Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
832
Πόντοι
96
Ζωοφιλοι του κωλου λέω εγω.

Αγαπάνε τα σκυλάκια και τα γατακια αλλα οι μύγες και οι κατσαρίδες θέλουν το "αροξολ" τους.

Το πρόβλημα είναι πως θα πεθάνει ένα ζωντανό? πως σου φαίνεται λοιπόν ο θάνατος με νευροτοξικο αέριο? γιατί έτσι σκοτώνεις τα έντομα γύρω σου τόσα χρόνια. Αλλα ξέχασα. Αυτά δεν είναι χνουδωτα και γουτσου γουτσου.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η ψήφισή του θα στείλει στο δρόμο αμέτρητα κατοικίδια, σύμφωνα με φιλοζωικές
Συνέντευξη Τύπου οργάνωσαν η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, η Ζωοφιλική Ομοσπονδία Σωματείων Αττικής-Σαρωνικού και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, προκειμένου να διατυπώσουν τις θέσεις του ενάντια στο σχέδιο νόμου για την προστασία των ζώων, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο εγκρίθηκε στις 6 Ιουλίου από το υπουργικό συμβούλιο.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, Ειρήνη Μολφέση, δήλωσε: «Αν βρεις στο δρόμο ένα αδέσποτο, με το νέο νόμο πρέπει να το παραδώσεις στην υπηρεσία του δήμου. Αν ο δήμος δεν έχει χώρο να το περιθάλψει, δεν υπάρχει πρόβλεψη στο νομοσχέδιο. Εσύ, αν το πάρεις, πρέπει να αγοράσεις και να τοποθετήσεις την ειδική σήμανση (τσιπ), είτε για να το κρατήσεις είτε για να το βάλεις αγγελία. Αν, μάλιστα, έχεις ήδη δύο κατοικίδια, θα πληρώσεις πρόστιμο 500 ευρώ για κάθε παραπάνω ζώο. Έτσι καθίσταται η υιοθεσία αδέσποτων ζώων αδύνατη και ο ρόλος των φιλοζωικών οργανώσεων ποινικοποιείται σε κάθε στάδιο της δράσης τους».

«Δημοτικά κτηνιατρεία και καταφύγια δεν λειτουργούν, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, και μέχρι τώρα οι φιλοζωικές οργανώσεις και οι εθελοντές κάλυπταν το κενό. Μέσα στην οικονομική κρίση, οι δήμοι δεν μπορούν να προβούν σε νέα έξοδα, αλλά ο νόμος δεν προβλέπει κυρώσεις για όσους δεν εφαρμόσουν πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων. Ο νέος νόμος απαγορεύει στις οργανώσεις και σε ιδιώτες κτηνιάτρους να περιθάλπουν πάνω από δύο ζώα. Το μέτρο της σήμανσης είχε αποτύχει στο παρελθόν, λόγω του μεγάλου κόστους. Η ψήφιση του νομοσχεδίου θα στείλει στο δρόμο αμέτρητα κατοικίδια που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα», επεσήμανε η κ. Μολφέση.

Επιπλέον, ο νόμος δεν περιέχει κανένα περιορισμό των εισαγωγών και των εκτροφών κατοικίδιων, ούτε απαγορεύει την πώληση ζώων από pet shops, όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη, ή την απαγόρευση συμμετοχής ακρωτηριασμένων ζώων σε εκθέσεις, γεγονός που οδηγεί τις φιλοζωικές οργανώσεις να κάνουν λόγω για ικανοποίηση των συντεχνιακών συμφερόντων.

Στην Ελλάδα, ο ρυθμός αναπαραγωγής των ζώων εκτροφής είναι ασυνήθιστα υψηλός. Δηλώνονται ετησίως 15.000 γέννες στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας για πιστοποίηση καθαροαιμίας και πάνω από 20.000 κουτάβια εισάγονται, επισήμως, κάθε χρόνο. Το πρόβλημα των αδέσποτων έγκειται, σύμφωνα με τις οργανώσεις, στο εκτεταμένο εμπόριο κατοικίδιων που επιδεινώνεται λόγω των ασυνείδητων που εγκαταλείπουν τα ζώα.

Αντί η πολιτεία να πατάξει τη αδιαφάνεια και την παρανομία, απελευθερώνει το εμπόριο ζώων, θεσπίζει μέτρα κατ' όνομα που δεν μπορεί να υλοποιήσει, και καταργεί όσους μέχρι τώρα φρόντιζαν τα αδέσποτα. Έτσι, χιλιάδες νέα αδέσποτα θα πλημμυρίσουν τη χώρα και το τραγικό αποτέλεσμα θα είναι ότι θα οδηγηθούμε για τη μείωσή τους σε δηλητηριάσεις και την αναβίωση του μπόγια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=325664&cid=17]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=325664&cid=17[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=376793&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]

Επικράτησε η θέληση για ζωή
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011, 06:27

Δεν πίστευαν στα μάτια τους μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων στη Μάλτα όταν βρήκαν ένα θηλυκό κόλεϋ να έχει πυροβοληθεί 40 φορές και να βρίσκεται σχεδόν εξ ολοκλήρου θαμμένο μέσα σε λάκκο.

Η φρίκη μεγάλωσε όταν διαπίστωσαν ότι το ζώο είχε δεμένα και τα τέσσερα πόδια του με κορδόνια παπουτσιού και την ίδια στιγμή ένα μικρό μόνο μέρος του στόματός του βρισκόταν έξω από την επιφάνεια της γης.

Το άτυχο σκυλί βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κτηνιατρική κλινική όπου υποβλήθηκε σε άμεση εγχείριση.

«Αυτός που το έκανε αυτό, δεν το έκανε κατά λάθος. Πρόκειται για μια κτηνωδία», ανέφερε ο κτηνίατρος, Trevor Zammit. Τελικά η «Star» τα κατάφερε και η ιστορία της άγγιξε τον κόσμο ο οποίος έσπευσε να δηλώσει την υποστήριξή του στην ιστοσελίδα του Facebook που δημιουργήθηκε ειδικά γι αυτή. Ο τίτλος της είναι «Star: το σκυλί που επέζησε» και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερους από 35 χιλ. φίλους.

*To σκυλί πέθανε στις 6/7.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.timesofmalta.com/articles/view/20110607/local/A-brave-star-has-died.369376]http://www.timesofmalta.com/articles/view/20110607/local/A-brave-star-has-died.369376[/url[/URL]]

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Έκοψε με... πριόνι τα αυτιά γαϊδάρου
www.pixhost.org/show/2522/8224630_image-ashx.jpg] [/url]

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Σκόπελο, έπειτα από καταγγελίες πολιτών, ένας 44χρονος, ο οποίος είχε προβεί σε βασανισμό γαϊδουριού ιδιοκτησίας του, κόβοντας τα αυτιά του με… πριόνι.

Στο σημείο του συμβάντος προσήλθε κτηνίατρος, ο οποίος περιέθαλψε το ζώο. Με πρωτοβουλία της αστυνομίας, το ζώο μεταφέρθηκε στον Δήμο Σκοπέλου, ο οποίος ανέλαβε τη φροντίδα του.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το πριόνι και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
«Υπάνθρωποι» μετέτρεψαν γαϊδουράκι σε ζωντανό δόλωμα

www.pixhost.org/show/2817/8426177_image-ashx.jpg] [/url]

Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου από «υπάνθρωπους» ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά αφορά σε ένα ταλαίπωρο γαϊδουράκι.

Κοντά στο χωριό Στράνωμα της ορεινής Ναυπακτίας ένας φοιτητής εντόπισε το ζώο της φωτογραφίας, σε άθλια κατάσταση, πασαλειμμένο με...χημική ουσία και μέλι.

Το τετράποδο είχε εγκαταλειφθεί έξω από τον οικισμό, προφανώς γιατί δεν ήταν πλέον παραγωγικό για το «αφεντικό» του, με σκοπό να λειτουργήσει ως ζωντανό δόλωμα και να κατασπαραχθεί από άγρια ζώα της περιοχής, τα οποία θα έβρισκαν και εκείνα στη συνέχεια φρικτό θάνατο.

Το ζώο-θύμα της ανθρώπινης κτηνωδίας πήγε να πιει νερό σε μια πηγή.

Εκεί ένας βοσκός της περιοχής, ο κ. Κώστας, είδε πως τα χημικά που είχε στη ράχη του έσταζαν μέσα στο νερό, από το οποίο ποτίζεται και το δικό του κοπάδι και ενημέρωσε για το περιστατικό.

Πηγή: zoosos

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Ρε παιδιά δεν θέλω να ανοίξω νέα θέμα οπότε το βάζω εδώ.

Φέυγοντας από τη δουλειά, βρέθηκα σε μία διασταύρωση. Αριστερά θα πήγαινα σπίτι και δεξιά στις αγαπημένες πόρνες. Πήγα αριστερα και στο δρόμο μου βρήκα ένα μικρό γατάκι. Παραλίγο να το πατήσω με το αμάξι όμως το απέφυγα και στο παρατσάκ το γλίτωσα ένα παρκαρισμένο. Εψαξα να βρω τη μάνα του, όμως έκλαιγε συνέχεια. Το γατάκι με πλησιάσε και εκεί παίδες έφαγα κόλλημα τεράστιο.

Για να μην πολυλογώ το γατί είναι σπίτι μου τώρα. Από ότι καταλαβαίνω Κυριακή δεν πρέπει να είναι ανοιχτά η κτηνίατροι. Θέλω πρακτικές συμβουλές για τη φροντίδα του μέχρι τη Δευτέρα που θα το πάω στο κτηνίατρο.

Το γατάκι πρέπει να είναι ενός μηνός, όταν περπατάει ψιλοσκουντουφλάει. Παρόλα αυτά το νερό το έπινε κανονικά δεν χρειάστηκε σύρριγγα. Δοκίμασα επίσης γάλα με τη σύρριγγα αλλα ήπιε λίγο. Είχα καλύτερη τύχη με ένα μπιφτέκι, το οποίο το έλιωσα. Το γατί κοιμάται τώρα σε ένα ένα κουτάκι που έβαλα μία μπλούζα.

Βασικά θέλω να το κρατήσω αλλα θα ήθελα μερικές συμβουλές για αύριο τη βήματα να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να αγοράσω και γατοτροφή μέχρι τη Δευτέρα. Μου είπαν ότι ξηρά τροφή είναι καλύτερο να του δώσω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σου στελνω κατι που βρηκα σε ενα φορουμ.
Ερωτηση καποιου ιδια με τη δικη σου, και ακολουθει η απαντηση.

Καλημέρα.

Χθές βρήκα στην άκρη του δρόμου την Παντόφλα. Την ονόμασα έτσι γιατί αν την πατούσε αυτοκίνητο θα γινόταν κάπως έτσι.

Δεν έχω ιδέα πόσων εβδομάδων/ημερών μπορεί να είναι.

Είναι περίπου 18 εκατοστά. Τα μάτια της είναι ανοικτά. Στέκεται όρθια αλλά ίσα ίσα. Παλεύω να της δώσω με μπιμπερό γάλα για νεογέννητα γατιά (ORNILAK...κάπως έτσι). Πίνει αλλά δεν ξέρω αν είναι πολύ ή λίγο αυτό που πίνει. Στην αρχή ήπιε λίγο και από πιατάκι, αλλά συνεχίζω να προσπαθώ να της δίνω με μπιμπερό. Και πίνει αλλά λίγο. Αλλά δεν ξέρω πόσα ml πρέπει να πίνει την ημέρα ή και σε κάθε γεύμα.

1ον) Ισχύει ότι πρέπει να της τρίβω την κοιλιά/πρωκτό για να τα κάνει; Δυστυχώς τώρα μόλις το διάβασα αυτό και είμαι στη δουλειά τώρα. Ελπίζω να μην την βρω σκασμένη όταν γυρίσω σπίτι.

2ον) Κάνει να την ψεκάσω με spray αντιπαρασιτικό; Έχω ένα από τον σκύλο μου.

3ον) Ενδιαφέρεται μήπως κανείς; Φαίνεται υγιείς. Δεν κλαίει πολύ. Κοιμάται αρκετά. Παλεύει για να βγει από την κούτα που την έχω. Ελπίζω να διατηρηθεί έτσι ζωηρή. Είναι παχουλή λίγο που νομίζω είναι καλό.

4ον) Επειδή την έχω κάνει χάλια με γάλα που έχει ξεραθεί πάνω της, προσπάθησα να την καθαρίσω λίγο με βρεγμένη πετσέτα. Κάνει; Να την χτενίσω κιόλας ή είναι μικρή ακόμα;

5ον) Κάνει να της δίνω μόνο γάλα ή πρέπει να φάει και τίποτα άλλο;

6ον) Το μπιμπερό που είχε μέσα το γάλα είχε δύο ρώγες... Ποια από τις δύο; Τις τρύπησα και τις δύο με ψαλίδι γιατί με καρφίτσα δεν έβγαινε γάλα. Καλά έκανα;;;

HEEEEEEEEEEELP!!!

Και η απαντηση.

Λοιπόν,
Δεν ξέρω πόσα ακριβώς ml αλλά όχι πολύ. Η στάθμη από το δικό μου μπιμπερό κατέβαινε περίπου ένα ή δύο εκατοστά. ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΛΫ ΛΪΓΟ ΠΡΟΣΕΧΕ!!! μόλις αρχίζει και φουσκώνει η κοιλίτσα σταμάτα Οπωσδήποτε το τάισμα.
1.Μετά από κάθε γεύμα με μια βρεγμένη πετσετούλα τρίψε τα γεννητικά όργανα ελαφρώς και βάλτο στο κουτί μετά από κάποιες φορές θα ουρ'ησει μόνο του.

2. ¨οχι αντιπαρασιτικό είναι πολύ μικρό ακόμα!
3. Προσωπικά, δεν ενδιαφέρομαι, δυστυχώς. Αλλά κάτι θα βρεθεί!
4 Μην το χτενίσεις!
5 ¨οχι δεν μπορεί να φάει στερά τροφή ακόμα. Πρόσεχε το νερό που αραιώνεις το γάλα (αν το αραιώνεις)να είναι χλιαρό , όχι καυτό . Θέλει τάϊσμα περίπου κάθε 3- 4 ώρες. Αν λείπεις στη δουλειά ( περίπου 7- 8 ώρες)μη της δώσεις αμέσως μεγάλη ποσότητα, απλώς δώσε λίγη κάθε τρεις ώρες, όταν επιστρέψεις
5. Δεν ξέρω για τις δύο ρώγες, το δικό μου έχει μία. Παρ' όλ' αυτά η τρύπα μην είναι τεράστια γιατί μπορεί να πνιγεί , αν και για να τρώει ήδη είναι μια χαρά!
6 Στο κουτί Βάλε κάτι ζεστό από τη μια πλευρά και εφημερίδα από την άλλη όπου θα την τοποθετείς εκεί μετά το γεύμα μήπως και τα κάνει.
7. Το κουτί φρόντισε να είναι ψηλό γιατί αυτά τα διαολάκια σκαρφαλώνουν απίστευτα όσο μικρά κι αν είναι !

Ελπίζω να σε βοήθησα και σίγουρα και σίγουρα άλλοι που γνωρίζουν καλύτερα από μένα θα σου απαντήσουν.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Φέυγοντας από τη δουλειά, βρέθηκα σε μία διασταύρωση. Αριστερά θα πήγαινα σπίτι και δεξιά στις αγαπημένες πόρνες. Πήγα αριστερα και στο δρόμο μου βρήκα ένα μικρό γατάκι. Παραλίγο να το πατήσω με το αμάξι όμως το απέφυγα και στο παρατσάκ το γλίτωσα ένα παρκαρισμένο. Εψαξα να βρω τη μάνα του, όμως έκλαιγε συνέχεια. Το γατάκι με πλησιάσε και εκεί παίδες έφαγα κόλλημα τεράστιο.

Για να μην πολυλογώ το γατί είναι σπίτι μου τώρα. Από ότι καταλαβαίνω Κυριακή δεν πρέπει να είναι ανοιχτά η κτηνίατροι. Θέλω πρακτικές συμβουλές για τη φροντίδα του μέχρι τη Δευτέρα που θα το πάω στο κτηνίατρο.

Το γατάκι πρέπει να είναι ενός μηνός, όταν περπατάει ψιλοσκουντουφλάει. Παρόλα αυτά το νερό το έπινε κανονικά δεν χρειάστηκε σύρριγγα. Δοκίμασα επίσης γάλα με τη σύρριγγα αλλα ήπιε λίγο. Είχα καλύτερη τύχη με ένα μπιφτέκι, το οποίο το έλιωσα. Το γατί κοιμάται τώρα σε ένα ένα κουτάκι που έβαλα μία μπλούζα.

Βασικά θέλω να το κρατήσω αλλα θα ήθελα μερικές συμβουλές για αύριο τη βήματα να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να αγοράσω και γατοτροφή μέχρι τη Δευτέρα. Μου είπαν ότι ξηρά τροφή είναι καλύτερο να του δώσω.

Mπραβο ρε φιλε!

Yπαρχουν και κτηνιατρια που λειτουργουν ολο το 24ωρο να ξερεις..

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
Παρά τις ισχυρές αντιδράσεις των δικών μου αν και μένω μόνος, τον τουλούμπα θα τον κρατήσω σπίτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω. Μόλις τον είδα έφαγα κόλλημα. Ηδη ακολουθώ κάποιες από τις συμβουλές. Είναι και Κυριακή οπότε έχω περιορισμένες επιλογές.

Αναγκαστικά τον πήρα στη δουλειά μαζί μου και τώρα κοιμάται. Δεν ήθελα να το αφήσω σπίτι γιατί με το που έκλεισα την πόρτα έκλαιγε. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι και καλό γιατί κακομαθαίνουν, αλλά είναι μικρό ακόμα. Το θέμα είναι ότι φαίνεται να μαθαίνει εύκολα. Με το που το φωνάζω έρχεται αμέσως και φαίνεται να έχει μεγάλη όρεξη, αν και δεν θέλω μέχρι αύριο να του δώσω να φάει πολύ γιατί γάτα είναι, διαφορετικές διατροφικές συνήθειες από εμάς έχει. Θα ψάξω σήμερα να βρω κάποιο κτηνιατρείο για να μου δώσουν οδηγίες.

Προσπάθησε κανά δύο φορές να ανέβει στο κρεβάτι, αλλά του έκοψα τον αέρα και τελικά κοιμήθηκε στην κούτα του. Για μερικές εβδομάδες οι πιάτσες θα αναγκαστούν να περιμένουν  

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
H

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

ένα μεγάλο RESPECT φίλε.... πραγματικά μπράβο σου.....
αν μπορείς κράτα το... θα το αγαπήσεις!!!
οσον αφορά για κτηνίατρο, αν θες πες μου που μένεις, ή σε πμ.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Σπείρα αλλοδαπών κακοποιεί αδέσποτα σκυλιά

Εδώ και αρκετό καιρό, σπείρα Ρουμάνων στο κέντρο της Αθήνας κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζώα. Σύμφωνα με πληροφορίες της φιλοζωικής ένωσης «Άργος», τα χτυπούν, τα κλοτσάνε, τα γρονθοκοπούν, τα απειλούν με σπασμένα μπουκάλια μπίρας, τα σέρνουν, βάζοντάς τους θηλιά από πλαστικό καλώδιο στον λαιμό και πολλά ακόμα.

Επίσης, πιάνουν αδέσποτα που φέρουν κονκάρδα με τα τηλέφωνα του συλλόγου που έχει αναλάβει τη στείρωσή τους, τα απομακρύνουν, τηλεφωνούν ότι δήθεν τα βρήκαν και, για να τα πάρουν πίσω, πρέπει να δώσουν αμοιβή!

Έχουν και σκύλες που τις βάζουν να γεννούν και ενδεχομένως πουλούν τα κουτάβια έναντι χαμηλής τιμής.

Επίσης, σύμφωνα με το adespoto.gr, κλέβουν (εκείνοι ισχυρίζονται ότι τα βρίσκουν) ζώα ιδιόκτητα και τα δίνουν πίσω στον ιδιοκτήτη, αφού τους παιδέψουν μερικές μέρες, αλλάζοντας συνεχώς τον τόπο της συνάντησης και αφού φυσικά καταβάλει ο ιδιοκτήτης αντίτιμο!

Η ένωση φιλόζωων «ΑΡΓΟΣ» ύστερα από καταγγελία σε τοπικό Α.Τ. τα ξημερώματα, πέτυχε τη σύλληψη ενός εκ των αλλοδαπών, που είχαν εντοπίσει να κινείται σε σοκάκια στο Μοναστηράκι και στο κέντρο.

Πηγή: adespoto.gr

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
φωτογραφίες πως περνάμε guys? ή πρέπει να τις κάνω upload πρώτα;

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
240
Πόντοι
36
ναι αλλα πρέπει να τις κάνω Uplooad πρώτα;

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Πάτρα: Αστυνομικοί έσωσαν κουτάβι

Έπειτα από καταγγελίες από περίοικους και επιβεβαίωση αυτών, άνδρες του Ε' Αστυνομικού Τμήματος Πατρέων παρενέβησαν και απέσπασαν κουτάβι από «οικογένεια» που το κακοποιούσε.

Σύμφωνα με τους γείτονες, άλλα κι όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το μικρό ζώο βρισκόταν σε αυλή, δεμένο με πολύ κοντό λουρί, με κίνδυνο να απαγχονιστεί, δεδομένου και του νεαρού της ηλικίας του, με κατάλυμά του μερικά πεταμένα πρόχειρα ξύλα και περιτριγυρισμένο από τα περιττώματά του.

Ακόμα υπήρχαν μαρτυρίες που έλεγαν ότι, όταν το ζώο έκλαιγε, οι «φιλόζωοι ιδιοκτήτες» του το χτυπούσαν. Η λύτρωση του ζώου ήρθε από τον διοικητή του Ε' Αστυνομικού Τμήματος, Γιάννη Αθανασόπουλο, ο οποίος μαζί με τον αστυνομικό Γιάννη Σκόνδρα μετέβη στο σημείο.

Πηγή:thebest

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom