπορεί να είμαι και χαζος) και απάντησε σε μια τελευταία ερώτηση.
εκπαιδευμένο προσωπικό δεν υπάρχει, αρα όποτε χρειαζεται μπόγιας πάει κάποιος ασχετος και επικίνδυνος τυπος.
μέχρι να υπάρξει θα πρεπει επικίνδυνα ζώα να παραμενουν ελεύθερα?   :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δείξε κατανόηση (μπορεί να είμαι και χαζος) και απάντησε σε μια τελευταία ερώτηση.
εκπαιδευμένο προσωπικό δεν υπάρχει, αρα όποτε χρειαζεται μπόγιας πάει κάποιος ασχετος και επικίνδυνος τυπος.
μέχρι να υπάρξει θα πρεπει επικίνδυνα ζώα να παραμενουν ελεύθερα?  :think:

γτ συνεχιζεις να λες οτι δεν υπαρχει εκπαιδευμενο προσωπικο τη στιγμη που τοσες φιλοζωικες δραστηριοποιουνται σε μαζεμα αδεσποτων κτλ?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Eδώ θά συμφωνήσω ταμάλα .... καί λίγα λές, έχω 4 άδέσποτα σκυλάκια στόν κήπο μου
5 μήνες τώρα καί ποτέ δέν ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ !!!!!!!

Το οτι δεν ενοχληθηκες εσυ απο 5 σκυλια δε σημαινει οτι και ενα αλλο σκυλι σε μια αλλη περιοχη δεν θα ειναι επιθετικο.

Μην λετε μαλακιες ρε πουστη μου. Σκεφτειτε λιγακι πρωτα ρε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε κλωνε, κ την κολλητη μου την εχει δαγκωσει αδεσποτο κ της ειχε κανει μεγαλη ζημια.
δεν καταλαβαινω ομως, γτ πρεπει να θεσεις προτεραιοτητες. η ζωη αυτη αξιζει τοσα, η ζωη εκεινη τοσα, για ολα τα αλλα υπαρχει η μαστερκαρντ.
μπορεις να το μαζεψεις το σκυλι χωρις να το βασανισεις κ να του προξενησεις τετοιο τραυματισμο. δεν ειμαι κατα στο να το μαζεψουν εφοσον ειναι επικινδυνο. αλλα οχι στο να του φερθεις ετσι.
αυτο καταδικαζω κ ευχαριστως θα εχωνα στυλιαρι στον κωλο του αγαπητου δημοτικου υπαλληλου.
υπαρχει λοιπον, μια διαφορα. αν δεν μπορεις να την αντιληφθεις, ειλικρινα δεν μπορω να το γραψω πιο αναλυτικα.

Αν ο σκυλος αρχισει να επιτιθεται, πρεπει καπως να αμυνθεις.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αλλοι ΜΑΛΑΚΕΣ απο εκει.

Που ξερουν οι γαμιοληδες οτι ηταν πιτ μπουλ το σκυλι ρε?

Απο τα δοντια που αφησε πανω στα γατακια? Τι μαλακες ειναι αυτοι στις φιλοζωικες. το 99% των τυπων στις φιλοζωικες ειναι ενα ματσο γαμημενοι μαλακες.

Λες και ηθελε εκπαιδευση ο σκυλος για να σκοτωσει τον φυσικο του εχθρο την γατα. Μονο στην Ελλαδα αυτα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Να ρωτήσω κάτι:

Μπάσταρδο ή ράτσας λέτε είναι καλύτερη επιλογή σκύλου;;;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αλλοι ΜΑΛΑΚΕΣ απο εκει.

Που ξερουν οι γαμιοληδες οτι ηταν πιτ μπουλ το σκυλι ρε?

Απο τα δοντια που αφησε πανω στα γατακια? Τι μαλακες ειναι αυτοι στις φιλοζωικες. το 99% των τυπων στις φιλοζωικες ειναι ενα ματσο γαμημενοι μαλακες.

Λες και ηθελε εκπαιδευση ο σκυλος για να σκοτωσει τον φυσικο του εχθρο την γατα. Μονο στην Ελλαδα αυτα.

πιες καφε γαμω την πουτανα μου.

προφανως για να μιλανε για συγκεκριμενα προσωπα *γιος μπατσου* εχουν ιδεα ποιος κ τι.

κ αντε γαμησου που παραγκωνιζεις το εργο των φιλοζωικων κρινοντας τους ως γαμημενους μαλακες, μαλακισμενε. αντε κ γαμησου ομως.

τραβα στο εκτροφειο κ παρε ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ το πανακριβο σκυλο σου κ ασε τις φιλοζωικες που κανεις κ μαλακισμενες γενικευσεις. αιντε ομως. ολα εχουν ορια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom